10°C

Beograd

Photo: Instagram/printscreen/borispingovic_official

Izvor: telegraf

GLUMAV BORIS PINGOVIĆ OTKRIVA DA ĆE USKORO OBJAVITI SVOJ KANTAUTORSKI ALBUM!

- Palo mi je napamet da objedinim te svoje darove i afinitete. Sviram gitaru od najranije mladosti i odlučio sam da svojim pesmama dam muzičko obličije - rekao je glumac.

Glumac Boris Pingović, gost je nove epizode serijala Tanjug Reflektor, u kojoj otkriva da će uskoro biti objavljen njegov prvi kantautorski album u kojem se svoju poeziju muzički uobličio.

Pingović naglašava da je do sada objavio dve knjige poezije i dodaje šaljivo da poeziju mnogi pišu, a retko ko čita.

VAŽNO:

VULIN EKSKLUZIVNO U "DOBRO JUTRO SRBIJO" OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome - ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

DRECUN SAMO U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD - svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Vojvodina: Nastavlja se projekat ranog otkrivanja raka pluća

- Palo mi je napamet da objedinim te svoje darove i afinitete. Sviram gitaru od najranije mladosti i odlučio sam da svojim pesmama dam muzičko obličije. Čini mi se da će na taj način moja poezija lakše doći do publike - kaže Pingović i dodaje da je svoj umetnički nagon pretvorio u kantautorski album koji će uskoro biti objavljen.

Kako kaže, muzički deo pripreme je završen.

- Aranžmane za album je radio moj dragi prijatelj Marko Milatović. Ima tu i fado muzike, kantrija, bluza...Najrazličitijih žanrova, ali verujem da će album biti interesantan publici - kaže Pingović.

Godinama unazad Pingović sa kolegom Nebojšom Dugalićem ima specijalan poetsko muzički kabare "Da, to su bili dani".

Pingović ističe da Voja, njihov prijatelj i saradnik u nastajanju kabarea, kaže da je taj program namenjen ciljnoj grupi od 1 do 101.

- Veoma različit generacijski presek uočavamo na našim nastupima. Tu su neki klinci koji prvi put čuju tu muziku i poeziju, ali i stariji koji možda prvi put čuju pesme Džonija Štulića. Naša radost kojem pristupamo tom programu je važan začin u uspehu kabarea - kazao je Pingović.

Za njega nema dileme da je pozorište preoštro kažnjeno na vreme pandemije u Srbiji u odnosu na druge segmente društva.

- Poštovali smo sve mere i uvek smo pred publikom pod maskama, kada god smo to mogli pružali maskimum - kazao je Pingović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar