28°C

Beograd

Photo: Pixabay/InnaMikitas

Izvor: Happy BSC

PRVO OTPOZADI, PA PRSKANJE! Nabijao je svoj veliki u Tanjinu rascvetalu guzu, VRIŠTALA je od bola, a onda je došao i on!

Dijana je ustala sa kreveta, otišla do kuhinje i donela nam čaše i domaće vino kucnuli smo se i nazdravili.

I Miki kako ti se sviđa Dijana, pitala je Tanja smejući se, da li bi je potucao, da li bi želeo da ti ga popuši, ha, hajde reci slobodno, zamisli da tucaš ovu pičkicu, ha, svi smo se smejali, Miki me pogleda zbunjeno i ostade bez reči, a moraćeš, znaš, nastavi ona, jer ja planiram da potucam Dejana, da me zapamti, sad se ja zbunih.

Došla je do mene, prosula malo vina iz čaše po mom glaviću i počela da ga dudla, kao da je neko juri, grubo i pohotno.

Pritom je noge zategla tako da joj pičkica i guza budu Mikiju ispred očiju.

Miki joj je raširio noge, zavukao se ispod i počeo da joj liže klitoris Dijana je klekla pored njega i počela da mu liže, prvo jaja pa onda i kurac. Tanja je fantastično pušila, zatim se spustila na jaja koje je sisala jedno po jedno, olizala je svoj prst i njime mi masirala anus, spustila je jezik dole i olizala mi predeo izmedju anusa i jaja, ispuštao sam duboke uzdahe, zatim mi je lickala anus . Povukao sam je gore na sebe, izdigla se i u jednom potezu mi se nabila na kitu ,i spustivši kratki uzdah, ščepao sam njene nabrekle bradavice i počeo da ih uvrćem. Kukovi su joj radili kao mašina. Pogledao sam ka Dijani, postavila je Mikija na pod, nabila mu se na kurac, a sisu mu je stavila u usta, izgledalo je da će ga udaviti.

Dijana loži me kako se tucaš sa njim ali molim te pusti ga malo ovamo rekla je Tanja stenjući, molim te .

Dijana je ustala sa njega, hajde liži mi guzu rekla je Mikiju.

On je poslušao i krenuo da je liže, hajde sad nabi mi ga u guzu.

Zastao sam , Miki je polako smeštao svoj ponos u Tanjinu guzu, a ona ga je uz bolnu grimasu na licu primala stojički, opet je počela da se nabija, ovog puta na dva sve brže i brže, dok nije počela da vrišti tako da glasno , da joj je Miki zapušio usta rukom. Svršavala je nabijajući se na dva kurca, osmeh užitka je prekrio njeno lice. Nismo joj dali odmora. Miki je izvadio kurac iz njene rascvetale guze. 

Miki je stao iza Dijane, gurnuo je Tanji kurac u usta, dok sam ja sa druge strane, podigao Dijaninu glavu i smestio joj mog prijatelja u usta, kada je bio dovoljno tvrd,i zvukao sam ga i stavio u tanjinu ribicu, nekako istovremeno Miki je svoj kurac izvukao iz Tanjinih usta i smestio ga mojoj curici u njenu željnu ribicu. Dijana je uzdisala, dok je Miki tucao, a Tanja lizala, Tanja je ispuštala slične zvuke jer ja sam je tucao dok je Dijana ludovala jezikom po njenom klitorisu. Onda sam ga izvadio dao mojoj curici da ga još malo sisa, a onda podigao Tanjine noge malo više, namestio ga na ulaz u guzu i polako gurnuo unutra, zaječala je.

Dijana je napravila bolni izraz lica tako da sam shvatio da Miki polako ulazi u njenu guzu, ubrzo se guza raširila pa je Dijana nastavila da se nabija žestoko, na kurac, dečka njene drugarice. Miki je nedugo zatim počeo da uzdiše i sve jače nabija Dijanu, koja je stenjala razapeta na njegovom kurcu i Tanjinom jeziku. Svršili su nekako istovremeno Dijana uz karakterističen vrisak , dok je Miki izvadivši svoj kurac iz nje, zaurlao i istresao svoje seme po Tanjinom licu i ustima, oblizala se gledajući ga pohotno i prstima razmazujući njegovu spermu po sebi. Scena me je razbila , izvadio sam kurac iz Tanjine guze, ščepao Dijanu za glavu i drugom rukom joj nabio kurac u usta, spremno ga je dočekala , talas užitka je prošao mojim telom, urlao sam od zadovoljstva, stežući njenu glavu na mom kurcu, sperma je pokuljala u njena usta, progutala je sve, znala je da je to meni užitak i gledala me u oči zavodnički.

Tako je završena još jedna naša avantura….

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar