9°C

Beograd

Photo: twitter/Medical Park

Izvor: happybsc

ODANI PAS! Šest dana čekao ispred bolnice obolelog gazdu (VIDEO)

Dobro znanu poslovicu da je pas najbolji čovekov prijatelj u svakom smislu je opravdao odani pas Bončuk iz Turske koji je šest dana ispred bolnice čekao svog obolelog vlasnika.

Kada je 14. januara Kemal Senturk vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu "Medical Park" u Trabzonu, Bončuk je pobegao iz njegovog stana i pratio ga je. Svaki dan je strpljivo čekao da njegov vlasnik izađe iz bolnice.

- Bolničko osoblje obavestilo je Senturkovu porodicu o tome da Bončuk čeka ispred bolnice nakon čega su ga vratili kući. Ipak, pas je ponovo uspeo da pobegne i vratiti se pred bolnicu gde je šest dana čekao vlasnika - rekao je direktor bolnice Medical Park Murat Ercan. Bolničko osoblje svakodnevno je hranilo psa i brinulo o njemu, baš kao i o njegovom vlasniku.

Kako bi pokušao da uteši psa, Senturk je svaki dan tokom boravka u bolnici komunicirao s Bončukom kroz prozor. Njih dvojica inače su zajedno već devet godina. Kada je konačno otpušten, Senturk se s Bončukom susreo na kapiji bolnice, a emotivnom susretu svedočili su brojni medicinari i prolaznici.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar