13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ISPALILA GA DEVOJKA! Dobio je nenadanu pomoć gde se nije nadao!

Jedno razočaravajuće veče pretvorilo se u odlično prepodne. Naime, planirao sam seks sa novom devojkom, i kako bi ispao što bolji, popio sam stimulans koji traje 48 sati. Ali umesto seksa sve se završilo svađom. Tako da sam ujutru ustao jako loše volje.

Pošao sam do kafića kako bi na miru popio kafu. Kako sam prolazio kroz mali park sreo sam ženu mog prijatelja koja je šetala klinca u kolicima. Sanju (tako se zove) znam dosta površno, uvek je bila hladna prema meni i distancirana.

Popričali uobičajene gluposti i ona mi predloži da umesto u kafiću popijem kafu kod njih kući. Ne znam ni sam zašto sam pristao kad mi njeno društvo u opšte ne godi. Seo sam na dobro poznatu fotelju u dnevnoj sobi kod njih samo što ovog puta umesto zezanja sa prijateljem, preko puta je ne tako zanimljiva, njegova žena. Žalila mi se kako treba da zatvori porodiljsko a ne vraća joj se na posao. Ni sam ne znam kako, ali odjednom se na njenoj sivoj tesnoj majici pojavila fleka od mleka koje je curilo iz dobro ocrtanih dojki.

Pravio sam se lud, ne znam ni zašto a ona zanesena pričom i uporednim gledanjem u televizor nije ni osetila. Taj prizor me je izuzetno napalio pa sam počeo priču da navodim na muško-ženske odnose. Naravno, bila je iznenađena takvom temom.

– Znaš, Sanja, izbegavam u zadnje vreme ozbiljne veze, više mi prija neka kres-kombinacija, samo surova strast.

– Ma ništa ti ne znaš, ti, ahahaha, svi bi mi hteli to da neko dođe i rasturi te od seksa pa ode bez obaveza.

Dok mi je to govorila počeo sam da je posmatram kao seksualni objekat posebno, a i stimulans uzet veče pre toga pogoršavao je stvar tako što mi se dignuti kurac jasno ocrtavao na farmericama. Primetila je i kao posramljena spustila glavu.

– Jaao, pa što mi ne kažeš da mi curi mleko, a ne ja sedim ovakva pred tobom, mnogo si bezobrazan.

Ustaje naglo i odlazi do kuhinje. Posmatram njeno fenomenalno dupe u pamučnim helankama i čini mi se kao i da ne nosi gaćice. Nešto je u meni puklo. Ustajem i prilazim joj od pozadi, jednom rukom je hvatam za mesnatu ribicu i shvatam da ustvari i ne nosi gaćice, samo tanke pamučne helanke. Drugom rukom za otekle od mleka grudi. Prislanjam moj uveliko dignuti kurac koji sam trenutak pre toga izvadio iz šlica. Osetila ga je dobro na svom dupetu.

– Eeej šta ti je, ti si lud.

Okreće se i lupa mi šamar. Spušta pogled nadole i hipnotisano gleda u moj dignuti kurac. Podižem je na kuhinju, jednim potezom svlačim helanke do kolena i jezikom zaranjam u njenu ribicu mesnata, glatka, činila mi se kao najslađi sladoled.

– Šta mi to radiš, stoko, nisam ja takvaaaa…

A u isto vreme me hvata za glavu obema rukama i nabija na već dosta vlažnu ribicu. Sisao sam joj klitoris, počela je ribicom da meša na mom jeziku a obema rukama joj držim otekle i mokre grudi od mleka. Ustajem i prislanjam glavić na njen ulaz ali stajem i počinjem da trljam glavić i širim ulaz u nju. Pogledam je u oči a ona vidno napaljena jedva od dahtanja govori: 

– Đubreee, staaavi gaaa… izjebi drugaru ženu.

Ja nastavljam da glavić trljam o njenu vlažnu, mesnatu ribicu.

– ‘Ajde, šta čekaš, stavi mi ga, znam da me ne voliš i ne poštuješ, znam da samo hoćeš na kvarno da se isprazniš u mene.

Izmakao sam se od nje, okrenuo se i pošao prema vratima. Glasno je rekla: 

– Stani, gde ćeš? Vrati se, šta ti je?

Ja na vratima stojim ukopan. Dotrčava do mene. Dok ja oblačim patike ona me grli i ljubi u obraz: 

– Hvala ti što me nisi, ja bih ti dala.

– Odlazim.

Prošle su nedelje, mog druga a samim tim ni Sanju, nisam video ni čuo. Sve do jednog popodneva kad mi je stigao SMS da svratim na kafu. Malo mi je bilo neprijatno ali reših da odem. Drug me dočeka sa osmehom odmah ponudi pivom, i krenula je standardna priča. Sanja je sve vreme ćutala, mrštila se i uglavnom zaokupljena detetom, nije ni obraćala pažnju na nas. Jedno, drugo, peto pivo i ja i drug se, bogami, napismo. On predloži ćevape da zamezimo malo. Sanja mu reče da se on prošeta do obližnje kafane i otrezni malo a ona će sa mnom da ostane i popriča za jednu njenu drugaricu. Kako je on izašao ona brže-bolje stavi dete u krevetac, sede pored mene: 

– Stoko, jel’ znaš da napravio si kurvu od mene?

– Šta je tebi, zašto?

– Meni je moj suprug bio sasvim dovoljan u svemu a od onog dana samo mi je u glavi tvoja kurčina koju i nisam osetila.

– A to bi ti, da je osetiš?

– Marš bre stoko kurata – i opali mi jaku šamarčinu. 

Naginjem se ka njoj i poljubim je u usta. Odmah je prihvatila poljubac. Dok se ljubimo ležem preko nje, skidam šorts, povlačim joj tanku letnju haljinicu ispod koje nije imala gaćice. Zabijam se odmah jako u nju.

– Aaaa, poolako s tom kurčinooom – šapuće mi na uvo.

Ne marim za to, znam da treba da je pojebem jako hladna Sanja ustvari čezne za dobrom jebačinom sa strane pa makar to bio i drug njenog muža. Stavljam joj noge na ramena kako bih što dublje ušao u nju jednom rukom kidam dugmiće na haljini i ispadaju joj bele otekle grudi sa ukrućenim dojkama. Spuštam glavu i počinem da joj sisam bradavicu u isto vreme ubrzavam tempo i nabijam kurac što jače u nju.

– Aaaa… Stokooo… Šta mi radiš tom kurčinooom!

Nisam mogao više da izdržim kvarno, bezobrazno i bez najave počeo sam da svršavam u nju.

– Tiii siiii luuud… Aaaaa… Kaaakooo mi je lepoooo… Puniii me ko kurvuuu…

Zadihan ležim preko nje, osećam kako mi i dalje pičkom stiska već mlitavi kurac i ljubi po licu. Sve to prekida dečiji plač iz kreveca. Ona ustaje i odlazi do deteta. Ležim na trosedu i posmatram je kako nagužena nad krevecem umiruje dete. Prizor je fenomenalan. Zgodna Sanja o kojoj nisam ni pomišljao sada je tu na par metara od mene, gola, nagužena a niz butine joj curi sperma. Ponovo mi se digao i počinjem da ga drkam na taj prizor. Umirila je dete a ja joj polako prilazim, hvatam za kosu i počinjem da ljubim. Dignuti kurac. Onako stojeći počinjem da ga trljam o njenu umazanu spermom ribicu.

– Nemoj, vratiće se, dođi sutra.

To me iritira. Na pamet mi je pala pomisao kako mi se drug žalio da mu Sanja ne puši kurac pod izgovorom "da joj je to grozno". Hvatam je za vrat i nabijam uza zid, ona ne sluteći šta mi je u glavi hvata me za kurac i drka ga stiskajući ga jako i vidno napaljena. Spuštam je nadole i prislanjam kurac na njena usta.

– Nemoj, ja to ne radim.

Nabijam joj ga bez obzira. Ona čuči naslonjena leđima na zid i gleda me odozdo pravo u oči. Ja se šakama naslanjam na zid i počinjem bukvalno da je jebem u usta. Kurac mi je utrnuo a ja joj ga sve duble nabijam. Otvaram oči i vidim je da me i dalje glada samo što jednom rukom drka ribicu a drugom stiska bradavicu iz koje pomalo curi mleko. To mi je bilo dovoljno da ponovo svršim bez najave i u usta.

– Mmmmmmmm… – mumlala je sad već držeći me za kurac i sisajući glavić sa željom da izvuče iz njega i zadnju kap sperme.

Bacam se na sofu. Gledam je kako sad sedi na dupetu leđima naslonjena na zid raširenih nogu. Ribica joj se sija od sokova i sperme. Usta su joj crvena i vlažna od pušenja a pogled u mene zadovoljan.

– Ako ovako nastaviš, razvešćeš me…

Bilo je toga još ali…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti