2°C

Beograd

Photo: privatna arhiva

Izvor: Happy BSC

VELJKO UZVRAĆA U SVOM STILU: Srbi, šta se folirate! Ovo je prava istina o Đoletu

Veljko Ražnatović, sin srpske folk dive, negativno je reagovao na brojna opraštanja od preminulog Đorđa Balaševića.

Nakon rata sa Jelenom Karleušom zbog sukoba mišljenja, mladi Ražnatović danas je odlučio da se obračuna i sa domaćim medijima koji su ga okarakterisali zbog iznošenja stava o Panonskom mornaru kao "prostaka". 

- Imajte malo stav, beskičmenjaci - započeo je Cecin sin, pa dodao:

- O ovoj dvoličnosti pričam, braćo Srbi! Mnogo brzo zaboravljate. Danas sam ja prostak koji jednu uvredljivu reč nisam izgovorio, samo se nikada neću dodvoravati izdajnicima Srbije. Vidim da je moja izjava o liku i delu pokojnog Balaševića uzburkala duhove u srpskoj javnosti, pa se pitam da li je to gore ili ono što je on svojevremeno rekao pred širokim auditorijumom u Hrvatskoj: Ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski.

NOLE VLADAR PLANETE

ĐOKOVIĆ: STANJE POVREDE POGORŠANO, čeka me period mirovanja

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA HAPPY: Nek budu svesni - najbolji je i gotovo!

KAKVO SRCE IMA NOVAK! Odrekao se nagrade od MILION dolara!

309. NEDELJA VLADAVINE! Nole obara još jedan rekord 8. marta

Sin Cece Ražnatović je nastavio...

- Pevao je i u Puli 2016, 4. avgusta, pred Hrvatima, dan uoči obeležavanja "Oluje", akciju etničkog čišćenja Srba sa prostora Hrvatske. Istina je da ja ovakav stav o njemu imam još od "iskrivljenog hrvatskog", nije se promenio, a nije se ni pojavio sada, kada je kantautor preminuo, pokoj mu duši. Mišljenja ne menjam često, a licemerno je kada jedan dnevni list u Srbiji tada upravo Balaševića da na naslovnoj strani pod naslovnim blokom: "Dvojezični panonski govnar", a sada mene, kada napišem mišljenje o liku i delu kantautora, plasira pod naslovom "Prostak".

- Ja ga vređao nisam, nemam razloga, ne znam zašto sam "prostak" za razliku od njih koji su ga nazvali "govnarom"? Meni samo svakodnevno kroz glavu prolaze slike ubijenih, mučenih Srba, kolona gladne i uplakane dece i majki iz Knina, "Dara iz Jasenovca", slike iz stratišta Jadovno, Stara Gradiška... A, podsećam, upravo je zločinačku akciju "Oluja" svojim koncertom u Puli Balašević podržao.

- Vidim da neki pokušavaju da ga operu tumačenjem njegovih reči da se tada samo šalio pred Hrvatima? Nije mi ni najmanje smešno, a iskreno, ne bi mi bilo ni da je, umesto izrečenog, rekao "šalu" da je "hrvatski jezik iskrivljena verzija srpskog". Bezveze šala. Još jednom, pokoj mu duši, ali izdajnike ne volim.

Na kraju, mladi Ražnatović je u svom odgovoru napisao i stihove:

"Ja Srbin srpski čitam, pišem,

u duhu srpskim duhom dišem,

pa pesmom srpskom dižem rod.

Svoj jezik svaki narod čuva:

Zašto njime svojim rodom biva,

njim slađe kuša uma plod."

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

Slaviša

I nije jednom uvredio srbe


Ostavite komentar