2°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: kurir.rs

ODRŽAN POMEN DŽEJU RAMADANOVSKOM: Porodica i prijatelji NEUTEŠNI na Novom groblju

Na beogradskom Novom groblju danas je održan četrdesetodnevni pomen legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom, koji je preminuo 6. decembra.

U Aleji zaslužnih građana, na Džejevom grobu danas su se okupili njegovi najmiliji - ćerke Marija i Ana, joj je došla u pratnji svog supruga, pevača Adila Maksutovića, bivša supruga Nada, kao i Andrijana, žena sa kojom je pevač živeo poslednjih godina. Pomenu legendarnom pevaču prisustvovao je i njegov blizak prijatelj i kum Zoran Jagodić Rule, kao i pevač Stevan Anđelković.

Nakon što su se porodica i prijatelji okupili, na groblju je obavljen i obred muslimanske veroispovesti.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

SAOBRAĆAJ U PREKIDU ZBOG UDESA NA IBARSKOJ KOD UŠĆA: Kilometarska kolona

IVAN SKOČIO SA ČETVRTOG SPRATA NAOČIGLED SUDSKE STRAŽE: Krvavi metež

ČUDO MEDICINE Ovako izgleda dečak koji je odbranio mlađu sestru od psa (GALERIJA)

POLICIJA REAGOVALA NA VREME: Mladić uhapšen, tražio 1.000 evra kao nadoknadu za kvar na vozilu

Legendarni pevač Džej Ramadanovski, je preminuo 6. decembra u 56. godini u svom stanu na Dorćolu. Njega je izdalo srce, kako su pokazali rezultati obdukcije.

Pevač Džej Ramadanovski sahanjen je na Novog groblju u Aleji zaslužnih građana prema muslimanskim običajima. Pevača su na večni počinak ispratile violine koje su pevale njegovu pesmu "Nedelja".

Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar