15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: tomiradi

PALA SAM U TRANS KADA JE POČELO DA SE IZLIVA Urlama pod naletima, tresem se, balim...

Svršila sam u snu. Volim kad mi se to desi. Pogotovo kad nisam svršavala mesecima.

Nisam lezbejka, bar zvanično, ali sam sanjala da se jako jebem sa jednom lepom devojkom, podsećala je na smeđu ribu iz filma koji sam sinoć gledala. Ima smeđu kosu i izvajano telo, grudi dovoljno velike da prave pristojan dekolte. Izgledala je dosta nesigurno i nesnađeno, imala blag i mio teleći pogled.

Sanjam da leži uplašena, a ja joj skidam haljinu dugme po dugme. Ostaje potpuno gola, ljubim joj prepone. Prstima razdvajam usnice i vrhom jezika manično krećem da ližem njen klitoris. Tek što je krenula da vrišti, probudio me alarm za posao.

– E, jebem mu mater! – izgovaram onako tek otvorenih očiju.

Moj dečko mi prilazi i kao u lošem filmu izgovara:

– Bad dream.

Poljubi me i ustaje. Ne volim ga, shvatila sam to pre nekoliko meseci. Gledam ga i ne volim ga. Počela sam da mrzim sve ono što mi je bilo simpatično i na šta sam bila spremna da se naviknem. Smeta mi kad me dodirne, poljubi. Ne želim da spavam sa njim. Smeta mi smeh i svaki njegov komentar. Ne spavamo već mesecima zajedno. Mislim da jebe nekog skota i tako nadoknađuje svoj sjeban ego mladog i uspešnog advokata, najboljeg studenta i sina ikada.

Ustajemo i kao po običaju ja se žalim na glavobolju i tražim kafu, a on je istuširan, svež, namirisan i nasmejan… Poletan. Jede svoj musli i čita neko domaće đubre od novina.

Dobijam obaveštenje na telefonu, podsetnik za večerašnji ivent. Naime, moja velika fensi međunarodna firma proslavlja tačno jebenih pet godina uspešnog poslovanja u našoj državici. Pet godina moje karijere u istoj. Nije mala stvar. Drkali su me na svakom godišnjem odmoru, nije ni čudo što sam tridesetpetogodišnji drkaroš broj jedan u svetu. Doduše, zahvaljujući tome mogu da priuštim sebi prikladnu gajbu koju ja odplaćujem, automobil i prikladnog frajera kog ne volim, ali jebiga to tako ide, prikladno društvo.

SAZNAJTE JOŠ...

Krizni štab je odlučio da POOŠTRI KAŽNJAVANJE, biće promenjeni zakoni, evo ko će biti PRVI NA UDARU

DAČIĆ: Štitiću integritet parlamenta

VESIĆ O MERAMA O BEOGRADU: "Povećati kazne i broj službi koje kontrolišu nošenje maski"

Ne, bilo mi je drago zbog te žurke. Stvarno jeste. Gomila uspešnih kolega; middle class uvlakača sa svojim pritupastim ženicama, koje su uglavnom udale trudne i sad su – domaćice. Te priče posle kojih budem srećna što niti sam majka, niti domaćica, niti imam vremena za bacanje po preskupim beogradskim restoranima posle jeftinog šopinga.

Navukao mi se osmeh na lice, srknula sam kafu do kraja i rekla Igoru da me ne čeka posle posla, da ću biti na proslavi.

Oblačim crnu suknju i sako, košulju nebo plavu i špicaste crne cipele. Kosu sam pustila da pada i našminkala se. Gledam se u ogledalo, izgledam sjajno. Dok sam studirala ekonomiju, nisam ni sanjala da ću u odeći imati pravo malo bogatstvo. Ponekad pomislim da se sigurnije osećam u firmiranoj garderobi. Koji kompleks, jebote!

Izašla sam napolje. Proleće u Beogradu je stvarno nešto posebno. Miriše jebena lipa i ja više nisam toliko nadrkana, razmišljam da mi treba seks, razmišljam o svom snu. Napaljena sam. Dolazim na posao. Primećujem da je većina lepše sređena nego inače. Odmah posle posla svi idu na proslavu. Ideja je da u foajeu firme direktor održi govor, a onda da se svi premestimo liftom na poslednji sprat zgrade, gde će biti organizovana žurka. Želim da se što pre završi radni deo dana i da popijem čašu belog vina. Ne znam zašto sam toliko uzbuđena zbog ove proslave. Prilazi mi Uroš, mlađi kolega, ne po godinama već po hijerarhiji u firmi, i konstatuje kako sam seksi. Već je pola godine u braku, žena mu je u poodmakloj trudnoći. Užasno je lepa. Obično je srećem po ovakvim zabavama.

Uroš predlaže da izađemo i čujemo direktora pa da odemo gore po piće. Dodaje da mu supruga uskoro dolazi. Pre i na počeku njihove veze Uroš i ja smo se životinjski jebali non stop. Igora sam varala kad god sam imala priliku. Takav nam je bio posao. Putovali smo po regiji dosta, on je bio moj saradnik. Imao je neodoljiv kurac. Sećam se prvo puta, u hotelu. Uvek smo dobijali užasno skupe hotele u centru, naravno odvojene sobe. Do tada, nikada se nismo jebali. Zazvonio mi je telefon, mislila sam da Igor zove da proveri da li sam tu iako sam mu se već javila. Tada je bio užasno ljubomoran. No, to je bio Uroš posle nekoliko viskija:

– Mogu da vam ponudim jedan erotski razgovor ili da odmah prekinem? Da sutra odemo na sastanak kao da se ništa nije desilo.

– Kažite kolega. Da čujem. – odgovorila sam.

– Koliko bih ja Vas, Tijana, karao – počeo je.– Užasno ste seksi, a niste ni svesni koliko mi nabrekne kurac ujutru kad Vas zamišljam golu, mokru i vrelu. Svaki put moram da ga izdrkam. Muda mi eksplodiraju. Sada ste u spavaćici, zar ne?

Potvrdila sam, a on je nastavio:

Strgao bih je sa Vas. Samo bih Vam prišao od pozadi. Prvo biste osetili moje prisustvo po strujanju vazduha, pa biste onda osetili moj kurac koji bi zakačio donji rub vaše spavaćice. Polizao bih Vam vrat i a zatim ga zagrizao.

Zgrabio jednom rukom za tu prelepu sisu, pribio se uz Vaše dupe da osetite moj nabrekli kurac i desnom rukom iz sve snage povukao spavaćicu tako da se pocepa i puknu bretele

Slobodno se pomazite, jer je i meni kurac u rukama. Vreo. Ogroman. Pulsira. Ljubio bih Vas u vrat, a onda bih se spuštao niže. Zažmurite i osetite moje usne na svojim grudima. Zastao bih na bradavicama. Polako bih kružio jezikom po njima.

Vi ste naježeni, a ja nastavljam da se spuštam niz Vaše vitko telo. Prelazim preko stomaka do pičke. Imate divnu glatku izbrijanu pičku čiji se mišići grče oko mojih prstiju koji su duboko u Vama. Rastavljam vaše glate usnice i dolazim do božanskog klitorisa. Sisam ga i ližem. Jednom rukom čvrsto grabim Vaš guz, a drugom Vas mazim i približavam se Vašem čmaru. Kružim prstom oko rupice i ubacujem ga samo malo.

Posle par minuta Vi počinjete da vrištite. Dva prsta u pički, jedan prst u čmaru i vešti jezik koji Vas ludački liže. Toliko ste napaljeni da iz sveg glasa psujete i vrištite. Molite me za kurac. Molite me da Vam ga stavim u usta, u pičku, u dupe. Molite me za spermu. licky3 Za moju gustu, obilnu, vrelu spermu.

– Nastavite. – samo sam rekla.– Nastavite.

Svršavate, Tijana. Vrištite i svršavate pod mojim jezikom, osećam talase orgazma koji Vam preplavljuju telo. Osećam kako Vam se pička cela grči i odjednom postaje neverovatno mokra. Osećam to. Okrećem Vas, još uvek ste zadihani. Cvilite i molite da vas podmažem lubrikantom i zarijem ga duboko u vaše dupe.

Meni se strašno digao. Ogroman je. Ne mažem ga ničim, prinosim ga Vašim ustima da ga malo ovlažite. Boleće Vas, upozoravam. Vi ga svejedno želite u svom čmaru. Ležite na stomaku i čekate. Izdigli ste malo svoju čvrstu trćastu guzu. Znate da Vam ne mogu odoleti.

Prilazim Vam otpozadi, ciljam i zarivam ga u Vaš čmarić. Sve dublje. Do kraja. Do korena kurca. Do muda. Vrištite.

Boli Vas ali uživate. Volite da Vas boli. Volite li da Vas boli Tijana? Uzdišem i tiho potvrđujem. Pozivam ga da dođe u moju sobu i uradi mi šta želi. Tada je došao i tada smo se prvi put jebali. Svršio je tri puta te večeri. Stvarno se sjajno jebe. Posle smo se stalno viđali.

Sada smo samo dvoje kolega koji su se nekad fenomenalno jebali. Prestali smo to da radimo ubrzo nakon početka njegove veze sa današnjom suprugom. Čuli smo govor, on odlazi na parking da dočeka suprugu, a ja se penjem na sprat, prilazim šanku i uzimam vino. Ljudi se polako okupljaju, formalnosti su završene, svako je rekao šta je imao. Sad je bilo vreme da se minglujemo.

Poznati ljudi, sa kojim već godinama radim, supruge sjajno obučene, nasmejane, lepe i mlade. Pozdravljam se sa Uroševom suprugom, koja je vrlo srdačna i očigledno želi da malo duže pričamo. Vrlo je lepa i zgodna, mogla bih da je gledam satima. Pametna i prijatna, stvarno puno pogodak za Uroša. Svaka čast i drago mi je zbog njih. Pitam je kako je, u kom je mesecu, odgovara da je u sedmom i da će biti dečak, na šta ja kroz smeh kažem – mazel tov.

Pričale smo neko vreme, a onda se ona malo ućutala. Krenula nešto da kaže, malo se zacrvenela i progutala knedlu. Gledala sam je sa interesovanjem ne znajući šta je po sredi i šta će mi sledeće reći. Ponovo je progutala knedlu, pogledala me ispod oka i konačno počela:

– Znaš, Tijana, ja znam šta ste ti i Uroš imali na početku naše veze. Priznao mi je.

Sad sam se i ja verovatno zacrvenela. Osećala sam kako mi gore obrazi. Ona je nastavila:

Rekao mi je da si ga jako seksualno uzbuđivala i da nije mogao da ti odoli. Ja te već godinama znam i nikad ti ovo nisam rekla, ali eto sad izgleda hormoni rade. Znaš trudnoća je stvarno drugo stanje.

Ja sam, veruj mi, stalno napaljena i stalno bih se jebala, mogla bih ceo dan, a Uroš, on me nije jebao mesecima

Ovo mu je prvo dete i frka mu je. Boji se da ne povredi mene ili malog. Ja sam mu govorila da nema šanse i da sam gledala na internetu i pitala doktora, ali ne vredi. Složićeš se da on stvarno ima onako baš veliku kitu, ja veću nisam videla (nisam ni ja, pomislih), ali medicinski je nemoguće da mu naškodi.

Ja mu nikad nisam zamerila za to što je imao sa tobom. Ti si meni stvarno mnogo lepa i kad bih bila muško, uhhh, ne bih ni ja mogla da ti odolim. I super se oblačiš i super ti stoji i umeš da se nosiš, a pri tome imaš baš seksi telo to se vidi. Ne znam da li je zbog hormona i toga što sam toliko napaljena ili zbog nečeg drugog ali volela bih da se ljubim i mazim sa tobom i da svršim pod tvojim poljupcima i dodirima. Nadam se da te nisam prepala jer sam ovako otvorena, ako jesam molim te da oprostiš očajnoj trudnici.

Bila sam zatečena. Gledala sam je u čudu i mislila sam da je potpuno poludela od tog deteta u stomaku. Nisam znala šta da radim, a Uroš je već bio pripit i glasno se smejao sa kolegama dok su igrali pikado i prepričavali neke anegdote.

Kroz glavu mi je prošlo da mi je ovo prilika da vidim trudničku pičku. A i slatka je, još su joj sise duplo narasle otkad je zatrudnela i sigurno su joj bradavice baš osetljive. Desilo mi se par puta da se poigram sa devojkama i ni jednom se nisam pokajala, uvek je bilo opušteno, intenzivno i senzualno.

Predložila sam joj da pozovemo taksi, na šta je ona pristala sa osmehom. Napuštamo zabavu, što Uroš ne primećuje. Ona insistira da idemo u njihov stan. Prvi utisak je da im je stan prelep. Beo, sterilan, užasno čist i miriše na novo. Sve je spremno da dočeka bebu, idemo iz hodnika u dnevnu sobu, prolazimo do spavaće, ali ona se predomišlja. Nesigurno mi kaže:

– Ovo je naš bračni krevet, moj i Urošev, ne želim to ovde.

Prolazimo do druge sobe. Nebo plave boje je, kao moja košulja. Krevetac kod prozora, u uglu sto za presvlačenje, u drugom veliko slonče, a pored njega lampa i stolica za ljuljanje; baš kao u filmovima gde se rađa dete. Na podu strunjača.

– Ovde vežbam disanje pred porođaj.

Gledala sam malo oko sebe, i kad sam se okrenula trudnica je bila skroz gola, na brzinu se svukla u tih nekoliko sekundi. Stajala je tako i gledala me. Velikih nabreklih sisa, tvrdih bradavica, velikog oblog stomaka koji izgleda potpuno neprirodno na njenom krhkom i vitkom telu, širom raširenih krupnih očiju i blago otvorenih usta.

– Napaljena sam kao da mi je prvi put, tiho i sramežljivo je rekla.

Prišla sam joj lagano i usne su nam se spojile, počinje igra jezicima. Ona usisava moj jezik i rukama šara po meni, pokušava da mi skine sako i onda mi odjednom zavlači ruku pod suknju, pomera tangice na stranu i ubacuje srednjak u pičku koja je već mokra. Iz ruke mi je torba ispala na pod. Ljubi me i počinje da me trlja iznutra, pristiska mi g-tačku jako i brzo. To je sve tako neočekivano da mi noge klecnu i oslonim se na zid i počinjem da cvilim dok mi ona šara jezikom po ustima. Osećam da sam blizu. Jebote, svršiću za sekund. Ali u tom trenuktu ona staje i kaže:

– Hoću da me ližeš. 

Ja da poludim, stala je bukvalno tren pre nego što bih svršila. Gledam je dezorijentisano i shvatam da sam joj sve vreme štipala i uvrtala bradavice. Pomerila me je i legla na strunjaču.

Raširila noge i samo rekla da navalim. Pička joj je inače bila skroz normalna, ništa drugačije nego bilo kojoj ženi

Skinula sam se i ja skroz, na šta je ona samo još više raširila oči i bez reči je počela da se mazi dok sam se svlačila i prilazila joj. Nisam lizala ribu ima barem pet godina, ali lizanje pičke je kao vožnja bicikla jednom kad naučiš nikad ne zaboraviš. Počela sam da je ližem, a ona je zatvorila oči i sve glasnije stenjala. Usresredila sam se na klitoris koji sam lizala, sisala, žvakala a njeno stenjanje se sve više pretvorilo u vrštanje i počela je da svršava uz povike: 

– Ne staj, ne staj, ne staaaaaaaj

Poslušala sam je i nastavila da ližem dok se ona uviljala, grčila i vrištala. Ponovo je svršila. Bila je u transu.

– Ne staj, ne staj, nastavi, nastaviiiii

Samo je to govorila u krug, a ja sam nastavila jedva dolazeći do daha potpuno zaronjena u njenu pičku. Sada sam se borila sa trzajima i grčevima čitavog njenog tela. Bila je toliko mokra da sam se zapitala se da li se možda porađa, ali je bilo prerano. Ponovo je svršila. A ja ni jednom. Ni jednom već mesec dana. Jebote.

– Nabij mi dva prsta u čmar i kruži.

To sam i uradila, a ona je bukvano počela da potmulo reži i istovremeno vrišti dok sam je lizala.

– Svršićuuuuuuuu!

Jebote, pomislila sam, koji put ćeš svršiti lutko. Dok ona vrišti i svršava kao da nije normalna, čujem nakašljavanje iza sebe. Trgnem se i vidim Uroša koji stoji naslonjen na vrata, razdrljane košulje i vidno pijan jer jedva može da stoji i potpuno zbunjeno gleda šta nas dve radimo. Šara očima po našim oznojenim telima i pogledni nam se sreću. U tom trenutku on nevešto izuva cipele i počinje da otkopčava kaiš svlačeći istim potezom pantalone i bokserice dok se gega prema nama sa poludignutom kurčinom koja mu se klatari među nogama. Naslanja se na stočić za presvlačenje deteta.

– Sad ćete da mi ga popušite vas dve.

Ja puzim prema njemu po podu sa samo jednom misli u glavi. Hoću taj kurac. Hoću ga u ustima. Hoću ga u sebi. Hoću da mi ponovo razori dupe. Bez reči ga uzimam u usta i počinjem da ga sisam kao luda. Vrlo brzo pored sebe ostim njeno toplo telo i vreli dah.

– Daj ga malo meni Tijana, daj ga malo meni.

Pustila sam je da ga celog proguta, uspravila se i rekla mu:

– Kako te nije sramota ženu ovako da zapostaviš, morala sam pola sata da joj pičku ližem da je utešim.

Ovo sam rekla polu šaljivo a pola strogo i onda sam mu zveknula šamarčinu. On me je uhvatio sa obe ruke za glavu i iz sve snage privukao sebi. Počeo je da me ljubi i odmah mi zavukao ruku među noge.

– Uh kako si dobra, rekao je snažno mi trljajući klitoris.

– Želiš me? 

– Jako!

– Ako sada budeš dobar muž i lepo pojebeš svoju preslatku ženicu možeš da mi radiš šta god hoćeš.

Ona je legla na strunjaču, a on je klekao među njene noge. Videlo se da mu je neprijatno uprkos tome što je bio pijan i što mu je kurac bio dignut do maksimuma. Uhvatila sam ga za kurac i lagano naciljala glavić na njenu pičku, a zatim mu pogurala dupe. Krenuo je malo napred, ubacio glavić i zastao. Ponovo sam mu pogurala dupe, ali on se nije pomerio. Samo je stajao tako i gledao je onako trudnu.

Ja sam jednim potezom izvukla kaiš iz njegovih pantalona koje su ležale na podu, presavila ga na pola i iz sve snage ga opalila njime po dupetu. Jauknuo je od bola i uleteo u nju do kraja na šta je ona vrisnula kao oparena. Krenuo je uplašeno da se izvlači iz nje kada je dupetom ponovo naleteo na kaiš u zamahu. Šljas! Ponovo je uleteo u nju.

Nastavila sam da ga šibam, a on je nastavio da je jebe. Počela je da vrišti, ali to se brzo pretvorilo u životinjsko njakanje, groktanje, urlanje dok joj se telo nekontrolisano treslo zarobljeno u višestrukom orgazmu a oči gledale prazno u plafon kao da je pala u nesvest

On je polako usporavao, a ona se borila da dođe do daha potpuno crvena i preznojena. Ustao je i okrenuo se prema meni, bez reči mi lupio šamar i gurnuo kao stočiću za presvlačenje deteta. Kad sam naletela dupetom na stočić grubo me je okrenuo i presamitio preko stočića.

Ušao je u mene u jednog naletu. Nju smo ostavili da leži i polako dolazi sebi. Jebao me je kao lud. Brzo. Grubo. Žestoko. Osećala sam njegova muda kako me lupaju po nadraženoj pičkici. Njegov kurac koji me bukvalno razara. Svaku žilu njegovog kurca. Ogromni ljubičasti glavić.

- Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Vrištala sam nekontrolisano dok je on ubrzavao teško dišući. Bio je pijan, pitanje da li uopšte može da svrši u ovom stanju. Ima kondicije đubre mogao bi da me jebe ovako sat vremena. A ja ne mogu da izdržim osećaj, suviše mi je jako i ne mogu da svršim. Ne mogu da se opustim. Izdahnuću mu na kurcu jebote a svršiti neću.

U tom trenutku se ona pridigla i stala ispred mene.

– Tijana, kako si lepa. Ja ne mogu da ti objasnim koliko si lepa sada.

Odlazi negde i vraća se za par trenutaka sa ogledalom koje postavlja ispred mene.

– Pogledaj. Pogledaj kako si lepa.

Gledam se. U odrazu vidim jednu potpuno ludu kurvu, vrištim umazana svojim balama koje nekontrolisano cure iz usta i gledam svoje potpuno crveno izobličeno lice dok urlam pod naletima Uroševe kurčine.

– Svršiću!

Prodrao se Uroš iz sveg glasa.

– Jebo te kurac! Svršiću! Jebote! – vrišti Uroš.

– Izvadi ga! Izvadi ga! Nemoj u mene! – zapomažem, odjednom svesna da sam u ovulaciji i da ovaj degen nema kondom nego me jebe golom kurčinom.

Ona spušta ogledalo i hvata me za ruke, vuče me ka sebi prebačenu preko stola tako da ne mogu da se iskobeljam. Oči joj ludački cakle:

– Svrši u nju dušo! Napuni je! Svrši Uroše! Napravi joj dete! Napumpaj je! Dete joj napravi! Svrši! Svrši! Svrši!

Pokušavam da se oslobodim ali ne uspevam jer mi ona drži ruke a Uroševa težina me pritiska od pozadi. Dok bespomoćno trzam nogama, odjednom osećam kako menja ritam, zabija se sve jače, osećam kako se njegov kurac grči u meni i u sekundi znam da će stvarno svršiti u meni. Jebote. Onog trenutka kada sam osetila njegovu vrelu spermu koja je šiknula u mene, svršila sam. Svršila sam kao da mi je poslednji put. Iz sveg glasa mi se otelo:

– Aaaaaaaaaaa.

Zacrnelo mi se pred očima dok mi se celo telo treslo pod njegovim naletima kojima je nastavio da me puni ogromnom količinom sperme. Zacrnelo mi se pred očima i videla sam Kosmos. Osetila sam kako moja materica usisava njegovu spermu u sebe. U toj sekundi, u tom trenu znala sam da sam trudna. Znala sam da mi je upravo narpavio dete. Znala sam da ću roditi Uroševo. Znala sam sve. Sve mi je bilo jasno.

On je usporio i ostao da leži preko mene. Moja pička se i dalje grčila oko njegove kurčine koja se nije spuštala. Malo sperme je počelo da curi iz mene i sliva mi se niz butinu. Uroš je lagano skliznuo na stranu, pa na pod. Odvukao se do strunjače i legao tamo. Mislim da je odmah zaspao onako pijan. Ležala sam i dalje prebačena preko stola dok je sve više sperme curelo iz mene. Osećala sam je gustu i vrelu kao krv kako se sliva niz moje butine i kaplje po podu.

Ona je i dalje bila tu. Počela da me ljubi po celom licu, očigledno potpuno luda, i da mi tiho govori:

– Sestrice moja lepa. Ti si moja sestrica Tijanice. Šetaćemo dečicu zajedno. Dečicu ćemo zajedno šetati i deliti Urošev kurac, gutati njegovu spermu, sestrice moja lepa, slatka…

OVO ĆE VAS ZANIMATI

JEZIVO! NESREĆA NA VOŽDOVCU: Mladić pao sa drugog sprata, hitno prevezen na reanimaciju!

VESIĆ: Počelo uređivanje podzemnih prolaza u Beogradu

POTVRDIO: Muamer Zukorlić biće potpredsednik Skupštine Srbije!

POKUŠAO DA IZBEGNE ODGOVOR: Šapić nagovestio ko bi mogao da bude ministar iz redova Srpskog patriotskog saveza

KRALJ BELOG SPORTA BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Igram tenis života ove sezone, cilj mi je da prestignem Federera!

Bila sam zbunjena, dezorijentisana, potrešena. Obukla sam se na brzaka i vrlo brzo izašla iz zgrade. Pozvala sam taksi. Sela pozadi iza taksiste i kopala po torbi tražeći vlažne maramice. Gaćice nisam ni obukla. Sve vreme sam u torbi naletala na njih i jedva našla vlažne maramice. Dok je taksi skretao po lavirintu mračnih ulica ja sam vlažnim maramicama brisala noge, listove, butine, prepone i svoju pičku iz koje je i dalje curkalo.

Dala sam mu 1.000 dinara iako je račun bio 800 i bez reči izašla ispred zgrade. U liftu sam navukla gaćice. Pokušavam da iz svojih misli potisnem sve što se desilo u protekla dva sata. Otvaram vrata i molim se da Igor spava u svojoj radnoj sobi, kako bih mogla da odeću bacim na pranje, istuširam se i uvučem se sama u krevet.

Upaljeno svetlo! On je budan! Igor je budan. Igor je pijan. Gleda me svojim vodenim očima i nepovezano priča gluposti, ali ja brzo shvatam o čemu se radi. Tatica je odlučio da ga povodom četiri godine rada u njegovoj advokatskoj kancelariji unapredi u partnera. Tatica planira da se penzioniše za koju godinu i da se odseli na Tajland sa svojom 25 godina mlađom drugom ženom, od Igora starijom samo desetak godina. Bolje je penzionisati se ranije nego kasnije, pogotovo kad ti se može, a i kažu da je Tajland super da se čovek tamo skrasi. Igor će dobiti firmu. Igor će dobiti kuću na Senjaku. Igor je pička koja je morala da se napije da bi me zaprosila. Igor želi da bude otac.

– Da. Udaću se za tebe - rekla sam glupo.

Sela sam na trosed i skinula gaćice preko visokih štikli. Povukla suknju na gore i ogolila svoju mokru izjebanu pičku.

– Napravi mi dete odmah. – Rekla sam tupo, gledajući ga prazno u oči.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti