20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

BRZINSKO ZALIVANJE NA PRIJEMU Klinaca u odelu je bio moja meta, odradila sam ga

Poslovni partneri moga supruga pozvali su nas na prijem u jednom luksuznom restoranu malo van grada. Obukla sam crnu elegantnu haljinu s velikim razrezom koji je pri hodu dobrano otkrivao moju nogu. Navukla sam crne svetlucave samodržeće čarape, na noge obula cipele s visokom petom. Kod frizera sam sredila frizuru na način da sam kosu podigla otkrivajući vrat koji sam ukrasila srebrnom ogrlicom. Našminkala sam se pomalo kurvinski. Pičkicu sam izbrijala i odlučila da ne obućem gaćice. Gledajući se u velikom ogledalu zaključila sam da uistinu izgledam jebozovno.

Kada smo ušli u veliku luksuznu salu lako sam mogla da primetim poglede muškaraca koji su se trudili da prikriju požudu. Iz njihovih pogleda jasno se dalo zaključiti da sam im podstakla pervezne misli. Neke ljude sam od ranije poznavala, kao i njihove supruge. Nakon što smo se sa svima ispozdravljali zadržala sam se u razgovoru s nekoliko žena koje sam od ranije poznavala. Ispijajući šampanjac primetila sam jednog mladog gospodina koji je stajao kod ulaza i bukvalno me gutao pogledom. Kada sam mu uzvratila pogled naglo je skrenuo glavu na drugu stranu. Dečko je bio mlad i poprilično zgodan. U elegantnom crnom odelu izgledao je vrlo privlačno. 

Na bini je nastupila mlada pevačica, iza nje na red je došao žongler koji je radio razne vratolomije sa zapaljenim bakljama. Za vreme tih nastupa svetla u sali su se malo prigušila. Potražila sam pogledom mladog Apolona. Stajao je nedaleko od mene i shvatila sam da me krajičkom oka diskretno posmatra. Nakon što je završio prvi deo programa upalila su se svetla i većina gostiju krenula je ka švedskom stolu. Mladi zbunjeni lepotan opet je stajao sam pored vrata držeći u ruci čašu s pićem. Bila sam pomalo napaljena i osetila sam kako mi pička vlaži. Možda je tome razlog bio i ispijeni šampanjac.

Odlučila sam da pokušam da zavedem lepotana. Prišla sam svom mužu koji je nešto žustro raspravljao s nekoliko prijatelja. Rekla sam mu kako mi je potreban ključ od auta jer sam ostala bez cigareta. Bez ikakvog pitanja gurnuo je ruku u džep, izvadio ključ od auta i pružio mi ga ne prekidajući razgovor. Laganim korakom, dobro pazeći da što više pokažem nogu koja je izvirala iz proreza pri svakom koraku, krenula sam prema ulaznim vratima. Zastala sam kraj mladog lepotana rekavši kako je u sali vruće. Nešto je želeo da kaže ali bio je toliko zbunjen da je samo promucao nešto nerazgovetno. Izlazeći napolje dobacila sam mu kako je na terasi sigurno prijatnije. Izašla sam na terasu i došla do metalne ograde.

Leđima sam se naslonila na ogradu i iskreno se nadala da će mladić, takođe, izaći. Možda je prošlo minut ili dva kada je izašao. Zbunjeno je stajao tražeći me pogledom. Iskreno me zabavljala ali i uzbuđivala ta njegova zbunjenost. Napokon je pogledao u mom smeru. Gledala sam pravo u njega kurvinski se smeškajući. Kako je na terasi bilo još ljudi diskretno sam mu mahnula rukom pozivajući ga da priđe. Prišao je a ja bi se mogla zakleti da su mu kolena klecala. Upitala sam ga ima li možda cigaretu? Rekao je da nažalost nema jer ne puši. 

- Oho, dečko bez poroka - rekla sam. 

Nasmešio se ne znajući gde bi s rukama. Potom sam mu rekla da imam cigarete u autu i da li bi bio kavaljer pa me odpratio do auta? Naravno da je pristao. Auto je bio parkiran barem pedesetak metara od ulaza u restoran. Na putu do auta pitala sam ga kako se zove? Ime mu je bilo Danijel. Imao je dvadest i jednu godinu. Već je završio fakultet i bio je zaposlen kao programer u firmi koja je priredila zabavu. Otvorila sam vrata suvozača. 

Dok sam se saginjala do pretinca kako bi izvadila cigarete namerno sam se jače sagnula i izbacila guzu. Znala sam da će se to svideti Danijelu koji je stajao iza mene. Izvadila sam cigarete, otvorila kutiju i zapalila jednu. Gledala sam okolo i nigde nije bilo nikoga. Vrata auta bila su otvorena. Sela sam na suvozačevo mesto i pozvala Danijela da uđe s druge strane i sedne na mesto vozača. Dve-tri sekunde stajao je kao ukopan. Valjda nije bio siguran da li mislim ozbiljno. Napokon je obišao auto i seo. Rekla sam mu kako je najbolje da cigaretu popušim ovde u miru a tu u miru možemo i da porazgovarano. Dok mi je Danijel pričao o sebi, o poslu, preduzeću, ja sam se pravila da ga pažljivo slušam. Noga mi je ispala iz proreza na haljini i sada se videla ivica moje čarape. Naravno da su Danijelove oči odlutale do tog mesta. Uočila sam izbočinu na njegovim pantalonama. Kurac mu se digao i to me je uzbudilo. Ruku sam stavila na njegovu nogu lagano je pomerajući ka njegovom kurcu.

Lice mu se od uzbuđenja toliko zacrvenelo da sam mislila kako će se zapaliti. Zanemeo je kada sam ruku stavila na njegov kurac. Malo sam se podigla sa sedišta i haljinu povukla prema gore. Uzela sam njegovu ruku i stavila je na svoju obrijanu pičku. Počeli smo strasno da se ljubimo. Dok smo se ljubili, otkopčala sam njegove pantalone i rukom napipala njegov nabrekli kurac. Kurac mu je pulsirao kao lud. Spustila sam glavu i jezikom polizala njegov glavić. Stavila sam kurac u usta.

Dudlala sam mu ga jedva desetak sekundi kada je Danijel počeo glasno da stenje. Više nije mogao da se kontroliše. U sledećem trenutku obilje tople sperme napunilo mi je usta. Špricao je kao lud. Progutala sam većinu sperme a nešto je završilo i na mom licu. Dečku je bilo jako neprijatno zbog toga što je svršio tako brzo. Iz pretinca sam izvadila vlažne maramice kako bi obrisala usta i lice. Danijel je glavu zabacio unazad. Jednom rukom milovala sam njegov kurac a drugom sam ga zagrlila i privukla sebi.

Poljubila sam ga u usta. Rekla sam mu kako nema potrebe da mu bude neprijatno i kako su takve stvari normalne, pogotovo kada je muškarac jako napaljen. Zamolila sam ga da mi da svoju vizit kartu pa ću ga nazvati ukoliko želi da se ponovo vidimo. Naravno da je pristao. Pomogla sam mu vlažnim maramicama da obriše ostatke sperme s njegovih pantalona. Rekla sam mu kako je najbolje da se sam vrati do restorana dok ću ostati na popravim šminku i frizuru.

Te noći, po povratku kući, ja i muž imali smo žestoku jebačinu. Naravno da on nije slutio razlog mojoj silnoj uzbuđenosti. Nekoliko dana kasnije nazvala sam Danijela.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti