14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

PUTIN DAO ZELENO SVETLO: Ove zemlje mogu računati na "Sputnjik V"

Putin istakao da zemlje bivšeg SSSR-a bi mogle računati sa početkom proizvodnje ruske vakcine protiv korone

OVO MORATE ZNATI

EKSKLUZIVNO! IVICA DAČIĆ NA HAPPY TV: Kafa kod Marića jeftinija nego u SKUPŠTINI

TEŽAK UDES KOD SUBOTICE: Voz udario automobil, vozač teško povređen

Najjača solarna oluja u prethodne tri godine-oluja-u-prethodne-tri-godine

VEĆI POREZ NA KUĆE I STANOVE ZA BEOGRAĐANE U 2021.GODINI: Evo koliko će biti POSKUPLJENJE

Ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da se trenutno istražuje način kako da se sprovede zajednička proizvodnja ruskih vakcina protiv koronavirusa u okviru Organizacije za kolektivnu bezbednost i saradnju koja okuplja bivše sovjetske republike. Ovo bi se odnosilo kako na vakcinu Sputnjik V, tako i na druge dve ruske vakcine.

Putin je takođe napomenuo da ODKB zemlje moraju da postave zdravstvenu negu, socijalna i ekonomska pitanja kao prioritet.

On je istakao da je post-sovjetski bezbednosni blok država članica blisko sarađuje u borbi protiv zaraze, pružajući jedni drugima podršku i pomoć. Putin je objasnio da Rusija snabdeva medicinskom opremom, sistemom testiranja i svim drugim potrepštinama članice oragnizacije.

- Grupa ruskih stručnjaka, medicinskih profesionalaca i epidemiologa radi u državama članica ove organizacije - dodao je Putin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar