12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MENI SU TREBALA MLADA TELA Klinci su me rasturali, a muž je hrkao

U principu, šta ti možeš da znaš sa 18 godina, jedva navršenih? Šta znaš o životu? O mogućnostima koje ti se pružaju i koje će ti se tek pružiti? Apsolutno ništa. Podlegneš, jer si lakomislena, čarima i divnim, bajkovitim pričama i tu bude tvoj kraj. Postaneš lovina u kandžama iskusnog predatora. I staneš pred oltar.

To se desilo i meni. Ne mogu da kažem, bilo je ljubavi, ali… Posle sedam godina braka, izgubi se i strast i muž postane nezainteresovan jer njegova energija je opadala, a moje se tek budila… Ali, trudila sam se da to ignorišem. Trudila sam se da budem dobra ženica. Preselili smo se u obližnji gradić zbog njegovog posla. Bio je znatno manji od našeg rodnog grada, ali sam upoznala divne devojke iz komšiluka, par godina mlađe. Pošto sam bila "domaćica“, ostajala sam kod kuće i imala sam vremena na pretek.

Često sam sa tim devojkama ispijala kafe i slušala o njihovim provodima, izlascima, žurkama koje su bile itekako eksplicitne. Širom otvorenih očiju sam slušala o tim divljim žurkama, grupnom seksu i zadovoljstvima koja su im pružena. Negde u tu zimu, njih dve su zajedno sa mojim mužem i samnom bili na nekom koncertu u Beogradu i posle koncerta zamolile da u povratku u naš grad, svratimo na neku žurku, da drugarici čestitaju rođendan. Muž je pristao, a ja sam malo strahovala zbog njihovih priča o žurkama, ali sam iz nekog razloga ćutala, mada su me neki žmarci polako prožimali.

OVO MORATE ZNATI

EKSKLUZIVNO! IVICA DAČIĆ NA HAPPY TV: Kafa kod Marića jeftinija nego u SKUPŠTINI

TEŽAK UDES KOD SUBOTICE: Voz udario automobil, vozač teško povređen

Najjača solarna oluja u prethodne tri godine-oluja-u-prethodne-tri-godine

VEĆI POREZ NA KUĆE I STANOVE ZA BEOGRAĐANE U 2021.GODINI: Evo koliko će biti POSKUPLJENJE

Kada smo ušli u taj prostrani stan, videla sam desetak devojaka i možda petnaestak mladića, od kojih su neki bili veoma mladi, kako se zabavljaju poprilično živo. Njihova drugarica je bila poprilično vesela i razdragano se smeškala. Sipali su nam žestoka pića i dok smo se upoznavali sa okupljenima, primetila sam da neke devojke očijukaju sa mojim mužem.

Na početku mi nije smetalo, ali kako je on sve više pio i sa njima razgovarao, javljala se neka ljubomora. Moje dve drugarice su brzo oko nas sakupile neke mladiće koji su vrlo zainteresovano komunicirali sa nama, a posle nekoliko pića, njihove ruke su padale na njihova, a bogami i na moje telo. U početku sam ih odmah odgurivala rukom, ali kako se suprug sve bolje zabavljao sa nekim devojkama, ja sam sve ređe sklanjala ruke momaka koje su šarale mojim telom. Počela je i muzika za ples i neki klinac, sa ne više od 18 godina, je počeo plesati sa mnom.

 Pokušala sam da držim neko odstojanje, ali se on pripio čvrsto uz mene, tako da sam osećala njegovo mlado telo uz svoje i nabreklinu koja je kroz farmerke pritiskala moju butinu kroz minić. Kada sam videla kako se moj muž prislonio nekoj devojci i ona ga poljubila, nošena čudnom željom, prebacila sam ruke preko dečkovih ramena i pustila da njegove ruke počnu lagano da kruže po mojim leđima, zadnjici, a kad ih je spustio na grudi, tiho sam uzdahnula. Što od alkohola, što od čudne želje, milovanja i stiska, napalila sam se još više i prepustila se muzici, dok je on svojim usnama dodirivao moj vrat. Sve sam dublje disala i uzdisala sa namerom da sve to zaustavim da ne ode predaleko.

Trajalo je to neko vreme i kad sam videla kako mi se muž pijano zavalio kod devojaka u fotelju, više nisam ni pokušavala da pružam neku odbranu. Kad je usnama potražio moje, spremno sam to prihvatila, prvo lagano uzvraćajući usnama, pa jezikom, dok su njegovi pokreti rukama počeli mesiti moje tvrde dojke. Šaptao mi je, praćen vrelim dahom, kako me mora imati… Ćutala sam dok me je poveo na dvosed i poslužio pićem, neprestano milijući moje telo, noge, grudi.

Gledala sam supruga koji je sedeo pored mene i pokušavao, poprilično alkoholisan, da neku klinku privuče na fotelji u svoj zagrljaj

Dok sam to posmatrala, moj mladi partner je sve više osvajao i moje telo i um koji se od čudne želje i uspaljenosti gubio. Kad me je uzeo za ruku i poveo, nisam se opirala, samo sam pogledala preko ramena supruga koji je pijano, tupim pogledom, blenuo za nama, dok se vaćario sa klinkom. U meni je sve gorelo. Prošli smo pored tri mlada muškaraca koji su zadivljeno zviznuli za nama dok smo mi ulazili u drugu sobu. Nisam stigla ni da pogledam gde sam, kad sam se našla na krevetu, na leđima, sa mladićem koji nije gubio vreme! Strasno me ljubeći, podigao mi je suknjicu i strgnuo tange smeštajući mi se među duge noge.

Pokušala sam da ga odgurnem, međutim moje telo nije slušalo, a njegov stisak se pojačavao i shvatila sam da se prepuštam tom mladom vižljavom dečaku koji mi je svukao majicu i usnama i jezikom moje grudi doveo do čvrstih lopti i užarenih bradavica. Nisam ni bila svesna da mi je ruka trljala njegovo međunožje, dok je svlačio majicu sa svog mladog mišićavog i vitkog tela. Poželela sam da me ima i da što pre uđe u mene dok sam strasno uzvraćala poljupce, a usne spuštala na njegov vrat i ramena.

Rukama sam ga povlačila na sebe, razmaknutih nogu iščekivala sam da iz otkopčanih farmerki njegova muškost krene u moju vrelu mačkicu. I dok sam šaptala kako želim da uđe u mene, preko njegovog ramena, videh kako se moj muž uz pratnju devojke, pijano strovalio pored mene. To me još više uzbudilo i dok nas je on pijano gledao, osetila sam ruku mog partnera kako me snažno hvata za kosu i gura prema svom međunožju. Tada videh ogroman crvenkasti glavić na batini tog klinca, kako štrči ispred mog lica i usana.

SVE O KORONI

ALARMANTNA SITUACIJA: Još jedna opština u Srbiji proglasila vanrednu situaciju 

TIODOROVIĆ O NOVIM MERAMA: Ovo nije zaključavanje! Evo šta očekuje građane Srbije za vikend

ZA VIKEND SE SVE ZATVARA: Kafići, tržni centri i frizerski saloni neće raditi od petka do ponedeljka!

U ŠUMADIJI KORONA NE JENJAVA: U Kragujevcu 390 novoobolelih, Topoli 52, Aranđelovcu 44

Kratko sam oklevala, a onda sam, zinuvši koliko sam mogla, spustla usne na glavić, pa mu jezikom i stiskom usana gurnula kožicu prema stomaku. Zastenjao je od zadovoljstva, a telo mu se izvilo u luk, što me uzbuđivalo kao nikad. Nisam dugo lomila kurac u ustima, ubrzo sam bila na leđima. Osetila sam, dok sam drhtala od velike želje, kako mi namešta taj vreli, krupni tvrdi kurac na pičkicu. Dok je spuštao svoje izvajano vitko telo prema dole, otrgao mi se bolni uzdah.

Kao da me tim prvim pokratom razdvojio, glasno jecajući i uzdišući, prepustla sam se šireći noge, oslanjajući se tabanima o postelju, njihala sam guzom i kukovima u njegovom ritmu i glasno ječala od zadovoljstva koje je odmah nadvladalo bol. Moje ruke su prstima hvatale njegova ramena, navlačeći ga sve vreme čvrsto u sebe. Blizina muža i mladićeva duboko zabijena batina u mene izazvali su eksploziju orgazma dok sam ga, grčeći se, stiskala duboko u sebe vrteći guzom koliko sam mogla.

Potpuno sam izgubila kontrolu shvativši da desnom rukom držim ruku muža, dok je on samo povremeno rukom stiskao moju sisu, a potom je, dok me je klinac, silovito se zabijajući dovodio do novog orgazma, samo tupo gledao. Čula sam kako mi klinac šapuće da se okrenem dok je vadio svoj kurac iz mene. Poslušno sam se namestila na kolena i klečeći, ropski primila tu vrelu muškost u sebe otpozadi, dok me je rukama oko struka navlačio na svoj kolac, trzajući snažno guzom u mene. Svršavala sam ponovo, slušajući lupanje njegovih jaja od siline zabijanja u moju mačkicu, ispunjenu i rastegnutu.

Vrištala sam, pomamno se i sama nabijajući na njega, želeći da me bukvalno razbije njime, dok su mi izlazile sočne reči, on je samo, grčeći mišiće lica, nabijao i nabijao u mene svoj kurac do zadnjeg milimetra. I dok sam sva u vatri navučena na batinu svršavala, on je napravio nekoliko jakih, uzastopnih trzaja u mene do korena kurca, vukući rukama moje dojke, da bih ubrzo osetila provalu sperme u mojoj utrobi. Nesvesna i plodnih dana padoh u postelji ispod njega koji je još uvek pulsirao u meni, ležeći na meni sa rukama koje gnječe dojke, znojavim telom pripijen uz moju pozadinu. Onda mi je šaptao nešto i dok nisam još bila pri sebi uz njegove ruke, osetih još nekoliko kako mi ponovo vraćaju želju i glad za seksom.

SVE O SPORTU

KORONA ODLAŽE AUSTRALIJAN OPEN: Evo kada Nole brani titulu

DODATNI MOTIV ZA POBEDU NAD HOFENHAJMOM: Prvo mesto u gupi Zvedzi puni kasu

KARAKTER KAKAV TENIS NE PAMTI: A zbog Noleta je otišao u penziju!

VAŽNA ODLUKA ZA BELI SPORT: Novak čuo velike vesti, biće mnogo rigorozno!

Kao kroz maglu sam videla još tri muškarca kako na velikom krevetu svlače odeću i rukama miluju moje telo. Želela sam da prekinem, ali dok me moj mladi ljubavnik još uvek ispunjavao kurcem koji je gubio čvrstinu, šaptao mi je da se opustim i uživam. I dok me ljubio, vadeći mlohavi kurac iz mene, među moje duge noge smeštao se drugi mladić koji je nesmetano jednim trzajem ušao u mene i više nije bilo ništa važno sem tih mladih tela koja su se prepletala oko mene. Vrsiskajući i uzdišući, uvijala sam guzom i telom izazivajući sladostrasne uzdahe i mladića koji me tucao ali i druge dvojice od kojih je jedan ušao u moje usta, dok sam drugom, snažno rukom vukla kožuru na kurcu prema stomaku.

Brektali su kao parnjače dok sam se izvijala i tražila da me rasture svojim mladim telima. Trajalo je i trajalo, sva gola u vodi dočekah da se i treći muškarac isprazni u meni i onda čvrsto zagrlih mog prvog ljubavnika, ljubeći mu usne, uho, vrat, zahvaljivala na divnoj noći dok je on rastao u mojoj šaci koja ga je ponovo povukla u sebe napetog, velikog sa nabreklom crvenom glavom. Kada ga je nabio celog ponovo u mene više ništa nije postojalo sem mojih sladostrasnih uzdaha i vriskanja dok sam se svom snagom prepuštala, uvijajući i nabijajući na to čudo koje mi je razvilo požudu i želju da me satre njime.

Znojava i prepuštena strastima i užicima gledala sam od nazad nabijena do jaja kako moj muž hrče pored usnule devojke dok mu klinac rastura ženu do najsitnijeg dela vrele utrobe. Divljala sam na mladom momku koji nije propustio priliku da me ima na toj žurci, na tom širokom krevetu. Kad se ponovo jakim uzastopnim trzajem napetih mišića zakucao u mene dok sam široko raširenih nogu i razjapljenih vilica vrištala, samo smo čvrsto pripijeni klonuli u san. I ne, to nije bio poslednji put da sam posetila takvu žurku. Postala sam redovan gost. Uživala sam u mladim kurčevima jako dugo, kad već kurac mog muža nije bio zainteresovan…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti