-2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KOMŠINICE DA LI TE IZLUĐUJE MOJ JEZIK? Jaukala je da joj zabijem, ali je posle ona razbila mene

Imam komšinicu iz ulice, ona prava MILF o kojoj svi mi maštamo. Ima 40-ak godina. Često me tako pozdravi kada prođem, uvek nasmejana. Jednom me tako u prolazu zaustavila da joj popravim nešto na telefonu. Kada sam uradio, kaže:

- Hvala komšija, dužna sam ti bar kafu za ovo.

Nasmejah se i nastavih svojim putem. Nakon nekih mesec dana, ja u gradu kad eto i nje. Pozdravi me prva i kako smo išli istim putem, raspričali se.

- Joj komšija izvini, ja tebe stalno nešto molim. Neće mi nešto kamera na telefonu, ne znam šta joj je. Hajde večeras naiđi do mene da vidiš, taman i onu kafu što sam ti dužna da popiješ, muž mi radi noćnu, a klinci su na selu, smoriću se sama.

- Pa komšinice kako kafu naveče, ne ide.

- Haha pa dobro komšija smislićemo nešto hajde.

Nasmeja se i ode. Eto mene uveče kod nje. Otvara vrata, u helankama i majici na bretele, sise na izvol'te. Ponudila me pivom, ali insistirao sam na crnom vinu.

- Joj, joj komšija šta ću sa tobom.

Nasula nam vino, taman što smo seli, kad skoči.

- Joj izvini, veš mi ostao da raširim, eto ti tu telefona pogledaj to za kameru, brzo ću ja.

Listam ja po telefonu tako, uđem u galeriju čisto iz radoznalosti, kad ono komšinica na slikama bomba... Halteri, tange, čarape, štikle, milion slika i kombinacija

Vraća se ona, ja brzo gasim šta sam gledao, ostavljam telefon. Videla je nabrekli kurac preko trenerke, ali nije ništa rekla.

- Evo komšinice popravljeno, hoćeš da probaš da li radi?

Sede pored mene, zagrli me i nasloni se. Sise mi ispod nosa.

- Hajde jedan selfi onda - kaže.

- Uuh komšinice dobro telefon ne pregori od ovih slika.

Nasmeja se i udari me.

- Slušaj ti mali, puno se ti igraš, sedi tu i ne mrdaj, eto me za minut".

Sedim ja tako kad vraća se komšinica, crne štikle, crne čarape, halteri i tange, gore crni brus čipkasti, ja bez teksta, izgleda kao seks mašina... Taman da progovorim kad mi stavi prst preko usta. Spustila se polako prema dole, svukla mi trenerku i krenula da sisa jaja, pa polako jezikom skroz do glavića. Jezikom je oblizivala glavić neko vreme, pa je u jednom trenutku ugurala čitav kurac u usta, bukvalno ga progutala, i sve to gledajući me u oči pogledom kurve.

Nastavila je tako dobro da mi puši, mislio sam da ću svršiti u minuti

Kada sam video da se bližim kraju zaustavio sam je, podigao i odneo u sobu. Tamo sam je bacio na krevet, skinuo tange i spustio glavu između njenih nogu. Počeo sam da se igram, prvo da kružim okolo, ne dodirivajući pičku, izluđivao sam je sa tim, a onda sam prešao jezikom celom dužinom. Uzdahnula je. Nastavio sam da se igram i srčem njene sokove, bila je toliko vlažna i napaljena da je sve curelo, grizla je usne, gužvala čaršav, nisam stajao dok odjednom nije rekla:

- Jebi me kao najveću kurvu, ne mogu više da čekam.

Nisam hteo da je poslušam da vidim kakva je kad poludi. Gurnula me je na leđa, sela na mene i počela da se nabija na kurac kao najveća drolja. Nije stajala, vrištala je od zadovoljstva i grebala mi grudi. Da se igra ne bi još završila, skinuo sam je sa sebe i okrenuo u doggy. Ispred mene se našla savršena guza jedne mame, koju je tako profesionalno izbacila, slika koju i sada vidim. Nabio sam joj odjednom čitav, samo je zabila glavu u jastuk i vrisnula, mogu misliti šta bi bilo da nije prigušila glas, čula bi je cela ulica. Iživljavao sam se tako još nekoliko minuta, bližio se kraju, a ona kao da je znala, progovorila je:

- Napuni me molim te, istresi se u meni kao u kurvu.

Istog trenutka su krenuli mlazevi. Špricao sam u nju kao nenormalan, obožavam taj osećaj. Izvadio sam ga iz njene vrele pičke i samo je krenulo da curi niz butine, a ona je sve to mazala i utrljavala po svojoj ribici. Još smo kratko ležali a onda sam morao da idem, obukla je bade mantil da me isprati i na vratima poljubila i uhvatila za kurac i rekla:

- Od sada je ovo samo moje.

Nasmejao sam se i rekao da javi kad joj se opet pokvari telefon.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti