12°C

Beograd

Photo: promo

Izvor: happyBSC

VREME DEVEDESETIH Poslušajte novu obradu Lene Kovačević (VIDEO)

U okviru radijskog projekta "Zvezde pevaju zvezde ’90“ obradu velikog hita "Leto je" predstavila je Lena Kovačević. Ovu pesmu u originalu izvodi grupa Đogani, a Lena se potrudila da joj udahne potpuno novi zvuk i svakako približi nekoj novoj publici. Gostujući na radiju S voditelj se našalio sa Lenom i postavio joj pitanje da li je šokirala prijatelje i familiju kada im je saopštila da će da peva pesmu grupe Đogani.

- Šokirala sam ih sve, svi su pali, ma popadali u nesvest. Šalim se naravno. Pre svega drago mi je sto sam deo ovog projekta - izjavila je Lena.

Lena se osvrnula  I na devedesete, kada je ova pesma bila veliki hit I evocirala uspomene sa voditeljima na taj period.

- Vreme devedesetih mene podseća na neko moje vreme, na prve izlaske, prva zaljubljivanja. Muzika iz tog perioda imala je neki dens zvuk koji je pokušavao da kopira onaj zvuk iz inostranstva i bilo je tu mnogo dobrih pesama - rekla je Lena.

U okviru njenog gostovanja na Radiju S, trebalo je i da odgovori na neka pitanja i pokaže koliko poznaje lik i delo Đoleta Đoganija. Na većinu pitanja Lena je dala tačan odgovor i čak samu sebe iznenadila koliko zna o grupi Đogani, a nije bila svesna te činjenice. U okviru projekta “ZPZ 90”očekuju nas još dve obrade koje će premijerno biti predstavljene u narednom periodu, a obradiće ih Ana Stanić i Jelena Rozga.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar