23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

REKAO JE KAKO GA LOŽE BUJNE GRUDI Odvela ga je kući, a onda se priključio i njen muž!

Sreli bi se u kafani u kojoj radi. Platio bih joj piće u trenucima kad nema nikoga. Poveli priču. Saznala bi od mene da jako volim žene sa oblinama, kao što je ona.. Da volim žene koje su svesne sebe i svoje lepote, kao što je ona.

Da volim žene koje nose čarape na haltere ili samodržeće čarape, na šta bi ona rekla - kao što sam ja.. Zamolio bih je da mi pokaže, i ona bi me odvela ka toaletu, i skriveni od pogleda, podigla svoju suknju da mi pokaže da lepe mrežaste čarape na njenim nogama imaju i haltere. Rekao bih joj da bih je rado kresnuo, a ona bi rekla da sačekam kraj smene.

Naravno da sam došao ponovo pred kraj smene i povezao je. Predložio sam da idemo kod mene, ali je rekla da možemo i kod nje kući. Razmišljao sam se ali sam prihvatio, takva ponuda se ne odbija. Stigli smo kod nje kući, nije bilo nikoga. 

Sa vrata sam je uhvatio za guzove, otpozadi i krenuli smo da se ljubimo, podigao sam joj suknju i mazio pičkicu preko gaća. Odvela me u sobu, skinula suknju i košulju, ostala u čarapama sa halterima, gaćicama i brusu. Ja sam se skinuo do gaća. kurac mi je bio jako tvrd. Pronašla je kondom i rekla.. neka sigurnost mora postojati.. Skinula mi je gaće i počela da puši moj kurac. Ja sam uživao.

Polako sam je spustio na krevet i krenuo da joj mazim noge, od stopala. Malo po malo, uz butine do gaćica. Mokrih gaćica, koje su mirisale na pičku. Pravi, prelepu pičku. Koja je ceo dan bila u gužvi i na kraju vlažna. Miris žene, onaj pravi. Koji me loži, ludački. Krenuo sam da jezikom dodirujem gaćice. Da je grickam. Našao klit preko gaćica, pamučnih i grickao i njega. Uzdisala je, uvijala se... Uhvatio sam gaćice sa obe ruke i trzajem ih pocepao. Ciknula je, izdigla guzu i rekla:

- Gotova sam da svršim, loži me to...

Ostatke gaćica sam provukao preko njene pice, između usmina i lagano ih povlačio na dole, pa nazad, pa ih zavlačio jako između usmina. Oteo joj se dubok uzdah i drhtanje koje je naglasilo orgazam koji se bliži. Dodirnuo sam srednjim prstom klit dok je palac našao svoje mesto između usmina, u njenoj pičkici. Orgazam je krenuo da je trese. Jako, nabij mi prst, molim te, volim to. Pomerio sam svoju ruku i stavio joj dva prsta u pičkicu, sada ostavivši palac na klitu. Pa onda još jedan prst u pičkicu. Osetio sam da želi još.

Četiri prsta u njenoj pičkici i palac na klitu pomognuti mojim jezikom su je doveli do još jednog orgazma. Veoma senzualna žena, pomislio sam u sebi. Pomerio sam ostatke gaćica, stavio kondom i naslonio glavić na njenu vlažnu pičkicu. Lagano sam se pomerao, ulazeći tek po milimetar. Dodirivao sam joj noge u čarapama, moj fetiš. Ona je podigla noge, da se lepo namesti, da mogu ući što više u nju, ali ja nisam žurio.

Lagano je nogama dodirivala moja leđa da bi ih na kraju skrstila na dnu leđa, tik iznad mog dupeta. Kako sam oklevao sa ulaskom, ona nije. Odlučno je savila noge i nabila me u sebe, do kraja. Bila je jako mokra tako da je moj ulazak bio u punoj snazi, tako da su moja jaja udarila o njen perineum. Lupnula po guzi. Stisla me nogama i krenula da meša. Pomislio sam u sebi kako je divno imati ženu koja zna šta želi. Na trenutak je otvorila oči, oslušnula nešto i nasmešila se. Pogledala me i rekla:

- Jebi me jako.

Počeo sam da je tucam jako, da vadim kitu pa da je ponovo nabijam, i tako u krug. Raširio sam joj noge maksimalno, držao je ispod kolena, lizao joj listove.

- Tucaj me otpozadi! - naredila mi je. 

Pomerio sam se, ona se okrenula i stala četvoronoške. Zauzela je položaj tako da je blago bila okrenuta ka vratima sobe. Ja sam prišao, pustio kurac da sam pronađe njenu vrelinu i uhvatio je za bokove. Provukla je ruku između svojih nogu, namestila moj kurac na rupicu i rekla:

- Želim da te osetim što više.

Kako sam je držao za bokove, navukao sam je na kurac. Ciknula je kada su jaja lupila o njen klit. Osetio sam dodire njenih prstiju na svojim jajima. Počela je i sama da mazi klit dok sam ja u njoj. Najednom, podigla je glavu ka vratima i oblizala se. Ja sam krajičkom oka primetio šta radi i pogledao i sam ka vratima. Na vratima je stajao njen muž, pantalona spuštenih do članaka i drkao. Gledao je kako mu tucam ženu i drkao. Zastao sam. Nisam znao šta da mislim i očekujem. Okrenula se i rekla mi:

- Samo nastavi da me tucaš, on voli da gleda kako uživam dok me tucaju...

On je u tom trenutku progovorio:

- Samo napred, ja neću smetati.

Prišao je, skinuo pantalone do kraja i seo na ivicu kreveta. Moja kita, koja je na trenutak izgubila punu snagu kad sam ga video, je ponovo bila tvrda. Počeo sam jače da joj ga nabijam, da se čuje kako udaram svojim stomakom u njeno dupe. Jače i jače... Jaja su se klatila i udarala po njenom klitu, koji je ona mazila prstima. Uhvatila mi je jaja u jednom trenutku, zadržala moju kitu u sebi i počela da meša guzom. Jače, brže...

On je sve brže drkao kurac gledajući njen pogled, gledajući je kako cvili na mojoj kiti. Nije želeo da joj se približi, želeo je da sve posmatra sa strane i drka. Ona je pustila moja jaja i vratila prste na klit, sada ludački vlažna.

Prema blagim pritiskanjima njene pučkice, znao sam da joj se bliži orgazam. Lagano sam je tucao i krenuo da ubrzavam tempo. Graške znoja po njenim leđima su bile znak da veoma uživa, lomila je guzom kao luda, lupkala svoj klit, osećao sam dodire njenih prstiju na mojim jajima. Bio sam spreman da svršim.

Navukao sam je na kurac, do jaja i počeo da mešam. Ona je to shvatila kao znak i pritiskom na svoj klit aktivirala ludački orgazam. Počela je da svršava. Osećao sam grčenje njene pičkice na mom kurcu koji je počeo da prska spermu u kondom. Punio sam ga, svršavajući i uzdišući.

Njen muž, koji je sve posmatrao sa ivice kreveta, ludački je drkao svoj kurac. Počeo je i on da svršava, prskajući spermu u vis, po sebi, po krevetu. Ona je mešala još malo guzom i kada su prestala grčenja, prestala je i ona. Izvukao sam lagano svoj kurac iz njene pičkice, i zastao, ne znajući šta da kažem.

- Tamo je toalet - reče mi, onako sva vlažna i preznojana.

Prišla je mužu i počela da jezikom skuplja spermu sa njega, sve što je isprskao. Sredio sam se u toaletu i onako go se vratio u sobu. Sedeli su na krevetu, čekajući me. Pružio mi je ruku, ali je skapirao da je tom rukom drkao kurac, pa je promenio. Upoznali smo se i tada su mi rekli da su o ovome maštali puno puta, ali da se nikada nije desilo da neko bude pristojan prema njoj, da bude osoba koja uliva poverenje.

On mi je priznao da nije znao šta da očekuje, ali da je odjurio kući kad mu je poslala poruku da je našla jebača i da ga vodi kući. Priznao sam da je i meni ovo bio prvi put da se tako družim sa nekim, ali i da mi neće smetati ako se ovo ponovi. Nasmejali smo se i počeli da se oblačimo, nakon čega smo popili piće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti