25°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

STRAST JAČA OD KREVETA Mlada, lepa, u krevetu baš perverzna

Ona, Vesna, živela je u susednom gradu, Lucern, oko 50 kilometara udaljenom. Visoka, lepa, 25 godina, uvek lepo doterana. Smeđe oči kao šoljice kafe, uvek sa osmehom na licu.

Naša afera je trajala oko dve godine. Postojale su tu simpatije, ali i veliko poštovanje. Oboje smo imali iza sebe veze koje su pukle, i dogovor je pao da na imamo kombinaciju ili otvorenu vezu bez posesivnosti i gušenja. Sa puno kondoma. Prvi seks nam je trajao do jutra u 6. Po jutru se dan poznaje...

U međuvremenu je ona završila ekonomiju, postala finansijski nezavisna. Iznajmila je novi stan i počela sa uređivanjem. Pošle nedelju dana me je pozvala da vidim njen novi dom i da joj pomognem oko nekih muški poslova. Rado sam se odazvao jer je ona baš super lik. Poneo sam flašu Bbejlisa i flašu Džeka, naša omiljena pića.

Pozvonio sam i baš sam bio uzbuđen. Radovao sam se tome da ima svoj dom. Otvorila mi je vrata, poljubila i pokazivala mi stan. Još uvek nije sve bilo na svom mestu. Prihvatio sam se posla i počeo da sastavljam neku komodu za TV. Pijuckali smo to što sam doneo. Malo smo pričali šta ima na poslu, kako su njeni prihvatili da se ona odslila... Ja sam završio komodu i oznojio se zbog montiranja. Otišao sam u kupatilo da se tuširam. Ona je posla samnom. Tuširali smo se dugo...

Ljubili sočno, lizao sam joj grudi, bradavice koje su bile napaljene. Mazio joj leđa, ljubio vrat. Ona mi je sve vreme mazila kurac i dala do znanja da baš hoće da se ludo jebemo. Ali nema jebanja bez kondoma. Tako napaljeni smo otišli u dnevnu sobu i pijuckali još malo. Pokušali da se malo smirimo i da montiramo krevet u spavaćoj sobi. Nije nam išlo, nju je Bejlis već uhvatio, ja sam primetio da Džek deluje i da je bolje da ostavimo montažu za sutra.

Bacili smo dušek na pod. Ona je izvukla torbicu sa našim igračkama. Bilo je tu svega za soft SM. Stavio sam konopac ispod dušeka i izvukao krajeve da mogu da joj vežem raširene ruke. Isto tako sam joj vezao noge. Na kraju sam joj stavio kaiš sa kuglicom preko usta, da ne može da viče glasno.

Legao sam u pozi 69, iako ona nije mogla da mi puši kurac zbog kaiša oko usta. Počeo sam da je ližem. Prvo naokolo, pa joj malo liznem klitoris. Sva je drhatala. Htela je da joj stavim prste u pičkicu, to sam znao. Ali nije mogla da se brani i ništa da kaže. Ja sam dugo i nežno lizao. Stavio sam joj jedan prst. Sva je počela da se uvija. Lizao sam dalje i tražio G tačku. Osetio sam po njenoj reakciji da joj prija. I tako nastavio.

Moj kurac se nije spustio već je bio blizu njenih usta. Stavio sam još jedan prst u pičkicu. Bila je baš vlažna. Jebao sam je prstima. Polako sam joj dirao i guzu. Tako da su nakraju dva prsta bila u pičkici a dva u guzi. I dalje sam je lizao dok nije počela da meša, da je oslobodim kako bih je jebao. Nisam prihvatio. Lizao sam sve dok nije svršila. Uhh... Sklonio sam joj kaiš od usta i rekao da mi malo puši kurac. Savijao sam ga rukom da joj bolje uđe u usta. Lizala mi je muda. Njen topli jezik je pravi majstor. Seo sam joj na lice, nije mogla da se brani. Par minuta tako pa sam je odvezao.

Trebala joj je pauza, pičkica joj je bila baš osetljiva posle svršavanja. Otišli smo do dnevne sobe. Ona je potegnula još jedan gutljaj bejlisa. Malo veći gutljaj i rekla:

- Hajde da mi razvališ guzuuuuuu...

Vidljivo pripita, mlada, lepa, u krevetu baš perverzna. Šta reći! Rado sam prihvatio. Stavio sam kondom. Ona je legla na dušek četvoronoške. Namazao sam malo ulja na kondom da je ne boli. Stavio sam glavić do ulaza i počeo polako da prodirem. Pošto je već dosta bejlisa popila, nije je bolelo i htela je jako da je jebem. Polako je kurac ušao unutra. Desetak puta sam lagano nabijao ali je ona govorila:

- Jače, udaraj snažnije!

I rukama sam dao do znanja da spusti glavu i ramena na dušek, tako da joj guza bude visoko. Jebao sam je kao lud. Vadio kurac do kraja da vidim kako guza pulsira, lud prizior, pa ga jako nabijao da su muda jako udarala vrelu pičkiću, i tako dugo dugo... Ona je bila u transu od nabijanja, kondom je izdržao, ja sam posle dugo jebanja svršio. Prespavali smo na dušeku, krevet smo montirali dan kasnije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti