20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

PROBUDILA JE ZVER U GAĆAMA Uveo sam je u separe i razvaljivao je dok nije - utrnula

Imao sam oko 19 godina kada sam prvi put sa društvom odlučio da posetim striptiz bar. Bio sam jako lep momak i moram da priznam da su se devojke lomile oko mene u društvu ali ja sam nekako bio stidljiv. Nisam imao previše iskustva u seksu, moram da priznam, iako sam imao jako veliki kurac. Imao je oko dvadeset centimetara dužine i oko deset debljine, kao da je bio u crnca.

Voleo sam jako da gledam porniće sa milfarama koje se jebu sa maldim momcima. To me je jako palilo i striptiz bar zato sam i odlučio bio da odem u striptiz klub. Kada smo došli platili smo da odemo u jedan separe ponaosob i da nam striptizeta igra u krilu. Došao je red na mene i sjeo sam u stolicu. Nakon par trenutaka pojavila se seksi milfara duge plave kose, velikih grudi i velikog dupeta. Na sebi je imala jedan kratki kupaći kostim za ples koji je uspeo od sisa samo da sakrije bradavice koje su bile kao trešnja velike.

Prišla mi je i počela da polako igra u mom krilu, dok je igrala moj kurac se naglo počeo da budi. Za jedan tren porastao je do maksimuma. Ona je to primijetila i poskočila iz mog krila kada je vidjela koliku izbočinu imam na trenerci. Nakon par minuta premišljanja rekla mi je da se ustanem i krenem za njom. Pošao sam bez pogovora i došli smo u jednu sobu. Zaključala je vrata i rekla da želi da vidi moju veliki kurčinu.

Skinuo sam sve sa sebe i moj kurac je iskočio u punoj veličini. Posmatrala ga je par minuta govoreći kako za tako malo godina imam ogromnu kurčinu. Kleknula je ispred mene i počela da ga uvlači u usta. Ma koliko da se ona trudila da ga više uvuče nije mogao ući više od glavića. Pušila ga je odlično, lizala kao da je sladoled dabi nedugo zatim prešla na moja jaja koja je uvlačila u usta. Dok mi je uvlačila i grickala jaja rukom bi mi drkala kurac.

Nakon par minuta skinula se gola naguzila se prema meni i rekla da želi da je jebem ali polako jer imam veliki kurac a ona usku pičku. Prinio sam ga otvoru njene pice i počeo polako da ga guram unutra. Pička joj je bila jako mokra tako da je klizio u nju lepo. Dok sam je nabijao na kurac rukama sam uhvatio njene sise koje su bile ogromne i mesio njene bradavice. Stenjala je jako, video sam da uživa u seksu. Počeo sam polako da ubrzavam tempo a ona sve jače da stenje. Nakon par minuta stresla se glavom i počela jako da svršava toliko da je moj kurac ispao iz njene pice.

Sokova je bilo svuda po podu. Sada sam joj rekao da počne da se nabija na moj kurac tako da želim da vidim kako jaše na njemu. NIje se bunila nego me je odmah zajahala. Nabijala se na njega svom snagom. Osjećao sam kako moj kurac širi njenu usku picu. Nastavila je da se nabija a ja sam grickao čas jednu čas drugu bradavicu. Sada sam je okrenuo da leži na leđima i sjurio se kurcem pravo u njenu picu. Nabijao sam ga sada svom snagom dok mi je ona noktima grebala leđa a nogama me obuhvatila oko struka.

Govorila mi je kako sam odličan jebač i da samo nastavim je jebati da želi ove noći da svrši bar još dva puta. Potrudio sam se da joj udovoljim. Drugi put je svršila za jedno pet minuta. Njena pička je skroz utrnula. Tada sam poželio da je jebem u guzu. Iz početka se bunila a li je na kraju pristala da je jebem.

Namazala je lubrikanat po anusu i moj kurac dobro a zatim sam ja polako ga prineo otvoru. Išlo je polako ali nakon par minuta sam bio unutra. Jebao sam je iz početka polako a zatim malo brže. Njena uska guza je stezala moj kurac sve više tako da se i bližio moj kraj kada sam trebao da svršim. Posle jedno deset minuta provedenih u toj pozi moja sperma je počela da se kreće iz mojih velikih jaja.

Rekao sam joj da ću svršiti a ona je skočila sa mene čučnula ispred mene izbacila jezik napolje a ja sam počeo da punim njena usta. Sperme je bilo svuda okolo po njenom licu očima svukuda bukvalno. Oblizala mi je lijepo kurac poljubila ga u glavić rekavši da mogu doći kada god poželim ponovo ovako dobar seks gratis.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti