21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

TINEJDŽERKE KOJE SU OBOŽAVALE MOJU GLATKU BATINU Jaca i Ceca volele su da primaju u tandemu

Vraćajući se iz provoda laganom vožnjom uputio sam se kući, umoran od posla i monotonosti uopšte. Na semaforu u hladnoj novembarskoj noći čekale su njih dve da pređu. Jasna je jedna od njih, moja mala komšinica, nedavno napunila 18 godina. Ušle su u kola pošto sam se ponudio da ih odbacim kući. Prijalo mi je da jezdim gradom u toplom autu, dok se Sting vrteo na CD-u.

Odmah sam osetio da su pile, verovatno dosta za tu noć, jer nisu mogle da dođu do daha od smeha i ogovaranja njihovih vršnjaka kako su smotani. Ceca me izlazeći iz kola poljubi, namignu i izgubi se. Jasna je sada sedela pored mene, zategnuta, mirisna, mlada, lepa… Posle kraćeg napušavanja mene kao komšije, prešli smo na komplimente dok u jednom trenutku nisam shvatio da se previše toga slaže. Hehehe, mala je večeras moja…

Dok sam je krajičkom oka skenirao, ona je prebirala CD-ove koji su bili između naših sedišta. Lepo se ugnezdila i malo spustila sedište. Mahinalno i znatiželjno bacih pogled ka njoj, a ona mi ćutke kroz nežan osmeh uputi poljubac. Tišina između nas je trajala kratko, nju prekine tiho pitanje:

– Bojane, da li bi ti… Da li bi se ti malo ljubio sa tvojom komšinicom? Vidiš da sam malo popila, pa skupila hrabrosti da te pitam.

– Jasna… Idem na pumpu da kupim nešto za piće. Dok me nema, ti pređi na zadnje sedište, zavali se, opusti i raskomoti…

PROČITAJTE JOŠ

OVAJ GRAD JE PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU!

CRNI DAN U BOSNI I HERCEGOVINI: Rekord u broju smrtnih slučajeva!

Vraćam se u kola. Zavezala je kosu u rep, ramena su joj gola. Pokrila se mojom jaknom i odmerava me otkrivajući prelepo izvajane noge. Jakna leži na njoj asocirajućina muškarca koji je u misionarskoj pozi. Ne mogu da skinem pogled sa nje. Grudi su joj slobodne, samo se bradavice ne vide, pupak i njen brežuljak… Podiže ruke iznad glave, oblizuje se nežno.

– Vozi nas u mrak, što brže!

Krećem pustom obilaznicom u mračne atare. Dok vozim, čujem nju kako uziše. Odjednom osetih vlažan poljubac na vratu i tiho:

– Gledaj me…

Klekla je i naslonila se na sedište, tačno na sredinu da bih je kroz retrovizor video. Uh, prigušeno osvetljenje je učinilo svoje i više kao siluetu sam gledao kako se to mlado telo izvija. Smanjio sam brzinu, pojačao muziku i krišom usmerio svoj ud pod pantalonama u stranu da se slobodno ukruti. Dok je masirala grudi, dobru dvojku, kroz uzdahe je ponavljala:

– Jesam li ti lepa? Želiš li me…

Ne verujem šta mi se događa.

– Prelepa si – govorim joj.– Jasna ti izgleda nisi ni svesna koliko momaka izdrkava na tebe, pa i ja sam par puta.

Obgrlila me je i počela jezikom da šara po mom vratu grickajući mi uvo. Raskopčala mi je duks, podigla majicu i sa obe ruke počela da miluje malje, grudi, stomak.

– Boki, želim ja sada da ti ga izdr… Uhhh…

Jednim potezom uvukla je oba dlana pod pantalone, jednom je zgrabila njega a drugom jaja. Stao sam uz put, otkopčao se i svukao pantalone sa boksericama. Ona ga nije ispuštala. Uspravio se, tvrd čitavom dužinom, golog glatkog glavića, kao koplje. Jasna zajeca ližući mi vrat i sa obe šake sinhronizovano poče da ga nadrkava.

– Uuuhhh… Komšija… Lep si skrooooz…

Obe ruke ga obuhvatiše čvrsto, falila je još treća da sakrije glavić. Silovito ga je drkala nepuštajući ga. Sklonih joj ruke i naredih strasno da se okrene čitavim telom prema zadnjem prozoru. Smrznutim glasom tiho mi odgovori:

– Bojane, molim te, nemoj da me boli jako. Ja sam definitivno sada odlučila da želim sa tobom. Ali, jooooj… Molim te, nemoj!

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ POSLE SASTANKA SA DAČIĆEM: Samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija

O NJEMU PRIČA CELA SRBIJA: Pogledajte čime SVEŠTENIK ide da sveti vodicu! (VIDEO)

POZNATA ATLETIČARKA OČAJNA: Imam 38 godina, a nikada nisam VODILA LJUBAV! (FOTO)

RODILA SE LJUBAV NA PRVI POGLED: Uspešna misija provodadžije (VEČERAS, 21.55)

Spuštam sedište da polegne na zadnje. Glava mi pada tačno ispod njenih mirisnih prepona. Dok još preplašeno bunca zatvorenih očiju, grabim je za stuk i nabijam na svoje usne. Pogled mi je prelep, stomačić, grudi nabijene u sedište. Prstima joj lagano prelazim preko leđa. Stiskam joj, širim i masiram guzove.

– Ooohhh… Kakooo… Ooohhh… prija… Divan siii… Ooohhh… Nevina sam, Bojane. Želim… Ooohhh… sa tobom… Uuuhhh…

Oslobađam prstima vrelu, obrijanu nevinu ribicu. Usne i jezik su mi na 3cm od nje, kaplje mi na usne. Po prvi put je primam za grudi nežno ih stiskajući. Jezik namešam tako da svakim njenim nasedanjem dodirnem prvo klitoris po dužini ubadajući je plitko u meso. Grudi joj povlačim na dole, kao znak da se slobodno može prepustiti animalnom užitku, prirodnom oralnom orgazmu.

Staloženo, spontano, shvatam njenu poziciju. Trenutak užitka, laganim pokretima u ritmu, siguran sam po prvi put može da kaže da je izjebana jezikom. Usta su mi puna njenih sokova, lice mi je vlažno. Blizu je, kolena joj klecaju. Glasno uzdišući naglo se izdiže i ručicom prekriva vrelu i vlažnu mačkicu. Palim cigaru i ne pomeram se gledajući kako mi se bez reči, sa osmehom na licu, gnezdi na grudi tražeći dim.

– Ooohhh, Bojane… Ne mogu da dođem sebi. Ovo je prelepo. Imam dečka, ali više sam sa njim jer me obožava, pa isprobavam na njemu. Lizao me je, ali nisam nikada ovako. Ceca i ja se ponekad pomazimo kada moji odu na selo. Kupimo piće i zovemo tri najbolja drugara, među njima je i ovaj moj. Napijemo se. Nas dve odemo u moju sobu, skinemo se i počnemo da se ljubimo. Onda zovemo jednog po jednog… Znaš… da im se poigramo. Uuuhhh…

Spojile su nam se usne. Ljubila me je jako lepo, čak lepše od mnogih starijih devojaka, strasno i vlažno… Da, to sam čekao dok mi je sisala usne i jezik. Uhvatila me je nežno za jaja i masirala ih. Grickala mi je bradavice, usisavala ih i jezikom crtala vlažan trag do njega.

– Uuuhhh… Da sad vidi Ceca šta ja imam… Uuuhhh, kako si lep, pa tvrd, gladak, debeo!

Guza male Jasne mi je opet bila blizu. Čak štaviše, mislim da je tako i htela. Grudi su joj se trljale o moj bok. Rukom krenuh da joj milujem prepone.

– Ooohhh… Nemoj, sada je red na mene… Bojane, je l’ tako da ćeš nahraniti malu komšinicu svojim toplim… Mmmm…

Držeći ga čvrsto za koren spustila je znalački pljuvačku na glavić, jezikom je premazala, široko otvorila usne i primila ga do grla. Par puta glavu nabi na tvrdo koplje i izvuče ga iz usta da se pljuvačka rastegne što više.

– Uuuhhh… Komšija… – bila je vesela – Molim te, slikaj me da pošaljem Ceci, moooliiiim te…

Slika je bila prava porno scena, njene ručice oko nabreklih jaja i široko otvorena usta sa jezikom oko glavića. Poruka je bila dostavljena, taj zvuk je prekinu na čas dok je uveliko gutala moj kurac, lizala ga i pričala sa njim. Osetio sam da se bližim, izukao joj ga iz usta i pitao:

– Hoćeš da te nahranim?

Potvrdim odgovorom mi se još više napeo.

– Jasna, namesti se ovako…

Poslušala me je. Podigao sam svoje sedište i izašao iz kola. Hladnoću nisam ni osetio. Nadrkavajući ga, prišao sam zadnjim vratima i otvorio ih. Stajao sam ispred i gledao u Jasnu koja leži na leđima glavom okrenuta prema meni. Poljubio sam je i ruke joj stavio pod leđa. Glavu sam joj izbacio da visi sa sedišta. Nameštajući se u polusklek jajima sam je milovao po licu. Rukama sam držao njene ruke. Glava mi je bila iznad njenih prepona.

– Stegle su ti se bradavice. Je l’ ti hladno? – upitah je.

– Uuuhhh… Ne mogu više. Ne zezaj me, nikada mi toplije nije bilo. Nahrani meee…

U tom času ućuta. Gurnuo sam ga dublje nego što je izgleda i mislila da može.

Položaj glave joj je otvorio grlo. Napušavao sam je menjajući ritam, ali često sam ga gurao duboko. Stiskala mi je ruke u trenucima kada više nije mogla da izdrži

Brutalno ga nabijajući, palio me je pogled na njene grudi koje su se talasale i na vrat koji me je gutao duboko. Zazvonio joj je telefon… Ceca… Javio sam se i kratko rekao:

– Slušaj, Ceco, Jasni su puna usta. Gladna je… Slušaj…

Telefon spustih pokraj Jasninog ramena.

– Ceco, hoću li u grlo ili na jezik? – upitah.

– Usta joj napuni, to voli!

Glavićem sam joj usne tucao, znala je da sam blizu.

Ooohhh, ooohhh… Aaahhh…

Mlazevi vrele sperme napuniše joj usta. Mrmljala je zadovoljno dok u krupnom gutljaju nije sve progutala.

– Oooo, Ceco, ovo smo sve vreme tražile… Mmmm…

Uhvatio sam je za kosu i opet privukao glaviću

– Isisaj do kraja…

Sklonivši mobilni u stranu rekla je pomalo uplašeno:

– Da, Bojane, hoću…

Seo sam u auto i zapalio opet da se prizemljim. Ona se obukla namestila kosu i garderobu i prešla na sedište pored mene. Bila je slatka, oči su joj se caklile i nije skidala zadovoljni osmeh sa lica. Poljubio sam je onako kako je želela, sočno i dugo. Objasnio joj da ovo i ko zna šta u budućnosti mora ostati naša tajna, jer imam devojku. Pohvalio sam je da je zgodna, seksi i poželjna i da me uzbuđuje. Ona me prekide sa:

– Molim te, budi mi prvi… I trpi me ponekad kada sam gladna tebe i tvoje…

Pošto sam je vratio kući i ja ušao u svoju koja je skoro prekoputa, istuširao sam se i legao. Poželeo sam laku noć devojci… A i maloj Jasni… Mala je bila mnogo brža u odgovoru, te me je zamolila da sutra dođem na planiranu pijanku, pošto je sama. Ceca i ona će me opustiti, a i iznenađenje ću dobiti od njih dve!

Čitavu prethodnu noć proveo sam uz internet, drkajući ga ponekad na par minuta. Probudio sam se tek posle podne. Ustao sam oko pet, a na mobilnom je bilo šest poruka od Jasne, moje devojke i od Cece. Hladnjikav tuš me je razbudio potpuno. Sredio sam telo i okupao se, tako da sam bio čistiji od najčistije bebe. Podšišao ga, namazao se kremom i cimnuo je da skuva kafu. Za dvadeset minuta sam je pio.

SAZNAJTE...

SAMO JEDNA BANKA U SRBIJI NUDI KREDIT SA 10 ODSTO UČEŠĆA ZA STAN: Jorgovanka Tabaković ima poruku za sve

TUGA! Preminuo sin slavnog glumca! (FOTO)

ŽENA IZNUDILA 5.000 EVRA MLADIĆU: Svakodnevno mu pretila! On se OBESIO NA DALEKOVOD

JEZIVA VOŽNJA U BEOGRADU! SREĆOM IZBEGNUTA TRAGEDIJA (VIDEO)

Ušavši odmah sam osetio neverovatnu želju za seksom. Jasna mi je otvorila u pamučnoj trenerci, u kojoj joj je guza primetno bez gaćica mamila na blud. Guzovi su se ocrtavali, a gore je nosila tanku usku majičicu. Opet zavezan repić i miris nivea kreme. Zajahala me je na trosedu i skinula mi majicu. Davala mi je kafu, a svaku prosutu kap je kupila jezikom. Trljajući se o moj već odavno tvrdi ud, za tih sat vremena siguran sam da je bar dva puta svršila.

Sve to vreme smo bili obučeni, ja od pojasa, a ona potpuno. Oko devet se na vratima dnevne sobe pojavila Ceca. Sela je pored mene, obučena u istom fazonu kao i Jasna. Komentarisala je sinoćni MMS i kako nije mogla da spava posle toga. Jasna se nasmejala i kroz uzdah joj rekla da se opusti jer će me večeras jebati.Obe su me pogledale, a ja sam samo odgovorio da je to jasno i da želim sa obe ujutru da se probudim.

Smeh nam je prekinulo zvono, došla su neka dva klipana. Sa vrata je jedan od njih Jasnu uhvatio punom šakom za pičkicu, dok je sipala piće za šankom, a ovaj drugi je odmah seo u fotelju. Prošlo je barem sat vremena od njihovog dolaska, kada je onaj Jasnin ustao i krenuo za drugom, koji je zgrabio Cecu za ruku i kao vreću je prebacio preko ramena. Ubacili su je u spavaću sobu i zaključali vrata za sobom. Dok su Cecu jebala ona dvojica, ja sam Jasni lizao pičić pa guzu. Stenjala je toliko slatko da sam nežno ugurao srednjak u guzu, a klitoris sisao šamarajući ga jezikom.

– Bojane… Ooohhh… Uuuhhh…

Hitro je skočila, opkoračila me okrenutih leđa i čučnula iznad njega. Glavić sam provukao vlažnom brazdom mlade, nejebane vagine, ne bih li ga navlažio. Prislonio sam ga uz uski otvorčić.

– To želiš? – upitah je.

– Jedino to i smem, a nisam nikada… – odgovorila je bojažljivo se spuštajući.

Osećao sam blago prodiranje. Vrisnula je tako jako da je Ceca gola izletela iz sobe. Mislim da Jasna nije ni disala. Ukočeno je čučala sa glavićem u guzi.

– Jao, boliiii me… – jecala je Ceci, koja je za stolom sipala punu čašu 2dl votke.

Jasna je sasula sve u grlo, a Ceca me uhvatila za stablo kurca i drkajući ga održavala mu čvrstinu. Pozvala je jednog od ove dvojice i šapnula mu na uvo šta da radi. Kleknuo je ispred nas dvoje i počeo da liže Jasnu ne bi li je opustio. Vođena istom idejom, Ceca je primila kurac ovog drugog tako da svi vidimo. Šakama sam uhvatio Jasnu za guzove, šireći ih što više.

– Lizač, može na 3?

Kada sam rekao jedan, mali je povukao Jasnine noge prema sebi i učinio da moj tvrdi kurac nestane u njoj u sekundi. Plakala je pet minuta, a kada sam osetio da opet vlaži počeo sam da je navlačim. Guza joj se cepala. Te noći sam i zavoleo analni seks. Tucao sam je bar dva sata, konstantno sa njim u njenom stomaku. Ceca mi je sisala jaja i lizala moju rupicu, dok su ova dvojica nadrkavali kurčeve. Onda sam izdigao Jasnu sa njega, tako da je on odmah upao Ceci u široko otvorena usta.

– Momci, hajde nežno je podmažite.

Zgrabili su je i, držeći je pod mišku, odveli u sobu. Ceca je poslednjem dobacila da obojica na kraju nafiluju u nju i da je zovu. Pripalili smo po cigaretu. Ona se nabola na njega rečima da mu je bolje u njoj, da se ne osuši. Ljubili smo se sočno i tucali lepo i polako. Svanulo je odavno kada je jedan viknuo:

– Cecoooo, hajde požuri!

Ustala je jedva hodajući. Uzela je činijicu sa stola i pozvala me. U sobi, na stolu pored zida, sa jastukom ispod sebe, ležala je Jasna. Noge su joj bile zavezane za cevi od grejanja iza njene glave, tako da su joj stopala bila visoko iznad lica, još uvek nabijenog kurca u guzi i izmučenog lica od strasti.

– Mila, dezert nisi sama pojela?

Ceca je postavila činiju ispod Jasnine guze, a momak ga je izvadio. Iz otvorene rupice potekla je sperma obojice. Ceca joj je olizala sve. Odvezali su je, a onda su ona dvojica otišla. Nakon toga smo otišli pod tuš. Njih dve su se ljubile, dok sam se ja zavalio u ugao kabine i drkao gledajući scenu.

– Bojane, dodaj mi, molim te, novčić sa mašine – obratila mi se Jasna.

Dao sam joj novčić, a ona ga je bacila na prostirku ispred kabine. Ceca ju je tužno pogledala, a Jasna joj je rekla da ne brine i da joj je obećala nešto sinoć. Ćutke sam ih posmatrao kada mi je Ceca kroz smeh naredila da se namestim, raširim noge i opustim.

– Bojane, kada budeš blizu mene, hranićeš je.

Izašla je i vratila se sa onom činijom i dva puna kondoma u ruci koje je u nju iscedila. Sa ormana je skinula jednu kutijicu, otvorila je i izvadila nešto nalik na presečeno crevo. Kada je vazelinom namazala tu široku gumenu bodlju jasno mi je bilo šta će im to.

– Raširi se! – naredila mi je Ceca.

Jasna mi je raširila guzove, a ja sam zažmurio i primio tu bodlju od deset centimentara u sebe. Bila je široka malo manje od mog kurca koji je bio ogroman tih momenata, ali mi je svejedno jako prijalo sa tim u dupetu, kao držačem čudnog levka (poput lepeze od salvete).

Jasna je legla ispod i otvorila široko usta, završni deo levka joj je bio na nekoliko centimetara od usta. Ceca je nacentrirala i povremeno mi izvlačeći jaja uzela činiju punu sperme

– Tri puta svršavanje dva muškarca – rekla je.

– To je za sada rekord Jasni, ako sve bude okej. Krećemo – rekla je Jasni.

Polako je prosipala činijicu direktno na moj glavić. Gusta i još topla sperma slivala se niz moj kurac i oblivala mi jaja. Ceca se oblizivala, dok je Jasna mirovala. Seme ove dvojice mi je prekrilo prepone. Osetio sam se kao da me liže pet devojaka. Usmerena guznom brazdom, sve to seme slivalo se u taj levak i polako putovalo do Jasninog grla. Ceca je prstom čistila posudu i mazala mi kurac. Došlo mi je da ga sam sebi popušim, a kamoli njoj. Trgao sam se kad mi je rekla:

– Gledaj, levak je učinio svoje!

Rastežući se, Jasni su se usta punila, punila i punila. Nisam verovao da tako nevina devojka može da bude tako žedna sperme. Jezik joj se nije video od beličasto-providne sluzi u ustima. Onda mi je Jasna rekla da je sve to lako, ali da je sada čeka najteži deo. Gutanje, ali da se ne zagrcne. Na tren je zatvorila oči i dubokim gutljajem sve seme upila u sebe. Oblizala se i rekla Ceci:

– Ti, mila, završi. Ja sam puna.

Ceca je klekla pred mene i počela halapljivo da mi ga liže, puši, sisa, drka. Očistila je sve preostalo od sperme. Jasna je i dalje ležala tačno ispod Cecine mace i rukama mi nabijala onaj levak, koji je i dalje bio u meni.

– Ceco! – uzviknuo sam – Gutaj… Aaahhh… Aaaaaaaa…

Otvorila je usta i glavić je polegla na jezik da vidim koliko mlazeva će biti. Četiri dobra je primila, a zatim ga otresla, isisala i progutala ostatak uz glasni uzdah.

Tako je bilo svakog drugog vikenda…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti