9°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

MALENA GA JE ODRADILA KAO ŽIVOTINJA Toliko ga je napalila da je mora da je razbucao!

Beskrajno se radujem periodu koji sledi, moji se spremaju za more i ostaće tamo 10 dana. To znači da ću 10 dana biti kod dečka, neću morati da se vraćam kući. U glavi sam unapred smišljala planove kako najbolje iskoristiti tih 10 dana.

Dečko je bio za to da pravimo žurku koja će trajati dok nama bude odgovaralo. Ja sam bila za i jako sam se radovala tome. Svanulo je jutro, otpratila sam moje i polako su krenule pripreme za večerašnju žurku. Pozvali smo celo naše društvo i svima smo nagovestili da mogu da povedu koga god požele. Žurka se pravila kod mog dečka a pošto on ima kuću na dva sprata, žurka je bila na oba sprata jer smo znali da će biti mnogo ljudi.

OVO MORATE ZNATI

Donald i Melanija Tramp pozitivani na korona virus!

AZERBEJDŽAN TVRDI: Jermenija pretrpela velike gubitke

MONSTRUOZNO! Dovela sam sina (7) da vidi Srbiju, а rođak (16) ga je odveo u štalu i SILOVAO!

VESIĆ UPOZORIO: Beograd najveće ŽARIŠTE!

- Mala, šta ćeš obući večeras?

- Ne znam, još nisam odlučila, da nemaš možda neki predlog, bezobrazniče?

Znala sam zašto pita, on prosto uživa da budem obučena kao droljica jer voli da vidi tuđe poglede na meni. Kao da me poželi još više tada.

- Ajde idi do sobe, otvori kese, obuci se a ja ću da te sačekam ovde.

Ne krevetu u sobi bile su dve kese. U jednoj je bila haljinica koja je bila od lateksa, skroz uz telo sa velikim dekolteom. U drugoj kesi su bile mrežaste crne čarape i tangice isto u crnoj boji. Prosto sam se oduševila. Obukla sam sve to i na to obula najviše crne štikle koje sam imala. Vezala sam kosu u visok rep, namazala crveni karmin i bila sam spremna da izađem da me vidi.

- Znao sam mala. Brutalna si, nisi ni svesna koliko si jebozovna u toj kombinaciji. Očekuj večeras na sebi poglede svih mojih drugova, znam da to želiš.

- Ljubavi, da li si siguran da je OK da budem ovako obučena, da nije malo previše droljasto?

- Ne brini mače, previše je droljasto ali tako i treba da bude zar ne?

Vidi kako mi se digao zbog tebe, mala. Zamisli tek mojiim drugovima.

- Ljubavi, nemoj da si bezobrazan i prestani više da me ložiš sa tim pričama da ću svim tvojim drugovima da podignem kurčine. Možda ću stvarno da uradim tako nešto, šta ćeš onda?

- Slušaj me ovako droljo, hoću da celo veče flertuješ sa njima, ako nećes sa svima, odaberi barem jednog i hoću da ga prepališ kao životinju da ne može da se suzdrži.

- Ma ti nisi normalan ljubavi. Prepalim se od same pomisli na to. Probaću, obećavam.

Već je bilo kasno, polako su počeli da pristižu. Moj dečko je imao malo specifično društvo, uglavnom su se svi bavili mutnim poslovima, tj. bili su dileri. Bili su tu naših godina, mozda malo i stariji ali nije bila velika razlika. Ni mi nismo bili baš toliko fini, pored marihuane koju smo pušili svaki dan, znali smo da koristimo i spid, ta droga me je najviše palila. Pa 21. je vek i omladina jednostavno tako funkcionise, ne kažem da je dobro ali što bi rekli mladost ludost.

Žurka uveliko traje, došli je mnogo ljudi. Bilo je i dosta mojih drugarica ali i devojaka koje su došle sa drugovima mog dečka. Tu je bilo svačega droge, alkohola, marihuane. Svako je mogao da koristi šta god poželi. Svi su bili jako opuštenii i momci su već lagano krenuli da se motaju oko devojaka sa namerom da kresnu neku. U trenutku sam osetila dah na vratu, prošla me je jeza.

- Mala, vidi kako tvoje drugarice uživaju večeras, zašto ne bi i ti. Ja sam ti rekao da se opustiš i da slobodno nađeš nekog sa kim ćeš malo da flertuješ.

- Nemoj da mi prilaziš tako od pozadi, znaš kako se napalim kada te osetim na guzi. Ko kaže da već nisam našla nekog sa kim bi flertovala? Samo još nisam krenula u akciju.

- Dobro malena, pratim te ja, želim da vidim to, želim da ga napališ kao životinju.

Dobila sam poljubac i on je otišao. Meni je još na početku zapao jedan lik za oko, nije bio ništa posebno zgodan ali je perverzija izbijala iz njegovih očiju, bio je dobar drug mog dečka. U suštini znam sve o njemu, znam da voli drolje, sa mnogo njih je i bio i znam da uživa da ih kara. Ja to sve čujem od svog dečka jer oni međusobno pričaju o tome. Išla sam po kući i pokušala da ga nađem ali kada sam ga ugledala on je već bio gledao u mene. Onako napaljeno i pohotno. Stresla sam se.

Nisam htela da primeti odmah da sam napaljena i da baš njega tražim. Prišla sam mu lagano a on nije pogled skinuo sa mene

- Ej kako se provodiš? - pitala sam ga.

- Brutalno, samo sam malo usamljen - rekoh uz onaj đavolski smešak.

- Pa kako ti da budeš usamljen, evo praviću ti ja društvo.

Namigla sam mu.

- Uh, pa lepše društvo nisam mogao da imam. Hvala ti, misliš da dečko neće da ti se naljuti što sediš sa mnom sve vreme?

U sebi se mislim, on ovo baš želi, i još mnogo toga.

- Ne, pa zašto bi, misliš da ima razlog?

Dodao bi je buksnu pre odgovora na moje pitanje. Ja sam uzela bila par dima on me je gledao pravo u oči.

- Pa ja da imam tako jebozovnu devojku i da ona sedi sa mojim drugom ovako, mislim da bi bio jako ljubomoran.

- Pa ti to želiš da kažeš da sam jebozovna?

- Da mala, jebozovna si jako. Da sam na njegovom mestu ne bi te ispuštao iz vida.

Hahahahah... u sebi se mislim, pa i ne ispušta me iz vida, zašto mu ne priredimo pravu predstavu. Pošto sam sedela prekoputa njega i tako smo ćaskali, odlučila sam da mu se unesem u facu, dunem dim i kažem na uvo:

- Uhhh! Drago mi je da čujem da sam ti jebozovna i šta sam još? - pitam ga a sve vreme ga gledam u oči.

- Pazi šta radiš mala, možda te dečko gleda. Ne znam koliko ti je pametno da mi se unosiš u facu i flertuješ sa mnom tako droljasto. Jebozovna si, a koliko vidim i mala si droljica, šta želiš od mene ajde reci mi?

Noge su mi bile prekrštene sve vreme i onako zavučene između njegovih a njegove su bile blago raširene. Palo mi je na pamet da polako pomerim svoju nogu tako da može da vidi moje međunožje sa mrežastim čarapama.

PROČITAJTE OBAVEZNO

DNEVNI HOROSKOP ZA 2.OKTOBAR: Vage, racionalno koristite svoje vreme i energiju!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 2.OKTOBAR: Sunčano i toplije, do 27 stepeni

EKSPERTI SAVETUJU: Potrebno je samo 30 sekundi da poboljšate brak!

- Hmm, stvarno si brutalna, ajde sada ostani u tom položaju želim da te gledam.

Polako se zavalio unazad, da bi imao bolji pogled i udobniji.

- Imaš sreće što ti je dečko tu i što ima mnogo ljudi. Inače ne bi smela ovako da se ponašaš.

Dodao mi je buksnu, koja je već bila pri kraju.

- Evo mala ispuši to do kraja. Ti puši ja ću da te gledam. Stvarno imam brutalan pogled, najperverzniji. Devojka od mog dobrog druga sedi raskrečena ispred mene i duva. Mogu li da znam šta ti je u mislima dok me gledaš tako?

- Bolje da ne znaš šta mi je u misliima. Da znaš ne bi sedeli sada ovde.

- Bezobrazna si znaš, ajde sa mnom ovamo ako smeš naravno, da mi pokažeš o čemu razmišljaš.

Ustao je i dodao mi ruku.

- Jako smelo sa tvoje strane.

Dodala sam mu ruku, želela sam jako da vidim dokle je spreman da ide. Odveo me je do prve mračne sobe. Naslonio me na zid uneo mi se u facu i rekao:

- I mala, možeš sada da mi kažes o čemu razmišljaš? Ajde budi tako hrabra kao što si bila malo pre.

Svašta mi je palo na pamet u tom trenutku, ali sam morala malo da tvrdim pazar, ipak nisam želela da pomisli da sam njegova posle par sati razgovora. Mada u sebi sam znala da će da me jebe jako, sama sam to tražila uz nagovor svog dečka naravno. Moj odgovor na njegovo poslednje pitanje bilo je:

- Mislim da i sam vidiš da se ne plašim ničega a i zašto bih? Misliš da bi trebalo da te se plašim?

- Nisi svesna koliko volim tako neustrašive drolje. Njih najviše volim da karam.

- Ma nemoj? A ti si me doveo ovde da bi me karao? Ne razumem? Misliš da je uredu da karaš devojku svog druga? - bezobrazno sam pitala.

U sobi je na zidu bilo okačeno veliko ogledalo, dovoljno veliko da se vidimo celi. A na stolu je stajala stona lampa koju je on uključio u trenutku da se bolje vidimo. Sve vreme sam bila naslonjena na zid a on prekoputa mene. U tom trenutku kada sam mu ja postavila pitanje uhvatio me je za vrat okrenuo ka ogledalu stao iza mene i rekao:

- Pogledaj se droljo idalje misliš da tvoje pitanje nije suvišno? Ne da mislim da je uredu da te karam, nego ću da te karam tako jako da ćeš da me moliš da prestanem.

Pa kad se malo bolje pogledam, onako u lateksu, mrežastim čarapama pa ko me i ne bi karao. Opet me je okrenuo ka sebi nabio u zid, uhvatio za vrat i rekao mi da se isplezim.

Uradila sam to što mi je rekao, jako me pali kada mi muškarac naređuje, tako da sam već bila dosta vlažna

- Brutalna si alo, gledao bi te tako ispleženu stalno. Samo nastavi da me gledaš pravo u oči, vidim da ti kurac viri iz njih.

- Pa nadam se da imaš dovoljno veliki kurac za mene i da nisi toliko jak samo na rečima?

On se samo smejao bezobrazno, a ja sam ga namerno izazivala.

- Znaš, nije mi dovoljno da je samo veliki, mora da bude i debeo, to mi je još potrebnije onako baš.

- Ma nemoj? Vidim da mala zna šta je prava kurčina, drago mi je da si prestala da se foliraš, jednostavno budi ono što jesi. Mislim da imam ono što tebi treba, zašto jednostavno ne proveriš sama.

U tom trenutku me je opet jako stegao za vrat, inače jako se ložim na davljenje i šamaranje i sve to, pali me bol jednostavno. Imala sam osećaj da je poplava krenula niz butine i tako napaljena sam sama krenula da se bacim na kolena. Uhvatila sam se za kaiš, međutim on mi je odgurnuo ruku, lupio šamar i rekao:

- Polako droljo gde si pošla? Ajde isplezi se jako želim da vidim to droljkasto grlo.

Onako na kolenima gledala sam ga pravo u oči i isplezila sam se kao što mi je naredio. Videlo se koliko ga želim a on je to iskoristio da se malo iživljava. Stajao je iznad mene i krenuo polako da otkopčava kaiš. Skinuo ga je i od njega je napravio ogrlicu, stavio mi oko vrata..

- E tako, sada si savršena. Prava mala kučka. Nastavi da se pleziš, nemoj da si slučajno zatvorila ta prljava usta.

I opet šamar. Jednostavno je uživao da me gleda takvu na kolenima. Jednostavno je umeo sa droljama, videlo se da to radi iskusno, baš onako kako ja želim. Znala sam da nisam pogrešila u izboru i jednostavno sam bila sigurna da će moj dečko biti zadovoljan kada mu ispričam sve do detalja.

Jednom rukom je držao kaiš a drugom je počeo da otkopčava pantalone. Kurac mu je već bio dignut i jako čvrst. Skinuo je i gaće, a onda šok. Ne samo da je imao veliki i debeo kurac, već je imao i obrezan glavić. U tom trenutku sam se napalila kao nikad do tada.

Nikada nisam videla uživo obrezan glavić a u zadnje vreme stalno razmišljam o obrezanom glaviću

- Vidim ti po grimasi da si iznenađena, šta je kučko nikad nisi vidila ovoliku kurčinu? Samo da znaš moraćeš celog da ga progutaš, volim drolje sa dubokim grlom.

Volela sam da ga gutam duboko u grlo, to za mene nije ništa strano, dečko najviše voli tako da me jebe ali ovoliki kurac... Znala sam da moram da se potrudim.

- Ajde slobodno, šta ga gledaš, zini jako.

Zinula sam najviše što sam mogla, on je samo pljunuo na njega i nabio ga je toliko jako da sam se zagrcnula. Nije mario za to samo je nastavio, sve dublje i dublje. Koliko god da se trudio nije mogao da stane ceo.

- Dobra si ali moraću ja to da razradim bolje.

SAZNAJTE JOŠ...

ZAGREVANJE PRED ZVEZDU Navijači Ararata istakli neverovatan transparent (FOTO)

ŠEŠELJ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Tramp je OKRENUO sve u SVOJU korist na OVAJ način

KRIVOKAPIĆ OŠTRO PORUČIO ĐUKANOVIĆU: Nema povratka na staro!

Uhvatio me je za kaiš i povukao ka krevetu. Namestio me je tako da mi glava visi sa kreveta, tako da može da uđe što dublje. Opet sam zinula a on je krenuo da ga nabija, nikada se u životu nisam toliko davila, jedva sam dolazila do daha. To je njega jako palilo ali nije ni bio svestan da mene pali još jače. Jebao me je u usta bez milosti dugo, bale su krenule da se slivaju iz usta dole ka nosu, očima i kosi. Ispod nas je bila ogromna bara.

Povremeno me je rukama hvatao za vrat, hteo je da oseti rukom svoju kurčinu koja prodire duboko u moje grlo. Videla sam da mu se bliži svršavanje i u trenutku ga je izvadio iz mojih usta, naredio da opet kleknem i rekao:

- Droljetino prljava, brutalna si, mnogo ga dobro primaš u grlo, nijedna ga do sad nije toliko progutala. Ajde želim da vidim tu prljavu jezičinu, zaslužila si da te isprskam po faci!

Sve vreme ga je drkao iznad moje face, samo me je uhvatio za kosu i krenuo da prska. Koliko je sperme tu izašlo. Cela sam bila u spermi. Dosta je završilo po jeziku a ono što nije pokupila sam prstoom i olizala, imao je stvarno ukusnuu spermuuu.

- Bila si dobra droljo ali moram da idem sad, vidimo se kasnije.

Obukao se i izašao. Ja sam ostala tako na kolenima ulepljena i jako napaljena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti