2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

BAHANALIJE NA NOĆNIM ŽURKAMA Moja žena nimfomanka je tražila batine, a ja sam cepao Nemice

U braku smo 17 godina, jako se volimo i jako smo napaljeni jedno na drugo. Odlučili smo da sebe častimo krstarenjem oko Južne Amerike. Ukrcali smo se na ogroman i jako luksuzan brod na kom planiramo da provedemo sledeće tri sedmice. Isplovili smo i prva dva dana smo pregledali sve šta se moglo videti na brodu i onda se zamislili da možda nismo pogrešili jer nam je bilo pomalo monotono. Četvrti dan je prošao i posle večere smo prošetali po donjoj palubi.

Moja Marijana je u svojoj 37. godini izgledala jako izazovno sa svojih 180 santimetra visine, lepim dugim nogama, jako dobrim dupetom i neverovatno izazovnim pogledom. Meni se i posle 20 godina našeg seksa trenutno ukrućivao kurac pri samoj pomisli na nju. Često sam primećivao dok šetamo ulicom puno mlađe muškarce kako je proždiru pogledom. To mi nije smetalo jer sam znao da me ne vara iako je nezasita u krevetu.

Te večeri se lagano obukla jer je bilo jako toplo. Na sebi je imala laganu i jako providnu usku haljinicu pripijenu uz telo. Ispod je imala samo tange koje inače uvek na moj nagovor nosi i brus u boji kože. Ja sam malo zastao da je vidim kako zavodnički njiše kukovima dok ide na visokim potpeticama prema pramcu broda. Svakim korakom su se ucrtavale tange na njenom izazovnom dupetu i to me je jako napalilo. Krenuo sam za njom, uhvatio je za ruku i seli smo za stolom jednog bara koji je bio pred zatvaranje jer je inače sastavni deo jednog od bazena. Barmen je bio jako lep i visok crnac a njegov kolega kelner lepo građen belac koji je pospremao inventar. Prišao nam je kelner koji nas je na lošem engleskom ljubazno upitao šta želimo za piće jer zatvaraju. Naručili smo vino i i dok se udaljavao učinilo nam se da pevuši neku našu pesmu.

NAJVAŽNIJE DANAS

ZVANIČNO! OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Đaci u ponedeljak u klupama po modelu od septembra

KORONA PO GRADOVIMA: Beograd još uvek najveće žarište, potom Novi Sad i Niš

JEZIVO U KRUŠEVCU: Lopov krao aparate iz KOVID BOLNICE, pacijenti ležali nemoćni

Ispostavilo se da je iz Splita i predstavio nam se kao Mate. Pozvali smo ga da sa nama popije piće, a kad su isključili svetla i njegov kolega se pridružio. Ja i Marijana smo ispili bocu crnog vina a njih dvojica po neki energetski napitak. Pitao sam ih zašto to piju, a Mate je odgovorio da će im možda trebati snage za večeras. Marijana je verovatno od vina, a malo i od opuštenog razgovora, slobodnije sela i meni malo neočekivano postavila pitanje gde bi trošili tu snagu. Mate je odmah odgovorio da bi najradije snagu potrošio sa njom na šta se ona od srca nasmejala. Ja u trenu nisam mogao da dođem sebi, a najviše od reakcije moje verne žene. On kaže da bi trošio snagu sa njom, a ona se na to smeje. Mate je video da sam pocrveneo i kaže da se šali, ali takođe kaže da sam srećan čovek kad pored sebe imam tako lepu ženu. Smirio sam se i nastavili smo razgovor oko noćnog provoda na brodu i naš barmen po imenu Karim nam reče da oni vole da idu u jedan mali klub na trećem spratu gde puštaju laganu latino muziku i ima više zrelih žena nego muškaraca.

Karim reče da je najbolje tamo otići tek posle ponoći kad se napuni a svi se opuste od alkohola i igre, a zbog uskog prostora se svi diraju telima. Marijana mi kaže da moramo otići tamo jer mora da je dobro čim Karim ide često. Odmah mi je bilo jasno da su se mojoj voljenoj svidela ova dvojica a na neki način me pomisao na to uzbuđivala. Daleko od kuće sa potpunim neznancima moja verna žena flertuje.

Marijana je primetila da je meni neprijatno i strasno me pred njima poljubila i šapnula u uvo da ne brinem, pa mi samo razgovaramo a inače nema veze došli smo da se provedemo

Njeno ponašanje mi je bilo čudno a na neki način me uzbuđivalo i tada primetim da mi je postalo tesno u gaćama. Ona ustaje i ide prema baru da uzme vode i naginje se preko šanka da bi dohvatila čašu. Kakva je to bila slika, ona je namerno ustala da bi izazivala jer je jako izazovno isturila dupe kad se nagla preko šanka da bi dohvatila čašu. Mate je ustao da pomogne i stao pored nje da dohvati čašu a drugom rukom je "prijateljski" lagano prešao od struka preko dupeta i nazad. Ispila je čašu koju joj je natočio i gledala ga potpuno opušteno pravo u oči. Vratila se za naš sto i ja sam je pitao što to radi a začudo nisam bio nimalo ljut, našto mi je samo rekla:

- Opusti se dragi, još me nisu pojebali.

I opet se nasmejala. Da li zbog druge flaše vina ili zbog nečeg drugog to me nije pogodilo nego naprotiv to me je jako napalilo. Ipak pomislih, bolje da idemo jer kako je krenulo biće svašta. Ja ustajem a zamnom malo nevoljno i Marijana. Zahvaljujem se na društvu i krećemo prema našoj kabini na petom nivou. Ona me je uhvatila pod ruku i krenuli smo. Dok smo išli ona se okrenula prema njima i na moje zaprepaštenje je tako jebozovno oblizala usne da mi je odmah bilo jasno da želi još druženja sa njima. Oni su naravno odmah ustali i ponudili da nas isprate na što sam rekao da nema potrebe ali me je Marijana prekinula i rekla što da ne. Došli smo do vrata kabine, otvorio sam vrata i taman da se pozdravim sa njima a ona ih zove na piće kod nas.

Nisam imao kud nego prelazimo na terasu naše kabine i nas trojica sedamo a ona ide u frižider za piće. Poslužila nam je piće i naslonila se na ogradu kao da uživa u pogledu na beskrajno more koje obašjava mesečina a ujedno i isturila dupe prema nama. Tako me je noć pre izazvala pa sam je pojebao od pozadi dok se ona držala za metalnu ogradu i uživala u pogledu. Karim ustaje i prilazi joj sa strane i divi se pogledu.

Meni je neprijatno da ih vidim tako jer znam da je ona jako uzbuđena a čujem iz priča kako se žene pale na crnce jer ih bije glas da su nenormalno obdareni i jako izdržljivi u seksu. Jednom prilikom dok smo gledali neki pornić u kom je jedan nenormalno kurati crnac bukvalno razbijao svoju partnerku, video sam da je Marijana mazila svoju pičkicu. Tad mi je rekla samo kako je ona glumica srećna na šta sam se samo nasmejao. Ali ovo je java, nije film, sličan čovek stoji uz moju voljenu i samo čekam eksploziju. Znao sam, prišao joj je odpozadi i uhvatio je za kukove. Počeo je odmah da joj liže i ljubi vrat. Mate me je zaustavio kad sam krenuo da to prekinem i rekao:

- Pusti ih nije to ništa, ona to hoće.

Odlučio sam da pustim da ide kako je krenulo a moram priznati da sam se i sam napalio. Ona se okrenula prema meni i ispitivački me je pogledala na što sam joj odgovorio šaljući joj poljubac.

Ona je počela da se uvija i trljala dupe o njegovoj nabreklini u pantalonama. Okrenuo je prema sebi i počeo da je mazi svuda po telu svojim ogromnim rukama.

Ona je ispuštala uzdahe zadovoljstva dok joj nije u njena slatka usta zavukao jezičinu i poklopio joj usta svojim mesnatim usnama. Dok ju je ljubio ona je nestrpljivo otkopčavala njegove pantalone i izvukla njegov pomalo opušteni crni kurac koji je i u takvom stanju imao majmanje 18 santimetara. Spustio ju je dole i ona ga je odmah uzela u usta. Da li je ovo moguće, moja verna žena puši kurac drugom čoveku i to preda mnom. Inače uživa u pušenju mog kurca skoro kao kad je jebem, ali moj je prosečne veličine (oko 17 santimetara) a njemu je ogroman i još mu raste dok mu ga sisa. Vidim da mu se ukrutio i malo me obuzeo strah jer mu je sad ogroman i nenormalno debeo. Bojim se za nju, da je ne povredi. On joj podiže glavu i opet ljubi njena sočna usta i sad se on saginje i zabija glavu ispod njene haljine i počinje da joj liže pičku.

Uhvatila ga je rukama za glavu i tiho ispuštala zvuke koje još nisam čuo. Ja sam nesvesno počeo da se trljam po kurcu preko pantalona a Mate je već izvadio njegov poveliki kurac i počeo da ga drka. Mate ustaje i poziva ih da uđu u kabinu u kojoj se nalazio ogromni krevet. Ona bez pogovora kreće i u prolazu me strasno poljubila. Skinula je haljinu i tange i legla na leđa čekajući da se oni skinu i pridruže joj se. Nije dugo čekala Mate joj je odmah stavio već nabrekli kurac u usta i ona ga je odmah počela strasno sisati dok ju je on dirao po grudima i bradavicama.

Karim je prišao spreda i svojim ogromnim glavićem mazio njenu jako vlažnu pičkicu. Uzela ga je rukom i on je krenuo u nju. Ona se izvija i za tren prekinula Mati da sisa kurac jer nije bilo lako primiti takvu kurčinu. Ja sam stajao zaprepašcen i uplašen, pa ona ga ne može primiti, on je preveliki za nju, ona će… Ona nije bila uplašena ali je vikala:

- Polako uđi u mene.

I dok je santimetar po santimetar ulazio u nju ona je ispuštala neartikulisane krike ali nije odustajala. On nije bio grub nego je počeo da ga pomalo izvlači i svaki put ga je malo više uvukao. Mate se povukao sa kreveta i seo do mene na garnituri da gleda zadivljujući prizor. On je sve više ulazio u nju a ona je bila sve glasnija.

- Jeeeeeeeebiiiiiii meeeeeee!!! Jeeeeeeeeeebiiiiiii Tooooooo!!!!

On ga je nabijao do kraja, da li je to moja slatka ženica primila kurčinu skoro duplo veću od moje. Nisam mogao da verujem. Karim je ustao i zvao Matu da ga zameni, on je okrenuo moju Marijanu na stomak a kolena su joj dirala pod tako da ne može da beži pod njegovim naletima. Iako je imao kurac od preko 20 santimetara ona ga je isprve primila do kraja jer ju je Karim dobro otvorio i njemu je bilo lako da joj ga nabije do jaja. Počeo je polako pa sve brže i brže. Ona je uz svako njegovo nabijanje ispuštala krike zadovoljstva i kolutala očima. Ona je već jednom svršila dok ju je Karim razbijao a sad drugi put, on i dalje nastavlja sve jače i brže ona se ne kontroliše, baca glavu levo-desno, grize već zgužvanu posteljinu. On svršava u nju, puni je sperme i dalje je nabija, ona je još jednom svršila dok ju je on punio svojom spermom.

PROČITAJTE JOŠ

USKORO! SUROVA ispovest bivšeg zatvorenika od koje se ledi krv u žilama, i to samo u "IZA BRAVE" (VIDEO)

PEVAČ ZAVRŠIO NA INFUZIJI: Dva meseca se BORI SA KORONOM, ali to nije kraj njegovim MUKAMA

DEVOJČICA SE UGUŠILA: U požaru poginulo 8 ljudi, uključujući i dete

UŽAS, OBRUŠILO SE BRDO: Najmanje jedan povređeni

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA! Lopov traži da mu plati odštetu: Upucao mladića, pa se desilo ovo

Mate se odmiče i Karim leže na leđa i zove je da ga zajaše. Kakvu samo kurčinu ima. Ona ga onako zadihana opkoračuje, namešta ga i polako držeći se rukama za grudi nabija na njegovu kurčinu. Ja sedim tačno iza njih, Karim leži na mirno na leđa i prepušta mojoj jebačici inicijativu. Okrenuta je leđima meni i sa neverovatnim uzbuđenjem gledam kako ide gore-dole sve više dok napokon nije u sebe primila svaki santimetar njegove kurčine. Niz njegova velika izdepilovana muda cure pomešani njeni sokovi i Matina sperma.

Krenula je da se nabija sve jače i vrištala od uzbuđenja. Kako joj je samo širio pičkicu, nisam mogao da verujen da to čudo može celo da uđe u moju Marijanu. Nabijala mu se sigurno desetak minuta a to je za mene trajalo čitavu vecnost. Imala je prave napade orgazma više puta, grebala ga je po grudima, vrištala a ta "životinja" još nije svršila. Ona je ostala bez daha i legla na njega a on je uhvatio obema rukama za dupe i ustao zajedno sa njom. Njegova kurčina je bila i dalje u njoj. Ona ga je samo zagrlila oko vrata a on je počeo da joj ga nabija dok je ona kao u bunilu vikala:

- Toooooo, jeeebiii me, daj mi gaaaa, još to to to to.

On je skida sa svoje batine i stavlja joj ga u usta, ona mu ga puši i drka sa obe ruke i viče:

- Hoću tvoju spermu u usta.

On poče da viče i samo ga je malo izvukao iz njenih usta i počeo da ih puni jakim mlazevima sperme. Nije je gutala nego joj je curela niz grudi i stomak. Kad je najzad završio legla je na krevet i mazila se njegovom spermom koja je bila svuda po njenom telu. Oni ušli u kupatilo i kad su izašli obučeni obojica su je pomazili po telu, poljubili i zahvalili na zadovoljstvu koje im je pružila te večeri. Mate mi je rekao da još tako žestoku ženu nije imao i rekao da sam pravi srećnik.

Pozdravili smo se, oni su pošli i dok je ona pošla na tuširanje ja sam na neki čudan način bio uzbuđen. Ispred mene su razbijali puna dva sata moju Marijanu koja do sada nije probala nijedan kurac osim mog. Na kraju šta to ima veze pa to je samo fizičko zadovoljstvo a sve sumnje u ispravnost mog prećutnog odobravanja je odagnala Marijana kad je izašla iz kupatila u seksi vešu, sela mi u krilo, poljubila i rekla mi:

- Hvala ti za ovo, bilo je nenormalno i vanzemaljski dobro, a ti znaš da volim samo tebe.

Ja sam se probudio prilično rano a Marijana je spavala potpuno mirno i nepomično. Kako i ne bi posle svega što je radila prošle noći sa Matom i Karimom. Pošao sam na kafu do istog bazena i kafea kod kog smo upoznali naše nove prijatelje. Dok sam ispijao jutarnju kafu razmišljao sam kako se sinoć sve tako brzo odvijalo. Kako je moja verna žena tako brzo zavela njih dvojicu i kako sam ja reagovao. Bio sam nekako nervozan ali ipak u istom trenu mi se kurac ukrutio do bola. Nekako su me jako uzbudile one scene u kojima je Marijana igrala glavnu ulogu. Ustao sam onako uzbuđen i pošao prema našoj kabini. Marijana je bila u kupatilu pod tušem. Nije me čula jer je bila okrenuta leđima, tako da se malo uplašila kad sam je uhvatio za kukove. Ljubio sam je po vratu i dirao joj grudi dok se voda slivala niz naša tela. Ona se rukama naslonila na zid, isturila svoje lepo dupe i rekla:

- Jebi me.

Lako sam ušao u njenu pičkicu do kraja i zadržao se nekoliko trenutaka u tom položaju

- Šta čekaš, jebi me - rekla je.

Počeo sam polako da je jebem dok su mi se u glavi premotavale slike od sinoć, uzbuđivao sam se sve više i ubrzavao, a ona je govorila:

- To mili, jače , jače, jebi meeee.

Ujutro nam je uvek bio najbolji seks, mogu da je jebem jako dugo, a jutros sam bio dodatno uzbuđen kao i ona, jebao sam je divljački kao nikad do tad. Odmakla se, uzela neku kremu i rekla:

- Hoću te u guzu.

To smo jako retko radili, možda svega nekoliko puta u toku našeg braka. Namazala je otvor svoje guze, namestila se opet u isti položaj od malopre, uzela ga i usmerila gde treba i polako ga sama gurala u sebe. Uzdrhtala je dok je tek glavić ulazio u nju, izvukla ga je malo pa se opet polako nabila malo dublje. Ja sam bio na devetom nebu, počeo sam da je jebem u njeno prelepo usko dupe, ona je počela da ispušta uzdahe i tihe krikove, jebao sam je sve jače i brže, ona je svršavala kao nikad do tad, vrištala je, govorila je svašta, izgovarala reči koje nije nikad izgovarala do tad. Svršio sam u Marijanino dupe a ona je nastavila da se nabija dok me potpuno iscedila. 

Ovo je sigurno bio naš najbolji seks do tad. Izašli smo iz kupatila i bacili se onako zadihani na krevet. Spavali smo tako do kasno popodne. Probudila nas je glad jer od silnih uzbuđenja nismo razmišljali o hrani. Večerali smo u italianskom restoranu uz neko lepo vino i posle večere pošli da se spremimo za večernji izlazak. Obukla se jednostavno, bele tange, belu malo providnu haljinicu sa tankim bratelicama koja je pratila njenu lepu figuru. Kroz haljinicu su se nazirale njene bradavice. Nije obukla brushalter a inače joj grudi lepo stoje od kako ih je godinu ranije ulepšala silikonima, jer je ipak vreme učinilo svoje. Obula je sandale sa visokim potpeticama, izgledala je savršeno i jako izazovno a potpuno jednostavno. Izašli smo na palubu i prošetali. Zapitali smo se gde ćemo večeras, a onda se ona setila da su nam rekli za onaj klub na četvrtom nivou. Jednoglasno smo odlučili da idemo tamo. Ušli smo, neki bend je svirao neku latino muziku dok je nekoliko njih igralo uz muziku. Seli smo u jednom separeu i naručili piće. 

Marijana me nagovarala da igramo ali nešto mi se nije igralo kao po običaju i rekao sam joj da ide sama što je i uradila. Ja sam je gledao kako se lagano uvija na podijumu u grupici plesača sve dok joj nije prišao jedan mladić sa svojih maksimalno 22 godine i počeo da igra ispred nje. Ona je prihvatila njegov ritam i sve više mu se približavala dok igra. On je uhvatio za struk što je njoj izgleda i odgovaralo jer je inače moram reći bio jako lep i lepo građen mladić koji uz to i dobro igra. Kažem sebi šta ima veze, to je samo igra a inače je premlad za njen ukus, ali ona se pribija sve više uz njega i on joj stavlja nogu između njenih dok rukama prelazi preko leđa i dupeta.

Moram priznati da mi se kurac odmah ukrutio iako nju ne poznajem u tom izdanju. Ona je prihvatila igru i videlo se da na svom telu oseća njegovu alatku koja se vidno ocrtavala ispod njegovih lanenih pantalona a rukama ga je dirala sa zadnje strane

Usledila je pauza i ona ga je pozvala da sedne kod nas, što je on i prihvatio. Marijana je sela do mene a on do nje. Upoznali smo se sa Eduardom, saznali da je iz Brazila i da radi na brodu u službi za održavanje elektro sistema. Naručili smo vino i opušteno razgovarali o životu na brodu, provodu. Dok je govorio, neprestano je gledao Marijanu u oči i u jednom trenutku je stavio ruku na njeno koleno. Posle svega što se izdešavalo to mi nije ni smetalo i ja sam je jednom rukom zagrlio i poljubio u vrat. Ona se sva naježila i sočno me poljubila u usta. Eduardo iako mlad izgleda nije bio nimalo neiskusan u ovakvim situacijama, pa je rukom krenuo ispod haljinice, a ona mu nije to prekinula nego je svoju ruku stavila na njegovu izbočinu koja je bila jako izražena ispod pantalona. Prekide nas poznat glas.

- Di ste, što se niste javili.

To je bio Mate u pratnji neke dame sa oko 40 godina ali jako lepog izgleda I savršenog tela. Seli su kod nas i dok smo razgovarali ispostavilo se da se Mate i Eduardo dobro poznaju a da je Matina pratilja Nemica koja se zove Silvia a inače je na brodu sa mužem koji se tog dana prepio i ostao u kabini. Popili smo još par čašica alkohola i atmosfera se jako ugrijala. Mate je predložio da odemo svi zajedno na proslavu rođendana jednog njegovog kolege koji inače slave u nekoj zajedničkoj prostoriji koja liči na neki klub. Svi smo prihvatili I krenuli u potpalublje gde je to organizovano. 

Ustali smo i krenuli, ispred nas su išli Mate i Silvija a iza nas Eduardo. Dok smo lagano išli namerno sam zbog mladog Eduarda mazio Marijanu po dupetu jer sam video da se pali na nju. Stigli smo na rođendansku proslavu. Tu smo zatekli veselo društvo od desetak muškaraca i šest mlađih žena. Učinilo mi se da su već svi pomalo pripiti. Proceduralno smo čestitali rođendan domaćinu i uputili se prema jednoj garnituri u ćošku. Ja sam seo a ostali su krenuli da igraju jer po običaju ne igram. Mate je Silviu prepustio Eduardu i krenuo da igra sa Marijanom. Marijana je inače malo opuštenija od alkohola kog je malopre popila, a zasigurno i sećanja na seks sa njim prošle večeri, počela da ga izaziva pokretima dok je igrala. Mazila se po telu, pomalo dizala haljinu, okrenula mu je leđa i naslonila se dupetom na Matinu nabreklinu na pantalonama. Mate ju je uhvatio za struk dok se ona uvijala i izazivala ga. Nije samo njega napalila, Eduardo iako je plesao sa Silviom nije skidao pogled sa moje seksi ženice.

Dopratio je Silviu do mene i vratio se do njih. Igrao je ispred nje dok joj je Mate prelazio rukama preko bokova, a u jednom trenutku je uhvatila Eduarda sa obe ruke za glavu i zabila mu jezik u usta. Moju Marijanu ne poznajem u ovom izdanju, ali posle sinoćne predstave koju je izvela ispred mene ovo me ne čudi, a priznajem i jako uzbuđuje. Toliko me uzbudila Marijanina igra sa ovom dvojicom da Silviju nisam konstatovao dok me nije rukom uhvatila za nabrekli kurac. Ja sam se na tren iznenadio, ali nisam dugo čekao nego sam je odmah privukao sebi i počeo dirati ispod suknje po butinama. Na sebi je imala uske tangice pa mi nije bilo teško da uđem prstom u njenu vlažnu pičkicu. Prekinula me i rekla mi:

- Ne ovde.

Izvukao sam prst a ona me sočno poljubila zavlačeći mi jezik u usta. Stižu njih troje i vide šta se događa, a Marijana mi kroz smeh kaže:

- Sram vas bilo, šta radite to?

Mi se svi nasmejasmo i nazdravismo za dobar provod. Marijana je predložila da svi odemo u našu kabinu da nastavimo druženje uz vino koje imamo u frižideru. Uzela me pod ruku i rekla mi:

- Opusti se dragi, tu smo još samo nekoliko dana a onda se vraćamo starom životu i obavezama, daj sebi i meni oduška.

Marijana sebi ovaj put stvarno daje oduška a na kraju zašto da ne, ove ljude više sigurno nećemo videti jer smo jako daleko od kuće a juče sam otkrio da mene ove situacije jako pale. Ušli smo u našu kabinu koja je inače bila jedna od najluksuznijih na brodu, Marijana je sela do mene na dvosedu a Silvia između njih dvojice prekoputa nas. Pošao sam do frizidera, izvadio vino, otvorio flašu i doneo čaše na sto ispred njih. Eduardo se već bio premestio kod Marijane. Sipao sam piće svima, kucnuli se čašama i tada sam seo pored moje zavodnice ali sa druge strane. Ostavio sam čašu, okrenuo se prema njoj, zagrlio je jednom rukom a drugom joj štipkao bradavicu što ju je inače jako uzbuđivalo. 

Eduardu je odmah bilo jasno da ovde nema nikakvih barijera, te ni on nije rekao nego je počeo ljubiti vrat a rukom pošao uz butinu na što se ona naježila i blago protresla. Dok smo se nas dvoje strasno ljubili, Eduardo je kleknuo ispred nje i počeo da je ljubi po nogama sa unutrašnje strane, Marijana je raširila noge i otvorila mu se, on joj je samo pomerio mokre tangice sa strane i počeo da joj liže pičkicu. Pokrio je glavu njenom haljinom, tako da nisam video šta joj sve radi, ali se videlo da je njoj jako lepo. Prekoputa je Silvija uveliko pušila Matinu kurčinu, dok je on gledao Marijanu u oči. Eduardo je jezikom obrađivao moju ženicu već sigurno desetak minuta kad mi je ona rekla:

- Hoću da me jebeš!

Skinuo sam odmah sve sa sebe i ona takođe, Eduardo se odmakao a ona je ostala u poluležećem položaju na dvosedu. Moj kurac se ne spušta satima, još od plesa sa njima. Kleknuo sam ispred nje a ona je digla noge sa kojih nije skinula sandale u vis . Ušao sam u njenu potpuno mokru i napaljenu pičkicu odmah do kraja dok mi je govorila:

- Jebi me mili! Razbij me! I Eduardo će da me jebe! Mate će da me jebe! Eduardo daj mi kurac u usta, daj mi ga odmah!

Podivljao sam, uzbudila me je moja supruga ninfomanka, jebao sam je sve brže i jače, razvaljivao sam joj pičketinu

Eduardo joj je pokazao svoju alatku koju je ona uzela sa obe ruke i rekla mi:

- Vidi mili kako lep kurac ima moj novi jebač.

Imao je stvarno veliki kurac, koji je imao po mojoj oceni preko 22 santimetra, ali je bio nenormalno debeo. Stavila je njegov nabrekli glavić u usta i počela da ga sočno puši. Ja sam od silnog uzbuđenja posle nekoliko trenutaka svršio u njenu pičkicu. Eduardo je odmah nastavio gde sam ja stao, zauzeo je položaj koji sam ja malopre imao i usmerio svoju nabreklu kurčinu na njenu gladnu pičkicu. Zastao sam da vidim kako će da je napuni svojim kopljem, on je bio jako debeo, ali srećom ja sam je razradio i napunio sperme pa je lagano počeo da joj ga gura. Ona se od silnog uzbuđenja izvila nazad celim telom dok joj je samo glavić stavio, tu je malo zastao pa nastavio bez vraćanja unazad. Gurao je svoju kurčinu polako santimetar po santimetar sve dok ga nije do kraja zario duboko u telo moje lepe Marijane.

Počeo je polako da ga izvlači do glavića, pa ga je opet nabio do kraja. Ona se sva tresla od uzbuđenja, on je počeo sve brže da je jebe. Meni je od ovog prizora odmah nabrekao kurac, a kako i ne bi. Eduardo je bio jako lep i lepo građen tamnoputi mladić koji je svojom kurčinom razbijao lepu Marijanu kojoj se videlo da uživa dok je on jebe. Zastali su za tren, i promenili položaj, ona se kolenima naslonila na donji deo dvoseda a rukama se držala za naslon, uhvatio je za kukove i počeo da joj ulazi od pozadi. Mate i Silvia ustaju i zauzimaju isti polozaj pored njih. Silvia ljubi Marijanu dok je Mate jebe od pozadi.

Prišao sam Marijani sa prednje strane i dao joj kurac preko naslona od troseda. Uzela ga je u usta i počela ga pušiti dok je Eduardo razbijao odpozadi. Taj mladi pastuv je sve jače i sve brže nabijao svoju kurčinu mojoj napaljenoj ženici. Zadovoljavala me je oralno jako često, ali ovakvo pušenje mi nije nikad priredila jer je od siline Eduardovih naleta ponekad završio do kraja u njenim ustima. Silvija je bila jako glasna, vrištala je dok je Mate puni svojom kurčinom, uzela je rukom moj kurac, privukla me i odmah počela da ga puši. Mate je stao i tražio Eduardu da se zamene. Marijani je zatitrao osmeh na usnama kad je videla Matu iza sebe. Ušao je u nju odjedanput čitavom dužinom, što je njoj jako prijalo i počeo da je jebe sve brže i jače.

Svršio sam od velikog uzbuđenja Silviji u usta, a ona se potrudila da ga do kraja iscedi i proguta spremu. Eduardo je sve jače nabijao Silviju, kakva je to slika bila. Dva lepa para se jebu od pozadi, ovo sam video samo na porno filmovima, ali ne ovako stvarno jer ovi ne glume, ovi stvarno uživaju. Marijana je doživela orgazam više puta u toku vecčeri, a kako i ne bi. Jebu se njih dve naizmenično sa dvojicom kuratih i jako potentnih momaka. Jebali su ih jako dugo, sigurno preko sat vremena bez prestanka. Eduardo je zastao dok mu je kurac bio duboko u Silviji i videlo se da je puni spermom. Dok je svršavao ona je mešala kukovima i on je još nekoliko puta jako zabio kurac u Silviju posle čega su oboje zadihani pali od umora na pod. Marijana je bila na devetom nebu, Mate ju je razbijao a ona je uživala, nekontrolisano je bacala glavu i vikala:

- Tako Mate!  Jebi jebiiii! Razbij meeee!

Mate nije mogao više da izdrži, svršio je, napunio je spermom moju Marijanu, jebao ju je jako još nekoliko trenutaka i onda zadihan seo pored nje da uhvati vazduha dok se ona bacila preko njega i isisala poslednje kapi iz njegove kurčine. Nisam ni sanjao šta će se izdešavati na našem krstarenju, a priznajem da mi je kurac ukočen i dok ovo kucam posle nekoliko godina od tad. Otkrio sam da me jako pali situacija kad se moja slatka i voljena Marijana jebe ispred mene. Ovo krstarenje će nam zauvek ostati u sećanju.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti