7°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

"DR BUZDOVAN" na daskama koje život znače!

Predstava "Dr Buzdovan" je satirična komedija koja je nastala iz pera Ivana Jegorovića, a u režiji Semira Gicića. 

PROČITAJTE JOŠ:EKSKLUZIVNO U "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA TV HAPPY: Da li je advokate briga za građane ili za svoj džep?

Najpre kao roman, a samo nekoliko meseci kasnije likovi su ugledali svetlost dana i "oživeli na daskama" koje život znače.

PROČITAJTE JOŠ: Večeras otkrivamo tajne podzemlja, istinu o ubistvima i rušenju Šilerove..."IZA BRAVE" 21.50 TV HAPPY!

Radnja je locirana u psihijatrijskoj ordinaciji dr Buzdovana, koji je inače psihoterapeut. U čekaonici je svakodnevno ogromna gužva, ali tu uspešno red zavodi atraktivna medicinska sestra Melita. Dijagnoze koje čuveni dr daje su krajnje čudne, ali zastupljenje kod većine pacijenata, variraju od  penalne do reaktivne psihoze, a neko se „provuče“ i kao šizofren. Glavna uloga odnosno čuvenog dr Buzodovana igra Saša Joksimović, dok je Peđa Damnjanović majstor Rajko, koji popravlja isključivo roletne, pošten i skroman, a nakon dolaska u ordinaciju, ostaje zatečen ponašanjem dr. Glumici Jovani Jelovac Cavnić poverena je uloga atraktivne pacijentkinje  Eleonore Dragišić.

Premijera je zakazana za 11. septembar u „Obrenovačkom pozorištu“, a nakon toga su gostovanja po Srbiji. Sudeći po dosadašnjim pripremama i probama, publiku samo očekuju samo zabava i smeh.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad