11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

PREVARILA SAM DEČKA SA NAJBOLJIM DRUGOM Bila sam mokra, najzad je ušao dole...

Bila sam sa Stefanom dve godine. Pre početka zabavljanja imali smo zajedničke prijatelje, a u toku veze sam se zbližila sa svim njegovim drugarima i počela da ih smatram i svojim. On je time bio oduševljen, jer smo odlično funkcionisali u društvu, i kad izađemo.

A onda je postao ljubomoran na Filipa… Filip je bio jedan od dvojice njegovih drugara koje sam najviše volela. Bio je dobar dečko, pametan, duhovit, lep i zgodan. I imao je svaku devojku koju je poželeo. Svi su znali da je bio žestoka švalerčina. Međutim, on sam to nikad nije isticao, niti se time hvalio. Ipak, ja sam ga uvek posmatrala samo kao Stefanovog druga. Odlično smo se razumeli i lepo se družili.

Kada je Stefan počeo da mi ljubomoriše zbog Filipa, bez ikakvog razloga, smanjila sam svaki svoj kontakt s Filipom i trudila se da i kad ga vidim ili sretnem, Stefan bude tu. Ubrzo je Filip otišao u vojsku, pa nije bilo potrebe da ga izbegavam i da se trudim da ga ne viđam, naš kontakt se potpuno sveo na nulu.

U međuvremenu smo Stefan i ja raskinuli. Dve godine, navika, neslaganje, različite ambicije i svađe doveli su nas do dna. Nisam patila, jer sam prestala da osećam svaku strast prema njemu, ostala je samo ljubav koja je bila više prijateljska.

Jedno veče sam se setila svog starog (Stefanovog) društva, i odlučila da se javim Filipu. Više nije bilo razloga da ga izbegavam. Krenula su dopisivanja, telefoniranja, svaki drugi, treći dan, po 30ak poruka ili sati priče. Teme su bile svakojake, malo zezanja, podbadanja, pa onda i flert. Viđali smo se, izlazili u grad, i dočekivali jutra u razgovoru o svemu i svačemu, ljudima, vezama, sexu i našim iskustvima.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KORONA PRESEK: Broj zaraženih u opadanju, ali nema OPUŠTANJA!

UHAPŠEN! Mika Aleksić završio iza REŠETAKA! Evo gde da se prijave žrtve SILOVANJA

MUP SE OGLASIO POVODOM HAPŠENJA MIKE ALEKSIĆA: Osumnjičen da je zlostavljao 5 učenica, sumnja se da ih ima još!

DRŽAVNA SEKRETARKA IŠLA U MIKINU ŠKOLU: Njenoj majci je nešto uvek bilo SUMNJIVO

RASPUST JE GOTOV! Sutra počinje drugo polugodište, osnovci se vraćaju u klupe, a srednjoškolci nastavu pohađaju kombinovano

Posle jedne takve noći, čim smo se razišli, stigla mi je poruka. “Anđela, ja sam imao gomilu dobrih drugarica, ali nijednu nisam želeo ovako kao tebe.” Znala sam da je bilo pitanje vremena kad će se to desiti, jer je sav naš odnos vodio tome. Potajno sam to priželjkivala, iako nisam htela to sebi da priznam. On je tada imao devojku godinu ipo dana, ja dečka 8 meseci. I povrh svega, bio je jedan od Stefanovih najboljih drugova! Na poruku sam mu odgovorila da nešto postoji i da treba da razgovaramo o tome.

Sledećeg petka sam imala praznu gajbu. Planirala sam da dovedem dečka da prespava kod mene i da najzad vodimo ljubav, pošto za tih 8 meseci, verovali ili ne, nismo nijednom! Međutim, on je radio sutradan i nije mogao doći, a kamoli ostati. Pomalo razočarana i besna, došla sam to veče iz grada u pola 1 i dok sam otključavala vrata, stiže poruka.

- Gde si? Voleo bih da te vidim…

- Kući. Dođi kod mene.

Ušla sam u kuću, pustila muziku, atmosfera je bila spremna, doduše za drugu osobu, ali, možda i bolje ovako.

Pozvonio je. Otvorila sam vrata i čim sam ga ugledala, osetila sam leptiriće u stomaku. Crna kosa, visoko, ekstremno razvijeno telo, prelep osmeh i još lepše oči. Nasmejao se, uhvatio me oko struka, podigao i počeo da me vrti.

Moj stomak nije prestajao da treperi dok sam nam sipala vino. Osećala sam se kao devojčica pred svoj prvi poljubac. Ruke su mi bile ledene, a znojila sam se. Nisam znala šta me snašlo.

Sedeli smo na kauču, izvaljeni, okrenuti jedno prema drugom, pričali i pili vino. Jedna ruka mu je bila na mom kolenu, a drugom je držao moju ruku. On je počeo prvi:

– Anđela, šta ćemo mi?

– Ne znam, Filipe. Sve me ovo zbunjuje. Ne znam šta da očekujem…

– Očekuj samo da ti bude lepo, kao što je meni s tobom, jer mi se neverovatno sviđaš.

Privukao me je sebi i poljubio. Sva sam zadrhtala i stresla se. Ljubili smo se dugo i strasno. I dalje sam bila nesigurna. Nisam smela da otvorim oči i da ga pogledam. Rukama je krenuo da istražuje moje telo. Mazio me preko struka i kukova, od vrata, preko kičme, pa do dupeta, koje je čvrsto stezao rukama.

Mesio mi je sise sasvim polako, a snažno, izluđujući me. Skidao me. Duks, majicu, grudnjak. Počeo je da me ljubi po vratu, sva sam se ježila. Spuštao se sasvim lagano, ližući me i ostavljajući užarene tragove na mom telu tamo gde je prešao jezikom. Došao je najzad i do bradavica. Lizao ih je i sisao, a ja sam mislila da ću da eksplodiram. Prstima sam prolazila kroz njegovu kosu, a drugom rukom sam ga uhvatila za nabreklinu na pantalonama. Bio je nenormalno tvrd i napaljen. Lizao mi je stomak, pupak, ja sam vlažila i vlažila neprestano.

Skinuo mi je i pantalone i zavukao prste u moje gaćice. Prst mu je potpuno skliznuo u mene, i ja više nisam mogla da ostanem tiha. Uzdahnula sam duboko. Želela sam ga tako jako u sebi, a istovremeno se plašila, kao da mi je prvi put. Najzad je skinuo i poslednju prepreku, a ja sam mu svukla pantalone i bokserice. Sedeći je prebacio moju nogu preko sebe. Bila sam mu u krilu, a on je sedeo. Moja omiljena poza. Namestio je kurac na ulaz u moju vrelu, užarenu pičkicu i počeo. Ulazio je jako teško, jer ja nisam imala seks skoro godinu dana, a i njegova veličina je bila pozamašna.

Bio je nežan, išao je mic po mic, ali kada je ušao do pola, zabio se u mene svom silinom do kraja! Vrisnula sam i izvila se od bola

Ovo nisam očekivala, ali bol je u sekundi nestao i mene je preplavilo neverovatno zadovoljstvo, a svaka dlaka na mom telu se naježila. Uhvatio me je za kukove i počeo da vodi ritam. Nabijao se u mene brzo, do pola, i vadio ga skoro do kraja. Desetak minuta tako žestoke jebačine i ja sam svršavala tresući se i grčeći. Nisam mogla da dođem do daha.

Sačekao je da se smirim i onda prepustio igru meni. Krenula sam polako. Mešala sam kukovima na njemu, nabijala se jako, polako, pa brzo, do kraja, pa samo na glavić. Izluđivala sam ga, a isto tako i sebe. Neverovatno sam uživala, a rukama sam mazila celo njegovo prelepo telo. Pogled mu se zamutio, disao je teško i stezao mi dupe rukama iz sve snage.

U jednom momentu me bacio sa sebe na kauč, legao između mojih nogu i nabio se u mene bez upozorenja, svom silinom. Počeo je da se zabija žestoko i do kraja! Ja sam ludela! Pičkica mi je bridela, ma celo telo mi je bridelo, na samom vrhuncu! Konstantno sam bila pred orgazmom i suzdržavala se, ne bi li osećaj potrajao što duže. Muzika se skoro i nije čula od nas dvoje. Posle 15 minuta, oboje smo bili nadomak orgazma. 

Gledali smo se direktno u oči. Gutao me je pogledom, kao što je moja pičkica gutala njegov kurac, kao savršeni kalup. Njegov pogled, potpuno napaljen i zamućen, još više me uspalio. Moji mišići su počeli da se grče oko njega u naletima orgazma. Svršavala sam neverovatno, svaki mišić u telu mi je bio zgrčen, a do vazduha nisam mogla doći. Rukama sam stezala njegovo dupe, nabijajući ga još dublje u mene, a onda sam osetila njegove zube na svom vratu. Ujeo me je snažno, i tog trenutka sam osetila vrelinu sperme koja je kuljala iz njega, duboko u mene. Usporavao je ritam, još uvek se nabijajući, gurnuo mi jezik u usta i punio me narednih pola minuta, dok ja još uvek nisam mogla da se smirim od orgazma, stežući mišićima njegov kurac.

Posle minut, dva prestao je da me ljubi. Podigao se malo, nasmejao se i poljubio me u čelo. Izvadio je sad već potpuno mlitavi kurac, dok su se naši pomešani sokovi slivali iz mene. Legli smo jedno pored drugog, mazili se, ljubili i pričali do zore… Kada sam ga ispratila, otišla sam u kupatilo da se spremim za spavanje. Legla sam, a na telefon je stigla poruka: 

- Hvala za divnu noć.

PROČITAJTE JOŠ

6 DRŽAVA BALKANA MEĐUSOBNO UKINULE OBAVEZAN PCR TEST: Za popularne destinacije pored testa obavezna i izolacija

NOVI DETALJI JEZIVE NESREĆE: Mladić poginuo dok je pokušavao da se uključi na glavni put

SNEŽNI POKRIVAČ OBRADOVAO NAJMLAĐE: Sneg ponovo počeo da pada tokom noći i nema nameru da stane

Filip i ja smo, posle nekog vremena, počeli da se krećemo u istom krugu ljudi. Uspešno smo skrivali naš tajni odnos od svih, i svi naši zajednički prijatelji bili su ubeđeni da smo mi super drugari. Bila je to svadba naše prijateljice. Celo naše društvo, nas desetak, bilo je tamo. Pilo se, provodilo i zezalo. Tada sam prvi put videla Filipa u odelu. Stajalo mu je fenomenalno, kao saliveno. Bio je izuzetno zgodan, a tada u odelu, učinio je da nisam prestajala da budem opčinjena i napaljena. Pila sam špricer za špricerom, ne bih li malo ohladila glavu i telo, i skrenula misli. Želela sam ga više nego ikad. On je to primetio, a i ja sam mogla da vidim koliko je on bio napaljen. Jedva smo se suzdržavali. Veče je polako odmicalo, krenuo je neki sentiš, i evo njega preda mnom, zamolio me da plešemo. Drugarski, naravno. Plesali smo, potpuno pripijeni jedno uz drugo. Osetila sam koliko je napaljen, koliko mu je tvrd i dignut. Šapnuo mi je:

- Mnogo si lepa i zgodna u toj crnoj haljini. Tako te želim večeras, samo za sebe.

Nije bilo potrebe da bilo šta kažem. Dobiće me, znao je to. Čim se svi raziđu, otići ćemo u nepoznatom pravcu, kao mnogo puta do tada. A ja nisam mogla da dočekam taj trenutak! Bilo je skoro jutro kada smo krenuli kući. Filip je imao puna kola i trebalo je najpre sve da razveze. Ja sam bila poslednja koju će odvesti. Kada su svi izašli iz auta, ja sam već teško disala. Oboje smo bili prilično pijani i ludi od želje. Odvezli smo se van grada, na pust parking.

Ugasio je auto, i grčevito me stegao oko struka, kao da bih mu pobegla. Ljubili smo se, jezici su nam se vijali, kao da nam je poslednji put. Ljubio me je i lizao po vratu, ja sam se sva ježila i padala u trans. Prolazila sam prstima kroz njegovu kratku crnu kosu, mazila ga, želeći da osećaj dodira njegove kože zauvek ostane na mojim rukama. Prešli smo na zadnje sedište. Tela su nam se preplitala, ljubili smo se, mazili, lizala sam ga od uveta, do ramena, mirisala njegov predivni parfem, čiji mi je miris svaki put stvarao leptiriće u stomaku. On me je nežno skidao, rukama je polako svlačio moju haljinu, a gledao me kao da bi je najrađe pokidao sa mene. Za to vreme, ja sam ga posmatrala, od glave, do pete. Svaki deo njegovog tela činio je da poželim da bude moj, u meni, zauvek.

Ostala sam u grudnjaku i gaćicama. Lagano sam ga gurnula na naslon od sedišta, prekoračila ga i sela mu u krilo. Polako sam mešala, ljubila ga svuda po licu i skidala mu sako

On me je rukama stezao za dupe i sve više nabijao na sebe preko pantalona i gaćica. Osećala sam da je nenormalno napaljen. Spustila sam jezik na njegov vrat i počela da otkopčavam dugmad na košulji. Kako bih otkopčala jedno po jedno dugme, tako sam se jezikom spuštala niz njegove grudi, stomak, sve do kaiša pantalona. I košulja je prebačena preko sedišta.

Otkopčala sam mu kaiš, on me je skinuo sa sebe, strgao svoje pantalone, moje gaćice i spustio se jezikom do mog stomaka. Usta su mu bila vrela, osećala sam da mi koža gori tamo gde me je on ljubio i lizao. Prešao je na moj pupak, lagano se spuštao jezikom do mog donjeg stomaka, pa se opet dizao. Nisam mogla da verujem šta mi radi. Celo telo mi je pulsiralo, mišići su mi se grčili, rukama sam lagano prelazila preko njegovih leđa, osećajući svaki njegov udisaj, izdisaj, svaki pokret.

Najzad je došao do dole. Ja sam već bila mokra, potpuno. Bila sam vrela, a njegove usne i jezik bili su još topliji. Lagano je prelazio jezikom preko mog klitorisa, uvlačio ga, igrao se njime, lizao me celom dužinom vlažne pickice, tek lagano jezikom prodirao unutra, paleći me još više. Jednim prstom je polako ušao u mene, i ja sam glasno uzdahnula i stegla ga svom silinom. Rukama, nogama, i pičkicom njegov prst. Dok me je prstom sasvim polako jebao, jezikom mi je brzo, a nežno lizao klitoris. Gubila sam kontrolu nad sobom. Rukama sam se oslonila o sedište i potpuno se izvila, i sasvim polako mešala, prateći njegovu igru. Imala sam osećaj da je ovo trajalo vekovima, sve jače sam grčila mišiće, dok nisam osetila orgazam kao udar struje. Pala sam na sedište, i disala duboko, dolazeći sebi, dok se sve oko mene vrtelo.

Podigao se gore, nasmejao se i poljubio me. Sačekao je da se potpuno smirim. Posmatrala sam ga i videla da je i on neverovatno napaljen, da me proždire pogledom. Uleteo je u mene svom silinom, vrisnula sam. Još uvek sam bila sva zgrčena i uska od orgazma. Nije skidao pogled sa mene, dok se jako nabijao. Spustio se na mene, tela su nam se potpuno spojila, i čvrsto me obgrlio rukama. Oboje smo pomerali samo kukove u savršenom ritmu, tako da je on potpuno ulazio, do kraja, a onda skoro skroz izlazio. Lagano smo jebali jedno drugo, bez želje da svršimo, bez želje da ovo ikada prekinemo. Prepustili smo se osećaju trenutka, osećaju koji su u nama stvarali moja pičkica i njegov kurac u svojoj igri, potpuno spojeni u jedno. Gledali smo se u oči, i povremeno ljubili. Ja sam sasvim lagano lizala i grickala njegovo uvo, dahćući u ekstazi.

Usporio je svoje kretanje, do minimuma. Ušao je potpuno, a onda se pomerao tek po koji milimetar gore-dole. Legao je skroz preko mene, ljubio me po obrazima, mazio po licu. Stao je unutra i poljubio me nežno. Ljubili smo se dugo, ne pomerajući se, ja sam ga svojim vaginalnim mišićima stezala najjače što sam mogla. To je počelo da mu prija sve više, disao je sve glasnije. Poljupci su se užarili, ruke su me stezale. Grizao mi je usnu, do krvi, a ja sam ga stegla nogama, kako ne bi počeo da se pomera. Izluđivala sam ga, osetila sam kako pulsira u meni. Podigao se, uhvatio me za ramena i nabio se koliko god je mogao. A onda sperma kao eksplozija, u meni, tekla je i tekla, dugo. Pao je preko mene i ostao tako, narednih nekoliko minuta. Ljubila sam ga i mazila, dok je dolazio sebi.

Seo je na sedište, uzeo cigare. Jednu je stavio sebi u usta, a drugu je pružio meni. Sedeli smo, naslonjeni jedno na drugo, pušili cigarete, reč nismo progovarali. Pogledali smo se u istom trenutku i nasmejali. Privukao me je ka sebi i poljubio. Njegove ruke na mom telu, pritiskao mi je grudi do bola, a ja sam mu zarivala nokte u leđa. Nije nam bilo dovoljno… Prebacio me je preko sebe, ponovo je bio potpuno tvrd, a ja potpuno mokra.

Ušao je unutra, oboje smo uzdahnuli. Započeli smo divljački, ja sam se nabijala odgore, a on odole. Sve više smo ubrzavali, on je spustio ruku na moj klitoris i istom brzinom počeo da kruži po njemu

Mislila sam da ću poludeti. Naslonila sam glavu na njegovo rame, zarila prste u sedište i počela da svršavam u naletima, polako usporavajući kretanje. Kako sam ja usporavala, istim tempom je i on usporavao kruženje po mom klitorisu, ali nije prestajao. Taman sam mislila da orgazam prolazi, a onda sam se još više zgrčila dok je strujanje prošlo celim mojim telom. Ugrizla sam ga za rame i lagano usisavala njegovu kožu kružeći jezikom po njoj. Zaustavila sam se potpuno i podigla se sa njega.

Spustila sam se dole i jezikom mu potpuno olizala kurac. Jako je uzdahnuo. Stavila sam glavić u usta, i polako se spuštala do kraja. Izvadila sam ga samo malo i počela jezikom da kružim po njemu. Sada je već glasno uzdisao, mazeći me po kosi. Jezikom sam mu pritiskala rupicu, a rukom se igrala njegovim jajima.

Onda sam ga celog progutala, pa polako izvadila. Ubrzala sam ritam do iznemoglosti, uspevajući da ga progutam samo do pola, a drugom rukom sam mu istim tempom drkala. Nastavila sam tako, videla sam da je već na vrhuncu, počeo je da se grči i sperma je u naletima krenula u moja usta, puneći ih, tako da sam jedva sve progutala. Imala sam osećaj da nikad ne bi prestao da svršava, da nisam prestala da se pomeram.

Podigla sam se, poljubili smo se i kako smo pogledali kroz prozore videli smo da je uveliko svanulo. Na displeju je bilo 8 sati. Već potpuno iscrpljeni od sexa, polako smo navlačili odeću i pričali. Izašli smo napolje, popušili po cigaretu i polako krenuli kućama. Kada sam stigla kući, više nisam imala snage da stojim. Zadovoljna i zadovoljena, uvukla sam se u krevet i zaspala istog trena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti