11°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Happy BSC

POTRESNO: Ivan Marinković na ivici suza: OVO ME NAJVIŠE BOLI! (VIDEO)

Trinaesto pitanje za Ivana Marinkovića u "Parografu" je bilo: 

- Da li je istina  da si pre ulaska u ovu sezonu bio u Nišu da vidiš dete?

PROČITAJTE JOŠ

ISPOVEST PREVARENOG MUŽA Provalio sam da me vara sa kolegom, a onda je usledilo poniženje

STUDENT VELIKOG SRCA Osvojio 30.000 dolara pa oboleloj deci kupio igrice

OKONČANA ISTRAGA Glumac optužen za silovanje!

ANASTASIJA NAPRAVILA SELFI ISPRED OGLEDALA Pratioci mlade pevačice, ipak, gledali u JEDAN DETALJ

Ivan je odgovorio: 

- NE!  Nisam bio u Nišu jer Željko nije u Nišu. Imao sam kontakt sa Miljanom dok je bila par dana napolju. Odneo sam željku poklone za Novu Godinu do kapije. 

- To dete je Božiji dar. Postoji neki veliki razlog što vam je Bog podario dete. To je sa nekim razlogom-rekla je Anđela. 

- Moram da kažem da sam ponosan na moju Jelenu koja nema nikakav problem sa tim što ja imam dete sa Miljanom Kulić. Bio sam sve vreme u kontaktu sa Miljaninim ocem. U jednom trenutku sam želeo da vidim dete, ali znam da tamo nemam prilaz. Po Miljaninoj želji detetu nije upisano ime oca. Rekao sam Siniši da hoću da vidim dete i Miljana me je zvala. Bila je kulturna. Sve je bilo fino. Pričali smo par minuta. Ona se vratila nazad. Jelena je inicirala da kupimo Željku nešto. Nakupovali smo slatkiše i igračke. Odneli smo to tamo. Znajući Miljanu, sve će biti mnogo teško. Ona sebi skače usta i svašta dozvoljava sebi. Možda je sve to moja sudbina, ne možda, nego sigurno. Taj odnos će uvek biti aktuelan. Sve je to moja karma-ispričao je on. 

Poligraf je pokazao da je Ivan bio ISKREN u oba pitanja vezana za decu. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (4)

Cile

Suze za naivne fanove a ne zbog dece

Grigorije

Kakva lažovčina. Ako mu je zaista bilo stalo do tog deteta borio bi se za priznavanje očinstva i viđanje deteta. Ali tada više ne bo moga da prosipa krokodilske suze i lažne emocije, a morao bi da plaća alimentaciju. Svekome ko zna nešto o ljudima potpuno je jasno da ovaj čovek ima emocije samo prema sebi.

Žare

To je cena slave. Hteo je preko deteta da osvoji krunu.

Vidi sve komentare (1)
Ostavite komentar

Povezane vesti