1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ĐIPANJE NA TVRDOJ BATINI Kada sam ga naciljao i ubacio shvatio sam koliko je instruktorka vrela!

Sa društvom već duže vreme igram basket u obližnjoj školi, u sportskoj sali. Termin koji svima odgovara, 21h.. Tri puta nedeljno...

Koristili smo i svlačionicu, mušku naravno, a posle treninga i tuševe. Par puta sam došao ranije na partije basketa i zatekao ekipu dama, različitih godina, koje su imale tu fitness.Raspon godišta od 35-50 godina. Neke pa buckaste, ali uporne, neke fit, ove mlađe čak i našminkane dolaze. Nisam im smetao sedeći sa strane i gledajući ih do kraja treninga. Provalio sam čak da im instruktorka, zgodnica jedna od tridesetak godina, daje vežbe u kojima mi pokazuju svoja tela, da i sam mogu da uživam. Bio sam joj zahvalan na tome i moji dolasci ranije na basket su postali takoreći pravilo.

Uživao sam u damama koje "đipaju" na lopti, podižu je uvis, pokazujući mi svoje zgodne i lepo oblikovane stomake, pokazujući mi svoje sise stegnute u one sportske bruseve ili neke uske majičice, pa onda kad se okrenu i valjaju preko lopte i neka.. blesava vežba.. koja ih natera da im se helanke (u kojima većina trenira) uvuku između guzova, ostavljajući predivan pogled. Pogled u kome sam uživao, a kasnije sam provalio da i instruktorka.. merka.. da li ja gledam njihovo "izlaganje".

OVO MORATE ZNATI:

PREDSEDNIK VUČIĆ OBAVIO BITAN RAZGOVOR SA MEDVEDEVIM (FOTO)

VUČEVIĆ IZRIČIT: Sastavljanje Vlade nije igra brojki i slova

MINISTAR MALI NAJAVIO VELIKO POVEĆANJE MINIMALCA OD PRVOG JANUARA

Susreti su se ponavljali, i uživanje je bilo sve veće, tako da je par puta provalila i da postoji reakcija, ne samo u mom pogledu već i u mom šorcu. Kurac se napinjao, onako obećavajuće. I jednom mi je namignula. Kao. "Znam šta se dešava" varijanta.. Bio sam oduševljen njenim stavom i ponašanjem, posebno jer se moja erekcija definitivno videla na šorcu.

Jedan dan je ostala posle svog termina, pitala da li nam smeta, da radi neke vežbe na strunjači, neke inovacije. Naravno da nam nije smetala. Moji ortaci su je primetili kako se prevrće, prebacuje preko lopte i slično i smeškali se, uz komentare da sada dobro znaju zašto ja uvek poranim na trening.

Bližio se kraj i našeg termina, došli smo do klupe da pokupimo flašice i telefone, kad je ona diskretno prošla pored.. i ponovo namignula.. Pogledao sam je, uzvratio namig, kad mi je pokazala prstima - podignut prst u smislu jedan minut pa je posle pokazala i ka ženskoj svlačionici. Nasmejao sam se, klimnuo glavom i pokazao palac u vis kao - OK. Ortaci su otišli u mušku svlačionicu, a ja sam lagano krenuo ka ženskoj. Oškrinuo vrata, čuo njen glas i potvrdu:

- Uđi.

Ušao, zatvorio i zaključao vrata pa je onda potražio pogledom. Stajala je pored klupe, samo u zelenim tangicama, čvrstih bradavica. Prišao sam, spustio loptu u tišini, uhvatio je oko struka i nalepio svoje usne na njene. Kako se samo predivno ljubi, prava đavolica.

Spustio sam ruku na njenu guzu, čuo se tupi uzdah u njenom disanju, dok su usne bile naslonjene na moje. Ona je iskoristila priliku i spustila svoju ruku na moj šorc i dohvatila preko šorca moju sada već potpuno dignutu kitu. Bio sam ponosan na brzinu dizanja svoje kite, mnoge žene nisu verovale da mi tako malo treba da ga podignem, a tako mnogo da ga spustim.

PREMIJERKA U FOTELJI KOD MARIĆA:

EKSKLUZIVNO! RAT MAFIJI Mandatarka otkrila Mariću sve o borbi protiv kriminala!

EKSKLUZIVNO! ANA BRNABIĆ ISKRENA! Želim Selakovića, Dačić je dobio pravu funkciju

EKSKLUZIVNO! PREMIJERKA KOD MARIĆA! Nije sve gotovo, tri imena su pod znakom pitanja

PREMIJERKA KOD MARIĆA! Ove vesti će obradovati sve penzionere

Odmakao sam se od nje i krenuo da se skidan, od patika preko dresa i šorca. Ostao sam samo u boksericama, napetim. Jednim potezom sam i njih svukao i ostao je moj tvrdi primerak obrijanog muškog mesa sa glatkim jajima. Preteći uperen u nju. Prišao sam, ona se okrenula leđima, podigla jednu nogu blago na klupu, iskoračila. Pomerio sam tangice u stranu i trudeći se da je ne dodirujem rukama od lopte i prašine. Naciljao sam glavić. Naslonio sam ruke na njene bokove a glavić na njenu vrelinu, osećajući kako gori. Pokušao sam da ga gurnem, ali neuspešno. Osećam da je mokra, nije do toga, moj ogoljeni glavić je na ulazu. Pokušam ponovo. Ništa. Pogledam ponovo, pomerio sam gaćice u stranu, nisam toliko lud, kurac baš gde treba... Ali ne ide.

- Stani - smeje se ona.- Nisam očekivala da će se ovo desiti.

Pomera se malo od mene, hvata palčevima trakice svojih tangica, skuda ih i iskoračuje iz njih, dodajući mi da ih pričuvam. Uzimam deo koji je između nogu u usta i sisam njene sokove. Ona spušta ruku između nogu i lagano, malo po malo, izvlači vaginalne vibrirajuće kuglice.

- Volim da ih nosim kad je trening, često svršim i dva puta tokom jednog termina - izgovara, gledajući me kako u čudu posmatram šta drži u ruci.

Prilazim, dok se ona saginje da ih spusti na majicu na klupi, naslanjam kurac na njenu vlažnu pičkicu i jednim trzajem ulazim u nju do kraja, držeći je za kukove. Isterao sam joj vazduh ali se brzo snašla i naslonila se rukama na gornji deo klupe izbacivši predivnu guzu unazad. Ja sam je već ščepao za bokove i krenuo da se nabijam jače, da je sve pucalo. Lupanje jednog tela od drugo. Šljapkanje dva znojava tela u praznoj svlačionici. Zvuk koji bi svako od nas poželeo da čuje.

Spustila je jednu ruku između nogu i počela da se dodiruje, da trlja svoj klitoris i da povremeno dotakne moju kitu koja je ulazila i izlazila iz pičkice. Pa je onda raširila kažiprst i srednji prst oko moje kite, naslonila ih na svoje usmine i krenula da stiska oko moje kite, dok je samim dlanom mogla da pritiska svoj klitoris. Krenula je da sve brže diše, osetio sam da je sve vrelija. Zastao sam, da bih odložio svoj orgazam.

- Nastavi - rekla mi je kroz uzdah.

- Nemam kondom - bio sam kratak.

- Zato može i u guzu, pa je napuni - odgovorila mi je.

Izmakao sam se, kurac se izvukao iz pičkice i odskočio uvis, do mog stomaka, tvrd i mokar. Naslonio sam ga na njen anus, lagano ciljao, kad se odgurnula unazad i samo naklizala na moj glavić. Oduševljen njenim potezom, spustio sam glavu i poljubio je u vrat, pa je onda uhvatio za kosu, napravivši rep od njene duge kose. Lagano sam ga izvukao, pa onda ušao ponovo u guzu, pa ponovo, sada malo više dok nisam osetio da sam u njenoj guzi ceo.

SVE O KORONI:

NOVA GODINA BEZ SLAVLJA: Najjači udar trećeg talasa u novembru i decembru

OPREZ! Približavamo se PIKU TREĆEG TALASA: Ovo su ČETIRI faktora koja UBRZAVAJU VIRUS

EPIDEMIOLOG KON SE OGLASIO NAKON PONOĆI: Evo šta je rekao

Ona je spustila prste sada na svoju pičkicu i počela da se trlja ozbiljnije.. dok nisam u jednom trenutku osetio dodir na svojoj kiti iznutra. Gurnula je prstiće u pičkicu i stimulisala i moj kurac kroz tanku opnu koja odvaja delove. Ali je bilo veoma napaljujuće. Osetio sam kako stiska anus, stiskajući i moj kurac u njemu. Nabio sam se jednom, da udarim svojim bokovima o njenu guzu.. pa ponovo.. i opet.. I počeo da svršavam.. Nisam prestajao da se nabijam iako su mi grčevi prolazili stomakom.. onaj ludački osećaj orgazma.. Još par puta i nisam mogao više da ih iskontrolišem.. Nabio sam se i ostao u guzi.

Ona je nekako istovremeno počela da svršava. Orgazam koji je nju dohvatio, posle dva sata sa kuglicama u pičkici osetio sam se onako moćno. Stezanje mišića guze dok njeni prsti lete po pičkici me dodatno iscedio. Spustio sam se i poljubio je u vrat, okrenula je glavi u naslonila usne na moje. Grlio sam je svuda po telu, dodirujući sise, bokove. Uspravio sam se, a ona se izmakla i izbacila moj kurac iz guze. Okrenula se i naslonila usne na moje, pa smo se ljubili onako mokri, balavi dok je iz njene guze krenula da curi moja sperma. Uhvatila me za ruku i odvukla u tuš kabinu.

- Zaslužili smo - kaže mi i pušta toplu vodu da se sliva niz nas dvoje.

Ono što ja nisam znao a ona jeste... Tog dana nije bilo više iznajmljenih termina i ona je imala ključ od svlačionice i potrajalo je to presvlačenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad