9°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

NAPALJEN SAM KAO KLINAC Njene obline i čvste grudi su me ložile...

Ovo što ću vam ispričati desilo se pre jedno 3 godine, tada sam imala 19 godina. Počela sam da radim na mestu na kome je pre mene radio moj otac. To je porodični posao ali je on prodaju ustupio meni. Uvek sam želela da radim sa ljudima, ne bih mogla da zamislim sebe da radim u nekoj firmi da mi neko stoji nad glavom i priča šta da radim. Ovako upoznajem nove ljude i nikada mi nije dosadno.

Sprijateljila sam se sa svim svojim kolegama i koleginicama koji su držali svoje lokale pored mene i postala sam omiljena među njima. Verovatno zbog toga što sam najmlađa i sasvim opuštena. Svi oni su imali preko 40 godina ali ja sam se sasvim lepo uklopila.

Tako su prolazili dani, meni je na poslu bilo savršeno i bukvalno sam jedva čekala svaki. Moje mušterije su uglavnom bili muškarci, stariji muškarci i kako to obično biva mnogi su mi se nabacivali i želeli da me kresnu. Pa kako i ne bi, ja klinka a oni napaljeni matorci željni mlade pičkice. Vešto sam ih izbegavala a da ne budem nepristojna ipak su oni mušterije koji mi donose novac a i ostavljali su dobar bakšiš.

Bilo mi je jako zanimljivo koliko se trude, uživala sam u njihovim pohotnim pogledima. Namerno sam oblačila što kraće suknjice, oblačila sam se skroz droljasto. Imam poveće sise pa sam jako volela da oblačim majice sa dubokim dekolteom.

Svakim danom posao nam je sve bolje išao, tatica je bio prezadovoljan ali mu nije bilo jasno kako to odjednom. Dok je on radio nismo imali toliko para. Ja sam se samo smeškala a u sebi sam znala zbog čega je to tako. Nisam želela da mu kažem da je za to zaslužan moj droljasti izgled. Sprijateljila sam se sa tatinim drugom i njegovom ženom, skroz su mi bili kul. Sa njima sam provodila i najviše vremena kada nisam imala posla.

Kako je vreme prolazilo primetila sam da me čika Miki gleda sa nekom požudom ali sam ubedila sebe da tripujem. Ja sam nastavila sa njima intezivno da se družim i nekako sam se i navikla na te poglede. Međutim njegova žena je prestala da dolazi jer je imala neke obaveze oko svojih roditelja i tako smo čika Miki i ja počeli da blejimo sami. Uhh, sada počinje da bude zanimljivo. On je imao prostora da počne da me muva, nije imao ko da mu stoji nad glavom. Počeo je sve nekako izokola nije hteo da bude direktan.

Požalio mi se kako mu u braku nije sve okej, što je meni bilo veoma čudno jer su mi delovali kao vrlo skladan par. Naravno saslušala sam ga i pokušala da ga razumem. Rekao mi je kako nemaju redovan seks, ne zbog njegove žene, nego zbog njega. Izbegava seks sa njom jer ga ne privlači i nije to to. Bilo mi jako čudno jer sam mislila da je to normalno u braku, seks postaje rutina ali mi je bilo nejasno da je izbegava. Onda mi je rekao da se naložio na jednu klinku za kojom je lud i koju će da kresne prvom prilikom. Ja sam mu rekla da nije uredu da vara svoju ženu i sa se bolje prvo razvede pa da radi šta želi.

- Slušaj mala nije to lako kako ti misliš, ja volim svoju ženu i nemam nameru da se razvedem od nje ali sam poludeo za tom klinkom i želim da je imam, napalim se od same pomisli na nju.

- Uuu polako čika Miki, ne želim da slušam detalje. Pa je l znam ja tu devojku?

- Zašto ne želiš, dovoljno si velika da razumeš o čemu pričam a i nisi dete, verujem da vrlo dobro znaš šta je seks i da si ga imala 1.000 puta.

- Znam čika Miki ali ti si drug mog tate ne misliš da je malo bezveze da pričaš sa mnom o tome?

- Nije malena imam osećaj da ćeš ti bolje da me razumeš od bilo koga drugog. Ipak si ti klinka a ona je tu tvojih godina, možda mi pomogneš da je smuvam.

- Mojih godina, au čika Miki pa da nisi malo preterao, stariji si od nje više od 20 godina?

- Možda jesam preterao ali sam poludeo za njom. Opasna je ona, kao da zna da se ložim na nju i namerno me svaki dan ubija svojim oblačenjem. Ima savršene grudi, malenu guzu aaa pogled uuh tako je droljasta.

- Uhhh polako, smiri se malo. Vidim da ti se baš digne pritisak dok pričaš o njoj.

Pogled sam spustila ka njegovom kurcu i nasmejala se.

- Eto vidiš, izluđuje me. Napaljen sam kao klinac dok mislim o njoj i dok je gledam. Poželim da je izjebem tako jako da joj napatiim za ovo mučenje.

Hmm, jako me je zabavljalo to kako se matori naložio na mene. Folirala sam se naravno da ne bi skapirao da sam ga izvalila ali vrlo dobro sam znala da priča o meni. Od tog dana krećem da ga mučim onako baš hard core. Oblačenje nisam morala da menjam jer je svakako bilo droljasto ali sam ponašanje promenila skroz. Bila sam mnogo, mnogo opuštenija ali sam ipak idalje glumila nevinašce. Dok sam nosila kratke suknjice lagano sam širila nogice ali onako kao nesvesno da ne izvali da radim to namerno. Namerno sam bacila na pod šta mi se prvo našlo pod ruku da bi mu se naguzila i pokazala moju savršenu guzu.

Uvek sam nosila malene tangice i verujem da dok sam se tako guzila da je mogao da vidi i moju malenu pičkicu. Sve češće je trčao do WC-a da bi ga drkao znala sam too i uživala sam u tome.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti