33°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

DVA KOMADA U JEDNOJ RUPICI! Pucala sam od bola, rasturali moju jadnicu

Pre dvadesetak dana pozvana sam na Borsko jezero od strane jednog dobrog prijatelja sa kojim se povremeno sastajem i pojebem. Ima veoma lepu vikendicu uz samu obalu jezera i stepenice kojima se silazi u samu vodu jezera. Nije mi bio prvi put da provedem vikend kod njega na kupanju, sunčanju i vožnju čamcem, dobru uživanciju uz roštilj, piće i mnogo seksa.

Kad sam stigla moj prijatelj nije bio sam, rekao je da mu je tu drugar sa ženskom. Začas smo se upoznali. Ona se zvala Snežana, a on Damir i još da kažem mog druga zovu Deba još iz školskih dana. Ponudili mi stolicu da malo odahnem od vožnje.

Snežana je bila malo mlađa od mene nekoliko godina, duže kose ofarbane u crveno, sve u svemu bila je zgodna i lepa, Jedino su joj listovi odnosno donji deo nogu bio tanak. Razvedena sa jednim ženskim detetom, kako je iz razgovora rekla da ju je ostavila kod majke. Viša od mene, sa širim kukovima, veće guze, povećim sisetinama - nekoliko puta većim od mojih sisica. Na sebi je imala jednodelni kupaći kostim iz kojega su joj skoro ispadale sisetine a dole joj se uvukao u pičkin procep jer joj je bio pomalen da bi joj sisetine ispadale i dolazile do izražaja.

Sedela sam obučena jer se nisam ni presvukla ni raspakovala. Razgovarala sam neko vreme sa svima ustala i krenula do auta. Izvadila sam torbu iz auta i moj prijatelj odmah je priskočio odneo mi stvari u kuću, u njegovu sobu, i ostavio me da se presvučem. Časkom sam se skinula gola i nabacila beli veoma mali skromni bikini a donji prednji deo se naduvao od moje crne, guste šumice koja se crnila i isticala kroz tanku tkaninu. Sisice sam prekrila što manje. Tako sam podesila usko da se makar malo vide. Istrčah bosa na sunce i sedoh u vrelu plastičnu stolicu koju sam privukla za sto pod velikim suncobranom.  Odmah su muški skočili i pitali šta želim da pijem i da li sam gladna. Tražila sam hladno vino sa kiselom vodom i u trenu dobila.

- Bilo im je drago što sam došla - rekoh ionako sam na odmoru pa mogu.

OVO MORATE ZNATI

SRBIJA DOBILA NOVU VLADU: Ana Brnabić upozorila na tešku zimu (VIDEO)

SITUACIJA SE POGORŠAVA: Vučić s direktorima kovid bolnica

NOVI ZAKON PREDVIĐA POREZ NA ŠUPE, PODRUME I KOTLARNICE

DARIJA KISIĆ ZASENILA SVE ISPRED SKUPŠTINE: GOSPOĐA MINISTARKA

Dok su muški ustajali i donosili piće iz frižidera i hladnu mezu ja sam samo kibicala u njihove gaćice koji ima veću izbočinu u njima. Za prijatelja znam imao je normalan kurac oko 16-17 santimetara, ali upoređujući izbočine na njihovim kupaćim njegov drug je baš imao veoma veću izbočinu ili su mu muda bila velika ili kurac i čim bi ugrabila priliku pogledala bih malo prema njegovim kupaćim gaćicama. Prijatelj mi je šapnuo da su je već dve večeri izjebali obojica u obe rupice i nasmejao se jer zna da ja ne smem u guzu.

Popila sam času vina, malo prezalogajila i odmah skočila govoreći im da idem u vodu da se rasladim. Lagano sam silazila stepenicama koje su vodile pravo u vodu sve dok nisam bila u vodi do pojasa i kliznula u vodu polako da ne ukvasim celu kosu. Plivala sam i veoma mi je prijala voda. Ubrzo mi se pridružio Deba i razgovarali smo plivajući u mestu. Reče da jedva čeka noć da me pojebe da je poželeo moju šumicu koju mi je mazio kroz gaćice bikinija. Kad sam izašla iz vode moja se šumica crnila kroz mokri bikini i cela se videla. Čim sam prišla stolu ali sam se malo izmakla na sunce i sela Sneža mi reče zar ne brijem picu jer je videla crnilo kroz bikini.

- Ne - rekoh.- Nisam je nikad brijala, samo je podšišam.

Bila je zatečena na šta reče da ona stalno brije picu a dva glupana se samo cepala od smeha slušajući nas dve kako pričamo o našim picama govoreći nam da vole obrijanu i rutavu samo da ima rupicu. Sunce je peklo jako. Već sam imala neke boje od sunčanja pa nisam brinula da ću izgoreti.

Zavaljena u naslon stolice raširila sam noge da butine dobiju boje. Damir nije skidao oči sa moga međunožja

- Šta toliko buljiš kao da pičku nikada nisu video - Deba i Sneža su neprestano dobacivali Damiru.

Još sam se kupala, pila vino i predveče su njih dvojica palili roštilj, a ja i Sneža razgovarale.

- Ti si veoma očuvana i zgodna za svojih 38 godina - reče mi Sneža.

- Što se više jebem sve sam mlađa i lepša - odgovorila sam.

Cerekala se kao luda, a inače volim da se šalim i zajebavam. Osećao se miris ćevapa i sudžukica i ostalog mesa što su pekli. Nakon toga sam popila časa vina iz dva cuga. Damir pusti muziku iz kola baš jako. Naš turbo folk je razbijao. Na brzaka sam uletela i skinula kupaći, obukla male bele gaćice i samo jednu majicu na bretelice, ali podužu, baš kao minić, izletela i odmah počela bosa da plešem i vrtim guzom oko stola. Čim sam počela da plešem, guzara Sneža isto otrča u kuću i presvuče se. Obukla je kratku široku majicu i beli minjak i pridružila se da pleše sa mnom dok su kuronje žderale i roštilj i nas dve.

Malo smo sele, ja zdrmah još času vina i Sneža pivo. Upališe svetlo na tremu i promeni drugi CD i još žešća muzika nas ponese da plešemo. Dok sam se okrenula, Sneža je igrala na stolu gde su mudonje praznile limenke piva. Počeli su da joj tapšu i da urlaju. Primakla sam se stolu i tek videh zašto tapšu. BILA JE BEZ GAĆICA i sevala joj je taze obrijana pica! Još je podizala minić da bi im je pokazala na momente. Ništa mi nije preostalo nego da se i ja popnem na sto do nje i igram, al sam prvo sabila još jednu čašu vina.

Sto je mogao da nas izdrži, sreća bio je od debelog i jakog drveta. Pipkali su nas po nogama i zagledali između nogu, malo sam zadigla majicu i uhvatila se za gaćice i vrckala i pomalo počela da ih SVLAČIM. Urlali su jer bilo im je kao u striptiz baru. Gaćice su mi već bile spuštane do kolena i onda sam ih pustila da same spadnu. Dalje mešajući i igrajući iskoračila sam jednom nogom iz gaćica a u jednom trenu ih zakačila prstima i nabila na Damira koji ih je počeo njuškati kao ker da oseti miris moje pičke. Plesale smo i dalje obe podižući ja majicu ona minjak i pokazujući im pičke. Čak smo jedna drugoj pokazivale kad bi bile okrenute jedna naspram druge i cerekale se već poprilično pripite. Ponekad bi se rukom obe pljeskale po pički dok bi muški slinili.

Nismo samo nas dve bile pripite, bili su i njih dvojica podobro potegli. Dodavali su nam vino i pivo dok smo plesale po stolu sa kojeg smo pola jela i meze nogama zgurale sa stola. Sreća da je posuđe bilo metalno pa se nije razbilo. Šamarali su nas po guzama i pipkali pice i gladili međunožje i butine. Skočila sam sa stola otišla i čučnula odmah metar do stepenica, i počela da piškim. Lilo je kao potok i prskalo po mojim nožnim zglobovima i stopalima. U pola piškenja pridružila se i Sneža sa vatrogasnim smrkom bacajući i prskajući, žuboreći dok su mudonje urlale govoreći:

- Vidi al mogu da pišaju ko iz bokala!

Ispiškila sam se, obrisala pičku salvetama, čak sam ugazila u lokvu bosom nogom u Snežinu pišaćinu jer je jezero napiškila. Umorne od plesanja i igranja sjele smo i opet uzele piće. Tad sam rekla ovo ispijemo i idemo u krevet. Bila sam baš pripita i veoma napaljena, jedva sam čekala da mi Deba zabije kurac u pičku. Uhvatila sam Debu za ruku i odvukla ga u sobu a oboje smo nosili svoje piće u ruci. Skinula sam majicu, legla sva raširila po krevetu.

- Jebi me što žešće i jače možeš - poručila sam mu.

Samo što je skinuo gaće izleteo mu je već dignuti kurac, kleknuo je između mojih raširenih napola skupljenih kolena i prineo glavić i njime provlačio kroz procep moje dlakave pičke. Mmmmmmm... kako mi je godilo. Čim ga je navlažio mojim sokovima nabio mi ga je celoga.

Odjednom je Debina kita skliznula u moju rupicu do jaja. Samo sam jako zastenjala

- Nemoj da me žališ, jebi me, jebi me kao životinju.

Alkohol je mnogo uticao na nas da je jebanje duže trajalo. Ubadao me dugo i žestoko da jače nije mogao. Zgurala sam ga sa sebe, okrenula se i naguzila a onda ga dobila zguza. Više sam se sama nabijala nego što me je on ubadao i vrtela guzom da svršimo u istom trenutku čim je počeo da žešće ubada i zadaje mi jake ubode. Počela sam pičkom da mu stiskam kurac, mešam, nadolazilo mi je a i njemu. Zajaukala sam, zgrčila se, stisla i svršavanje je počelo. Kao i špricanje mlazeva sperme u mojoj pički se osetilo dok on nije mogao da se pomeri koliko sam ga jako stisla nogama i rukama. Nisam popuštala stisak sve dok mu kurac nije sam ispao iz mene i napolje procurela sperma. Odmorila sam ispušila jednu cigaretu a sve vreme mi se po glavi vrtela Damirova izbočina u gaćama.

- Idi zovi Damira da me obojica jebete - rekla sam Debi.

Dok je otišao u susednu sobu obrisala sam pičku maramicama i stisla se koji put da isteram više sperme. I ponovo obrisala pičku. Pomoliše se obojica na vratima. Samo je gorelo svetlo u hodniku a u sobi nije, ali se ipak sve videlo.

- Damire hoću da me i ti jebeš - rekoh.

Stajao je ispred kreveta. Sela sam na ivicu, uhvatila ga za gaće i prvo pomazila preko njih.

- Mmmmmm...

Imala sam šta i da pomazim. Bio je to dobar komad kurca, povelik i podebeo, sa velikim mudima, što sam opipala kroz gaće. Svukla sam mu ih i on ih odbaci skroz. Uhvatila sam podeblji kurac i strpala ga u usta. Pušila sam što sam najbolje umela. Bio je obrezan kao Deba ali imao je glavić kao veliku jagodu. Crven, pun krvi. Proždrljivo sam ga sisala i gutala do pola a drugu polovinu sam uvrtala i nadrkavala svojom malom rukicom. On je šištao i uzdisao. Nisam htela da svrši. Pustila sam kurac i gurnulala ga na ivicu kreveta.

- Želim da sednem na njegovu kurčinu - poručih.

Namestio se na ivicu kreveta dok sam se ja popela raširenih nogu preko njegovih okrenuvši mu leđa i lagano se spustila na kurčinu veliku oko 20 santimetara. Ispunio mi je celu pičku i počela sam da se dižem i spuštam hvatajući ritam zajedno sa njim. Ohhhhhh, kako je godilo biti ispunjena povećom i debljom kurčinom. Izvila sam se i legla skoro preko njega dok mi ga je ludački i nemilosrdno nabijao. Deba je kao blesav stajao i gledao dok mu ne rekoh:

- Ajde sad zabij mi ga i ti u pičku iznad Damirovog, hoću dva u sebi.

Prišao je između naših raširenih nogu i lagano ga prislonio, tik iznad već zabijenog. Ali nije mogao da uđe, bio mu suv kurac.

- Daj mi ga u usta - rekoh.

OVO MORATE ZNATI

SRBIJA DOBILA NOVU VLADU: Ana Brnabić upozorila na tešku zimu (VIDEO)

SITUACIJA SE POGORŠAVA: Vučić s direktorima kovid bolnica

NOVI ZAKON PREDVIĐA POREZ NA ŠUPE, PODRUME I KOTLARNICE

DARIJA KISIĆ ZASENILA SVE ISPRED SKUPŠTINE: GOSPOĐA MINISTARKA

Pošteno sam nabalila Debinu kitu i tek tada je uspeo da mi uterati nešto kurca iznad Damirovog koji je skoro ceo bio u meni. Majko draga kad je uterao celoga mislila sam pućiće mi pička od bola, dok su se njih dvojica mrcvarili da uhvate isti tempo. Meni je pička pucala po šavovima. Uhvatili su ritam i rasturali moju jadnicu uzduž ubrzavali su dok sam cičala i jaukala, bila sam u goloj vodi sva mokra i napokon Deba svrši prvi i izvadi ga. Tada procuri sperma sve po Damirovom kurcu i mudima našta mu reče:

- Šta svršavaš po meni!

I još žešće poče da mi ga nabija. Na vratima sam primetila Snežu kako zavidno gleda, smeška se i drži za pičku. Damir prestade, diže me kao neku igračku, naguzi me i zabi mi ga zguza do jaja da sam ciknula a krajičkom oka sam videla ispod sebe kako je Sneža kleknula na pragu i puši Debi kurac. Divljački me stisnuo za kukove i navlačio kao životinju da sam osećala malu bol u pički. Posle me uhvatio i vukao za sisice i natezao. Već sam bila pred samim svršavanjem. Zgrčena, stisnula sam kurac pičkom, koji je samo nekoliko trenutaka posle mene počeo da me puni toplim mlazovima i zavijao kao neka životinja zabijen u meni dok jaučem i stenjem pod žestokim naletima zadnjih najjačih uboda.

Kada se smirio i počeo da gubi čvrstoću i veličinu, izvadio ga je. Iz mene je izlazila sperma slivajući se niz međunožje. Obrisao ga je od moju guzu i sišao sa kreveta. Ležala sam izjebana a Deba je sedeo kraj mene i dojio moje male sisice a ja mu mazila i gnjavila muda. Damir je otišao kod Sneže u krevet a Deba me još jednom pojebao jer sam ga bila napalila mazeći mu muda. Brzo sam zaspala izmorena isto kao da su me petorica na redaljku jebala sva pripita i izjebana.

Rano ujutro sam ustala mamurna dok su svi spavali, izišla na dvorište popiskila se napolju na istom mestu, razgledala okolinu, uživala zadovoljna u tišini... Okolo je sve bilo u neredu. Po stolu posuđe sa hranom, meze, čaše, flaše, limenke sve razbacano. Ptice kljucaju jelo sa stola. Stvarno bila je luda noć i dobar provod, uživancija i žestoko jebanje. Ponašali smo se baš kao neki tinejdžeri. Istuširala se skuvala sebi kafu i sela na stepenice pila kafu i pušila cigarete. Sedela sam gole guze na betonskim stepenicama i hladila užarenu pičkicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti