7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MOJE TELO GORI Njih dvojica su me saletala i ubadala!

Golden Rose ad

Taksi nas ugodno ljuljuška. Kolega Luka je između Janka i mene. Njih dvojica ćaskaju mirno. Ljubazno. Ipak osećam izvesnu tenziju u njihovom stavu.

Nije to bilo povezano sa Jankovim očekivanjem da će me presavijenu, već tamo u gostima, na proslavi dana firme, u biblioteci na spratu, na krpari kraj kamina, neodložno uzeti otpozadi. Glavu bi mi strogo, kao i uvek, jer baš tako “mora”, gurao ka podu. Ne spuštajući mi čarape. Voli tako. Milujući mi haltere, ne propušta takvu priliku da mi prepričava “slatke” namere. Što ih u njemu bude linije nagih mi kukova. Iz baš te, omiljene mu perspektive. Ponavljao bi kako je lepa. I kako je zaljubljen u nju. Kad je uzbuđen glas mu je hrapaviji. Meni je baš ta hrapavost bitna. Podstiče moje sokove, onako kako treba.

 - Moraš samo da sačekaš. To je sve. Uskoro smo kući.

- Nije mu bilo lako - razumem se u njegove uzbuđene oči.

U trenutku sam mokra kad tako očigledno balavi od želje. Uhvatila sam ga za prste i povela ih ispod suknje, ka vrelini. Pa prešla njima nekoliko puta, niz i uz sluzavu tkaninu.

 - Vidiš? Strpi se. OK?

Nejasan prizvuk u muškim glasovima koji su ispunjavali kabinu šaljivo-napetim tonom, činio je da zaplovim odjednom, neočekivano, na mekanom oblaku prijajućih fantazija. Zatvaram oči. Utonuh u kožnu presvlaku zamišljajući se između njih. Želeći da sam manja i lomljivija. Iznenađuje intenzitet ugode koju te slike proizvode u meni- vizualizujem naprasno kako me lupaju šakama, ta dva, kao stena čvrsta muškarca. Dok gunđaju divno žilavi i zategnuti, plivajući u svojim odlučnim, požudnim užitcima. Tek zastajući da mi i izljube bedra, išamarana zbog neposlušnosti. Onda kad zavapim ili ih tiho preklinjem, poneta slatkom izvrsnom agonijom.

OVO MORATE ZNATI:

PREDSEDNIK VUČIĆ OBAVIO BITAN RAZGOVOR SA MEDVEDEVIM (FOTO)

VUČEVIĆ IZRIČIT: Sastavljanje Vlade nije igra brojki i slova

MINISTAR MALI NAJAVIO VELIKO POVEĆANJE MINIMALCA OD PRVOG JANUARA

- Ouf čoveče… Otkud mi ovo? - čudim se sebi, više no što očekujem odnekud odgovor.

Obli me i osmeh razdraganosti, iako je čuđenje bilo jače. Pojaviše se hladne kapljice znoja. Uspravih se i pritisnuh dugme za spuštanje prozora. Ledeni noćni vazduh navire, muškarci protestvuju. 

- Izvinite, izvinite, pretpostavljam da alkohol počinje da deluje. Fali mi vazduh.

Dovoljno mi je. Zatvaram prozor detaljno svesna sopstvenog uzbuđenja. Osećam zujanje iz svake svoje pore. Zujanje koje, utiska sam, čini ovo izvrsno preplavljujuće uzbuđenje vrlo im očiglednim. Virim preko ramena. Luka pruža otvorenu ruku i pokazuje nešto mom dragom. Janko pokušava to da zgrabi ali se ruka izmače u trenutku kad ih pogledah. Stigoh da prepozdnam da je reč o nekoj vrstu čokoladne bombone. Znate one što vas u otmenim hotelima dočekaju razbacane na jastuku. U znak dobrodošlice. Ili sam sam ih možda samo takvim zamišljala. Ja i nisam zapravo nikad posetila nijedan takav hotel. Luka me smelo pogleda. Baš u trenutku kad sam poželela da mu priznam da me je pogledom začudio, on mi se sam obrati.

- A da svratim na piće do vas? Kad ste mi već usput... Vikend je…

- Bravo za ideju! - ubaci se Janko pre nego sam i pokušala da se priberem, i prokomentarišem predlog.

- Uh… Da li je ovde prevruće? - ostajem nema.

Pomeram se nelagodno, osećajući bockanje znoja na potiljku i ramenima. Janko se naginje na Luku, došaptavaju se i smeše mi se u lice, istovremeno. Sa “opakim” osmehom ispod očiju. Ta slika nastavlja da mi skakuće u mislima.

- Ovo bi moglo postati prilično zanimljivo.

Gurka Luku dok se zabacivao nazad na svoje mesto. Brbljanje je bledelo, pa utihnulo, i neobična nelagodna napeta tišina ispuni prostor između nas. Pogledom obuhvatih lukino koleno, i, spazih, potpuno sam sigurna, kako Janko brzo povuče svoju ruku ka sebi. Nešto čudno se upravo događalo. Prijalo mi je da nagađam.

Obradovah se kad iskoračismo najzad u hladan vazduh. Vrh štikle poljubi pločnik ispred zgrade. Tupi odjek naruši oštro tišinu noći. Kroz prozor opazih masivan osmeh na vozačevom licu, i pretpostavih da je reč o jankovoj ustaljenoj vrtoglavoj “velikodušnosti”, koja zna i da me nervira. Odlučih da uz stepenice krenem prva. Naježenost svakog dela mog tela je rasla. Mogla sam osetiti vrelinu pogleda kojim su mi streljali noge, članke, čarape. Vide li se halteri? Ne mogu protiv sebe! Prija mi. Vrela sam jebote.

Poglede mi zavlače i gore, dublje u kukove, čine da mi već titraju bunari uzbuđenja u jami stomaka. Moje gaćice su ponovo vlažne. Mogu čak i da ih namirišem. Trebalo bi da me je sramota, ali uopšte nije. Nimalo. Drag poznat oštar miris, se meša sa nečim što podseća na kakao. Pada mi na pamet da bi to moglo imati veze sa prizorom iz auta. Dok se približavamo vratima, bacih pogled preko ramena- Janko hrani Luku baš sa čokoladom koju je držao u taksiju. Dođavola! Šta se to dešava?

Njegove usne gutaju istopljeni slatkiš, a Janko mu čak zajedno sa čokoladom, gura i vrhove prstiju u usta. Nihovi pogledi se sretoše u tom trenutku, i ja osetih da je nekakva odluka upravo doneta. Luka pohlepno usisava prste, obavijajući ih prvo jezikom, pa i usnama. A onda ih i očaran pušta dublje niz jezik. Izraz njihovih lica je bio nabijen požudom i kolena mi se od tog prizora zaključaše. Naležem se bučno na vrata, taj zvuk prekide čaroliju koje su bili deo.

PREMIJERKA U FOTELJI KOD MARIĆA:

EKSKLUZIVNO! RAT MAFIJI Mandatarka otkrila Mariću sve o borbi protiv kriminala!

EKSKLUZIVNO! ANA BRNABIĆ ISKRENA! Želim Selakovića, Dačić je dobio pravu funkciju

EKSKLUZIVNO! PREMIJERKA KOD MARIĆA! Nije sve gotovo, tri imena su pod znakom pitanja

PREMIJERKA KOD MARIĆA! Ove vesti će obradovati sve penzionere

- Šta se zapravo dešava, ljubavi? - pitam ga samo dahom, tek slabašan zvuk izvire iz mene.

 Smeje se glasno i nesimpatično. Lebdim uzbuđena. Tripujem li? Luka se nasloni na zid sa prilično glupavim izrazom punim neskrivene, i čak zastrašujuće arogancije. Janko je napredovao ka meni, stežući u šaci još jednu čokoladu.

- Zini - izgovarao je, hvatajući me istovremeno za kosu i povlačeći mi glavu unazad, ne dozvoljavajući ni da probam da se dvoumim.

Dok mi je spuštao čokoladu u otvorena usta, grebao mi je prstima površinu jezika, a onda mi ih razmaknute zavlačio dublje, do, skoro u grlo. Baš kao što ih razmiče kad mi ih gura u pičku. Dok mi istopljena čokolada natapa koren jezika, prljavi bezobrazluk pretvara me u srećnu, a moja pička čezne. Valja se karlicom po mom boku da bi se pohvalio koliko je tvrd. U trenutku bacih pogled i na Luku koji je, preko pantalona, sad već, zanet, žmureći trljao i stezao izbočinu u dnu stomaka.

Dok gutam slatki liker - rastopljene čokolade i pljuvačke, preplavljuje me osećaj toliko intenzivne i razdiruće želje i potrebe. Nebeskiji od svih mi do sada poznatih. Hoće li neko otključati jebena vrata, sada!

Petljala sam po torbici i ključevi mi ispadoše. Luka se već obrušio na pod pa ukipio klečeći, posmatrajući moja raširena stopala ispresecana srebrnim tankim kaiševima. U ruci je stezao ključ kao što se u trenutku borbe za život, steže na primer nož. Poput divlje životinje koja poskakuje, naglo se podvukao ispod haljine, krkljao neočekivano predugo, bučno, ne pomerajući se i ne dodirujući me. Baš kad sam već poželela da ga klečećeg opkoračim i stisnem mu vrat butinama, otpoče usnama izbezumljeno, bogovski da mi razvlači kožu kroz tkaninu. Ispružao je jezik, ubadao me vrhom. Precizan je i nežan. Ljuljam se jer talasi iz pukotine zahvataju već mišiće nogu. Preslaba sam. Laknulo mi je kad je na te moje reči, podigao ruke i, osmehnut mi ščepao bradavice. Tražio je uvetom usne. Razumem potez i šapućem opet.

- Jebite je krvnički...

Zagonetno tih, sagnu se i istrgnu ključ iz lukinog stiska. Silovito otvara vrata, posrćemo i padamo ka unutra, hvatajući se za nameštaj. Za bilo šta što bi nam omogućilo da ovako isprepletani održimo ravnotežu. Zbunjena sam. Naravno da znam šta se događa, i osećam se sjajno. Ali nisam sasvim sigurna da znam kako se to događa. Nikad nismo razmatrali ovakvu mogućnost. Nikada nije nagovestio da je zainteresovan za ovakvo nešto- trojku. Trojka- formiranje te reči u mom umu, odašiljalo je spirale nedozvoljene nestašne želje, koje su zahvatale svaki deo mene.

Bubrila sam. Gnusno, a tako slasno! Grudi mi se osećaju naduvano i natopljeno a hrapave zrnaste bradavice su gotovo bolne. Moram se izvući iz haljine, što pre

Punoj treperave vreline, još nepodnošljivijim su mi se činila ograničenja koja mi je odeća nametala. Cepam odeću. Drhtim jer osetih na telu još 4 ruke, kako grubo ubrzavaju moju nameru da je iskidam. Gladni su me - osećam po silovitosti njihovih poteza. Kako je ovo novo za mene. Kako me ovo “radi”.

Grubo dahtanje i zvuk cepanja materijala- beše jedino što sam slušala. Luka je ponovo na kolenima i zubima povlači vlažne klizave gaćice i haltere ka sebi. Elastični kaiši pružaju otpor i urezuju mi se u meso guzova, dok on odmahuje glavom na sve strane, poput psa, pokušavajući da promenom pravca povlačenja, ubrza kidanje lastiša, gaćica. Ili ih bar razvuče. Svaki novi bol u dubini mesa zadnjice, umnožava mi, ionako raskošna, brojna i silovita uzbuđenja u talasajućoj krvi.

Da! Želim da budem izudarana! Baš kao u viziji iz taksija. Poželeh da mi neko od njih dvojice udara snažno meso dupeta, dok mi drugi davi grlo i zapušava ga nečim vlažnim, dugačkim. Da me trpa bez straha što zvučim kao da se davim. To mi treba! Dolazim na ideju da se presavijem ka podu maksimalno, kako bi naterala haltere da se prezategnu i sami otkače. Plan uspeva- zubi štipaljki su preslabi, i popustiše. Zviznuše me slasno po leđima, sisama. Ah, prija! Lukina izbočina mi je već na licu i činim sve kako bih ukrutila dodatno njegov penis. Nabijam usta preko napetog glavića, ližem ga licem.

Želim da me poseduju, potroše. Da me jedan jebe u usta i grlo, dok me drugi guzi i udara. Ah. PLJAS. Čujem to pre nego sam išta osetila. Lukin, čokoladom osnažen dlan, mi zavodljivo šamara guzove. Trza mi se telo. Gorim u ritmu prekrasno nadražujućih udaraca.

- Hej - Janko tiho, tek delimično zainteresovan da utiče na intenzitet lukinih udaraca, obrati mu se, reda radi, prividno, teatralno.

Znam da ga nivo užitka sprečava da prekraja utrnulu mi budućnost.

- Ššššš... ne brini. Dobro je - Janko šapuće, sklanja lukinu ruku pa mi masira nežno izudarano mesto, poležući čitav svoj dlan na utrnulo crvenilo.

Osećam da mu kurac dodatno raste kad god mi pogladi rumenu povredu. Gladi me nežno i sporo, kao da me umiruje i poziva da im se predam i prepustim, baš sa krajnjim, dubokim poverenjem. Dodir se prekida a ja se nestrpljiva, dubokim udahom “spremam” za još jedan, što hitniji šamar. 

Gunđam snažno dok zbog novog snažnog udarca gubim skoro ravnotežu. Oslanjam se prvo nepcima, pa gutam još jače Luku, uživajući u svakom cviljenju koje mu dolazi iz grla. Trnem čim pretpostavim da je i Janko, ljubav moja, sad već spreman. Priželjkujem da je izvukao svoj debeli teški kurac. I da ga nateže drugom rukom dok mi slobodnom sada on šamara guzove, radi, novo-otkrivenog sopstvenog užitka.

Ah. To je to. To je to. Upravo sam se tome nadala. Moje telo gori. Svaki nervni završetak povezan je sa mestom gde udarci sleću. Skoro čujem toplotu koja mi se širi telom. Moje bradavice su stisnute. Željne su svega što ih stimuliše. Obe ih hvatam grubo, dok vise. Činim natezanjem preko uobičajene granice, da im se vrhovi dodatno, specifično, a baš potrebno naježe. Stiskam ih i gnječim. Ugađam im dok mi Luka jebe usta, držeći me strogom snagom za kosu. Pička mi je puna želje.

Umem jasno da zamislim kako je vazdušasta, podbula, čulno i čudno crvena. Dobro je nakvašena. Spremna za invaziju

- Želim da je Luka jebe prvi.

Vadi mi ga iz usta, prolazi iza mene. Mašem dupetom levo-desno, p(r)ozivajući ga. Centrira, steže pa grebe moje bokove. Gurka mi ga duž ulaza. Odvažno, snažno je skupljam. Čujem šljapkanje dok se igram uživanja, mišićima. Nikad nikog nisam ovoliko želela i trebala, ali sam i dalje nesvesno činila sve da mu otežam, usporim, obogatim prodiranje. Još uvek je jedan deo mene, iz nepoznatog razloga bio ožalošćen onim što se dešava. Ali tako divno ožalošćen. Možda iskazivanjem izvesnog negodovanja, želim da pokažem sebi, da zapravo nisam bezobzirna droca- kao što se često osećam. Gurnu ga jače, čvrsto me stežući za meso.

- Otvori se sada, divna ženo. Prestani sa tim jebenim zadirkivanjem.

Glas pun dubine, učini da se osetim kao njegova robinja. Uh. Osećaj bezvrednosti potera još jedan talas vlaženja kroz zidove moje napaljene unutrašnjosti. Stisnuh je ponovo. Nagradio me velikodušno, neočekivano žustrim i bolnim šamaranjem, i to, sada već i po obrazu, obrazima. Ne posustajući sa grubim nasrtajima karlicom. Osetila sam da ulazi. Izvanredan je svaki prvi zaron.

- Unutra sam - naginje se oprezno na moja leđa da bi mi šapnuo.

Izvuče ga zatim naglo, pa me povuče, zaista, ovog puta preterano silovito unazad. I dočeka me znalački, vrhom, sada već, opušteniju i razjapljenu. Istezao me i vešto orao moju konačno obradovanu pičku, snalažljivom alatkom prepunom divne “čokoladne” smelosti i neustrašivosti.

Gospode, kako je potreban dole. Toliko je ubedljivo, duboko i tačno ulazio, da sam se morala podići na prste. Kao da sam očekivala da ću na taj način umanjiti razornost talasa uživanja, koji me raznosio, od Luke do Janka. Luka me je svakim pokretom, namerno bacao na jankov kurac. Morala sam se pridržati za jankove butine kako bih održala ravnotežu. Nakon što mi ga je ugnjezdio baš na dubini koju volim, zastade na trenutak-dva, dajući mi vremena da se proširim, prilagodim njegovom obimu. U klitorisu je bubrila snaga nedoživljenog intenziteta. Činila je da poverujem da će mi eksplodirati pluća. Dahtala sam toliko da sam i samu sebe iznenađivala. Koliko god sam se trudila, nisam uspevala da zasitim glad za kiseonikom.

SVE O KORONI:

NOVA GODINA BEZ SLAVLJA: Najjači udar trećeg talasa u novembru i decembru

OPREZ! Približavamo se PIKU TREĆEG TALASA: Ovo su ČETIRI faktora koja UBRZAVAJU VIRUS

EPIDEMIOLOG KON SE OGLASIO NAKON PONOĆI: Evo šta je rekao

Samo jedan dodir. Samo posegni ispod i pogladi ga. Preklinjala sam u tišini. Usta su mi bila zauzeta kurcem mog dragog. Brzina trzanja i drhtanja njegovog tela, opomenuše me, i ja usporih. Ne želim da se ovo završi na taj budalast način. Pronalazim rukom međunožje i masiram kuglicu. Ugao je pogrešan, ne uspevam da je pritisnem dovoljno grubo. Frustracija prerasta u bes. Naginjem se unazad na Luku jače, hvatam ga sad za jaja koja se stežu i njišu, i rastežem ih noktima.

Vau. Kakva sam kučka. Ovo me preporađa. Pokušavam da pronađem njihove ruke i dovučem ih na klitoris. Potrebno mu je da ga ližu, žvaću, žderu. Dišem teško kroz nos. Oči mi struje od frustracije i napora da čak krajnicima zagrlim jankov glavić. Jedan pramen se oslobodio njegovog stiska i lepi mi se za lice.

Mora da izgledam kao razularena kurva. Detaljno, konačno nabodena na dva kurca, ova otmeno-razularena kurva uživa kao nikad. Odlično. Uh, sem što mi se telo trese jer je nadraženo užitkom do talasanja, uživam prefinjeno i u mislima o dva kurca koja me ispunjavaju. Izvijam kičmu u luk, dižem jednu nogu u vazduh. Nabada me sada nežnije, dok stojim samo na vrhovima prstiju jedne noge. I dalje pokušavam da uhvatim lukine prste i privučem ih na zapaljena mesta. Odjednom se izvlači iz mene.

Moja pička se oseća izgubljeno, ali samo na sekund, dok se on spušta na kolena, i ja već osećam vreli dah na rupicama…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad