30°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

SPIČIO GA JE MAJSTORSKI U USKU MACU Prvo ga je uvalio najmlađi a zatim i njih četvorica!

Našla sam se u takvoj gužvi, i trebalo mi je malo oduška. Kancelarijski posao, brdo problema, i… moje najlonke su već bile znojave, kao i gaćice, ispod njih. Trebala mi je jebada, i pitala sam šefa, već s vrata, sa mat staklom, da mi da par dana, odmora, ali iz njegovih prodornih očiju, već sam videla, da on želi da mu popušim za srećan put, i da ga na kolenima molim, lepo zamolim, da me pusti da odmorim, u vikendici.

Zaključao je vrata ofisa, lafčina, baš kao i kad sam kao nova primila kurac, na kastingu, pre zapošljenja. Iz njegovog pogleda, i nemirnih plavih očiju, videla sam da će ubrzo da svrši, i uporno sam mu govorila, zastavši sa dudlanjem:

– Ne u usta… Ne u usta… 

On mi je ipak svršio u usta, do krajnika. Osetila, sam ukus kao od kuvanih jaja. Topla i lepljiva sluz lepila se s brade, na belu košulju, te crnu mini suknju. Morala sam brzo kući da se istuširam, i svi odeću operem u veš mašini.

Uh, kada sam spakovala seksi krpice, sela sam u svoj "audi", i zapalila putem uz planinu Goč, do jednog poznatog sela. Moja vikendica je bila prava vila. Toliko sam sebi mogla priuštiti u prestižnoj firmi. Seljaci, komšije, su me baš lepo dočekali, izljubili od glave do peta, po naški, onako triput, za početak u mekane obraze, kao pogača, natopljene puderom, i oko usana kurvinjski, crte izvučene ajlajnerom. Karmin boje nežno crvene poput latica ruža, po baštama u selu.

Ušla sam u vikendicu, izula sandale, sa kajišićima sa strane, digla noge u crnim svilenim najlonkama i u crnoj haljini, na kauč presvučen plišem. Ostavila sam otključano, kada je jedan mladić, ušao da zatraži merdevine, kako bi krenuo da bere i moj šljivik. Otišla sam da tražim merdevine, po vikendici, kada se našao tik iza mene, i uhvatio me za guzove. Nije mu trebalo mnogo, da me dahtanjem napali, cvrkućući, na uvo:

– Želim te, skini se! 

A onda mi je zadigao haljinu, malo pocepao crne najlon čarape, razmaknuo crvene tange gaćice, da bi mi ga spičio, majstorski u toplu, i usku pičkicu…

– Ah… Ah… Ah… – stenjala sam, toliko da je ječalo u vikendici.

Jebavao me je dobrih pola sata. Ja sam se jednom nogom odupirala o merdevinu dok mi je druga bila na podu. 

– Uh, uh, ijao – uzvukivala sam, kada je izvadio kurac iz moje pohotne pičkice, a kada je svršio, rekao mi je:

– Imaš li neku želju, a da nije muzička?

– Pa da, treba mi jebada sa tri stara i dva mlada.

– Ništa doćiću sutra, sa drugom, njegovim dedom, mojim dedom, i njegovim drugom, dedom.

– Dobro – mazno sam procvrkutala, i gaćice su mi se skroz navlažile i na samu pomisao.

Uh. Trljala sam pičkicu gledajući onaj video na youpornu (grandpa), potom onaj video “grandpa and young”, “old and young”. Dugo nisam mogla da zaspim od uzbuđenja i nekako sam se pred zoru probudila, zamišljajući te kurčeve seljaka u sebi.

Negde u podne, neko je pozvonio na vrata. Pogledala sam na kameru, bilo ih je petoro. Joj, biće to seks kvintet, duvaću im kurčeve za desetku… Noge su već počele da mi klecaju, išla sam kao jebana. U papučama sa zečjim krznom i u belom bade mantilu, otvorila sam im vrata. Posluživala sam ih pićem iz svog snack bara. Pili su šljivovicu, mada sam imala i drugih stranih pića. Valjda da razbiju tremu, dok me oljušte od sexa.

– Gde ćemo to da obavimo!? – pitao me je jedan, stari, koščat, maljavih ruku.

– Pa tu na krevetu, samo da ga spustim. I jeste li za nešto slatko?

– Može, može, tvoja pičkica je kao slatko od šljiva.

Krenuo je da me liže, posebno klitoris, dok mi je jedan pokazao ogroman komad mesa od penisa, da sam razrogačila oči.

– Evo posluži se! – rekao je konkretno i ja sam krenula da mu pušim.

Jebali su me u svim pozama. Bila sam potom na bedrima, a drug onog mladića kome sam prvo pušila, oslanjanja sam se tako dok me je punio, odozdo, u rupicu pičkice, a drugi starac mi je dao takođe svoju ogromnu patku. Onda me je onaj isti starac kome sam pušila, jebao zguza, kao kučkicu. I njihova jebada trajala je čitavu simfoniju, čini mi se sat i po. A prošlo je dok kažeš keks! A, kao da smo pre nekoliko trenutaka počeli kvintet sex, njih petorica i ja.

Onda je nakon jebade, svako od njih petorice, dolazio solo. Mora da im se osladilo. I pružala sam im maksimalno zadovoljstvo. Moja slobodna četri dana, koje mi je dao šef u firmi, tek što sam mu molećivo popušila na kolenima, prošli su dok si rek’o seks. Sve sam cvrkutala i pevala onu: „Davorike dajke.. Daj, daj, daj!”…

– Šta ti je, mogu li da znam? – Primetio je šef da sam vesela.

– Ma ništa, ima puno da se radi.

I prionuli smo na posao i svakodnevne obaveze… 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti