10°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

DRUŽE, NE SMETA TI DA PUNIMO TVOJU RIBETINU Jeca je gutala Markovog, a Lazar je šibao otpozadi!

Kao i uvek posle lepog provoda dolazi vanredno stanje, dolazi na red Beograd u kome sve radi do 23 sata. Uzeli smo privatan stan (stan na dan) u A bloku. Izlazilo smo na razna mesta prvih dva dana, a onda smo se stacionirali u jedan restoran na Vračaru. Prve dve večeri u tom restoranu smo samo pili i gledali ljude, treće noći su dva neka momka sela što do nas. Kako nas je muzika i alkohol poneo tako smo jedni drugima nazdravljivali. Primetio sam poglede koje upućuju Jeleni, a i ona njima. Pravio sam se mutav i pijuckali smo dalje.

Jelena je ustala i otišla do toaleta, imala je na sebi usku crnu haljinu sa dubokim dekolteom u koji su svi buljili. Jedan od njih me je pitao:

- Druže, svaka čast koliko imaš lepu devojku.

Zahvalio sam mu se uz "živeli". Ubacio sam mu rovca uz rečenicu:

- Prava je dama i ono, kako vi kažete, da je u krevetu...

Samo je zastao i pružio času sa viskijem. Jelena se vraća, seda pored mene i samo je rekla:

- Ovi me pogledom jebu. 

PROČITAJTE OBAVEZNO

EKSPLOZIJA NA ČUKARICI: Buknuo POŽAR, evakuacija u toku!

TERALI SU GA DA POSLE SILOVANJA PIJE URIN: Novi detalji navodnog silovanja u Beloj Crkvi

PUCNJAVA NA SAHRANI: Iz automobila u pokretu otvoren RAFAL, ima RANJENIH!

Ostali smo do 23.30, lagano ustali i kao gde ćemo, zvali su nas u neki kafić pored koji njihov drugar drži. Naravno da smo pristali i otišli. Bilo je par stolova i ključ u vrata zbog komunalne policije. Seli i krenuli sa pićem, kao da su namerno hteli da me napiju, ali se dao nisam.

Momak koji se zvao Marko sve vreme je pričao sa Jelenom i onako kako je sedela pored njega kao da je zagrlio i stavio ruku na stolicu. Českao joj leđa i malo vrat ispod kose. Prstom da ja ne primetim, Jelena se nije bunila već ga je pogledala i samo se nasmešila. To mu je dalo još veću slobodu.

Pijuckali smo još malo i lagano rekli da bi mogli da krenemo, na šta je jedan momak predložio da idemo kod njih. Predlažio sam da je možda bolje kod nas jer ipak se ne poznajemo i oni su prihvatili. Marko i njegov drugar su bili autom i ponudili su da nas, ujedno, i prevezu. Krenuli smo kod nas, seli smo pozadi i onako pijani, Jelena i ja smo se malo ljubili, namerno... I par puta sam uhvatio pogleda Markov i Jelenin dok se samnom ljubi, kako ga Jelena gleda i ljubi mene.

Stigli smo i zaseli u dnevnoj sobi. Rekao sam da moram do toaleta i zadržao sam se namerno dugo da bi im dao prostora. Izlazim iz kupatila i vidim nema Marka i Jelene. 

- Gde su? - pitam.

Drugar, mislim da se zvao Lazar, kratko odgovori.

- E tu su, Jelena da mu pokaže nešto. 

Krenuo sam ka spavaćoj sobi i Lazar mi je samo rekao:

- Nemoj da ulaziš, nešto pričaju, pa zato.

Ušao sam i Marko je ležao na krevetu. A Jelena onako u haljini sa sisama izbačenim dudlala njegov kurac i malo drkala sisama gledajući mene. Marko se u trenu pogubio, ali sam mu rekao:

- Ostani da ležiš i uživaj.

Pogledali su se Lazar i Marko, a Jelena je samo nastavila da dudla Marku. Lazar me je pogledao i rekao:

- Tebi ovo ne smeta? Da ti ovakvu ribetinu i ženu drugi tuca?

Rekao sam naravno da ne smeta, da čak više uživam u tome. Seo sam i izvadio kurac, u fotelju pored je seo Lazar i onako pogubljen prvo izvadio kurac i on krenuo da ga diže lagano. Jelena je ustala podigla suknjicu i lagano sela na Markov kurac koji je bio prosečan. Sela i krenula polako da ustaje i seda na njega. Jelena je lagano krenula da ubrzava i da mu govori:

- Ajde lepi, nabi miga kao što si pričao u kafiću da ćeš me tucati jer sam ti toliko jebozovna i prava kurva sa tim ogromnim sisama. Tucaj me ili će me tucati tvoj drugar.

Marko je krenuo da ubrzava i Jelena je počela da uživa. Lazar kako je izvadio svoju kurčinu. Ja sam se iznenadio. Marko je naguzio Jecu i već krenuo da je tuca, da radi Jeleni ono što volimo. Jelena je krenula da stenje i uživa, videlo joj se po licu i grimasama. Marko je uhvatio za kosu povukao iza, Jelena se izvila i rekla:

- Toooooo... Tako me tucaj dok moj mužić gleda kako mu rasturaš ženicu i verenicu. Joj tucaj me! Ahhhh, joj što si bezobrazan.

PROČITAJTE OBAVEZNO

EKSPLOZIJA NA ČUKARICI: Buknuo POŽAR, evakuacija u toku!

TERALI SU GA DA POSLE SILOVANJA PIJE URIN: Novi detalji navodnog silovanja u Beloj Crkvi

PUCNJAVA NA SAHRANI: Iz automobila u pokretu otvoren RAFAL, ima RANJENIH!

U jednom trenu je Lazar ustao, skinio pantalone i samo rekao:

- Nidžo druže izvini. Ali ja moram da se pridružim ovom karanju.

Samo sam klimnuo glavom i rekao da mora da baš bude grub i da je jako tuca tom kurčinom. Prilazi Jeleni, Marko je guzi. A on je samo prišao. Jelena ga je okrenula, naguzila i krenula guzu da mu liže. Posle dva minuta okrenuo se i nabrekli kurac joj tavio usta. E to je lepota! Moja Jelena se igra sa dva kurca! Kako ga je stavila usta, tako je krenula da a dudla pušačkim usnama i u trenu.

- Mužiću vidi kakav alat ima ovaj bata. On će da me rasturi ovako usku. 

Uživala je pušeći mu kurac. Legla je na leđa i Marko je bio izbad nje da je jebe, a Lazaru je pušila kurac tako da je stajao iznad njene glave i gurao kurčinu u duboko grlo. Pet minuta prođe. Pušila mu je kurac predivno i ustala da se naguzi Lazi, a Marku da puši malo. Lazar joj je stavio i pogledao mene i krenuo da mi tuca verenicu. Silovito je ulazio u nju i čuo sam je:

- Joj jebeno je veliki. Joj razvalićeš me! Jebote nisi normalan. Sviđaš mi se, sviđa mi se ta kurčina.

Laza je uhvatio za kukove i tucao govoreći da je ona jedna kurva koja će pušiti kurčeve celu noć i ceo dan. 

- Izbacićemo ti Nikolu iz sobe da ne vidi koliko ti je lepo i koliko svršavaš na nas kurvo. Reci da sam bolji od svih jebača i od Nikole mužića tvog!

Jelena je samo stenjala, oci prevrtala i urlikala:

- Jebi me, jebi me i nemoj da staješ. Hoću da me puniš ti, samo ti i niko drugi. Ni Nikola neće moći. Samo ti! Nabi ga do kraja i duboko, hoću da ga osetim u stomaku!

Marko je okrenuo, Lazi je sela na kurac, a Marko je stao iznad gde mu je Jelena rekla:

- Stavi mi ga u dupe i tucaj idiote jedan.

Stavio ga je Marko, prizor je bio nestvaran. Jelena je bila u sendviču dva jebača koji su je jebali u ritmu. Drkao sam i uživao, svršio odmah i krenuo opet da ga drkam

- Jebite me, ja sam dobra devojka, samo vaša kurva koja će vam ispunjavati fantazije - vrištala je Jelena.

Lazar je krenuo da svršava i brzo ustao, kao i Marko jer nije želeo da ga drug isprska. Skinuli su kondome i krenuli Jelenu da zalivaju. Marko je krenuo da joj svršava po sisetinama i faci, a Laza je iskusno nabio kurčinu usta i do poslednje kapi sipao u njena usta.

Prišao sam i krenuo i ja da svršavam po njenim sisama. Otrčala je do kupatila, a mi nazad u dnevni boravak na piće. Marko je morao da ide kući, jer je inače oženjen, a Laza je imao dugu vezu.

- Hoćeš da idemo? - pitao je Marko Lazara.

- Idi ti, ja ću još malo da ostanem - odgovorio mu je drug.

Marko je otišao, a Lazar je ostao i ja sam mu predložio da ostane da spava. Stan je imao dve spavaće i dnevni boravak. Laza je ostao. Jelena se vratila iz kupatila i sela pored mene, gledajući Lazu i mazeći svoju pičkicu izjebanu. Rekao sam da Laza ostaje i to je to. Otišli smo u krevet. Negde oko devet sam se probudio da bih otišao da pišam i čuo glasove. Ušao lagano, provirio i video Jelenu kako meša kukovima nabadajući se na njegov kurac. Čuo sam je samo:

- Joj koliko mi je ovo trebalo, da me neko tretira kao drolju i da me tuca. Jebi me, molim te, jebi me jer sam drolja koja se sada krišom tuca da joj verenik ne zna. Joj koliko mi je dobro. Svrššššavaaaammmm... Nemoj da staješ. 

SAZNAJTE JOŠ...

ŠEŠELJ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Tramp je OKRENUO sve u SVOJU korist na OVAJ način

KRIVOKAPIĆ OŠTRO PORUČIO ĐUKANOVIĆU: Nema povratka na staro!

DAČIĆ O DOLASKU OPOZICIJE NA VLAST Sada je prilika!

SADA TI NE BIH DALA NI HEKTAR DA IMAM Zbog šok scena Goce Tržan i Raše GORI INTERNET (VIDEO)

Laza je rekao da će i on svršiti. Jelena mu je samo brzo skinula kondom i onako u zanosu vratila ga nazad i krenula jače i brže da meša. Krenuli su da svršavaju. Jelena je skoro pa krenula da vrišti i stavila jastuk preko usta, Laza je krenuo da puni moju dragu. Jelena se tresla, a on kao gorila krenuo da sebi stenje i dere i puni Jelenu jako. Svršili su i samo su legli jedno pored drugog. Jelena mu je priznala:

- Dugo nisam ovako svršila.

Bilo mi je malo krivo.

- Izjebao si me i znala sam da bolje tucaš nego Marko. Minut još ću da ležim i moram nazad kod Nikole u krevet.

Ja sam se vratio nazad i posle par minuta ulazi Jelena. Samo

   sam je pogledao i nasmejao, a ona:

- Šta je? Uživala sam. Valjda i ja imam pravo na to. Ajde pravi se mutav kao da ništa nije bilo. 

Stavio sam prste i još je njegova sperma bila tu. Mnogo sam napaljen bio što je i ona znala, uzela je kitu i popušila ga. Svu sam je isprskao po licu. Posle podne kada smo došli sebi, otišli smo da ručamo i pozdravili se sa Lazaron. Jelena je razmenila brojeve i tako ostali u kontaktu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti