27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

AJDE FRAJERU, HOĆEŠ DA CEPAŠ? Onda se zaleteo i otkinuo moju studentsku cicu

Ne mogu da kažem da sam bio neki Don Žuan koji je devojke satirao od kurca… Mislilm da me je u tome kočila moja mlaka emotivnost, koja se budila kad god bih kresnuo neku devojku. Iako bi trebalo sve da se svede samo na seks, ja sam od toga kreirao kvantnu fiziku.

Moje seksualno iskustvo je, do te večeri, bilo ograničeno na povremenu jebačinu s nekom od studentkinja iz doma, obično u okvirima neke od jadnih mladalačkih veza… I što je najgore u te devojke sam se zaljubljivao, kao što već rekoh, naivno i dečački verujući da je ljubav ta na kojoj jedna veza opstaje a da je seks samo nešto što se podrazumeva. Znam, živeo sam u zabludi. Na kraju bi one sve odlazile, jer ih je smorilo moje bezrezervno poklanjanje pažnje. One su, zapravo, tražile da ih neko leši kurčinom i oslobodi predispitnog stresa. Naravno, to se promenilo… 

Sve u svemu, atmosfera za manastir, a ne za studentski dom. Dani su prolazili, a da ne vidim više od nekoliko osoba dnevno. I to su bile ili kuvarice, portiri i dve studentkinje sa mog sprata. I tada, jedne noći dok je sat lagano otkucavao oko 10 sati, začuo sam tiho kucanje na vratima, a zatim sve jače. Pred njima je bila Dejana, tada apsolventkinja književnosti, mršava, smeđa devojka, atraktivna i uobražena, čak drska u kontaktu sa ostalim studentima. A moglo joj se, jer je već, otkako sam ja u domu, imala za momka lokalnog mafijaša, punog love, dobrih kola i svega što to prati.

DANAS SE PRIČA O:

POGORŠANJE! VANREDNA situacija u Dimitrovgradu: Uvedene sledeće mere!

NOVI PLANOVI ALBANACA: Trud za čišćenjem severa Kosova od Srba!

DANAS SLAVIMO ODGONITELJA DEMONA: Svetitelj koji daje snagu i pomoć za rešavanje problema

Sad je s dosta dosade na licu stajala pred mojim vratima i tražila upaljač. Nije čak rekla ni dobro veče. Ja se na trenutak zbunih, dodah joj upaljač i ona s zapaljenog cigaretom bez i hvala ode hodnikom. Vratim se i nastavim da čitam, a onda nakon dvadesetak minuta ista priča. Dođe, pokuca, zapali cigaretu i ode. I nakon 20 minuta isto, s tim da je uzela upaljač i kazala da će se vratiti uskoro. Prošlo je i pola sata, meni se pušilo, probao sam da nastavim da čitam držeći u ustima nezapaljenu cigaretu. Ne ide. I ustanem, pođem do vrata njene sobe, pokucam, ne čuje se ništa, još jednom-isto. Gurnem kvaku i uđem, ona sedi za stolom i šminka se, samo u bade mantilu, blijeska joj butina i ne okreće se čak ni da pogleda ko je ušao.

- Upaljač ti je na stolu, zapali i vrati ga gde si ga našao.

Sasula mi je to s takvom arogancijom da sam izašao kroz vrata njene sobe crven kao rak. Pa šta ona zamišlja da je?! I ono što me je još više iznerviralo je bila činjenica da sam uradio baš onako kako je rekla. Sledeću cigaretu sam popušio paleći je s vrha opuška od prethodne. Tako i treću. Sat je otkucavao ponoć i taman kad sam se spremao da ugasim svetlo čuo sam je kako odlazi s frajerom niz hodnik. U život! Ništa od cigarete pred spavanje, pomislio sam i navukao ćebe bliže grlu. Ali san nije dolazio na oči. Misli su mi se vrtele na svaku stranu i na kraju sam ustao i stavio sebi kafu u električnu džezvu. Nastavio sam da učim i tako do kasno u noć, a onda sam začuo korake u hodniku. Vratila se u svoju sobu i gotovo da sam potrčao da tražim svoj upaljač. Cigareta mi je zaista bila veoma potrebna. Zakucam na vrata ništa, opet ništa, i opet gurnem kvaku a onda šok. Ne obazirući se na mene skidala je haljinu preko glave i ostala samo u vešu tu pred mojim očima. Onda se okrenula i kazala mi, činilo se, s neopisanom nadmenošću:

- Uzmi jebeni upaljač i briši!

Opet sam je poslušao, uzeo upaljač i izašao kroz vrata, a onda je u meni nešto puklo. Vratim se onih desetak koraka nazad, otvorim vrata, a ona navukla na sebe gornji deo pidžame i skida čarape.

- Šta ćeš sad!? – po prvi put sam u njenim očima primetio iznenađenje.- Ne možeš sa mnom tako…

Hteo sam još nešto da kažem, ali ona se tako cinično zakikotala da sam ja samo uspeo da stegnem pesnice.

- Da nećeš da me biješ ili jebeš? - pitala je i dalje ne prestajući da skida čarape, jednako cinično.- Beži, bre, nemaš ti za to muda…

A onda je u meni nešto kvrcnulo. Zgrabio sam je za ramena, jednim potezom joj pokidao dugmad na pidžami i našao se lice u lice s njenim sisama. Bile su lepe, velike, podignute i tako bele. Zastao sam i sam zbunjen svojom reakcijom, no đavo kao da joj nije dao mira, promrmljala je gledajući me pravo u oči:

- Ajde frajeru!

I tad je definitivno kvrcnulo u mojoj glavi. Zgrabio sam je u naručje, ugrizao za vrat, podigao joj jednu nogu do svog struka i onako preko pantalona je nabio na sebe. Jauknula je ali se nije ni pomerila, umesto toga dobio sam šamar, vreo i glasan. Podigao sam joj i drugu nogu i navalio je na sto. Počupala me je za kosu i ugrizla za vrat. A onda sam otkopčao jednom rukom svoje pantalone i pustio ih da padnu dole, a drugom strgao njene gaćice. Moj kurac je već pulsirao kao lud, ali iznenadjenje koje sam doživeo dotakavši njenu pičku bilo je nešto što me je potpuno raspametilo, i u čuđenju sam zaključio da je ona već jednom noćas jebana, da se niz moje prste sliva njen sok pomešan sa spermom drugog muškarca.

SAZNAJTE JOŠ...

ODLUČUJUĆI DAN ZA AMERIKU: Izbor između Trampa i Bajdena

NESREĆA U BATAJNICI: Ima povređenih

MARADONA U BOLNICI: Klonuo na terenu, nije mogao da podigne ruku!

Nabio sam joj ga ludački, skoro da sam i sam osetio bol i nastavio da ubadam sve jače i jače, sve brže i brže… Pička joj je bila vrela, uska, uprkos kurcu koji je prethodno primila… Čini mi se da sam svršio za nepuni minut, a ipak sam osećao vrhom svog glavića da mogu još, da me svaki novi prodor u njenu mokru i vrelu pičku tera da nabreknem još više. To ju je zbunilo, video sam da s nevericom prima nastavak.

I kad sam počeo ponovo da hvatam ritam, da jako ali lagano nabijam svoj kurac u nju, po prvi put te noći ugledao sam u njenim očima tračak poštovanja pomešan sa željom, koja kao da joj je tek sad nadolazila. Znao sam da će trajati i nisam žurio, ali osećao sam da je izluđuje kada ga milimetar po milimetar lagano izvlačim a onda jako ali lagano nabijam do jaja. Počela je da diše ubrzano, držeći glavu na stranu, prebacivši ruke iza sebe, a ubrzo i da vrišti, sve glasnije i glasnije. Onda, kako je to i mene palilo sve više i kako sam sve žešće ulazio u nju, podigao sam joj jednu nogu na moje rame, i rukom koju sam oslobodio, uhvatio je za bok i nabio s merakom do kraja. Jauknula je, čini mi se, sa takvom strašću u glasu, da su me, momentalno prošli trnci. Onda je i sama prebacila i drugu nogu na moje rame i rukama me zgrabila za bokove. Osećao sam da se bližim vrhuncu i jednako divljački je nabio na svoj kurac. Nekoliko poslednjih trzaja pred svršavanje kao da je poludela. Ječala je da joj ga nabijem do kraja, da ne stajem…

Maksimalno sam ubrzao ritam i svršili smo istovremeno. Napunio sam joj već napunjenu pičku, iz koje je sve prelivalo… Srušili smo se izbezumljeni i vreli u krevet… Zapalio sam nam cigarete i dozvolio da dođe do daha, dok se moj kurac polako, ali sigurno budio, spreman za još jednu rundu…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti