27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

TEK PUNOLETNA A SVE ZNA Gutala ga je do kraja da bi ga navlažila za usku ribicu

Milan, po nadimku "Žilet”, sedeo je u holu hotela A kategorije, ispijao viskić i čekao da se pojavi njegov noćašnji protivnik sa druge strane pokerskog stola. Razlog njegovog dolaska je bila isplata pokerskog duga od prošle noći.

Ljudi gube i puno novca, i kuće, stanove, automobil, avione… Ali šta je Ljuba izgubio,to prevazilazi sve granice ljudskog morala i dokazuje od čega je ljudsko biće stvarno i nastalo… Ljuba je bio tačan, ušao je u hotel i kao po dogovoru, nije došao sam…

Žilet je bio čovek, čitaj prevarant, u najboljim godinama, oko tridesete. Na neki način je uspeo da namami Ljubu zlatara u veliku pokersku igru. Pre sedam dana ga je dobro ispraznio, ali se Ljuba nije dao i tražio je revanš. Pružio mu je Žilet to sa zadovoljstvom… uzeo mu je sve… Ali su na kraju, ipak, skovali nemoralni dogovor kako da Ljubi ostane bar kuća - tako što će Žilet voditi ljubav sa Ljubinom osamnaestogodišnjom ćerkom Ivanom i ne samo to… Ljuba mora biti prisutan i da odgleda tu predstavu od početka do kraja…

Žilet je kulturno ustao da pozdravi pridošlice u hotel. Ljubazno se nasmejao, ali pridošli su bili ne tako raspoloženi za razmenu osmeha. Seli su u slobodne udobne fotelje i tada je Žilet sa pažnjom odmerio mlado Ivanino telo. Bila je plavuša, jednom rečju manekenka. Zelenkasta haljina se podigla iznad prekrštenih kolena i mogao je da uživa u pogledu na njene manekenske duge noge. Idealna težina, prelepa zlatna kosa, zelene oči… Otvoreni dekolte je pokazivao i deo čvrstih četvorki. Jednom rečju, Žilet je nešto ovako mogao da ima samo u snovima.

Čak je i takav ološ, kakav je bio Žilet, prestao da se smeje i krenuo u neki skoro poslovni razgovor sa Ljubom a sirota Ivana je samo klimala glavom u znak odobravanja. Ljuba joj je već sve objasnio, tako da Žilet tu nije imao šta puno da doda. Popili su, čak i Ivana, po dva viskića i krenuli svo troje u pravcu lifta, kojim će se popeti na poslednji sprat hotela pa u apartman gde će biti i izvršena naplata duga…

Čim su ušli u lift, Žilet je uhvatio Ivanu za ruku, kao da se plaši da mu ovakva mlada piletina ne pobegne. Ona je pogledala Ljubu svojim zelenim suznim očima, našta je Ljuba samo spustio pogled prema podu, nije mu bilo lako u tim trenucima… Žilet ispusti tananu Ivaninu ruku i svoj dlan smesti na njenu tvrdu guzu.Pomerila se malo da to izbegne, ali kada Žilet mrko pogleda u Ljubu, ona se vrati nazad i smesti guzu na Žiletov otvoreni dlan. Žilet je počeo ubrzano da diše, stežući tu mladu guzu preko tanke haljine.

Lift je stao na Žiletovu žalost, a Ivani se činilo da su putovali na Mars, koliko je vožnja dugo trajala. Karticom je Žilet otvorio vrata apartmana i ušli su u ogromni dnevni boravak. Ljuba se smestio u fotelju a poduži konforni trosed prepusti ovom na čudan nacin, spojenom paru. Žilet, želeći da malo odloži početak egzekucije, izvadi tabakeru i ponudi cigarom prvo Ljubu, koji drhtavom rukom uze, pa zatim i Ivanu, koja odbi, prošaptavši da ne puši. Zapali on Ljubi pa sebi cigaru, ode do bara i donese flašu viskija. To nije odbila ni Ivana koja je i inače pila a danas je imala poseban razlog, da joj venama poteče alkohol. Trebala je uskoro da se pojebe sa nepoznatim ološem, doduše solidnog izgleda i uglađenih manira i to pred očima svog rođenog idiotskog oca. E pa sam je kriv, pomisli u sebi, ispijajući viski na eks.

Njeno vitko telo je počelo da se trese od pomisli na to šta treba uskoro da uradi, pa novu natočenu čašu, sa zadovoljstvom isprazni u grlo. Ljuba je, takođe, natočio sam sebi pola čaše i halapljivo pio, jedino je Žilet sa uživanjem ispijao tek prvu čašu. Žilet uze porcelansku vazu sa cvećem, koja je bila na niskom staklenom stolu i spusti je na bar sa pićem. Sada nista nije zaklanjalo pogled tata Ljubi na prelepu Ivanu koja je sedela tačno prekoputa, na dva metra od njega. Žilet svuče sako i osta samo u raskopčanoj košulji, skide i kajlu sa guše i spusti na stakleni sto.

SEDE UZ IVANU, DLAN SPUSTI NA NJENO PREKRŠTENO KOLENO I PRSTIMA POČE DA ŠARA PO NJENOJ NOZI, IGRAJUĆI SE KRAJEVIMA NJENE PRELEPE HALJINE

Ljuba se unervozio i počeo očima da šara na sve strane po apartmanu, samo nije smeo da pogleda ćerci u oči. Žilet joj razdvoji zagrljena kolena i levu nogu sada prebaci preko svoje desne. U trenutku bele čipkaste gaćice zaslepeše oči tata Ljube i on spusti pogled na tepih. Žilet ga pozva po imenu i podseti na dogovor, tako da Ljuba sada fokusira svoj pogled između otvorenih bedara svoje ćerke Ivane. Na trenutak mu se pogled srete sa Ivaninim zelenim očima, koje su ga streljale svojom hladnoćom, čak i mržnjom.

Dok se Žilet prstima igrao, šarao njenim međunožjem, Ivani je hiljadu stvari prolazilo kroz glavu… kako je mogao samo na to da pristane. Mogu nekako da razumem da moram da se pojebem sa ovim tipom, ali kako, kako je mogao da pristane na pogodbu da on to mora da gleda…

- Skini gaćice - smireno zapovedi Zilet.

Ivana usta, natoči sebi viski bez leda i iskapi na eks. Uze čašu, podiže ruku i zamahnu u pravcu tata Ljube, ali je Žilet munjevitom brzinom preduhitri i spusti čašu na vitrinu pored sebe.

- Hteo si da gledaš! - razvika se Ivana na pokunjenog Ljubu.- E pa evo gledaj perverznjaku matori!

I u trenutku skide gaćice niz svoje duge, pocrnele od solarijuma, perfektne noge. Oči joj se napuniše suzama, a kada to Ljuba primeti, poče i on da plače kao malo dete i da moli Žileta da ga pusti da ode i ne gleda dalje… Žiletu nije padalo na pamet da mu ispuni želju, već povuče Ivanu nazad na trosed i raširi joj noge. Spusti dlan na Ivanin stomak a srednjim prstom poče da šara po njenom malom klitorisu.

- Ljubo, gledaj ovamo - naredi Žilet.- Nemoj sada da mi šaraš očima levo-desno kada je najlepše. Samo da znaš kako je mekana, uhh…

Počeo je Žilet svoju perverznu igru, sa dva prsta razdvajajući usmine i uski otvor se već jasno otvorio. Povuče Ivanu do ivice kožne garniture, tako da je sada bila skoro u ležećem stavu, samo joj je glava stojala uspravno, a to je Ljubi i bilo najgore. Ivana je neprestano svojim očima tražila očeve, kao da hoće bar tim pogledom da mu pokaže koliko ga mrzi. Nije Ljuba ni pomišljao da im se sretnu pogled. Tada je prevarant okrenu, naredi da klekne na trosed, savije koliko može i naguzi. Sa dve šake joj razdvoji guzove i dve rupice se otvoriše. Žilet obliza svoje prste i poče da se igra njenom pičkicom, koja se i pored svega što se događalo, otvarala i vlažila.

Sa prstima obe ruke razvukao je zidove pičkice u stranu i otvori se sad već poveća sočna rupica. Kleknu do Ivanine guze i sa gornje strane poče da joj liže procep. Ponovo je raširio sa obe šake i poče da palaca po njenom procepu, imitirajući zmiju kada uoči plen. Ivana se požali da joj više nije udobno tako, pa je Žilet pusti da se vrati u sedeći položa.

- E pa sada je tvoj red lepotice - procedi Žilet kroz zube i krenu da otkopčava kaiš, šli.

Pantalone padoše na tepih.

- Dođi - Ivana kleknu ispred njega i rukom poče da ga mazi po izbočini na boksericama.

Što ga je jače stezala, on beše sve veći. Krenu ona tako preko bokserica zubima da ga gricka i beše i njoj jasno da je ovaj tip u gaćama imao pravog pitona. Uzbuđen Žilet rukama sam smače boserice, a od ukrućenosti kita udari Ivanu po nosu pa u čelo. Skinu on gaće na pod, raširi noge kao da je hteo oboma da pokaže čime raspolaže. Obuhvati ga jedva Ivana šakom desne ruke i poče lagano da drka, isplazila je jezik i povremeno glavić u obliku pečurke dodirivala njime. Žilet zabaci glavu unazad uživajući, a Ivana je već celi glavić gutala malim ali halapljivim ustima. Tada poče da ga liže niz celu dužinu. Zažmure i sa uživanjem proguta trećinu ogromne kite, izvadi pa ga onda još jače nabi skoro do pola. To je već bio preveliki zalogaj za nju, pa ga brzo izvadi, zagrcnu se.

- Dobra je to devojka - procedi Žilet mrseći joj prstima dugu plavu kosu.

Žilet je uhvati za ruku, podiže i zavali Ivanu u fotelju. Jednu nogu stavi na naslonjač fotelje. Glavić u obliku pečurke je bio pred samim ulazom, ali pre toga Žilet pljuvačkom i prstima reši da je bolje pripremi za ulazak pitona.

GLAVIĆ POČE DA SE PROBIJA LAGANO, IVANA ZATVORI OČI, STEGNU ZUBE. VRATI GA ŽILET NAZAD PA U BRZOM RITMU SAMO JE GLAVIĆEM ULAZIO U VEĆ VLAŽNU PIČKICU

Od uskog procepa Žilet se još više popalio a piton je dostigao maksimalnu dužinu. I pored svih napora, više od pola nije mogao da ga nabije.

- Uhh... - dahtao je Žilet u brzom ritmu.- Sledeći put igramo u tvoju ženu, ona bi ga sigurno primila celog, a?

Naceri se Žilet pogledavši u Ljubu. Žilet lagano izvuče kurčinu iz Ivanine pičkice, pa ga ponovo vrati ali dosta snažnije pa i dublje prodre u Ivanu. Čuo se njen potmuli krik, ali on nije prestajao, ubrzao je ritam kao životinja se propinjući u njoj, zatim ga naglo izvadi. Prekinu Žilet celu igru i podiže Ivanu u stojeći položaj. Sve vreme Ivana je na sebi imala haljinu podignutu na stomak i sada je Žilet svuče do gola.

Tek tada, prvi put, ugleda te predivne sisice, sa nateklim bradavicama od uzbuđenja. Spusti je na kolena i morala je ponovo da puši tu ogromnu kurčinu. Onda je spusti na kolena. Ulazio je u nju sguza. Nije dolazila do vazduha, pa glavu savi sve do poda a od udara Žiletovog tela, njeno teme glave je udaralo u Ljubino međunožje.

- Mala, šta radiš to tamo dole - upita Žilet uz osmeh i iživljavanje.

To što je pričao Žileta je još više palilo i čulo se sve jače Ivanino cvilenje tamo dole. Žilet se zaustavi i izvuče pitona iz nje.

- Hajde Ivanice, natoči nam po jedno a ja odoh po led.

Čim Zilet zamače u drugi deo apartmana, a kada se vraćao kita mu se klatila među nogama, ali nije više onako pravo stajala kao ranije. Priđe Žilet Ivani i kleknu iza njene guze. Šakama je širio Ivaninu guzu. Uhvati poludignutu kurčinu i krenu ka procepu. Mesnata kita je ulazi i izlazi iz njene pičke. Ubrzao je ritam i kovao je samo tako, dok su njegova velika jaja lupkala… Tada Žilet ustade pa leže na leđa pored Ivane.

- Dođi, da te ližem a ti ga malo meni puši - naredi on.

Ivana opkorači Žileta. Proždirala je halapljivo tu debelu kobasicu. Bio je pred orgazmom. Tada je krenuo vulkan iz njega, špricao je na sve strane. Žilet se umirivao nekako, rukom privuče Ivanu i glavu joj spusti. Znala šta želi i svojim jezikom je lagano usisavala spermu Žileta. Napolju je već bio uveliko mrak, kada su sredovecni gospodin i zanosna mlada plavuša napustili odaje hotela “A” kategorije. Na rastanku je Žilet predložio Ljubi:

- Ako želiš revanš, ja sam uvek tu, samo sledeći put će i tvoja ženica biti u igri, ne zaboravi to! Haha…

- Neka hvala - procedio je samo Ljuba uhvativši svoju voljenu ćerkicu za ruku i izveo je iz apartmana koji nikad neće zaboraviti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti