10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MOJA DRAGA JE PRIMILA I CRNCA Čekaj, polako, mora da se prilagodi ovolikoj gromadi

Golden Rose ad

Imao sam tada 24 godine. Imao sam devojku koja je bila starija od mene skoro osam godina, odnosno imala je u to vreme negde oko 32 godine. Pošto je ranije bila udata i razvedena već dugo vremena znao sam da se tucala sa mnogima pre nego je ušla u vezu samnom. Živeli smo zajedno skoro već godinu dana i seks je bio fantastičan. Nije bila neka lepotica ali je imala sise o kakvima čovek može samo da sanja i guzu spremnu uvek da primi moj kurac. Guzica joj je bila puna i malo poveća, tako da je bilo zaista predivno tucati je zguza. Najviše je volela da me zajaše i da se nabija na moj nabrekli kurac dok bi istovremeno svršavala kao luda.

Trebalo mi je dosta vremena da je nagovorim da je pojebem u guzu jer ranije to nikada nije radila pa sam jednostavno ludio da joj to uradim pošto ranije niko nije bio u dubini njene predivne velike guzice. Jednom smo se žestoko jebali celu noć i nakon svih mojih ubeđenja dopustila mi je da joj konačno pojebem guzu o kojoj sam toliko maštao. Rekao sam joj da ću biti pažljiv i da će joj biti super. Okrenula mi je predivnu guzu a ja sam je nabijao u njenu pičku i lagano joj prstom trljao guzu. Uzeo sam kremu koju sam ranije pripremio i lagano joj počeo da trljam kremom po čmaru. Negodovala je ali se umirila i prepustila mom prstu koji je plagano ulazio u njen uski šupak i punio ga kremom. Bio sam već duboko gurnuo prst u njenu guzu i video da se polako opustila dok sam istovremeno nabijao kurac u njenu pičkicu. Izvadio sam kurac i lagano ga naslonio na otvor njene guze. Počeo sam lagano da glavić guram unutra a ona je kriknula što me još više napalilo pa sam počeo da ulazim sve dublje u nju laganim pokretom da je ne bih povredio. Samo je rekla:

- Ajjjjjjjjjj boli, polako rasturićeš me!

PROČITAJTE...

KORONA UZELA MAHA! VESIĆ: Grad Beograd više neće izdavati dozvole za koncerte, sportske manifestacije i druge javne događaje

DR KISIĆ PRECIZIRALA SAMU SEBE: Maske na otvorenom ipak preporuka, NISU OBAVEZNE

KOMŠIJE PONOVO OBORILE REKORD: Čak 1.131 novi sučaj korona virusa!

PAO AVION: Roditelji POGINULI na LICU mesta, beba nekim ČUDOM preživela, ovo su DETALJI!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad