31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

RAD U AUSTRIJSKOJ BOLNICI MU ZAČINILA TURKINJA U noćnoj smeni mu zajahala palamar i OLAKŠALA GA!

Moje ime je Andrej. Rođen sam, živim i odrastao u Austriji u Klagenfurtu. Imam 26 godina i radim kao medicinski tehničar u jednoj bolnici. Ovo što ću vam ispričati je naravno istinita priča jer ne vidim razlog zašto bi se ovakve priče izmišljale. Malo o sebi… Visok 178 santimetara, oko 80 kilograma, fitnes redovno, crna kosa, imao sam dosta devojaka i naročito Austrijanki koje se jebu kao štuke. Većinom za jedno veče i sada sam 2 godine u vezi sa devojkom koju nadam se da ću da je ženim. Sve u svemu izgledam fino, kurac isto povelik 18 puta 10 santimetra (za žene dobar, iako u ovim pričama svi imaju velike i debele kurčeve i predivno izgledaju, heheh).

Ali, kod nas u bolnici kada je neko ono bolestan ili tako nešto dolaze drugi radnici iz drugih bolnica na ispomoć. To se zove pooldienst i tako jednog dana je došla jedna Turkinja, žena od 48 godina, ali emancipovana već duže živi u Austriji i radili smo, zezali se. Ona je govorila kako ima finu ćerku za mene i da bi htela da joj ja budem zet. Sve u svemu izgledala je fino, nekako te gledala prodorno, što bi rekli na našem bila je baš jebozovna. U tih nekih par meseci radili smo par puta zajedno i ništa. Sve dok jednom ja nisam imao noćnu smenu i kad sam došao uveče oko 19 sati na posao saznao sam da imam noćnu smenu sa njom.

Pomislio sam OK i počeo da radim. Ona je dolazila od 19.30. Inače nikad je nisam video onako obučenu kako da kažem normalno. Uvek na poslu u belom odelu. Kad se pojavila na odeljenju bila je baš predobra, celo odeljenje je zamirisalo od njenog parfema. Imala je fino dupe, omalena, lepo lice, sise poveće al već opuštene, lepu kožu, uglavnom svaki muškarac bi je pojebao. Pozdravila me i pošto nije imala ključeve od garderobe presvukla se na odeljenju u jednoj praznoj sobi.

SAZNAJTE I OVO...

LONČAR: Spremamo se za najgori scenario, Arena primila prve pacijente!

BROJ SE DRASTIČNO POVEĆAVA: U Dečjoj klinici KBC "Dragiša Mišović" leči se beba od 5 meseci!

Vučić i Dodik o izgradnji aerodroma u Trebinju

DR NADA MACURA ZA HAPPY TV: Čovek je PREMINUO tokom PRELJUBE, NEPRIJATNA situacija!

E, sad, uvek se tako desi ono kao slučajno. Pa tako i sada. Prošao sam pored sobe stvarno slučajno, nešto sam radio i ugledao je. Bila mi je okrenuta leđima, nekako na pola okrenuta al sam uspeo da vidim kako joj se desna sisa razliva, onako pala je na grudi sa bradavicom zabačenom na gore. Samo mi je srce zadrhtalo i kurac mi se odma digao. I celo veče je stajao onako u poludignutom stanju. Mi smo uobičajeno radili naš posao, infuzije delili, špriceve, lekove... I onda, valjda čoveku udari ta sperma u glavu, pa sam to uradio iako je bilo opasno...

Bili smo u jednoj sobi i ona se nagela preko kreveta da pacijentkinji uključi infuziju a ja sma kao krenuo da joj pomognem i stao sam iza nje (namerno) i nageo se kao da joj pomognem. Naslonio sam svoj kurac na njeno dupe. Osetila ga je, čak sam ja osetio kako stišće svoje guzove. Ali smo radili svoj posao i nije ništa rekla. Inače bila je u beloj haljini kakve medicinske sestre nose koja se kopča sa preda. A kad se nagela suknja joj se povukla do iznad kolena tako da sam stajao iza nje i mogao da vidim skoro do njenih guzova. Zzato sam i prišao i pustio da ga oseti.

Naš posao smo završili do negde ponoći i povukli se u našu sobu da gledamo TV. Pošto posla nije bilo više do 5 ujutru, tih 3-4 sata smo proveli u razgovoru i međusobnom zavođenju. Ispričala mi je kako je razvedena, živi sa nekim tipom ali nije baš dobar u krevetu, da je imala samo 2 muškarca u zivotu. Pitala me otvoreno zašto volim starije žene. Odgovorio sam pitanjem:

- Kako znaš?

- Vidi ti se u očima.

A ja ono uobičajeno "pa možeš naći sebi nekog mlađeg za zabavu, seks i tako…" Na sve se samo smeškala. Oko 5 sati smo ustali i krenuli da radimo. Rekla mi je da se baš raduje što je imala noćnu sa mnom, a ja sam joj rekao kako se i ja radujem i pokazao joj prstom na moje pantalone na kojima se video dignuti kurac.

- Znam, gledam da čitavo veče - reče Turkinja.

Jednostavno stajali smo jedno nasuprot drugoga i ja sam je pitao je li joj drago ili je uvređena što mi se digao na nju. Rekla je da joj je vrlo drago što još uvek tako nešto može da izazove kod muškarca i nešto kao da bih trebao da vidim njene gaćice koliko su mokre. Prišao sam joj uzeo je za ruke i rekao:

- Dođi ovamo imamo još vremena.

Otišli smo u salon gde budu pacijenti, ali tada naravno nije bilo nikoga samo stolovi i stolice. Tu smo se poljubili.

- Hoćeš da li da ga vidiš?

- Želi ali za sve ima vreme i mesto.

Ali video sam da želi. Otkopčao sam dugmad i izvadio ga. Bio se stvarno toliko digao kao nikad u životu. Odmah ga je zgrabila i počela da drka i privila se uz moje telo. Pričala je nešto na nemačkom kako je velik, kako je dobar i da hoće moja jaja da dira. Onda sam joj predložio da se ona skroz gola skine a ja samo da spustim pantalone. Na odeljenje nije niko mogao da uđe pošto je bilo zvono i ko je došao morao je da zvoni i tako da bi meni bilo mnogo lakše da navučem samo pantalone, stavim kurac na stranu. Heheeh da se ne vidi i odem da otvorim, a ona bi ostala tamo da se oblači. Haljinu sam joj rastrgao, bila su ona dugmad. Skinuo sam je, a kad sam joj stavio ruku u gaćice nisam mogao da verujem - obrijana a pička toliko vlažna da mi je odmah celi dlan bio mokar.

Stenjala je nešto na turskom, onda sam joj obrisao svoj dlan od njen stomak i skinuo grudnjak. Grizao bradavice, štipao sisa. To se sve dešavalo stojeći ali za to svo vreme nije ispuštala moj kuarc iz ruku. Onda sam je uhvatio za ramena i počeo da guram prema dole. Sela ja ispred mene na jednu stolicu, ja sam stajao ispred nje sa raskoračanim nogama i počela je da mi puši. Kakvo je to pušenje bilo. Videlo se da joj treba kurac. Lizala ga je od glavića pa do korena, pa sa strane. I ja sam ga uzimao u ruke i malo je šamarao njime, pa je tukao po zubima, nabijao joj ga u usta dok se ne zakašlje.

PROČITAJTE JOŠ

NEVEROVATNI BIOSKOP Kreirajte svoju kućnu filmsku oazu

UPOZORENJE NAUČNIKA Klima menja i boju cveća

NEVEROVATNI BIOSKOP Kreirajte svoju kućnu filmsku oazu

Više nije mogla da izdrži rekla je da je jebem. Kad je ustala na stolici je ostala ogromna velika fleka koliko je bila vlažna. Stavio sam je na jedan sto, u stvari, legla je i uhvatio sam je za noge ispod kolena, pritisnuo njene natkolenice na njen stomak, povukao je prema sebi, prema ivici stola i par puta udario kurcem po njenoj pički. Bila je toliko vlažna da kad sam udarao onako kurcem kao nekom palicom njena tečnost je prskala po njenim butinama sa unutrašnja strane nogu.

Napokon sam ušao u nju, odmah sam joj nabio do kraja. Samo se izvila kao da je doživela neki grč. Nastavio sam tako žestoko da je jebem nekih par minuta… Ali sam je baš žestoko jebavao čitav sto se pomerao koliko sam joj jako nabijao, a njene sise su letele prema njenoj bradi. Onda sma svoju levu nogu digao na sto, pomerio je na ivicu stola i pritisnuo njene noge o njen stomak. Tad joj je ulazio do kraja. Par puta sam je opomenuo da bude tiša pošto je baš počela da vrišti. Mislim da je tada i svršila, jednostavno osetio sam da se grči i ulaz u pičku je postao nekako uži.

Meni je kurac bio toliko dignut, da imam osećaj da su se sve vene i žile začepile i da ništa ne može da izađe iz mene. Kad je svršila, okrenuo sam je na stomak, legla je na sto. Raširila je noge i jebao sam je zguza. Trajalo je još nekih par minuta i onda sam povikao da ću da svršim i da sedne na onu stolicu ispred mene. Dao sam joj da mi puši još par trenutaka i onda je uzeo onako za obraze za kosu svojim dlanovima i nabio joj u usta do pola i svršio duboko u njeno grlo. Sperma je curila iz usta, na usne, na grudi… Samo se nasmejala i olizala mi kurac. Počistila je sve do zadnje kapi.

- Danke - kratko je rekla.

Uradili smo svoj posao. Kolege su došle oko 7 na posao a posle predaje smene oko 7.30 ja i Turkinja smo svaratili kod mene da malo odspavamo. I odspavali smo još 3 puta to jutro. Videli smo se još par puta i tako se i završilo. Još imam njen broj, a video sam da opet u novembru dolazi da radi kod nas, kao ispomoć. Toliko od mene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti