15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

VRELI KUPE! Dama je nasela, pa zajašila brđanina, lilo je na sve strane

Te večeri putovala je vozom iz svog rodnog mesta u veliki grad gde je radila kao kućna pomoćnica u maloj lekarskoj familiji, zapravo kod bračnog para bez dece. Bila je nedelja i do jutra je morala da stigne na posao. Predstojalo joj je nekoliko sati dosadnog kloparanja i jedva je čekala da zauzme mesto u kupeu i da pokuša da odspava tih par predugih sati. U vozu nije bilo gužve i u svakom kupeu bilo je mesta. Izabrala je mesto uz jedan stariji bračni par, nasuprot njih je sedela jedna vrlo dobro odevena dama tridesetih godina, oko koje se nenametljivo širio miris jasmina, što je doprinosilo utisku urednosti, i nije bilo više nikoga.

Odmah su ugasili svetlo, a ostala je da gori samo mala, slabašna plava sijalica. Uskoro svi krenuše putevima svojih snova, a kilometri su nestajali u klopotu železničkih točkova. Povremeno, poneko je kroz polusan naslutio zaustavljanje voza na usputnim stanicama, dok su drugi spavali snom pravednika. Tako bi bilo sve do krajnjeg odredišta da se bučno nisu otvorila vrata kupea, a unutra nagrnuo grmalj, očigledno radnik u nekoj obližnjoj pilani. Bez ikakvog pozdrava ili pitanja seo je do dame nasuprot malog društva. Sa sobom je doneo oštar miris znoja i alkohola. Za nekoliko minuta zavladao je pređašnji mir i umorne putnike ponovo je savladao san. Jedva je prošlo četvrt sata kad je novopridošli putnik uhvatio damu do sebe za grudi. Ona se iznenađeno trgnu, opali mu šamar i izdere se na njega:

- Prostak jedan bezobrazni, kako Vas nije sramota da pipate nepoznate žene, da se više niste usudili jer ću zvati policiju.

OVO MORATE ZNATI

BRNABIĆ O SLUČAJU MIKE ALEKSIĆA: Podvucimo crtu, ne šalite se sa ovakvim stvarima

DRAMA U LESKOVCU: Žena se porodila u sanitetskom vozilu, bebi se vrpca nekoliko puta obmotala oko glave

TROICKI VAN SEBE: Da sam znao ne bih dolazio, zatvoren sam

Ali, uskoro se videlo da prostak nije takav blento kakvim se činilo. Izvinuo se dami, rekao da mu se to dogodilo u snu i da nikakvih zlih namera nije imao. Potom je pozvao u hodnik da zapale cigaretu, što je dama prihvatila. Kako je tako brzo obrlatio to sam Bog zna, ali čim su se vratili u tamu kupea i uverili su se da svi ostali spavaju, raskopčala mu je šlic iz kojega je iskočila retko viđena batina. Odmeravala ga je pažljivo, a imala je i šta. Radilo se o kapitalnom primerku kakve u narodu zovu "brvnara".

Bez mnogo razmišljanja strpala ga je u usta, koliko je god mogla, i halapljivo ga sisala. On ju je uhvatio za glavu i određivao tempo i dubinu pušenja. Kad joj ga je povremeno gurnuo preduboko zagrcnula se ali je odmah dalje nastavila nesmanjenom žestinom. Jednog trenutka propeo se kao u grču, privukao joj glavu koliko je god mogao i ispustio krik koji se stopio sa šištanjem lokomotive. Nije joj bilo lako, morala je bez vazduha, brzo da guta obilne vruće mlazove, kojima kao da nikada nema kraja. Ipak su to nekako priveli kraju. Ona se obrisala maramicom, jer joj se sperma koju nije mogla da proguta cedila po bradi sve do dekoltea. Posle su tiho šaputali, a ona ga je sve vreme držala za kolac koji se uskoro uzdigao kao malopre.

Mlada putnica prekoputa sve je to lepo posmatrala, činilo se još više sada potpuno otvorenih očiju, jer oni više nisu obraćali pažnju ni na koga. Tog trenutka volela bi više od svega uhvatiti taj klip i poigrati se s njim, jer tako nešto nije nikada do tada videla. Prisetila se svog profesora matematike koji ju je jebao za prolaznu dvojku sličnim kurcem, ali je i ona tada bila mlađa i uska pa ga je jedva podnela, naročito kad joj ga je nabio u guzu. Ali to je druga priča.

PROČITAJTE JOŠ

NOVI SOJ VIRUSA STIGAO U MAĐARSKU: Teme na današnjoj sednici Kriznog štaba

VUČIĆ O ZAHTEVU DELA OPOZICIJE: Samo čekam da se osnuje ministarstvo za nošenje kapa (VIDEO)

VOŠINA DECA NAJVEĆE POJAČANJE: Milutinović otkrio da li Boaći postaje "lala", ali i jednu važnu odluku crveno-belih!

Kada je vredna dama zaključila da je kita u maksimalnom usponu, ustala je, spustila gaćice ispod kolena, podigla haljinu iznad kukova i, leđima okrenuta od njega, spuštala se polako, usmeravajući rukom debelu i napetu toljagu u centralu užitka. Kad je ogromna glava ušla u njenu nadraženost, zastenjala je od užitka. Rukama ga je obuhvatila za butine i nastavila polako da se spušta po topovskoj cevi, što je mladu posmatračicu asociralo na mučnu scenu nabijanja na kolac opisanog u istorijskim romanima.

Uzimala ga je milimetar po milimetar, sve dok joj nije dotakao dno. Dalje više nije smela da se spušta jer je počela da oseća bol. Dobro je procenila koliki joj je manevarski prostor i započela je igru dizanja i spuštanja tako da do kraja iskoristi svoje i njegove mogućnosti. Uzbuđenje je bilo preveliko i dama uskoro počne da svršavati. U početku je još uspevala da kontroliše strašne jecaje, ali kako su se orgazmi umnožavali svaki puta sve većom silinom, više nije mogla zadržati krikove, a naročito ne kada joj je delija pri svršavanju izmakao ruke, a ona se nasadila svom težinom do korena na njegov ogroman ud.

Vrisnula je tako glasno, da su se ono dvoje staraca probudili, a i mala se upravo probudila. U tom trenutku se dama, što li od bola, što li straha da je ne napumpa, izmakla s kurca, a snažan mlaz sperme između njenih nogu štrcnuo je prekoputa, devojci pravo u lice. Dama je u trenutku podigla gaćice, spustila haljinu i sela, dok je prostak, na brzinu spremio svoj alat.

NARODNA MEDICINA

UPOZORENJE RADIVOJA LAKIĆA LAKIJA! Ako vam često lupa srce ovo je uzrok!

OVAJ LEK UBIJA KORONU! Dr Nenadić: Može se kupiti u apoteci! I još ga ima!

ČUDO OD BILJA! Dr Dražić otkrio dva narodna recepta za imunitet i detoksikaciju

ZDRAVLJE IZ VILENJAKOVE APOTEKE: Doktor Neđo otkrio recept protiv povišenog krvnog pritiska! (RECEPT)

Kao dobro uigrani par, dama i prostak, odglumili su kratki skeč, kako je, eto, dama imala more u snu, a eto on joj priskočio u pomoć. Bunovni starci nisu ništa shvatili, ali je naša devojka i te kako zapazila što se odigravalo. Naime, sva je bila zalivena od glave do nogu. Prvi mlaz pogodio ju je pravo u lice, drugi u vrat, treći u grudi i kako su mlazovi jenjavali, zalivali su sve niža područja. U toaletu je potrošila celu rolu papira i podosta vode dok se donekle dovela u red.

Kad su stigli na odredište videla je kako dama iz kupea daje prostaku papirić, verovatno broj telefona ili adresu. Krenula je prema stanu, zbunjena konfuznim događanjima kojima je bila svedok. Nikada ne bi pomislila da se jedna vrlo fina gospođa, koja se iz početka tako energično branila, tako brzo i bestidno poda jednom neotesanom prostaku. Ni sanjala nije da će za desetak godina i sama biti takva, možda još lakomija na batinaše, bez ikakvih kriterija glede higijene, kulture i karakternih osobina izabranika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti