26°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: instagram

INSTAGRAM UVODI NOVU OPCIJU: Blokiranje poruka i komentara na jedan klik!

Instagram, popularna društvena mreža za objavljivanje slika, konačno je smislila način da vas poštedi uvredljivih i neželjenih poruka koje vam stižu u Inbox, najčešće od ljudi koje uopšte ne poznajete. Naime, uz pomoć nove funkcionalnosti, mi ćemo sami moći da unapred zabranimo sve poruke i komentare koje sadrže određene uvredljive reči, rečenice ili emodžije, koje smo sami izabrali.

PROČITAJTE JOŠ

ZABRINJAVAJUĆI PODACI! Ako ne spavate više od 6 ČASOVA, velika verovatnoća da RAZVIJETE OVU BOLEST!

OVIH 5 NAMIRNICA MORAMO SVAKODNEVNO DA JEDEMO: Sadrže dobre masti i lekovite su za organizam

ŽENE OVO OBOŽAVAJU U KREVETU! Retko koja je spremna da PRIZNA!

Ovo je PET KATASTROFALNIH grešaka koje pravite u kupatilu!

Iz Instagrama poručuju da su napravili novu opciju pod nazivom Hidden Words, koja se nalazi u odeljku Privacy Settings. Njenim izborom mi dobijamo šansu da napravimo listu svih reči, rečenica i emodžija koje ne želimo da vidimo u pristiglim porukama i komentarima.

Ako pak poruke sadrže neke od ovih zabranjenih reči i emodžija, one završavaju u direktorijumu Hidden Requests, u koji uopšte ne moramo da ulazimo ako nećemo. Naravno, postoji i opcija da iz tog direktorijuma poruke vratimo u Inbox, u slučaju da su ih napisale osobe s kojima inače komuniciramo.

Instagram je napravio još jednu funkcionalnost koja će obradovati sve korisnike ove društvene mreže koji nisu mogli da se otarase nezvanih gostiju na svom profilu. Sada, naime, osoba koju ste jednom blokirali više neće moći da komunicira sa vama ako je u međuvremenu napravila novi profil.

Nove opcije na Instagramu za sada postoje samo za korisnike u pojedinim zemljama, dok će one postati globalno dostupne tek za nekoliko meseci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar