20°C

Beograd

Photo: Youtube, Printscreen Android

Izvor: srbijadanas

STIŽU NOVE OPCIJE ZA ANDROID KORISNIKE! Proverite šta donose 5 novih fukcija! (VIDEO)

Biće dostupne svim Android korisnicima i neće biti ograničene samo na Google Pixel uređaje...

VAŽNO

MANDIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Srušili smo Mila Đukanovića, možemo i jednog Krivokapića!

PRVI PUT U ISTORIJI! Rusija poslala 20 RATNIH BRODOVA na ove pozicije!

ZAPLENJENO 82 KILOGRAMA MARIHUANE! Pohapšeno više dilera!

KON ZADOVOLJAN, ALI I ZABRINUT: U riziku smo da nam delta soj opstane među mladima

NEMA NIKAKVE SUMNJE! Vojska Srbije će pokazati SNAGU!

Google je, u objavi na svom kompanijskom blogu, najavio nove funkcije koje će, tokom ovog leta, postati dostupne svim Android korisnicima i neće biti ograničene samo na njihove Pixel uređaje.

Android Earthquake Alerts System postaće dostupan globalno. Ljudi u oblastima pogođenim zemljotresom moće će da dobijaju obaveštenja i upozorenja o dolazećim zemljotresima. Funkcija je do sada bila dostupna za Novi Zeland i Grčku, a sada stiže u još nekoliko zemalja.

Poruku u Messages aplikaciji će biti moguće obeležiti zvezdicom, kako bi se lakše pronašla kasnije. Potrebno je samo pritisnuti i držati duže prst na poruci, a potom izabrati zvezdicu. Tu je i nova "Starred" kategorija u koju su smeštene poruke sa zvezdicama.

Google Assistant će korisnika moći da odvede na posebnu lokaciju u okviru aplikacije, dok se za kompletnu listu mogućnosti koristi komanda "Hey Google, shortcuts", prenosi Benchmark.

Contextual Emoji Kitchen sugestije (automatska preporuka emodžija) stižu tokom leta za poruke koje se pišu na engleskom, španskom i portugalskom jeziku i na uređajima sa instaliranim Androidom 6 ili novijom verzijom.

Android Auto sada nudi više opcija prilagođavanja. Moguće je prilagoditi početni ekran sa telefona i ručno podesiti tamni mod. Olakšano je i pretraživanje sadržaja, a u Android Auto aplikaciji je moguće koristiti opcije za punjenje električnog automobila, parkiranje i navigaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar