11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MOKRA KAO ČEP Kakva pozadina, a ja je obrađujem!

Posmatrao sam je svaki dan s terase, plavušu u utrpanom teksas šorcu, velike guze i malo manjih sisa.

Izgledala je super, čovek jednostavno mora da pogleda u njenu veliku guzu, s kojom je njihala i provocirala. Pozdravljala me je sa smeškom, gledajući me da li gledam u njenu guzu, što bi njoj bilo drago jer je uspevala da me zavodi. To joj je jako prijalo. Zamišljao sam da mi je trljati kurac od njenu veliku guzu.

Jednoga dana sam je sreo u prodavnici. Čekala je na kasi, ja sam bio iza nje, ispred nje su bili nekoliko ljudi. Nikad joj nisam bliže stajao, nikad nisam bliže stao njenoj velikoj guzi, guzi koja je imala oblik jabuke. Okrenula se prema meni i pozdravila me i osmehnula tipično njeno. Ja sam se pomalo približavao njenoj guzi, kurac mi se skamenio i otišao je na desnu stranu pantalona, lagano se i ona meni primicala.

Lagano ga trljam od njenu guzu, a ona stoji i ne pomera se, želi da ga protljam o njenu guzu, jer zna da me pali njena guza. Uzbudio sam se previše i lagano počnem da špricam u pantalonama, a ona taman dolazi na red na kasu, stavlja korpu. Prodavac joj je naplatio, pokupila je svoje stvari, pogledala u mene i ponovo mi se nasmeši i ode. A ja i dalje gledam dole, prema svom kurcu, i ne verujem kako sam tako brzo svršio od njenu guzu.

Njena je guza bila kao droga, tako da sam hteo opet, ali kako ovo je bila slučajnost samo, ko zna kada ćemo opet. Nisam joj znao ni ime još, kasnije sam saznao da se zove Gabriela. Sama je došla, dok sam sedeo ispred kuće, pružila mi ruku i rekla:

- Ja sam Gabriela.

Sada mi je sto posto bilo jasno da mogu da je guzim. Sprijateljili smo se, išli smo na plažu zajedno, na piće. A onda jedan dan došli smo kod mene, sela meni u krilo s velikom guzom. Kurac mi se skamenio, rekla je da ga odseća pod guzom. Rekla je da ga želi u sebi, da joj je pička ovlažila. Zavukao sam joj ruku u šorc, došao rukom do gaćica koje su bile mokre, uvukao ispod gaćica. Mokra ko čep je bilo. Žvalavio sam se s njom, što sam je više ljubio ona je bila mokrija i mokrija. Lagano sam joj skinuo šorc i gaćice. Pica joj je bila glatka ko bebina guza.

Lizao sam njenu toplu i vlažnu pičku, nije mi trebalo dugo da je sredim jezikom. Bila je jako napaljena. Krevet ispod nje bio sav mokar, sve od njene mokre pičke. Moj kurac je došao na red da se i on malo usreći. Okrenula se i rekla:

- Želim doggy!

- Naravno - rekao sam.

Ubacio sam ga u njenu picu u doggy pozi i počeo da je jebem. Bila je to velika guzičetina, koja se jako tresla dok sam jebao, jako široka. Držao sam se za te guzove dok sam tucao, držao sam čvrsto rukama, gurao sam koliko sam mogao u njenu picu. Svršila je opet jako brzo, ali ja sam i dalje opet nastavljao da je jebem. Širila je guzove pokušavajući da vidi picu od velikih guzova, koje sam klepao i koji su se lepo crvenili. A onda mi je stisla kurac u korenu.

- Svršiću, svršiću!

Vadim kurac iz njene pice, i špricam po njenoj velikoj guzi i razmažem je spermom. Okrene se i pocucla moj balavi kurac. I pocucla malo jaja.

- Želim još - i strpa moj kurac usta i počne ga obrađivati.

Jako brzo ga je digla i kurac je opet bio spreman za jebanje. Raširila je noge i rekla:

- Jebi me!

Ponovo sam ga ubacio u njenu picu. Uhvatila me je za guzu i tražila da je jebem žestoko. Odmah sam tako i počeo. Vrištala je i gledala me pravo u oči dok sam je jebao. Držala me za guzu dok sam ga turao, svršavala je opet ali sam i dalje nastavio da je jebem.

- Jebi me, jebi me - govorila je stinsutih zuba.

Osećao sam kako udaram u zidove picine dok sam je jebao. Opet svršava ko luda.

- Nemoj da staješ! Ajde opet turi ga dok kraja!

I turao sam ga do jaja dok nisam ga izvadio i svršio po njenoj glatkoj pici.

- Zadovoljna? - upitao sam je.

- Jesam, ali sutra opet moram dođem kod tebe.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti