11°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

POKIDAĆEŠ ME KOLIKI JE Štreberka je jauknula kad sam ga stavio, a zatim se izvijala do ekstaze

Nema smotanijeg stvora od muškarca kome treba da bude prvi put. Čoveče koliko sam se spremao, k’o da dolaze vanzemaljke da me uzmu za seksualnog roba. Prvo plan kako isterati matorce na ranč. Kako da oteram onu moju otrovnicu od sestre van gajbe. Spremiti laku muziku (Ravelov bolero).

Spremiti sebe, sa značenjem, tuširati se aproksimativno 6-7 sati. Pronaći neki sladunjavi liker za opuštanje. Sve je spremno, doduše šveca mi je dala “rok” do ponoći, ali zabarikadirao sam vrata, pa neka spava u šupi za drva. Onako go, stojim ispred dvometarskog ogledala u kupatilu i zagledam se. Pa, da sam žensko definitivno bih se zaljubio u mene. Skladan, simpatičan, povelik (u punom smislu reči). Kad se posle utakmice tuširamo, nema toga koji meni može da parira. Toliko su me neki čikali da sam počeo da se krijem (daleko bilo). Koliko je sati, još koliko dok ne dode Sonja. Sonja nije devojka na koju bi neki muškarac na prvi pogled bacio oko.

Inače prava je štreberka. Đak generacije u osnovnoj školi. A ni u srednjoj nije zaostajala. Ta šizi ako zaradi 4 na nekom predmetu! Preozbiljna za svoje godine. Kad je pogledaš izgleda hladno, santa leda. Što zbog škole što zbog matoraca, nikada nije imala dečka, sve do sad. Ima pravilne crte lica, pravo andeosko lice. Krupne oči koje možeš da naslutiš samo ispod naočara. Predivne zube, i napućene usne. A telo. Kao da su je krojili za mene. Ne podnosim žgoljave devojke. Nekako su mi toliko “krte” da sam izgubio svako interesovanje za njih. One anoreksične lutkice sa modnih pista me nikada nisu zanimale. Dobro ima nekoliko “mesnatijih” koje mogu da prođu, ali prema Sonji su bile zonska liga. Ona je bila “mesnata”, sa sve velikim slovima. Ne nije ona debela, naprotiv, ali ni mršava. Ona sredina, sa oblinama koje mame. Kad takva prode pored nekog muškarca, mora da se okrene.

Osetiš kako se topi asfalt dok korača. Kada samo se smuvali, pre 4-5 meseci, sve je bilo pomalo “sterilno”. Poneki poljubac i to je sve. A kako smo se ono smuvali? A, da na onoj štreberskoj žurci. Neko me je pozvao na tu žurku, pod izgovorom da gledamo utakmicu. Kad sam zakucao na vrata, sa čitavim kartonom piva, i kad mi je Žile “jezik” otvorio, ‘mal me nije strefila čuka. Prešli me oni moji mangupi, mislili da mi naprave frku. Žile nije imao kud pustio me unutra, a tamo sve “groblje”.

SAZNAJTE I OVO...

VUČIĆ U BEOGRADU NA VODI: Ponosan sam na naše najveće gradilište

ZORAN MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV Pokreće me ljubav...

VUČIĆ: Mandatar u narednih nekoliko dana

BUDITE ODGOVORNI: Bore se sa više od 170 SIMPTOMA posle oporavka! POSTKOVID SINDROM

Ljudi moji kakve su tamo bile… da ne spominjem. Taman kad sam hteo napolje, video sam Sonju. U uglu sa društvom, je nešto razvlačila (ni sad ne razumem o čemu su to pričali). Međutim ispod oko me je pratila šta radim. Nije mogla da zadrži pažnju na temi (zbog mene, pa je pod izgovorom da ide da udahne malo svežeg vazduha izašla napolje. Ja za njom, a ostalo će ući u strategije najvećih osvajanja.

Međutim, kada se malo opustila, kakva je to vatra bila. Nije bilo ni jedne tačke mog tela, koju nije obradila. Tretirala me kao svoju igračku. Izludeo sam zbog nje. Nisam ni ja zaostajao. Obožavam da “mesim” one njene sise. Kako su samo čvrste. Uhvatio bih je za zadnjicu i navlačio na sebe, onako obučenu. Trljala me dok ne bih došao do kraja. Kad bi to primetila, samo se smeškala, zavlačila je ruku dole i igrala se sa kitom, sve dok ne bi postala ponovo spremna za akciju. Sve je išlo, ali nikako da stignem do krajnjeg cilja.

Prosto nije htela. Pravdala se da nije spremna, da nije sigurna u sebe… Sve do prošlog sastanka. Opet na nekoj žurci. Kad je bila kulminacija pića i raskalašnosti, odveo sam je na sprat u jednu od soba i započeli radnju, kao nikad do tada. I taman kad sam mislio, sad je moja… uđe jedan pijani skrndelj i pokvari mi sve. Ali osetio sam da je spremna. A sada sam napravio i trenutak da nas niko ne ometa. Sem, sestre, ali kako sam već rekao, sredio sam taj problem.

Zvono. Napokon. Sunce ti žarko, nikada je nisam video takvu. Skockala se, od glave do pete. Kompletne ratne boje. Nisam je do sad video sa šminkom, ali joj je stajala za 10. Ušla je utisnula mi poljubac. Odšetala je do kuhinje, i onako preko ramena dobacila:

- Imaš li nešto hladno? Žedna sam.

Vidno je uvijala bokovima, tim divnim bokovima. Ako ste gledali onaj crtać o vuku što pošizi kad vidi dobru žensku? E takav sam i ja sada. Otvorila je frižider i našla flašicu kole. Otpila je gutljaj, onako iz flaše, a dve-tri nestašne kapi skliznuše joj niz bradu, niz grlo i posegnuše duboko unutar majice. Pratio sam jednu kapljicu, kako se teško valja preko masivnih grudi, i kako tromo nestaje u tami između dva brdašca. Kako sam je samo želeo. Zatvori frižider i priđe. Ponovo me poljubi, ovog puta sa hladno slatkim usnama. Privi se uz mene i šapnu mi:

- Znam da si sve spremio za večeras.

Samo sam duboko uzdahnuo, a alatka mi se nezgodno zaglavila prilikom dizanju u nogavici. Poljubila me u obraz.

- I ja tebe želim.

Pri tom mi je već otkopčavala šlic. Kakvo olakšanje, kad mi kita oseti slobodu. Spadoše farmerice u trenu, a i gaće za njima. Skinuo sam, majicu, i ostao potpuno go, sa dignutom patkom, nasred sobe. Odmakla se i par trenutaka posmatrala prizor.

- Poješću te - rekla je.

Prvo je skinula tanku majicu i ostala u grudnjaku, koji joj je tako podizao sise, da su izgledali poput Alpa. Ali majstorski je uklonila tu prepreku. Ali nije bilo pomaka, sise su joj i dalje stajale kao da ih drži još jedan nevidljivi grudnjak. jednim pokretom je skinula haljinu koja se zakopčavala na preklop. Ujedoh se za jezik! Nije imala gaćice.

- Je’l vidiš koliko te želim - reče.

PROČITAJTE JOŠ...

Evo gde sve i kako možemo da putujemo

PORODIČNI DOM NA METI PLJAČKAŠA: U Babinom Mostu opljačkana kuća Bobana Dančetovića

DRAMATIČNO! SNAŽNO NEVREME POGODILO KOMŠIJE: Grad zabeleo puteve, saobraćaj usporen (VIDEO)

KORONA BUKTI U ŠKOLAMA: Zaraženo više od 1.000 đaka i nastavnika!

Padoh pred nju i uronih u njeno međunožje. Samo se oslonila na trosed i malo raširila noge. Lizao sam i grickao nabreklog klicu. Govorila je nešto nerazumljivo i samo mi još više uvlacila glavu ka sebi. Sokovi cure iz nje, kao da nikada neće stati. ni meni nije dosta. Otvarao sam joj usnice, pokušavam da joj što dublje gurnem jezik. Napokon me odgurnu.

Baci me na fotelju i onako u letu uhvati za kitu. Strpala ga halapljivo u usta. Očekivao bi neko da je nespretna u tome. Ipak nevina devojka, a da felacio radi tako? Šta sve neće znati te štreberke. Nisam mogao ništa protiv tajfuna koji me zgrabio. Gulila mi je kožu, golicala ga po vrhu, uvlačeći šiljati jezik u rupicu na kiti. Uvijala ga stezala i opuštala. Za tren oka, bio sam gotov. Prvi mlaz je iznenadio, tako da joj je kita ispala iz usta, ali brzo se snašla i vratila nazad. Ustala je, puštajući me da dođem do daha. Odvrckala je nazad u kuhinju. Obrisala se salvetom i ponovo otpila veliki gutljaj kole. Videla je tada onaj liker. Ni sam nemam pojma od čega je. Rekao sam prodavcu, da mi samo da nešto alkoholno, ali da je slatko. Otpila je dobar gutljaj, crvenkastog pića. Kakve je samo sise imala. Gravitacija ne deluje na nju.

Moja kita nije padala. Stajala je spremna. Opkoračila me je i sama rukom navodila. Otvor joj je bio mali, premali za mene. Nikako da dovoljno nalegne. Samo je jecala, videlo se da se muči. Podigao sam se onako, zajedno sa njom, i spustio je na mesto gde sam ja do pre koji trenutak sedeo. Malo sam je ponovo liznuo, da ovlažim situaciju malo bolje. Sklonio sam joj noge. Prebacio sam ih preko naslona. Bila je širom otvorena.

Rukom je pokrivala ribicu, urođeni stid ili šta već. Poljubio sam je i pri tom sam joj sklonio ruku. Nije se opirala, samo mi je šapnula neku glupost tipa ”budi nežan molim te”. Uhvatio sam kitu i prvo lagano prošetao gore-dola, po ulazu, a potom ga lagano tisnuo unutra. Jauknula je, izvijajući se. Ušao je samo glavić i možda još koji santimetar, ali ni makac dalje. Kao da se zaglavio. Izvadio sam ga i probao ponovo. Sada je već bilo malo bolje, osetio sam toplinu. Kad sam pogledao dole, imao sam šta i da vidim. Krv! Izgubio sam obzir u tom trenutku i silovito ga sjurio do korena. Vrisnula je.

Napokon, moj i njen prvi put. ulazio sam i izlazio snažno. Sonja je vidno pravila bolne grimase, ali nije ustuknula ni malkice. Kad sam već dolazio do vrhunca kroz one prelepe zube je procedila:

- Pokidaćeš me koliki ti je.

Nisam imao vremena da ga izvadim, kako je to rekla, nešto me je protreslo, i ispustio sam ceo mlaz u nju. Sručio sam se preko, sa još uvek čvrstom kitom u njoj. Teško, teško je disala, još uvek po malo ječeći. Napokon me rukama diže sa sebe. Imala je pomalo izmučen izraz lica.

- Peče me - rekla je dok me je gledala.

Samo sam je poljubio. Ustala je i otišla do kupatila. Tek tada ugledah krv na mojoj kiti. Nije je bilo previše, ali dovoljno da osetim neku vrstu krivice, što sam povredio devojku koju toliko volim. Otišao sam za njom u kupatilo u pridružio sam joj se dok se tuširala. Halapljivo me je ljubila, i već ubrzo ponovili smo sve u mojoj sobi na spratu. I ovog puta joj je bilo malo neprijatno dok sam ulazio, ali već sledećeg, sam čuo kako uzdiše, i kako drhti ispod mene. Gospode, probudio sam zver. Gore je vrištala sada kada je doživela orgazam, nego kada je gubila nevinost. Ljubila me je dok smo padali u san. Prebacio sam prekrivač preko nas i utonuo u dremež. Sledeće što sam osetio je kako me neko drmusa za palac noge. Trgoh se i videh onu zmiju od moje starije sestre.

- C, c,c,c deco, deco, sram vas bilo. Hajde vreme je da popijete svoju prvu pravu kafu, da se ne hladi.

Pogledao sam oko sebe, još uvek je bio mrkli mrak, negde oko 1-2 po ponoći. Sestra vide moje čudenje.

- Sledeći put zatvori prozor na spratu - namignu mi i izađe.

Samo sam jače zagrlio Sonju, ljubeći je. Ona se pridiže.

- Hm, stvarno mi se pije kafa - reče.

Pogledah je pomalo uplašeno.

- Dobro, ako tako hoćeš, ali ne bi me čudilo da nam je stavila so u kafu umesto šećera - podigoh se.

Videh da mi kita polako raste.

- Ali pre toga malo gimnastike - i bacih se ponovo na moju nasmejanu štreberku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar