12°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

KAKO SA SE OMRSIO NA PENA ŽURCI Mačkica ga je primila, mešala dok vulkan u meni nije proradio

Te sam kasne letnje večeri sedeo na nekoj terasi i pogledom hvatao komadiće mora između mnoštva nogu koje su šetale ispred mene. U tom mnoštvu, koje mi je smetalo, bilo je i zanimljivih prizora. Recimo, strpljiv posmatrač mogao je na trenutak da ugleda komadić guze koja je provirila ispod kratke haljinice u trenutku kada je dunuo vetar. Bio sam strpljiv posmatrač.

Ženske noge su mi oduvek bile zanimljivije od mora. Posmatrao sam te noge, koje su prolazile tek koji metar od mene, i maštao kako bih se među neke od njih mogao uvaliti. Odmeravao sam cice koje su napola virile iz providnih majica i košulja. Ne mogu da odolin cicama – velikima i malima. Obožavam da ih ljubin, ližem, grizem i gnječim. A tek prizor nabreklih bradavica ispod mokre majice! Brrr... 

Pa, danas je u diskoteci "Pena parti“, odjednom sam se setio. Tamo će sve biti puno takvim prizorima. Kad još barem ne bi bilo puš apa i ostalih oklopnih grudnjaka. Sigurno ih je izmislio neki homić! Ustao sam i krenuo prema disku koji je bio prostran i blago osvetljen. Centralnim podijum, na kojem je bila neopisiva gužva, okruživali su drveni stolovi i visoki kameni zidovi. Pena je padala u sredini podijuma iz velikog, crnog, okruglog topa. Taj je top izgledao kao kakav kurac koji štrca spermu. Na mestu gde je pena padala gurali su se momvi i devojke, podignutih ruku, jedni uz druge i borili se ko će da uhvati više pene iz "velikog kurca". Taj top koji je proizvodio penu bio je totem: kurac zaštitnik večerašnjeg ugođaja. 

SAZNAJTE I OVO...

VUČIĆ U BEOGRADU NA VODI: Ponosan sam na naše najveće gradilište

ZORAN MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV Pokreće me ljubav...

VUČIĆ: Mandatar u narednih nekoliko dana

BUDITE ODGOVORNI: Bore se sa više od 170 SIMPTOMA posle oporavka! POSTKOVID SINDROM

Pena mi je skoro dosezala do struka, a od struka prema gore izrešetali su me vodeni pištolji koji su delili na ulazu i svaku pridošlicu pripremali za zabavu. Mokra, više gola nego obučena, tela su se ljuljala u ritmu muzike. Gledao sam kako se svi mažu penom i špricaju pištoljima. Gužva je bila velika, gomila kao jedno telo, svi priljubljeni jedni uz druge. Bilo je tako prijatno naslanjati se trenutak na jedno, pa na drugo tijelo. Onako slučajno… Malo dotaknuti, okrznuti ili pritisnuti neki stomačić, guzu, butie… Devojka ispred mene žestoko je trzala guzom i dodirivala me po butinama.

Neka mlada crnka, duge kovrčave kose. Okrenuo sam se prema njoj, tako da je njena mala, čvrsta guza lupkala po mom kurcu koji je naglo počeo da se diže. Radi li to ona slučajno ili namerno?! Nije bilo važno, jer bilo je sjajno. Kurac se meškoljio i podizao slično talasima - ovacijama na stadionu. Devojka je osetila da je nešto bode, okrenula se i na tren zastala.

Dobro me odmerila. Uplašio sam se da će otići. Ali, ona se ponovno okrenula i nastavila da se njiše. Odvažio sam se i uhvatio je rukama za struk. Plesali smo. Pod prstima sam osećao čvrstu i mokru kožu njenog stomaka. Kosa, majica i suknjica bile su joj mokre i penaste. Mislio sam mogu li u toj gomili pojebati ovu lepoticu koja me tako pakleno uzbuđivala. 

Kurac mi je stajao ukrućen, spreman, a u meni su se širili talasi neverovatnog uzbuđenja. Nikome na ovom mestu ne bi zasmetalo da se neko i pojebe. Zato sam čekao pravi trenutak. A on je došao kada su se, kao što je uobičajeno u ovakvim disko programima, sva svetla pogasila. Svi su već bili ludi od plesa i pijani od alkohola. Mrak je bila divna prilika. DJ je puštao dobru, baš jebačku muziku, a u mikrofon je vikao:

- Pokažite što znate jebači, a vi jebačice, isprčite svoje guze… Jebači i jebačice, naprijed!

Približio sam se svojoj plesnoj partnerici koja je bila prekrivena pjenom, sva mokra i tako jebeno izazovna. Rukama sam počeo prolaziti po njenom trbuhu, ugurao sam prste ispod majice. Nije me odmaknula, nije ništa pokazivala niti govorila.

Malo po malo približio sam se cicama. Dok je rulja vrištala i valjala se, vrhovi mojih prstiju dodirnuli su njene čvrste, nabrekle grudi. Izvijajući se u ritmu glazbe, počeo sam ih nježno maziti. Prstima sam stisnuo bradavice, a one su odgovorile i postale još čvršće i ispupčenije. Cura se promeškoljila i još jače pritisnula guzu na moj kurac.

- Kako se zoveš? - setio sam se da je krajnje vreme da upitam.

Muzika je bila preglasna da bih je tačno razumeo. DJ je vikao:

- Igrajte, valjajte se! Jebači, tražite devojke! Devojke, tražite kurce!

Kroz tu galamu čuo sam njen odgovor. Rekla je nešto poput Hana… Ana ili možda Jana. Zapamtio sam je kao Hanu. Nosila je kratki a široki minjak ispod koje nisam, na svoje oduševljenje, napipao gaćice.

- Baš si praktična Hana - mislio sam dok su mi ruke klizile sve bliže pičkici.

PROČITAJTE JOŠ...

Evo gde sve i kako možemo da putujemo

PORODIČNI DOM NA METI PLJAČKAŠA: U Babinom Mostu opljačkana kuća Bobana Dančetovića

DRAMATIČNO! SNAŽNO NEVREME POGODILO KOMŠIJE: Grad zabeleo puteve, saobraćaj usporen (VIDEO)

KORONA BUKTI U ŠKOLAMA: Zaraženo više od 1.000 đaka i nastavnika!

Kakva li će biti? Uska ili široka… Koliko misli u samo par sekundi koliko mi je trebalo da rukom pređem od njenih čvrstih i mokrih butina do pičkice. Prvo sam osetio sluzavu tekućinu koja se cedila iz uzbuđene Hane, klizila po butinama i mešala se s penom. Mačkica joj je bila obrijana, a na Venerinom brežuljku je imala ispupčenje. Opipao sam pažljivije i shvatio da je to jedna od onih svetlucavih tetovažica. Išao sam dalje.

Dotaknuo sam nabrekli klitoris i odmah osetio novu bujicu uzbuđenja koje je izviralo iz njene intime. Samo sam trenutak razmišljao, a onda ugurao prst u toplu ribicu. Poželeo sam istog trena da uguram nabreklu kurčinu u Hanu. Uhvatio sam je za ruku i progurao se prema drvenom stubu malo dalje od nas. Ona se, onako bez reči, poslušno naslonila na njega. Bio je to jedini način da je pojebem, onako sklisku i sluzavu. Počeo sam nekontrolisano da je stiskam i gnječim. Hana se izvijala. 

Nogom mi je obuhvatila butine i počela se ritmično da se trza kao da se već jebemo. Pomerala je pičkicu po mojoj nozi gore-dole. Bila je sva lepljiva i drhtava. Spremna za jebanje! Okrenula se, uhvatila rukama za drvenu gredu, raširila noge i naprćila guzu. Pena nam je dosezala do struka i ja sam odlučio da zaronim u nju. Zaronio sam u penu, napipao njenu pičkicu i ugurao jezik što sam dublje mogao. Vrh jezika okusio je opornu sluz napaljene pičkice. Ona me dotakla rukama po glavi. 

Nežno, tako čudno nežno me pomilovala. Lizao sam joj pičkicu dok mi pod penom nije nestalo vazduha. Podigao sam se. Više nisam mogao da odugovlačim. Uhvatio sam rukom nabrekli kurac i njegovim vrhom tražio put do njene uske rupice. Napola se okrenula, spuštenog pogleda, jedva sam onako u mraku i video njeno lice, tek čuo sam nešto kao:

- Uguraj ga, uguraj ga, jebi me… jebi me…

Namestio sam kurac, dodirnuo njenu mokru pičkicu i polako ga ugurao. Kurac je utonuo u toplu unutrašnjost. Napravio sam pokret bokovima i ušao sam duboko u nju. Jebao sam Hanu. Izvila se, prigrlila drveni stub, zabila na njega čelo. Držao sam je rukama za kukove i udarao sve žešće. Sve luđe. 

Bilo nam je vruće, tesno, muzika je treštala… Oko nas tiskala su se mokra, mlada tela. Neka devojka popela se na šank i špricala nas vodenim pištoljem. Preko Haninih ramena uhvatio sam se za drveni stub za koji se i ona odupirala. Hteo sam je što žešće nabiti! Nekoliko sam puta skliznuo i ponovno se vratio u toplu pičkicu. Tela su nam se tresla i trzala u ritmu zadovoljstva. Hana me jednom rukom uhvatila za guzu i povlačila u sebe, a drugom se čvrsto držala za stub. Top za penu, naš veliki kurac zaštitnik, velikodušno je sipao svoju spermu po našim glavama.

Pena me gušila, ludački sam tresao stub obema rukama, nabijajući svoju ševulju. Bili smo spojeni, tela su nam se prilepila jedno uz drugo, ona je uzdisala, nešto šaputala, bacala svoju bujnu kosu po mom licu. Nabijao sam, snažno, pena je počela da klizi s naših tela. Kurac je odjednom nabrekao kao da će da eksplodira. I ona je osetila da ću ubrzo svršiti.

- Ne još, ne još, nemoj stati - govorila je, trzajući se, hvatajući se jednom rukom za svoju pičkicu.

Radila je brzo, gnječila svoj klitoris, dok sam ja kurac zabijao snažno u nju. Odjednom se zgrčila, zabacila glavu tako da mi je njena kosa prekrila celo lice. Svršavala je.

- Ti nemoj, ti nemoj - šaputala je gotovo bolno dok se izvijala, svršavajući.

Noktima je grebla po drvenom stubu iznad kojeg je bio top koji je stalno bacao novu penu. Kada je svršila, duboko je udahnula, zatresla glavom, okrenula se. Po prvi puta smo se pogledali licem u lice, tako blizu. Vragolasto se nasmešila i spretno utonula u penu. Osetio sam kako mi uvlači kurac u usta. 

Pušila je tako dobro. Drkala ga je, dirala me po jajima, uvlačila duboko u svoja topla usta. Do grla. Morao sam da se naslonim, trzao sam se od uzbuđenja. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. Odjednom je počela jako da ga drka, kurac je sada bio tvrd kao kamen. I ona je shvatila da sam blizu. Osećao sam talas topline po celom telu. 

Hana je sve brže uvlačila kurac u usta, jako drkala i odjednom sve je izletelo. Uhvatio sam je za glavu i zabio joj kurac duboko u grlo dok je sperma štrcala u nju. Stisnuo sam zube, sagnuo glavu, sav se povio, a ona me uhvatila rukama za guzove i snažno stisnula. Sva je sperma otišla u njena usta. Popušila ga je dobro, tako jebeno dobro. Izvukla se iz pene, na licu joj je bila sperma. Svetlucala je ta bela, gusta tekućina na njenim usnama. Smejuljila se, sva mokra, oznojana, izjebana, premazana penom i spermom.

- Jebo te, ovo je bilo dobro - rekla je, ali jedva sam je razumeo jer govorila je punih usta.

Prstom mi je dala znak.

- Čekaj tu, ja idem.

Pitao sam gde ide.

Rekla je:

- Idem da isperem usta.

Zakopčao sam pantalone i požurio do šanka. Naručio sam piće i čekao. Već je bilo gotovo četiri ujutro, disko je bio prepun, pena je sve pokrivala, luda muzika je treštala, a konobari su kroz gomilu jedva uspevali da služe goste. Čekao sam uzaludno. Gledao sam svuda po gomili koja je plesala pod naslagama pene, ali Hanu nisam mogao da pronađem. Sakrila je pena koja je štrcala iz velikog crnog kurca, totema zaštitnika jebača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar