11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

VRELA MATORKA PALA JE U ŽBUNU Cepao sam je po šumici, a voajeri su samo balavili

Golden Rose ad

Dugo razmišljam da li da napišem ovu priču. Događaj je istinit, ali kako se desio jako davno nisam siguran da li su svi detalji 100 odsto tačni. Imao sam 26 godina tek sam počeo da radim, svako jutro po najvećem saobraćajnom špicu sam išao na posao. Svako jutra velika gužva u autobusu, sa Novog Beograda do Zelenog venca.

Ponekad se autobus čekao dugo. Jedno jutro sam na autobuskoj stanici primetio damu pedesetih godina koja je jako dobro izgledala. Jedino što me je čudilo je malo prekratka suknja za njene godine, ali i ne za izgled njenih nogu. Ubrzo je naišao autobus ušla je u njega ja sam ga propustio zbog gužve. 

Sutradan sam je ponovo video, posle nekolko dana sam uhvatio sebe da je čekam da se pojavi. Ponekad smo razmenjivali poglede ali ništa više od toga. Sve češće sam razmišljao o njoj. Jednoga jutra, bilo je rano proleće, napolju je padala neka sitna kišica, stigao sam an autobusku stanicu, nije je bilo, i pored kišice rešio sam da je sačekam. Nije je bilo petnestak minuta i morao sam da uđem u autobus koji je naišao. Bio sam jako razočaran. Stao sam na zadnju platformu autobusa do prozora. Tada sam začuo nečiji glas:

- Mladiću da li bi mi dopustili da stanem ispred vas, jako me guraju.

Bila je ona. Bez reči sam se pomerio i stala je ispred mene. Na sledećoj stanici je ušao ne mali broj putnika i navalili se na moja leđa. Pokušavao sam da im se oduprem ali sve neuspešnije tako da su uskoro moja bedra dodirivala njenu guzu. Bila je visoka oko 165 ali je na potpeticama bila dosta višlja. Rekao sam joj:

- Izvinite ali imam problem da ih zadržim.

- Ma uredu je - rekla je.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

POMEN MITROPOLITU U CRNOJ GORI: Molitva nad telom Amfilohija u Cetinjskom manastiru (VIDEO)

ŠĆEPANOVIĆ SMENJEN: Lazić privremeno rešenje

MITROPOLIJA CRNOGORSKO-PRIMORSKA SAOPŠTILA: U svim hramovima u Crnoj Gori zvoniće zvona u 10,12 i 16 sati

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad