20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ALKOHOL ME ODVEO MLADOM PODSTANARU Neiskusan, ali prava mašina, moja kokica je samo bridela

Slavila se nova 2019, po mnogima kao presudna godina ali po meni godina koja ce promeniti moj život. Društvo je bilo poznatih prijatelja, slavlje do zore svi su tu kao nekada ali ja sam ostala sama. Razvedena nekoliko meseci ranije. Prevara, možda sam i pogrešila što mu nisam oprostila, možda, ovo ne bi ni pisala, možda?

Muzika i more vina, raspoložena puno sam popila, pesma i slavlje me ponelo. Oko pola četiri ujutro krenula sam kući. Veoma pijana i nekako više otkačena, nije mi se baš spavalo. Tamo gde sam bila nije bio niko nepoznat da ga povedem sebi da smiri moju strast koja se budila nošena vinom. Jedva sam izašla iz taksija.

Več je bilo skoro pet sati, malo sam se istuširala u nadi da če me alkohol pustiti ali vino me sve više hvatalo sve je više na mene delovalo da sam počela da gubim i razumno ponašanje. Neobično za mene izašla sam gola iz kupatila, bila sam jako uzbuđena, ne znam ali trebao mi je muškarac kao nikada do tada pre. Legla sam onako gola, počela sam da se milujem u nadi da će me to smiriti ali nije. Milovala sam svoje grudi kad sam dodirnula svoju kokicu bila je mokra. Stavila sam prst unutra i uzdahnula duboko, ali nije me to tako zadovoljavalo.

Trebao mi je muškarac ili još vina da se saberem. Nagrnula sam kućni ogrtač uopšte ga nisam vezala. Krenula sam da si naspem čašu vina. Bila sam sva van sebe, uzbuđena i mokra, osećala sam se ludo. Osećala sam se tako ludo. Pala mi je najluđa ideja na pamet. Ali brzo sam od toga odustala. Nasula sam čašu vina i krenula nazad u svoju sobu. Prolazeći hodnikom ideja je sve više rasla u mojim grudima. Popila sam nekoliko gutljaja vina ali nisam mogla da se saberem. Sasvim u pijanom stanju, uzbuđena i nadražena dole, osetila sam ljigavost između svojih nogu koja me sve više palila. Trebao mi je neko da ugasi tu žar u meni.

IZBORI U AMERICI

UŽIVO IZBORI U SAD! Iz časa u čas sa birališta širom Amerike (FOTO, VIDEO)

ZAUSTAVLJENO BROJANJE GLASOVA! TRAMP PORUČIO: Vodili smo, a onda je sve stalo, obratićemo se Vrhovnom sudu

TRAMP SRBIJI DONOSI NOVAC I NOVA RADNA MESTA

Otvorila sam vrata druge sobe polako. Spavao je na leđima, samo onako u boksericama, nešto je sanjao, jer mu je bio dignut. Sva sam se tresla od uzbuđenja. Gledala sam u njega i ništa drugo nisam videla. Ogrtač je bio raskopčan, samo sam ga sa sebe skinula, bila sam gola. Držala sam čašu vina u ruci, popila sam još nekoliko gutljaja.

Ugasila sam njegovu lampu koja je gorela. Malo sam pritvorila vrata tako da je sasvim malo svetlost sa hodnika ulazila u sobu. Sela sam pored njega dok je spavao. Pomilovala sam ga nežno po butinama, srce mi je jako lupalo, polako sam rukom prilazila dignutom kurcu koji je stajao dignut ispod bokserica. Malo se pomerio ali kao da je sanjao nešto nije se budio.Već sam sva dole bila jako mokra. Stavila sam ruku ispod bokserica i dodirnula ga. Bio je jako tvrd i iznenađujuče velik. Polako sam ga izvukla iz gaćica i počela da ga ljubim i sisam. Trajalo je nekoliko sekundi. Onda se probudio! Ja sam i dalje ljubila taj lepi tvrdi kurac, nisam obraćala pažnju. Pogledao me i samo izgovorio nekoliko reči.

- Joj šta to radiš?

Ali nije se otimao niti se bunio. Ljubila sam ga do kraja je bio u mom grlu skoro. Uspravila sam glavu, stavila mu prst na usne i poljubila ga sa jezikom. Prihvatio je igru. Stavio je kondom odmah i legao ponovo u kevet, ostalo je bio moj deo posla. Sela sam na kurac i počela da se jebem jako. On je uzdisao više od mene za početak, bio je tada veoma mlad. Jednostavno pijana skakala sam po kurcu, ubrzo je svršio. Malo je trajao predah. Stavio je novi kondom i legao među moje noge. Ušao je celi u mene, počeo je da me jebe jako. Nije imao iskustva ali nije bilo loše, uživala sam dok me je jebavao.

- Hoću otpozadi sad - rekla sam mu.

Okrenula sam se a on ga je stavio u mene, mešala sam kao luda. Kako sam se uzbudila ne mogu to da opišem. Pijana mešala sam dok je on pokušavao da mi smiri kukove. Zabijao ga je jako u mene a meni je trebalo još i još i još.

- Jebi me, jebi me, molim te jebi me jako, jakoooooooo.

Dvadesetak minuta je trajalo, počela sam da se otkačinjem totalno, počela sam da gorim, da svršavam kao nikada do tada. Radio mi je sve što sam htela, baš sve. Lizao mi je sve što sam ga tražila, jebavao me je sve kako sam tražila. Neverovatno, jebao me četri puta u dva sata. Svanula sam na kurcu. Zora je svitala a ja sam jahala kurac i jebavala se za novu koju sam dočekala na kurcu, baš onako kako sam i želela.

Ništa nije govorio samo je jebavao, sve je radio što sam želela. Nije bio iskusan ali uz moju pomoć izgledalo je sve to jako dobro. Posle, treći put, dugo sam ga pušila, bio je poludignut. Malo me jebavao, malo sam ga pušila, pa opet tako. Pa odpozadi, opa sa strane, pa na njega svakako uh, jebavali smo se jako dobro. Svršio je po četvrti put, skoro ništa više nije bilo u kondomu.

Bila sam u totalnom ludilu, mešala sam kao luda, mali je uzdisao jako dok mi je stezao kukove i guzove, zabio ga je do kraja u mene

Osetila sam kako svršava i još više mešala da osetim tu lepotu, koju sam ja jako osećala. Napokon sam se izjebala onako kako mi je bilo potrebno u tom trenutku pod dejstvom vina, pijana. Zaspala sam kraj njega. Goli zaspali smo oboje. Probudila sam se oko podne. Gola ležala sam kraj svog podstanara! Onako još pijana brzo sam ustala, videla sam na podu četri korišćena kondoma, došlo mi je muka. Umalo nisam povratila na pod, on je spavao gol na krevetu uzela sam svoj ogrtač i pobegla odatle. Ušla sam u svoju sobu. Glava me jako bolela. Šta sam ja to uradila? Šta sam ja to uradila? Sve je prolazilo mojom glavom, sve pomalo, svega sam se setila, bilo je to gnusno. Otišla sam u kupatilo, povratila sam, sama sam se sebi gadila. Glava me zabolela, bilo me je sramota od same sebe. Kako ću pred njega, pa ja sam luda joj Bože oprosti mi, ja sam luda, ponavljala sam u sebi. Okupala sam se i ponovo legla u krevet. Sve sam zamračila. Jako sam se kajala za sve, osećala sam se prljavo.

Prljavo jer sam se jebavala sa podstanarom i to četiri puta. Joj, uh, šta da radim, nisam znala u tom trenutku. Alkohol me nadvladao totalno, totalno sam bila van kontrole. Nisam se oblačila, onako gola u tom ražmišljanju sam i zaspala. Totalni mrak u sobi omogućio mi je mirniji san od vina koje je još kolalo mojim venama. Osetila sam kao kroz san da me neko ljubi i miluje mi kokicu. Otvorila sam oči ali mrak u sobi ništa nisam skoro videla ali sam osetila. Na digitalnom satu je bilo tri posle podne. Crvena mala svetlost digitalnih brojeva malo je obasjavala. Uspela sam malo da se pomerim i upaliti lampu. Bio je to on opet. Joj!

- Ne, ne nemoj molim te da me diraš bila je to greška, greška alkohola i molim te da mi oprostiš. Molim te nemoj - govorila sam mu ali on nije prestajao.

Samo ne to. Stavio je prst unutra, osećala sam se jako lepo ali i nenormalno. Legao je među moje noge koje sam sama raširila želeći ga u meni, ne znam zašto? Branila sam se onako kao nemoj, nemoj ali kad je ušao u mene, polako sam prestala da se branim i počela sam lagano da mešam. Još se osetio zadah alkohola iz mojih usta. 

- Joj nemoj, nemoj molim te, ovo nije dobro.

Ne znam odakle mu, ali mali me je jebao super. Kurac mu je bio tvrd i dignut. Kad sam ga dodirnula nije imao kondom.

- Joj nemoj, izvadi ga, joj nemoj u mene, molim te joj - molila sam ga ali nije prestajao.

Podigao je moju levu nogu uvise i zavukao ga do kraja u mene. Zatvorila sam oči, nisam više ništa govorila. Nisam više molila da ga izvadi. Nisam više ništa rekla samo sam izdisala jako pod njegovim grudima. Ljubio mi je vrat i nastavio da jebe. Dugo je potrajalo, nismo menjali poze. Odjednom je ubrzao, bila sam uplašena.

PROČITAJTE JOŠ

TEŠKA NESREĆA U VRANJU: U sudaru 2 automobila teško povređen muškarac

POLICIJA U INĐIJI ZAPLENILA 6.000 LITARA GORIVA: Vrednost se procenjuje na oko 840.000 dinara

BRNABIĆ: Sve više naših ljudi će se vraćati i raditi iz Srbije

LONČAR IZNEO ALARMANTNE PODATKE: U beogradskim bolnicama ima mesta još za danas i sutra, a evo šta će biti za 2 dana

PRVI ČOVEK INFEKTIVNE ZARAŽEN KORONOM: Evo u kakvom se stanju nalazi dr Goran Stevanović

- Joj nemoj u mene, nemoj u mene.

Uzdigao se i počeo da svršava, nekoliko kapi samo je izašlo. Drkala sam ga dok je on jako stenjao. Nekoliko kapi vruće sperme palo ne na moje grudi. Legao je pored mene, duboko je disao. Mlad, lep i stasit dečko imao je tada manje od 19. godina.

- Joj, znaš šta, moramo da razgovaramo. Ne, ne, ne možemo da to radimo.

- Možemo - rekao je.- I hoćemo!

- Ne, ne možemo!

- Nisi tako sinoć mislila - rekao mi je.- Samo si se ućutala.

- Ućutala jer me je bilo sramota.

- Znaš, pa ne možemo - rekla sam mu.

- Možemo i hoćemo kad god hoću - rekao mi je.

- Nije dobro, šta ako ostanem trudna? - pokušala sam da ga uplašim da odustane.

Ali samo mi je rekao:

- Nećeš!

Izašao je iz sobe, ostala sam očajna. Ostala sam kao poslednja drolja. Šta sam uradila? Šta sam uradila? Ceo dan nisam izlazila iz sobe. Obukla sam donji veš i pidžamu. Bila sam van sebe. Bila sam očajna, trebalo mi je piće ili tablete. Nešto bilo šta. Uzela sam bocu vina i vratila se u sobu. Popila sam je do dna ponovo sam bila pijana, ali tada mi je bilo svejedno.

Tada sam ga čekala, spremna na sve. I došao je, celu noć se ponavljalo. Jebavala sam se kao luda, jebavala sam se zanosno. Lizao mi je kokicu a ja sam mu pušila kurac i jebavali smo se u mnogo poza. Luda i pijana, sve mi je to bilo ponovo lepo. Ali ujutro kad sam se probudila ponovo sam se gadila sama sebi, želeći da to prestane. Nisam više uzimala alkohol. Uveče sam se zaključala u sobi. Kucao je molio me da uđe. Molio me, skoro je zaplakao.

- Molim te, molim te.

- Ne - rekla sam mu.- Ne.

Otišao je sa mojih vrata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti