13°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

VULKAN JE PRORADIO Bila je žešće od zmije, znao sam da će me otkinuti

Bilo je leto. Moj dolazak sem rodbine je okupilo to veče i bliže komije sela u planini. Bio sam zadužen za sve odgovore koje su mi postavljali, pošto se dugo nismo videli. Sestra me je upoznala sa mladima koji su se za tih par godina mnogo izmenili. Moj pogled se zajedno s dahom najviše zadržao na lepoj Mari. Ona je svoje školovanje nastavila u jednom većem gradu, tako da su nam talasne dužine bile slične. Brzo smo se sprijateljili. 

Razgovori su se vodili do kasno u noć. Sutradan, ostao sam dugo u krevetu spavajući. Svi su sem tetke otišli svojim poslom. Ostala je da završava poslove po kući. Posle kasnog doručka izašao sam napolje u šetnju. Tražio sam kuću Mare. U njoj je bila samo njena majka.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK SRBIJE UZ ČUVARE SRPSKE BEZBEDNOSTI: Svim pripadnicima BIA čestitam njihov dan (FOTO)

ŠOKANTAN ODGOVOR DR GLIGIĆ: Ima sličnosti između variole i korone!

HOROR KOD VRBASA: Pronađeno telo muskarca sa povredama na glavi!

KORONA NE PRESTAJE DA BUKTI: Rekordan broj zaraženih u regionu!

– Ona sinko negde ući.

Tražio sam je. Čuo sam njen glas.

– Ja sam gore, ako mene traziš.

Ispred mene je bila velika količina sadevenog sena. Lestvice su vodile ka njoj. Ležala je na ćebetu s knjigom ispred sebe.

– Ja ovde učim. Sunčam se. Dole je dosadno.

Gledao sam u njen lep minijaturni kupaći kostim. Oči su mi state. Ona se prva snađe.

– Imaš li još onog pića?

Nije mi trebalo dvaput reći. Vratio sam se po liker. Jedva sam pronašao manju flašu i u nju odlio, tako da je tetki nešto ostalo. Kad sam se vratio Mara se blago nasmejala.

– Šta? Nećeš mi nazdraviti!

Prvi sam potegao. Zatim ona. Brzo je nestajalo. Bili smo mnogo veseliji. Uz osmeh me upita:

– Što se i ti ne sunčaš?

– Nemam kupaći.

– Nije ti potreban. Ovde te niko ne vidi. Mozeš i u gaćicama.

To sam i uradio. Pričali smo o svemu i svačemu. Odjednom me ona prekinu.

SAZNAJTE JOŠ

POSTOJE TRI NAČINA: Kako tačno izračunati TERMIN POROĐAJA?

STIGLE RODE! Poznati pevač postao otac po drugi put! (FOTO)

POSTOJE TRI NAČINA: Kako tačno izračunati TERMIN POROĐAJA?

– Baš je lep!

– Ko? – upitah.

– Pa on, budalo mala.

Bilo mi je jasno kada ga je uzela u ruku. Nisam ni primetio kad je izašao iz gaćica. I to baš u svojoj najboljoj veličini. Milovala ga je prvo s jednom, zatim s drugom rukom. Nije ga ispuštala. Držala ga je čvrsto tako da nisam imao mogućnosti da joj ga otmem. Nisam se mnogo ni trudio.

Njena se kosa prosula po mom stomaku kad je on ulazio u njena usta. Bila su puna vatre. Skamenio sam se kad je izdala zapovest da se obučemo. Šta je tu je, poslušao sam je. Njen kupaći se našao u mojim džepovima. Do svoje radosti je došla vrlo brzo i to sama, pošto je znala gde ga je ostavila.

Otkopčala je svoju bluzu. Video sam ta dva stvorenja zbog kojih bih i ovog trenutka otišao na bilo koji front. Nije zaboravila gde je stala. On i ona su se lepo slagali kao da se poznaju godinama.

Iz trenutka u trenutak se nije dala obuzdati. Jezik joj je bio žešći od zmije. Posle svakog dodira, ja sam se uvijao. Mrsio sam joj kosu. Pogledala je prema meni s čudnim pogledom. Moje oči su pratile svaki njen pokret. Nagla se, tako da su njene bradavice bile uz moje usne. Stavio sam ih u usta. Sišao sam.

– Molim te, steži mi dojke što jače. Nemoj da štediš. Tako, tako. Jače, jače.

Imao sam utisak da ću ih otkinuti. Gnječio sam što sam žešće mogao. Nisam primetio kada se spremala da sedne na njega. On se našao u vreloj pećnici. Uvijala se. Skakala. Imao sam muke da se njene dojke ne otmu iz mojih ruku. Vrištala je. Morao sam da ubrzam tako da nas ne bi slučajno čuli. Za kratko vreme bili smo na vrhuncu. On je eksplodirao. Razlio je svoju tečnost negde duboko u njoj. Stegao sam je na svoje grudi, kad se čula njena majka.

– Šta radiš Maro?

– Učim, Majo. Pa se ubodoh na trn iz sena. Zato sam vrisnula.

Ja sam se smejao, dok je ona na njemu zakopčavala svoju bluzu da bi se javila majci.

– Sad me više ne bode.

Začepio sam usta rukom da ne eksplodiram od smeha. Ona se polako njihala tako da je on ponovo oživeo. Brzo se snašla i stavila ga tamo gde je već bio. Skakala je veselo, što joj je majka poverovala. Bez svoje kontrole kretanja ponovo je vrisnula.

– Šta je Maro?

– Opet me ubode trn.

– Jesam li ti već rekla da ne učiš na senu? Silazi dole.

– Odmah majko, samo da završim lekciju koju sam započela.

Opasno je prekidati. Mogu zaboraviti. To bi bila velika šteta. To nas je malo smirilo, dok je njena majka otišla u kuću.

– Budalo, vadi mi dojke napolje. Pući će mi.

Moje su ruke brzo zadigle njenu bluzu. Za kratko vreme ponovo smo uhvatili onaj ritam od pre. Bili smo blizu kraja.

– Sad. Jače, jače. Brze, molim te.

Njena utroba je progutala novi šok koji je on velikodušno dao.

– Baš si zlatan. Molim te, dođi i posle ručka. Samo gledaj da te niko ne vidi.

Tu zapovest sam vrlo rado prihvatio. Došao sam radostan kući. Tetka srećna što sam veseo, pa uz ponude za ručak, kao za sebe govori:

– Mora da ti se ovde sviđa.

– Da tetka.

Misli moje su bile kod Mare.

- I vazduh ti ovaj prija.

– Da, da tetka.

Na brzinu sam ručao.

– Odoh ja sad malo u šetnju da obiđem okolinu.

Mara me je već čekala.

– Idemo u šetnju. Hoću da ti pokazem kolibu. U njoj ima svega.

Tu se okupljamo kad je kiša. Nekad budemo i po čitav dan. Lepo je, veruj mi.

– Boga, Maro, ona je podaleko.

– Eno je tamo, u onom šumarku.

Stvarno lepa koliba. U njoj dve klupe i veliki što i to još pravo drvo. Miris drveta i svežina čistog planinskog vazduha, prosto da poletim. Mara se prva snađe. Obavi mi ruke oko vrata. Nežni poljubac me vrati u stvarnost. Ona priđe i sede na sto.

– Molim te, ljubi mi kolena.

Srećan sam klekao pred nju. Ruke su milovale, usne ljubile. Pred mojim očima se pojavio njen crni cvet. Bio je na slobodi. Svojim mirisom je mamio moje prisustvo. Poleteo sam prema njemu kao leptir. Trudio sam se da mu latice ne polomim. Usnama sam mu polako prišao. Njegov opojni miris je delovao na mene tako da sam izgubio kontrolu. Postao sam orkan koji se sručio na najlepšu šumicu na svetu.

Vulkan je proradio. Tekla je vrela lava. Ona je izgubila kontrolu i postala je divlja zver. Tigrica u okovima. Moje su ruke za nju bile stege iz kojih nije mogla pobeći. Znam da i nije želela. Ona je čekala. Čekala je svog ratnika, čekala je njegovu strelu da je probode. Ratnik ponosan i uspravan lutao je kroz njenu šumu tražeći put za pećinu u kojoj se ispunjavaju sve njegove želje. Srećan što je pronašao, uleće. Ona postaje riba na suvom. Bori se. Vrišti. Moje usne na njenim. Ruke na njenim jastučićima. Mekanim, lepim. Crvene jagode u mojim usnama.

– Polako, molim te. Poludeću.

Ja sam hteo da joj ispunim želju. Bilo je kasno. Bili su to krici divljih životinja. Njena malecka je dobila šok. Umorni, zaspali smo zagrljeni na stolu. Probudila su nas deca koja su se vraćala sa ovcama kući. Zbunjeni i uplašeni, za trenutak smo propratili njihov prolazak pored kolibe. Jedno drugo pogledasmo i uhvatišmo se u nov zagrljaj. Poljubac bez kraja. Ona zatim dodade:

– Za danas je dosta. Ja sad idem. Ti kreni kasnije. Obavezno dođi sutra kad ustaneš ovde u kolibu. Ja ću te čekati. 

Svaki dan me je sad očekivala u kolibi dok sam bio u selu. Zadnji dan mi je poklonila kupaći kostim za uspomenu. Moja uspomena je ostala u njoj i u kolibi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti