20°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

MUZIKOM KROZ SVET! Koncert za pamćenje!

 
U nedelju, 8. avgusta 2021. godine u 19,30 časova, u Internacionalnom umetničkom studiju „Radovan Trnavac Mića“, u okviru tradicionalnih 34. „Tešnjarskih večeri“, biće održan koncert pod nazivom „Muzikom kroz svet“. Koncert je plod saradnje Studija sa profesorom muzičke kulture, Markom Tomićem i učenicima Valjevske gimnazije i Muzičke škole „Živorad Grbić“.
 
Specijalno sastavljen repertoar sa savremenim i tradicionalnim delima iz Škotske, Švedske, Poljske, Francuske, Litvanije, Mađarske, Rusije, Makedonije i Srbije, na koncertu će izvesti dvoje učenika Valjevske gimnazije: Dimitrije Milošević – bas gitara i Marija Urošević – harmonika, klavir i vokal i učenica Muzičke škole i Valjevske gimnazije Kristina Stepanović – flauta.

VAŽNO:

VUČIĆ: NOVA NOVČANA POMOĆ I U SEPTEMBRU I OKTOBRU!

BATA JUGOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" O MAFIJAŠKOM UDARU NA VUČIĆA: Rat nije završen hapšenjem Belivuka, odsečen je samo krak Kavačkog klana - ČEKAJU NAS TEŠKA VREMENA!

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE U KLINIČKOM CENTRU: Ovako nismo ulagali 60 godina - Srbija će imati jedan od NAJMODERNIJIH CENTARA U EVROPI (FOTO, VIDEO)

SLAĐANA JE JEDINA ŽENA U KLANU VELJE NEVOLJE - ovo je bila njena uloga!

 
Pozivamo vas da ispratite ovaj koncert i uživate u zvucima svetske muzike, koju će u prostoru naše galerije dodatno oplemeniti grupna izložba umetničkih radova iz naše bogate kolekcije. Posetioci će moći da pogledaju dela umetnika iz Meksika, Južnoafričke Republike, Belorusije, Engleske, Rusije, Južne Koreje, Amerike, Francuske, Poljske i Makedonije.
Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar