23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

SLOMILA SAM DOKTORA Tepao mu je da je meda, pa ga je hitro umočio

Ispred sebe vidim mrak. Ćoravu sliku sveta. Garavi ostatak dana. Crno. I na njemu nimalo belog, šarenog, uvijenog, previjenog, oklopljenog, uvrnutog, ma kakvog znaka. Da!!! Slika bez znakova stoji ispred mene, a ja gledam u nju kao u beskrajno dug voz, koji proleće nepodnošljivo dugo. I ništa se ne dešava. Da. Taj mrak. To sam ja. A otrov koji mi teče kroz vene je moj. Ja sam otrov. Rekli su mi svi koje poznajem. I da se promenim. I da hoću – ne mogu. I necu. Jer onda ne bih bila živa. A da li sam sada?! A najotrovnija sam za samu sebe. Ipak to je jače od mene. Da živim van margine. Tamo gde niko neće ja odlazim. Tamo gde kukaju ja pevam. I tamo gde drugi umiru ja živim. I kada bih bila žena kao svaka druga – ne bih bila više živa. Zamišljam sebe kako imam svoj posao, ime i prezime, muža i troje dece... A ja nemam ništa od toga. Ipak imam nešto što one nemaju – svoja krila. I moć da letim. Da ostavljam. Da krvarim. Da postojim gde života nema.

- Gospodo, zahvalite Bogu što ste živi!

Otvaram oči. Iz mraka upuštam se u blještavo šarenilo. Čkiljim.

- Gde sam?

- U bolnici, draga moja, oh, pa gde bi ste vi to bili?!

- Tamo gde vi nikada niste, niti cete biti, dragi moj.

- A to je?

- Gore ili dole.

- Kako?

- Zavisi od vas. Šta više volite? Da budete odozgo ili ododzdo?

- Oh, kakva šala - nakašljao se.

Visok mladi cova u belom mantilu, a na njemu je pisalo dr Mrkonjić.

- Tako si sladak.

- Ja?! – zbunio se.

- Da li ste izvukli sav otrov iz mene?

- Mislim da jesam, ako je to ikako moguće.

- Nije. I vi to dobro znate.

Pridigla sam se, a on me je uhvatio pod mišicu da se ne sunovratim u onaj mrak iz koga me je čova teškom mukom izvukao. Pa šta? Niko ga nije terao. Nisam ja to tražila!

- Moram da pišam.

- Stanite, zvaću sestru.

- Ne. Neću. Sama ću.

- Ne možete sami!

- Oh, a ko mi kaže?!

- Pa, rekao sam da ne može.

- E, onda mi vi pomozite.

- Ne mogu. Nije moje...

- ...da gledate moju pičku.

- Sram da vas bude!

- Zašto?

- Bezobrazni ste!

- Posle svega što sam učinio za Vas.

- Ništa ti nisi učiiiniiooo za mene. Baš ništa. Da si me jebao, to bi bilo nešto. Da si me šutnuo i to bi bilo... ali ovako šta, šta, šta si uradio, za Boga miloga? Produžio mi život!

- Samo toliko - nakašljao se.- Kažete ništa. Pa dobro. Nije to ništa. To je moj posao.

- Prokleti posao! Zašto to ne kažeš?

- Zbog etike!

- A, ha! To je ona lekarska zakletva?

- Jeste.

- I vi se lekari zaklinjete da ćete pomoći svakome bednome crvu, ljigavom kao ja, da nećete očekivati nikakvu nadoknadu za pruženu lekarsku pomoć?

- Kakvu nadoknadu?

- Lovu ili jebanje, zavisi šta vam više odgovara.

- Nemojte da ste bezobrazni!

- I ko je onda ljigavi beli crv?! Ja ili ti?

- Ma slušaj ti! - stegao mi je vilicu kao da hoće da je otkine, ali slađa mu je bila moja gugutka u međunožju, koju on dohvati i nabi mi celu šaku unutra kao da hoće da me pregleda, ali ne...

Bila je to provokacija, vruća, gruba. Glupa... Mladi čova je vladao situacijom, ili je bar tako umislio. A u svemu tome meni je bilo sasvim dobro. To je bio moj fah. Iako sam bila slaba, krv mi je bila vrela, zatrovana. Prihvatila sam njegov kurac kao da je jedina stvar koja postoji u tom trenutku. Počela sam da ga lomim, polako uvijajući zadnjicom, i on ga je umočio u mene, a to je značilo da je zatrovan i njegov "meda". Tako je zvao svoje oruđe muškosti, iako ne previše dugačko da zadovolji moju pohotu.

Uranjao ga je u potrazi za onom malom tačkom koju sve i da je hteo nije mogao zbog kratkoće svog aparatića da dosegne, ni u snu. Mladi čova se koprcao još nekih pet minuta u nadi da će pronaći ono što su mnogi tražili, ali bez uspeha... Izbljuvao je svoju doktorsku spermu u belu maramicu, i ne znajući da je ta papirna maramica moje vlasništvo, te će i sperma na njoj pripasti meni. To je moj jedini hobi, i niko nije mario za njega. Nisam skupljala salvete, markice i značke, već maramice sa spermom svih mojih ljubavnika, ili jebatora, jer nisu baš svi koji su me jebali bili moji ljubavnici.

Takvih je bilo malo. I uglavnom su me ostavljali zbog predugačkog jebanja ili prekratke kite. Sve se svodi na jednu istu meru. Ili je po meri ili nije. Treće ne postoji. I neće biti mesta. Dakle, mnogi moji ljubavnici i nisu više medu živima. Pokoj im duši. Koliko sam ih samo sahranila, pardon, ne ja. Bila sam samo jedna figura propratni stater na njihovom pogrebu, a sahranjivale su ih žene, ljubavnice, ili ko zna ko... Ja nisam nikoga.

- Je l’ bilo dobro?

Ne znam zašto me svi posle jebačine pitaju jedno isto. Da li je bilo dobro? Pa naravno da je bilo. Ali pitanje je kome je bilo bolje. On misli da je njemu dosuđeno da se koprca u reči zadovoljstva, a žensko je samo tu propratna pojava, bez koje se nije moglo, ali opet svi pitaju kao da im je stalo da li je meni bilo dobro. I jeste bilo. Ali šta se to njih tiče?

- Jeste. Ti si najbolji.

Uvek odgovorim isto. Kažem im ono što oni žele da čuju. A da li me oni uopšte slušaju? Ma, ne. On trlja maramicom svog "medu", jer je to najbitnija stavka u celoj priči, sa njim u naslovnoj ulozi. Ili nije?

- Jebačina, dobra! Je l’ da?

Klimnula sam glavom i to je bilo dovoljno.

- Ovo mora da se ponovi.

Opet klimam glavom. Izlišno je poreći ili reći bilo šta što će poremetiti njegov monolog. Znam da muški posle seksa najviše od svega vole sebe i naravno malo da se ispričaju sa samim sobom. Što bih ja to onda kvarila? A i nije mi bilo do priče.

- Baš se jebeš, je l’ znaš?!

Klim-klim.

- Kako te pre nisam provalio?

Sležem ramenima, i malo se štipkam za obraze, kao sramota me je što se tako dobro izjebe, a on me nije našao da umoči svog medu u moju pičkicu.

- Pa, da glup ja!

Klim-klim.

- Kako da se ne jebeš tako dobro kad si u najboljim godinama?

Klimam glavom i već mi dosadilo da ćutim. Imam i ja nešto da dodam.

- Kad izađeš zatvori vrata.

- Ok, srce. Uh, kakva jebačina!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti