23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ZABRANJENO VOĆE SA DOMAĆICOM Učila me svemu, ali sam je prerastao

Život ponekad odvuče daleko u svemu pa i u ljubavi ma s koje strane gledišta ona bila među nama. Ponekad ljubav nema granica niti pravila, nema zakona i nema ničega što bi ju zaustavilo, sigurno. Seks ponekad ulazi kroz sitne pore života, ulazi u neke delove koje ni u snu čovek ne bi otkrio nikome, a ponekad oseća potrebu da kaže neki detalj života što ga muči. Možda su neki i srećno oženjeni, skrivaju svoje tajne u dubini tame, žive drugi život koji ih seća na grm zabranjenog voća kojeg su pobrali nekada davno.

Ponekad i lep seks i sva ta energija koja je nabijena u tom trenutku kad se ne misli osim da se uživa a kasnije možda, možda rekoh možda plati. Dogodilo se na današnji dan pre 20 godina, svaki taj datum me podseti na skrivene radnje bluda u kojima sam uživao do bestraga. Sećam se kako je sve počelo slučajno. Možda sam i ja jedan od idiota koji sere ovde i piše reči srama, možda.

Kao i svi mladi, voleo sam sport, voleo sam sve što vole mladi, stideo se nisam u to vreme, imao sam devojku. Uvek smo se nekako čoporativno družili, igrali neke glupe igre kao Limuna i Narandže i slične gluposti sve do zaloga koji su bili naštimani za poljubce koje su nekima trebali. Nisu ni sanjali da ja imam više iskustva od njih svih zajedno ali sam to krio. S njima sam se samo igrao a na drugom kraju igrališta života imao seks kao neki oženjen muškarac ali nisam bio tako kao on, bio sam onako brz i nekoliko puta sam to radio za redom. Rekao bi da sam jebavao kao zec, tako nešto ali sam jebavao i to često.

Svako veče jebavao sam svoju podstanarku, koja su primili moja majka i otac u našu veliku kuću. Počelo je sve sa povrednom njenih ruku od kiseline. Ostala je u bolnici nekoliko dana a posle na kućnu negu. Nije mogla da održava sam higijenu pa sam ja polako svaki put sve više i sve dalje odlazio sa pranjem njenog tela dok nije došlo do onoga što je počelo. Rekla mi je da je slobodno operem bez stida, prao sam je polako nisam više imao strah i sram.

Kad sam joj dodirivao grudi sa nasapunjanim rukama počela je da diše dublje i osetio sam da je zažmurila. To me je počelo nekako uzimati kao da to sve više želim ali nisam znao šta. Bila je dole u gaćicama u kadi. Jednom mi je rekla:

- Skini mi gaćice i operi me dole.

Nisam odmah to učinio ali kasnije jesam. Posle prvog puta želeo sam to stalno. Više nije ni imala ništa na sebi kad sam jr kupao. Pičku sam joj trljao polako, tako je želela. Osetio sam da voli kad uđe prst u nju. Grizla je svoju donju usnu i htela je sve više i više. Kasnije kad sam je brisao, posebno sam se zadržavao oko pičke koju sam jako gledao, bila je dlakava imala je crveni ulaz koji me zanimao. Kurac mi se kao mladom momku svaki put dizao što je primetila ali nije mogla da ga dodiruje jer je imala zamotane ruke. Redovno sam drkao posle toga.

Svaki put sam joj oblačio gaćice i ostali deo garderobe koji nije mogla sama. Predložila mi je da spavam kod nje u sobi dok ne ozdravi da joj mogu dodatii potrebne lekove i da sam tu uz nju. Pristao sam na to, valjda iz znatiželje, ne znam ili iz nekih drugih razloga. To je bila ta noć kad je sve počelo. Tada sam prvi put jebao u životu i dirao pičku, grudi, sve šta sam hteo, dozvolila je. Bio sam mlad jako brzo sam svršio, tako i drugi put, tako ukupno pet puta za noć, ne za celu noć za nekih možda dva-tri sata. U tih pet puta jebavao sam je svaki put možda 10 minuta.

Sećam se pička je bila jako mokra. Disala je duboko, ljubila me jako. Nije mogla rukama ništa ali je zato ustima radila svašta. Pušila mi je kurac nekoliko puta, za noć, ne znam ali dizao se kao lud, ma da bio sam mlad. Nisam se ništa ustručavao, jebavao sam je redovno kao da mi nije ništa i ona je tako isto radile, kad smo u krevetu bili smo neki drugi ljudi. Pomalo sam sticao iskustvo, posebno kad su za mesec dana ozdravile njene ruke. Bila je iskusna i naučila me svemu. Kasnije sam je jebavao jako dugo, ne više onoliko puta, dva za za noć ali poduže je trajalo.

Sve što se moglo isprobati isprobao sam. Volela je da ga ljubi, da ga sisa i drka. Nakon dve godine, naš seks prerastao je u pravo vođenje ljubavi. Poneki puta sam je razvaljivao ali nije se pomerala ispod mene.Volela je da svrši na meni, dugo je jahala kurac i tako znala i po dva puta da svrši. Sve je trajalo, život je išao dalje. Izlazio sam normalno napolje, vraćao se i imao seks kakav niko nije mogao ni da sanja i sa kim. Valjda je to moja kazna.

Jednom sam ju zatekao u kuhinji kako pere sudove, poželro sam da je tu, baš tu u kuhinji, pojebem. Prišao sam joj sa leđa i odmah je strastveno zgrabio, sve je spadalo sa kuhinje, ali nismo obraćali pažnju, jebali smo se kao u filmu. Kako ga je primala uvek spremna i vlažna, uvek je mogla da ga primi uvek ga je želela, osim kad ima periodu tada smo imali pauzu dva-tri dana i opet smo se jebavali svaki dan ili svaku noć. Išli smo svugde zajedno.

Voleo sam da je jebem otpozadi, tako sam uživao u toj pozi, držao sam je za kosu dok sam ga zabijao u njenu vrelu pičku, uvek je spremna bila da ga primi, nikada se nije bunila niti me odbijala. Kao mladi pastuv, jebavao sam ju kad god sam to poželeo, možda nekada i nije bila za to ali nije mogla da odoli. Imala je tako lepe sise da sam ih redovno sisao, grickao i ponekad ostavljao i tragove na njima, u zanosu sam je ponekad i isisao, valjda sva ta ludost koja me obuzela a i ona mi dozvoljavala da se iživljavam osetio sam da je boli tada sam jače i sve jače u nju ulazio ali sve je podnela i samo mi šaptala da je jebem dugo dugo.

Sećam se jedne večeri, malo sam popio, tada sam je dugo jebavao nisam mogao da svršim ona je svršila čak tri puta a ja nikako, skoro je prestala da vlaži ali ja sam i dalje jebavao puna dva sata. Ljubio sam je, zastanem pa joj poližem pičku da navlaži pa opet ju jebem i tako dva sata dok nisam svršio. Bila je jako umorna, mislim da sam preterao, ali kasnije mi je rekla da joj je svedno bilo lepo. Jednom sam je pitao, da li ima još koga da li je još ko jebe? Ne, rekla je već 4 godine od kad se mi jebemo nije se jebala ni sa kim. Ne znam zašto sam je to pitao nemam na to pravo valjda sam si umislio da je moje vlasništvo. Ludo opčinjen nastavio sam sa ludostima koje su trajale svako veče. Lizao sam joj pičku skoro svaki put, jebame ju 15 minuta pa joj poližem pičku to je jako volela pa je onda jebem do maksimuma da je stenjala i bila mokra kao miš, pa ju onda nabijem na sebe i jebem svom snagom a ona se nastavi sama nabijati na kurac zanesena nije ni znala šta radi a jebavala se profesionalno. Tako smo se ustimali da smo se jebavali kao glumci kako hoćemo i koliko hoćemo.

Posebno u zoru tada ga je primala duboko još vlažna od sinoć, u nju je klizio sam, polizao sam joj pičku i kad je bila sperma moja u njoj. Ponekada se slivala iz nje a ja sam joj lizao klitoris, sva se tresla i svršavala i u toj igri dok ju je jezik nežno zadovoljavao.

Jutarnji seks je po običaju trajao duže, ali voleli smo to oboje posebno u nedelju ujutru. Obično tada sam svršavao odozgo u nju, dok se ona polako nabijala na kurac a ja sam uz uzdisaje lepote punio njenu vrelu pičku, to je bio osećaj jako lep, baš tako sam se osećao kad sam bio do kraja u njenoj pički, a na moj tvrdi kurac ona se nabijala jako želeći da me zadovolji i jeste moram da kažem i jest bila ja prava.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti