21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

PRODRAO SAM U RUŽIČASTI PUPOLJAK Tiho je jecala, izvijala se i primala mog kopljanika

Moja ruka je lutala krevetom dotaknuvši Dubravku. Njeno uspavano, ali toplo telo uzbudilo me po ko zna koji put u rano praskozorje. Istraživanje je, po običaju završilo na najslasnijem delu njenog tela. Dubravka na to nije ostala ravnodušna već se u snu okrenula prema meni i namestila se na bok kako bi moji prstići mogli što bolje da kruže po njenoj mačkici dok spava.

To noćno dirkanje nikada me ne ostavlja ravnodušnim jer u mraku spavaće sobe u glavi mi se roje brojne misli pa je i seks posle toga sasvim drugaciji. Dubravka je još uvek lepo reagovala na moje milovanje i lagano se budila iz sna. Svojom me rukom počela je da pipa i to nepogrešivo u područje moje muškosti.

Njena sve veća napetost lagano se prenosila na mene i bilo je pitanje trenutka kada ćemo se spojiti u čarobno klupko strasti. Ali, već dobro uzdignuto koplje našlo se u njenoj ruci pa smo nastavili strastveno da se milujemo. Prbližavajući se jedno drugome počeli smo da se ljubimo. Bio sam napaljen, pohotan i bestidan, a užitak mi je potpuno pomutio misli. Njena ruka silovito je stiskala moj penis, gotovo do bola, a tada sam bio spreman da učini i najveće ludosti samo ako bi to još jače pojačalo zadovoljstvo.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ SE OBRATIO NA OTVARANJU EXPO ŠANGAJ: Živelo ČELIČNO prijateljstvo Srbije i Kine (VIDEO)

UŽIVO! IZBORI U SAD: Vrhovni sud naredio Pensilvaniji da odvoji poštanske glasove! Pola Mičigena pokradeno (FOTO)

NOVO PRAVILO, POZNAT RAZLOG: Jaja u prodavnicama u Srbiji više neće biti u frižiderima

SPREJ ZA NOS SPREČIO COVID-19 KOD NEKIH ŽIVOTINJA: Ovo su rezultati studije

POLICIJA ODMAH REAGOVALA: Ispod automobila našao SUMNJIVI ZAMOTULJAK iz kojeg vire žice

Slučajno sam se osvrnuo prema vratima i ugledao sam Ingrid. Komšinicu s trećeg sprata koja se pojavila na ulazu u sobu. Stajala je nepomično posmatrajući nas u našem užitku. Jednom svojom rukom je stezala svoje krupne i nabrekle dojke, a drugom se rukom mazila između svojih raširenih nogu. U mraku sobe, jasno se videla njena ruka kako se pomera napred-nazad, pa kako se gura dublje, očigledno je bila odlučna u nameri da prstom zađe u svoj otvor. Ulična rasveta taman je obasjavala laganom svetlošću taj lepi prizor.

Nimalo se nisam iznenadio, niti se zaustavio njenim prisustvom u našoj sobi. Štaviše, kao da me njeno prisustvo još jače raspalilo. Postao sam još neobuzdaniji, i još sam se jače rukom zabio u Dubravku i to tako silovito da je zastenjala. Ingrid nam se sve više približavala, nadvila se nad mene i poljubila me.

Gurnula mi je jezik duboko u usta, i preuzela svu moju incijativu. Opkoračila me, jednostavno je sela na moje lice i to ne brinući što mi i nos i bradu gura u svoje vruće, već nadraženo međunožje. Otvorio sam usta i ispružio jezik, jer to je jedino što sam tog trenutka mogao da učinim, a on, taj jezičak sam je našao put i ušao u njen ružičasti rascvetali pupoljak.

SVE O KORONI

SRPSKE KAMIONDŽIJE ŠIKANIRAJU NA MAĐARSKOJ GRANICI Vozači: Mađari nas danima teraju kao kučiće, ne puštaju nas u Srbiju (VIDEO)

SRAMNO: Vandali porušili spomenike na groblju kod Kosovske Mitrovice

HOTI POSLE PODIZANJA OPTUŽNICE PROTIV TAČIJA I VESELIJA: Stranke će odlučivati o tome da li će biti VANREDNIH izbora

MISTERIJA REŠENA: Mladić iz Loznice navodno priznao da je izazvao požar u svom stanu

Čuo sam je kako glasno kaze da nas oboje želi od prvog trenutka kada nas je ugledala. Dok sam je obrađivao jezikom, Ingrid se zaposlila oko Dubravke koja je još uvek bila u bunilu, nekakvom besvesnom stanju, ni na nebu ni na zemlji, u carstvu koje se graniči s javom i snom. Delićem oka video sam kako se Ingrid zabavlja. Podigla je svoju zadnjicu s mog lica tako da sam mogao uživati u predivnoj prizoru. Zadignula je Dubravkine noge i vešto ih postavila na svoja ramena. Video sam kako njene ispružene vitke nožice lagano pulsiraju dok Ingrid prinosi njenu zadnjicu svojim ustima, kako rukama širi njene čvrste polutke i kako jezikom ulazi u anus.

Preplavljen sladostrašću gotovo mi se pomračila svest. Ingrid je nakon zabijanja jezika u anus moje supruge zahtevala da ga i ja obradim i to na više načina. Prvo sam morao da poljubim čmar, a zatim i da ponovim sve one slatke pokrete ulaska jezikom u njega. Uzela je moju ruku i prvo jedan, a posle i dva prsta moje ruke ugurala u Dubravkinu analnu rupicu.

Za to vreme Ingrid se samozadovoljavala i pucala od užitka. Nedugo potom, uhvatila me za kurac i namestila ga na ulaz u sočnu zadnjicu. Nekoliko pokreta karlicom, i moj se kopljanik našao u guzi. Nedugo potom pukao sam od zadovoljstva. Rafalno. Pukla je i Dubravka koja očigledno više nije spavala već se i ona dirala rukom po mačkici. Ingrid nije želela da svrši već se lagano iskradala iz sobe. Padajući na krevet iscrpljen pored Dubravke ubrzo sam utonuo u san.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti