15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

IZGORELI SU U PLAMENU STRASTI! Bio je doboko u njenom vulkanu!

Naš susret, sa određenom notom početne senzualnosti. Znam po se bi da će početi kao što inače prolaze prva upoznavanja sa nepoznatima uopšte. Znači , podsvesno nasmejana svest, koja se uočava sa 10 minuta, nežni stisak ruke, i poljubac ali sto bliže uvetu da I parfem učini ludost.

Dok su se na semaforu dva puta izmenjala svetla mi smo u vodili “bitku“ pogledima, brze misli i repovi tih misli koji se samo ocečeni čuju, prolazi brzo. Sedamo u prijatan kafić gde se možemo taman dopuniti. Sediš prekoputa, u lanenim pantalonama, elegantoj majici koja taji nešto, dole sandale i pantalone održavaju savez ne ističuće sveže obrijanu nogu koja mami. Ruka prebačena preko oslonjača stolice izbacuje nežnu šaku i apsolutno bezobraznu misao koju vežem za dodir te šake. Atmosfera je ispunjena mirisom nivea na koju mirišemo, a zna se da nivea asocira na čisto, nežno, glatko, poželjno. Vreme prolazi a ti i ja smo spojili odavno psihičko i fizičko. I u to ime naručujemo žestoko da pređemo u drugi stepen.

Za divno čudo prija nam da se ispijamo pogledima kao što su čase ispred nas. Tako sveže, ispijene, glatke, gole sa otiscima prstiju i usana. Mmmmm… a ja polako počinjem da nagoveštavam na ono što već mislim. Dogovorili smo se i krenuli dogovor je pao tako sto smo kroz šalu, smeh i već nekako nagovešćenom tematici ostatka večeri krenuli u neistraženo, nesvakidašnje, strasno, i ko zna još kakvo putovanje.

U stanu smo, sedimo na terasi, ti si se opustila, nastavljamo sa smehom i pričom koju smo započeli u kafiću, ali alhohol se ne da smiriti. Odavno je već počeo da vri, ali bilo je puno ljudi sa strane da mu se moglo lice prepoznati. Sediš pored mene, nivea i parfem se još jače osećaju, sipam ti još jedno piće, lagana muzika i nevidljiva energija koja dolazi do vrhunca. Pravim šalu kakvu ne znam još, ali u ovom slučaju sa sandalama. Dodirujem ti nežno članak, potvrđujem ono što sam predpostavljao, definitivno poželjna noga. Kao slučajno sam se približio tek uz tebe. Ruka mi ostaje na kolenu, a ja sam blago okrenut tebi, pomeram ruku ka unutrašnjoj strani. Spuštaš čašu, naginješ se, a tvoj mi vrat prolazi tek pored usana, ne bojim se, znam ja da nisi ni ti naivna. Koristim priliku i vlažno te ljubim deo ispod uveta i vrat dok rukom stiskom gornji deo butine.

Sviđa ti se okrećeš se hvataš me za glavu i strasno se ljubimo. Pomalo iznenađen, napaljen i radostan, osetim šta tvoj šaka namerava, ja je naravno slušam jer je večeras tvoja noć. Povlači me preko mekane tkanine do uzavrelog predela koji na muškarce deluje kao emotivni strujni udar. Znao sam naravno da ti nećeš pogrešiti, stavila si moj dlan tačno tako da prstima mogu istovremeno osetiti brežuljke i divnu čipku koja me krišom još više mami. U međuvremenu u severnoj hemisferi kao izvor vulkana se mešaju ukusi pića, otkrivena su ti ramena, pokušavam da i njih opijem ukusom gorke votke. Nežni poljupci odupiru me od stvarnosti a sa vremena na vreme budi me tvoj uzdah i pulsirnje u predelu mog vulkana.

Prekoračuješ me, vetar mi pomaže da ti prodrem što dublje u kosu. Uh opet isti osećaj, više ne verujem u slučajnost lagano si spustila i kao veliki poljubac osetih se opet između dva brežuljka. I delje ne prestajem da te ljubim, ljubim svuda, a ruke iz kose povlačim preko vrata do ramena i skidam spontano da ne osetiš tvoju majicu sa većim otvorom. Shvatio sam da imaš ispod majicu na bretele i njih povalačim sa bluzom. Moje usne gladne i pohotne ljube deo po deo, radujući se upoznavanjem jednog posebnog dela tvoje intime. Prošlo je par trenutaka, povlačiš mi glavu na gore i jezikom oblizuješ moje usne, ruke sam spustio na tvoj struk kada si me povukla na gore. Mmmmmm... uhvatili smo ritam.

Bilo je dosta, podigao sam te i znala si sta te čeka. Došli smo do postelje polegao sam te tako da smo zamenili uloge sada sam ja bio iznad, i na boljem terenu u jednom času sam ostao bez majice, vulkan i brežuljci su se još strasnije ljubili kao ti i ja na početku. Prevrnula si me, opet si iznad. Blaga svetlost nagoveštava šta radiš. Ladno skidaš gornji deo, izvijaš se na gore struk, stomak sa lepim pupkom, struk sa čipkom preko kukova, nisi još skinula gornji deo ali si otkrila još jedan predeo koji sam hteo da ljubim i napokon dok ti je bluza preko glave. Izdižem se i obema šakama punim dlanove bezbrižnim grudima koje mirišu, da malo jače sam ih stegao verujem čuo sam uzdah ili sam strasno gricnuo pupoljak.

Ljubim te, uzdišeš, milujem te, desna ruka mi se spušta prelazim preko guze što god više zalazim to je sve toplije oseća se. Izdižem te i odvajam ono dvoje nenormalnih, stavljam dlan u blagom ritmu masiram i ljubim ti grudi. Pogledali smo se, znali smo da smo ovaj nivo apsolvirali. Ali ne zaboravio sam da je ovo tvoje veče. Guraš me iz sedećeg u ležeći položaj. Još uvek si na meni, izdižeš se, izvlačišš mi ruku i lagano se opet spuštaš znajući gde. Obaraš mi obe ruke zabranjujući da te milujem. Počinješ da me nežno ljubiš, da se igraš jezikom bradavice sisaš dok si u transu, osećam da ti prija. Razmišljam u sebi već sat i po se ti i ja palimo, sve to vreme si ti igrala tihi ples strukom, dobro i ja sam. Ali ako ti to vreme nije ubrzalo plimu, onda ne mogu zamisliti kakva će ta plima da bude! 

Sve to vreme razmišljanja ležim i dalje ispod, žmurim i osetim usne, vlažne tragove, vrhove pupoljaka koji me miluju. Hm... Spustaš se, ljubiš me oko pupka, rukama prelaziš preko stomaka i lagano otkopčavaš kaiš i prva dva dugmeta. Povlačiš bočnu stranu pantalona i bokserica i ljubiš me vlažno u kost koja štrči sa desne strane. Mmmmm... Povlačim te gore, ljubim te, ruke su svuda. Prebacujem se iznad, vraćam ti nežnost. Dolazim do pupka, spuštam se kako rukama tako jezikom na dole. Otkopčavam dugme, povlačim rajfrešus, lako i polako svlačim lanene pantalone. Napaljen sam priznajem i to odavno, osetim dok ljubim, kremu, omekšivač za veš i tvoje sokove, koji bude u meni animalnu požudu. Ali ne još je rano.

Izvijam se i lagano ti svlačim pantalone dok se kontrolišem da spustim pogled dole. Skinuo sam ih, sada si ostala znaš u čemu... I to je sve. Smeješ se, meni nije jasno ništa. Slučajno sam uhvatio tvoj pogled, shvatio sam da je nešto na meni smešno. Pogledam a dole - pa da pošto si mi otkopčala kaiš i koje dugme meni su pantalone spale, a ostale samo bokserice i direktna pretnja tvome cvetu. Smeješ se, izdižeš se, priljubljuješ telo uz mene, prija mi toplina tvog tela i tajni koje ne može svako da vidi. Opet me prebacuješ ispod sebe, pomažeš mi oko pantalona dok ih skidaš svesno gledaš u izbočinu. Spuštaš se dole, opet mi ljubiš grudi, stomak, pupak. Nadam se dok me ljubiš, osetim grudi kako me miluju po udu jako mi prija.

Osetiš i ti jer pulsira. Naglo si se propuzala i došla mi usnama na usne nisi spustila struk, bio je u vazduhu. Sa samim gaćicama koje kao i da nisi imala od sitne čipke. Ljubili smo se i samo kad kao slučajno su se dodirivali. Izazivaš i znala si da izazivaš. Puslirao je sve jače i jače, osetio sam da je vreme. Opet si ispod, ljubim te, ali krećem od stopala. Lagano hvatam oba stopala, klekao sam a njih držim spojenima pred usnama tako da te mogu gledati pravo u oči. Jezikom prelazim i ostavljam vlažan trag na stopalima, rukama ih masiram isto onako kao što bih masirao cvet. Nežno, tiho uz lagano pirkanje da se osuši onaj vlažan trag. Ljubim te sa unutrašnje strane, strane za koju treba uvek neko da bi ti bilo fino.

U nekom trenutku otvaraš međunožje, a ja se nalazim u centru, sav uspaljen, već mi je znoj krenuo, nameštam se tako da nastavim ljubljenje sa unutrašnje strane butina, nogu. A sve vreme pokušavam krišom da zavirim iza one čipke koja je sad tek malo ispred mojih usana. Gladan sam tvojih sokova, ti to osetiš i dok te ljubim i lagano prilazim sa unutrašnje strane butine ti dižeš struk i počinješ da se uvijaš, praviš ples, pozivaš me da je poljubim više, da je strasno poljubim sa svim jezikom i sokovima da se izmešamo, da prodrem jezikom što više. Prihvatio sam poziv, nameštam se taman tako da mi je glava usred usekline koju ja ne vidim ali uskoro ću. Podižem ti noge da ne budu opružene nego blago savijene. Sitnim poljubcima kružim oko erogene zone, tek prstima ti mazim brežuljke. Ljubim unutrašnju ivicu gaćica i slučajno jezikom prelazim preko nje jako lagano da ne osetiš ali uzdah se čuo - mmmmm...

Shvatam da je vreme. Izdižem se, nalazim najbrži i najefikasniji način da te oslobodim donjeg veša. E eto za čas naga si, skroz si ranjiva. Ljubim te u vrat, grudi, stiskam ti guzu, ljubim ti usne, grickam uvo, silazim lagano pupak, struk, nailazim na lepo uređen vrt, preskačem glavno, ljubim kolena, butine širim ti prepone opet su mi usne naspram "tvojih", ljubim ti prepone, znam da osećaš moj dah na njoj. Joj kako je samo vlažna, gladna, željna. Sklapam oči i najnežnije uzimam u usne njen vrh sa svim centrima i receptorima. Osetio sam kako je tek sad krenulo, uvlačim, lagano sisam, oblizujem. Jezikom kružim po spoljnim pa po unutrašnjm usnama. Namerno lučim pljuvačku da bi bilo što sočnije tvoji uzdasi su dublji, a i moj jezik počinje da lagano tone u sočno meso. Pokušavam i uspeva mi da simuliram jezikom, odnos. Prija ti, prija mi. Sokovi nadolaze, cvet se rascvetao, zove, ljubim, sisam, borim se, upijam, pijem sokove. Opijaju me.

Hvataš me za glavu i povlačiš na gore da me poljubiš. Ljubiš me svog musavog, slatkog od tebe. Osetim da ti prija kao da ljubiš samu sebe. Stiskaš me rukama, privlačiš mi glavu. Želiš sve sokove, moj jezik, želiš me! Opet si iznad, ljubiš me. Obema rukama skidaš bokserice, napokon oslobađajući tih 18 santimetra čistog mesa čije je vrh toliko gladak i osvežen mojim sokovima da se presijava i izvlači tvoj pohotni osmeh. Prekoračuješ me, ljubiš me, opet ti je struk u vazduhu ali smo nagi za razliku i znamo šta nas čeka ali kao da nećemo da se oprostimo od ovih trenutaka milovanja, poljubaca. Opet ti. Nameštaš se tako da vrh mog penisa uranja u usne tvoje mace. Tako da njegove ivice u onim sokovima bez po muke te miluju po klitorisu, te mu je vrh onako kao strela, na ulazu u vlažno carstvo.

Opet se spuštaš ljubiš me oko pupka, glava ti je jako blizu moje erupcije. Nadam se. Ljubiš okolo. U jednom trenutku učinilo mi se da si ga nežnom šakom obuvatila, sa onom istom šakom koja me je asocirala u kafiću na tada samo maštariju. Jesi, obuhvatila si ga, i lagano počinješ da se igraš, jako mi prija. Znam da osetiš kako pulsiraju vene, da osetiš gladak i vlažan glavić. Koristiš moju taktiku, lagano ga uzdahom hladiš i kao strela da me je pogidala osetio sam vlažan mio jezik koji je lagano krenuo od korena sa unutrašnje strane. Ideš ladno ka vrhu, a zadesila si se u takvom položaju da ti guza sa svim vlažnim predelima izbačena u nazad. Joj, kada bi postojalo ogledalo. Osetim da ti je jezik na ivici glatke jagode, lagano ga oblizuješ po ivicama i u jednom trenutku sa punim usanama ljubiš tu jagodu na kojoj se opet osete tvoji sokovi od malopređašnjeg tarenja. Povlačim te na gore, prihvatio sam te za vrat i strasno poljubio. Okrenuo te na bok, ljubimo se, svuda se ljubimo, opšte stanje uzbune.

Iznad tebe sam, oči naspam tvojih, telo naspram tvoga, on naspram nje. Pokrećeš ruku, opet ga prihvataš, navlačiš kondom i odjednom se osećam kao da se znamo godinama. I u tom mom razmišljanju zatičem da laganim pokretima si se tek malo spustila na dole i postavila ga na ulaz u pupoljak. Nadlakćujem se, ljubim te, gledam te još nije ušao. Prelazis noktima preko mojih leđa iščekuješ, treperiš, iznenadnim pokretom kao bombon ulazi mi vrh, jako uzdišeš, jako mi prija. Topla si, topiš se, počinjem da u potpunosti izlazim i samo mojom jagodom ulazim, što bi deca nazvala "prcanje". Tih trenutaka se nije osetilo ništa sem čiste erotike, podižem ti noge stavljam ih na ramena još se uvek igramo “prcanja” ali oboje znamo da nam prija. Noge su ti na mojim ramenima, pogled mi je savršen dok kratkim pokretima nastavljam blagu penetraciju tvoje se grudi njišu, maca ti je toliko vlažna i spemna da koristim to i uz uzdahe kao graničnike, prodirem u tebe, ulazim, dubuko. Mmmmm... gde je sada ona jagoda.

Pravim nekoliko ulaza u potpunosti mi se ud gubi u tvojim odajama, noge na ramenima dopuštaju maksimalan prodor. Spuštam ih u misionarsku pozu i imam strasan odnos sa tobom, malo sam gore, malo ispod. Blizu vrhunca, daleko od vrhunca. Mešaju nam se tečnosti, menjamo poze, te si na stomaku, pa na boku, pa sa leđa i napokon ona poza koju sam pokušavao da svatim sa ogledalom. Ruke su ti pružene ispred, struk i guzu si izbacila u nazad kao neka meta izgledaš. Izvlačim ud i u toj pozi prodirem jezikom što dublje, pijem sokove, grickam usnice, i kao slučajno ostavljam trag pljuvačke na anusu. Izdižem se i opet prodirem u tebe svom dužinom jako se lepo osećam a verujem i ti.

Rukama te povlačim sve jače i jače prema sebi, ispada jako strasno navlačenje na 18 santimetara dok ti rukama prelazim preko guze. Palac mi staje na otvor anusa i lagano ga masira sa svim nabijanjem, znam da se približavamo prvom vrhuncu. Opet sam iznad tebe nastavljamo još bržim tempom. Počinješ da uzišeš, da me grbeš noktima, da se mahinalno i pod nagonom strasti silovitim pokretima struka i donjeg dela, nabijaš sama, ne puštajući slučaju tvoj orgazam. Prihvataš mi glavu stavljaš je u jaz između ramena i uveta. Stiskaš me uz dug uzdah, lagano prestaješ da se krećeš. Uh kako si slatko to izvela. Izvlačim ga, ti me pogledom presecaš i uzimaš ga u ruku, vraćaš ga u nju i govoriš mi:

- A ti?

Prihvatam igru, nastavljam sa tempom koji meni odgovara ti se opet pališ, kako ne bi cela je noć pred nama. Gledaš me u oči i znaš, evo i njega samo još par pokreta. Uh dolazi brzo, vadim ga, ti kao da si znala skidaš jednim pokretom kondom, navlačiš već navučenu kožicu, tvoja šaka pravi obod oko njega. U transu sam i ne osetim razliku, nego i dalje se krećem istim pokretima. Počinje da se napinje ti ga nežno miluješ. UHHHH izleće prvi, pa drug... Gusta, vrela, bela, i veoma za život značajna tečnost, seme. Ti mi govoriš kako je vrela, meni još zuji, osećam da imam još dosta da izbacim. Spuštam pogled, smejemo se dok tražim peškir da te obrišem pupak koji je pun. Predlažem ti tuširanje. Ali ti si više za mali odmor uz nežan zagrljaj!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti