15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

UHVATIO DEVOJKU U PREVARI! To su bile orgije za pamćenje!

Počeću ovako, dugo tokom gimnazije bio sam napaljen na jednu od boljih prijateljica iz razreda. Društveno-jezički smer, gimnazije u Somboru od 36 đaka, 30 su bile devojke. Da skratim, tokom te četiri godine nas šestorica drugara smo gledali i potajno drkali na naše drugarice koje su normalno jedna za drugom gubile nevinost, isprobavale poze, iskorišćavale starije momke a i mogle su jer su bile opasno dobre. Mi njihovi drugari, najviše što smo dobili na raznim rođendanima, slavama, žurkama jeste bilo po koji poljubac, zagrljaj utehe.

Maturirao sam 1998. godine razbežali smo se kako ko ali većina u Novog Sada i Beograda. Tada je počeo život da me uči da muško žensko prijateljstvo NE POSTOJI. Prijateljica zbog koje sam izručio toliko svoga semena, prva je pala jer mi je bila cimerka pre dve godine. Ali ova priča je o njenoj rođaki iz Subotice, Sandri koja je mlađa od mene 2 godine. Za proslavu Nove godine u svom stanu u Novom Sad, posle ponoći je zabava prerasla u orgijanje, po povratku sa trga u stan zatekao sam moju devojku (gimnazijalku) golu do struka prekoračenu preko Sandrinog momka koji joj mesi grudi, sisajući joj bradavice zavaljen na trosedu.

Ugledavši to nisam ni primetio da u polumraku u sobi imaju još dva para koji rade bukvalno isto, svaka od devojaka menjajući se govorile su zadatke momcima. Devojke su bile pijane, zgodne, napaljene, zategnute i željne. Jelena se preseče za tren videvši me na vratima sobe i tiho uzdišući mi reče:

- Želim da me gledaš dok me drugi tuca.

I sve devojke u glas, počnu da me nagovaraju...

- Ajde Boki, nemoj da se ljutiš, ti kao nikada nisi prevario Jelenu. Eto ti gledaj njenu prevaru.

Dok sam dolazio sebi tek kroz 10 minuta shvatio sam da su one zamenile momke. Sem Jelene koja već počinje da otkopčava šlic tom klincu, zavlači ruku i gledam kako mu drka već ukrućen kurac. Zavaljujem se u fotelju, pošto sam zaključao sobu jer svakog trenutka je trebala da dođe druga grupa sa trga među kojima je i mala Sandrica. Palim džok 100s, pojačavam muziku. Jelena daje naređenje:

- Devojke naoštri te im koplja.

Sve tri gole do pojasa u kratkim suknjicama jer je to bio dogovor devojaka na žurci, zauzimaju klečeći položaj i glaviće gutaju duboku u grlo. Kao što sam rekao sve tri u sobi su bile ribe prva liga, mahinalno od silnog alhohola i vutre nisam obraćao pažnju da slobodno drkam gledajući tu porno scenu. Atmosferu uz glasni klabing i kontrolisano stenjanje mužjaka čiji glavići se ne vide od pohlepnih jezika tuđih devojaka, prekine za čas Gocin glas:

- Momci jezike, što dublje u rupice!

Dvojica poslušaše odmah samo Jelenin klinac u ekstazi držeći je za glavu, nabija kurac duboko u grlo još minut-dva, devojke su se namestile i čekaju Jelenu. Fotelja u kojoj sedim je moglo bi se reći u centru sobe, tako da sve tri pičkice gledaju u mene i ne verujem da su sve tri glat obrijane. Gledam Jelenu koja se namestila, oblizivajući usne i prstićima skuplja sluz sa obraza i sisajući ih zabacuje glavu strasno, to je to jezik mu je u njoj. Gledam je, masirajući si jaja otekla i tvrda, puna, štedeo sam za nju, jer znam da voli da je hranim. Ta ramena, vrat, grudi jaka dvojka koje se njišu kad god ona se nabije na njegov jezik. Spusta glavu i gleda me direktno u oči, bez ni malo srama, pogled hladan, nameran - osvetnički! Stenje nabijajući klincu glavu, gleda me i dalje, kroz pakostan osmeh daje naredbu:

- Devojke da vidimo čiji je konj bolji za jahanje?

Sobom kao eho čulo se:

- Ooohhhh, daaaa… Izdržite dečaci… Daaaa, ja sam sledeća sa zadatkom, ako izdržite dobijate i guze.

Momci sedaju, kurčevi su visoko u vazduhu, sve tri se okreću prema meni, nasedajući jedna za drugom.

- Aahhhhh… Uhhhhh!

Samo Jelena držeći kurac glavićem masira, mazi do pre dva sata samo moju radost, želju. Dok su Goca i Vesna uveliko nabodene, Jelena mazeći se, opet sa kurvanjskim osmehom me gleda kako drkam. Znam je reći će mi nešto svakoga časa, primećujem da ga je namestila, slatke joj usnice skrivaju većinu glavića ona se rukama podupire, jedini kontakt njihova dva tela jeste taj glavić, kroz glavu mi proleće da dok ne sedne je još uvek moja mila. Sekunde su kao dani, klinac animalno ponešen celokupnom slikom orgija nabija glavić ali ona je iskusna i održava se onako kako želi. Ne skida pogled sa mene, gleda me direktno u oči, govori tako da je čujemo svi ali ne glasno:

- Bojane… sestrica (Sandra) mi je rekla sve i za đanu i guzu, vikendicu, moja predavanja dok me nema ti si je učio… Aahhhhhhh… jebao… ohhhhhhhh i jutros si!

Iznenađen što zna da jebavam Sandricu preiodično već više od godinu dana, kako mi je laknulo tako sam se zatekao i da sam jako napaljen jer tek sada kada je moja tvrda kurčina jedina suva u sobi, tak sada će moja draga devojka i Sandrin momčić da se uvere kako ih varamo Sandrica i ja. Saznavši da mu jebem devojku, klinac uhvati Jelenu čvrsto oko struka i počne sve jače da je navlači.

- Zar je Jelena to istina! Ako je tako, a znam da jeste onda ćemo Bojanu prirediti - u tom malog prekine Jelena.

- Smislila sam ja kako ću mu ja vratiti, ti me samo puni. Devojke dogovorile smo se!

Klinac je položi na dvosed, stavi joj noge na ramena i počne je silovitije karati, grudi joj lete, ona stenje glasnije i glasnije. Dok mali uzima mobilni i slika. Ne progovaram. Zvoni mi mobilni Sandra.

- Bojane, ovo dvoje se tucaju.

Prekidoh je usred rečenice.

- Sandra gledam to uživo, gde si? Požuri, želim te nek vide kako prijamo jedno drugom.

Samo što sam rekao začula se buka ispred zaključanih vrata, Jelena kako je ležala otključa vrata, mali je trpa kao lud. Otvaraju se vrata, osmeh mi je na licu, Sandra stoji ukipljena videvši odmah uz vrata svog dečka na sestri, kako joj sakama stiska grudi uživajući u uzdasima njene sestre, koja joj kroz stenjanje ponavlja:

- Morala sam. Nije on toliko loš. Rekla si… uhhhh… za sada je doooobar….

Mali je okrete u sekundi, izdigao joj je guzu i zabio još jače, znojavog lica, isprekidanog glasa.

- Droljo sesta ti je tako vlažna i vruća, sada mi je jasno zašto si ti mesecima suva.

Sandra je brineta dugačke kovrdžave kose, tamnijeg tena, braon očiju, sočnih usana, prelepog slatkog lica, visoka 175, oko 55 kilograma, prelepa i poželjna, grudi dvojka čvrste, guza san snova, duge noge i sočna ali plitka mačkica. Onako zbunjena, pripita i prelepa mi reče:

- Bojane napokon možemo ono što si oduvek želeo.

Zastade mi dah jer sam znao o čemu priča, dugo u nazad moglo bi se reći da sam Sandru toliko zgotivio da nisam sam sebi hteo priznati da sam zaljubljen u nju.

- Jel ti to ozbiljno, ako si sigurna naravno da želim!

Jednim potezom skinula je čizme, zabacila kosu, zavukla ruke da otkopča brus izbacivči svoje prelepe grudi tik ispred momka koji koliko mi se činilo više ne tuca moju Jelenu već uživa u njenim oblinama liže joj vrat, usne, sisa joj jezik… Na drugom ležaju Goca i Vesna su promenile em ritam em poza barem nekoliko i započinju novu igru. Sandra mi prilazi seda na naslon fotelje, meni u zagrljaj prebacivši levu ruku meni oko vrata, levu nogu preko mog već odavno vlažnog i žilama išaranog kurca, otvarajući pogled ka svojim divnim preponama skrivenim jos uvek pod kratkom “školskom” suknjicom.

Goca i Vesna se ustaju od napaljenih kurčeva, ljube se sočno i dolaze do Jelene koja je jako blizu svog orgazma sa drugim muškarcem posle skoro tri godine. Vesna hvata maloga direktno za kurac, dok Goca stojeći prilazi Jeleninon glavi koja je na naslonu, tako da joj sočna mačkica koja je već poodavno vlažna na tek 10 santimetara od glava jebača i jebane. Kao hipnotisani njih dvoje počinju da ližu, sisaju, gutaju Gocinu vrelo izjebanu mačkicu, a Vesna bukvalno čupa kurac iz Jelene, sa obe ruke nastavi da ga strasno drka smirivajući maloga. Gledajući taj prizor osetih u trenutku da mi je glavić u Sandrinoj ruci, koja prelazi čitavom dužinom njrga do jaja koje grublje masira, zna da me to pali. Sve tri devojke ustaju, Goca se obraća Sandri.

- Cico ti čekaš, nemoj da ti izjebemo i novog i starog momka. Dođi zaveži nam poveze preko očiju.

Sandra se ustade, košuljica joj je bila otkopčana tako da su se tek nadzirale grudi, u tom reče jedan od dvojice.

- Sandra skini tu košulju molimo te.

Ona se osmehnu, okrene leđa prema njima, sa obe ruke čvrsto uhvati guzove i počne da meša u ritmu muzike povlačeći haljinicu ka gore, strasno se sagne naguzivši se, rukama između nogu opet ščepa guzove i strghne, cepajući najlon čarape to malo prepreke ka nevinoj guzi i plitkoj ali veoma ukusnoj pičkici. Uspravi se okrete se prema njima i lagano skide kosulju gledajući ih kako drkaju, verovatno ni svesna da bi je rastrgali i nafilovali svojim gustim semenom. Tako rasna i vrela prišla je njima troma, pohotnim, oznojanim budućim majkama koje su jako napaljene i željne tvrdog kurca. Gledajući s leđa video sam samo ruke koje se obavijaju oko Sandrinog struka, butina, prepona. Ljube je Jelena, Goca, Vesna tim redom su se poređale na trosed i naguzile, zar ću i to doživeti.

- Momci krećemo jedan po jedan - viknu Vesna.

- Izbor koja će da bude prva, druga, treća je na vama…

Nejasno čujem Jelenu da govori nesto kada će u to Goca.

- Bojane i ti si pozvan…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti