12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

KAKAV TANDEM ZA MOJU DRAGU Razredite mi ženu tom konjskom artiljerijom

Pošto smo već dugo u svingerskim vodama, znamo dosta ljudi, sa malo njih smo se uspeli naći i ponešto odigrati, odlučili smo malo pojačati tempo u našim životima u pogledu seksualnih iskustava. Puno smo pričali, tražili dodirne tačke, ko bi šta voleo i inače kako to ide između dvoje ljudi kada se upuštaju u te vode. Priznao sam Maji u jednom momentu da bih stvarno voleo da probam situaciju što Ameri nazivaju "cuckold“. I Maja nakon kraćeg premišljanja pristane i kaže:

- Pružiću ti to, ali nemoj posle da se žališ.

Faca mi se razvukla u smešak. Dani su prolazili i ništa se nije događalo, ali jedan dan, kaže Maja:

- Dolaze nam gosti, idi nabavi nešto grickalica i pića, ne zaboravi da uzmeš koju flašu vina, dalje instrukcije ćeš dobiti kad se vratiš sa namirnicama.

Odem, obavim kupovinu, vratim se kući, ona sve lepo posloži na stočić u dnevnom boravku i postavi me da sednem nasuprot nje i reče:

- Dolaze nam gosti. Upoznala sam jednog tipa preko neta, tip ima bujnu maštu i svidela mu se moja ideja, da ostvarimo tvoju seksualnu maštariju.

Zakipeo sam od zadovoljstva!

- Ali - reče ona.- Ne dolazi sam, nego dovodi i prijatelja, a tvoj će prvi zadatak biti da im pokažeš polako mene i da me predaš njemu, a kasnije on vodi igru. Šta će se događati ja ne znam, ali moglo bi biti svašta.

Miljardu kombinacija mi je proletilo kroz glavu, kita mi se digla da me zabolelo.

- Uhhh - rekoh.- Ovo će biti dobro, samo da nisu nekakvi šmokljani u pitanju, koji su stidljivo došli da se ogrebu za malo pića.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ SE OBRATIO NA OTVARANJU EXPO ŠANGAJ: Živelo ČELIČNO prijateljstvo Srbije i Kine (VIDEO)

UŽIVO! IZBORI U SAD: Vrhovni sud naredio Pensilvaniji da odvoji poštanske glasove! Pola Mičigena pokradeno (FOTO)

NOVO PRAVILO, POZNAT RAZLOG: Jaja u prodavnicama u Srbiji više neće biti u frižiderima

SPREJ ZA NOS SPREČIO COVID-19 KOD NEKIH ŽIVOTINJA: Ovo su rezultati studije

POLICIJA ODMAH REAGOVALA: Ispod automobila našao SUMNJIVI ZAMOTULJAK iz kojeg vire žice

Zvono na vratima… Ulaze dva tipa. Prvi se predstavlja "Konj“, a drugi kao "Marcus“, predstavimo se i nas dvoje. Skoro sam se raspao od smeha, kad se tip predstavio, ne sluteći ni blizu da ću popušiti zbog toga, zapravo ne ja. Seli smo u dnevnu sobu, krene priča, ponudim ljude, odnosno čoveka i konja pićem, kao i Maju, ona poželi crno vino, a ova dvojica joj se pridružiše. Ubrzo je prva flaša bila gotova pa sam otvorio drugu, pa treću uz priču vino je teklo, kao ludo, a Maja je pila kao na takmičenju. Maja mi između gutljaja namigne i kaže, red bi bio da me predstaviš gostima i seda mi u krilo.

Nisam znao kako započeti, premda nismo početnici. Lagano sam joj otkopčao košulju i pitao momke kako im se sviđa grudnjak, oni su samo kimnuli, pa sam joj lagano raširio nogice između kojih je blesnula providna tangica, oni su samo kimali i cerekali se. Odjednom Konj kaže daj nam donesi kurvu, da je vidimo malo iz bliza. Ja ustenem sa Majom u naručju i krenem prema njima, a Konj kaže:

- Tu je stavi nama u krilo, da joj pokažem zašto me zovu Konj.

Ja je spustim njima u krilo, a on kaže:

- Ti možeš da sedneš gde si bio.

Sedam nazad na trosed, osušenih usta, sa kitom dignutom kao jarbol, malo me zapeklo to što je rekao, ali mi je bilo uzbuđujuće. Međutim to što je rekao nije ni mrvica onoga šta će se još dogoditi i biti izrečeno. Dalje su se stvari odvijale, kao da mene nema u prostoriji, oni su se obraćali isključivo Maji. Čim sam ja seo, Konj se desnim dlanom uhvatio Majinih sisa, dok je Markus mazio njene nožice obučene u mrežaste samostojeće čarape, penjući se sve više prema njenom međunožju. Dok ju je mazio po sisama, lagano joj je otkopčao grudnjak i uhvatio Maju za gole sise, po prvi puta, jako je stisnuo za sise i pitao želi li biti njegova kurva barem za večeras, a on joj obećava da će biti i ubuduće, ako se odvaži na taj korak. Maja je klimnula glavom, a Konj je ponovo upita isto pitanje dodavši da nije čuo nikakav odgovor. Maja odgovori:

- Biću tvoja kurva večeras - odgovori Maja.

- Da li ćeš raditi šta ti kažem?

Ona opet klimne, on je ponovo stegne za sise i reče:

- NE ČUJEM!

- Radiću sve što kažeš, samo me nemojte povrediti.

- A ne, nećemo te povrediti, predragocena si ti da bi te povredili. Prvo želim da zamoliš muža neka nam pomogne da te izjebemo.

- Ivane hoćeš li pomoći našim gostima da me izjebu? - sa smeško upita ona.

- Hoću. Ali kako da im pomognem? - upitam.

Konj prekidajući poljubac u kojem sam imao osećaj da joj je jezikom došao do anusa, reče:

- Odnesi našu kurvu u spavaću sobu, skini je i počni da je ližeš dok mi popijem još jednu, da bude spremna da joj ga počnemo stavljati.

- OK - rekoh.

Markus je već pomalo raskopavao po njenoj pici sa gaćicama odmaknutim u stranu, podigavši Maju iz njihovog krila imao sam šta i videti.

Konju se ispod Majine guze toliko digao kurac da sam mislio da je nešta strpao u gaće. Brdo je bilo veličine osrednje dinje

Odnesoh Maju u spavaću sobu, skinem je, raširim joj zatim noge i krenem da ližem, ona zaklopi oči i počne dublje da diše i lagano da stenje-

- Da li ćeš im dati guzu - upitah je.

- Meni se čini, da ja neću morati da im dajem ništa, sve će sami uzeti.

- Da li to želi?

- Oohhh da želim - reče uz uzdah.

U tom momentu Konj i Markus se ukazaše na vratima spavaće sobe goli, golcati. Ostao sam bez teksta, Konj je imao kurac od dobrih 25 santimetra, a širok kao bočica koka kole od 0,25 litre, uplašio sam se, dok je Markus takođe bio obdaren oko 19-20 santimetra, ali u poređenju sa Konjem, mališan, usput rečeno moj je 18 santimetra. Meni Konj zapovedi da se pomerim, on priđe Majinoj glavi, a Markus nastavi gde sam ja stao. Nato Konj zapovedi Maji da puši, a mani da stanem pored zida i da gledam kako se obrađuje ovakova žena. Maja otvori oči, ugledavši Konjski kurac reče:

- Stvarno si konj!

On je pomiluje po obrazu.

- Ništa se ti ne sekiraj kurvice moja, sutra ćeš me zvati da ostanem još jedan dan, veruj mi - reče joj.

Podignuvši Majinu glavu nasloni svoj ogromni kurac na njene usne.

- Otvori usta i kreni, nemoj da postanem zločesta - naredi joj.

Ona, suznih očiju, lagano se tresući pod Markusovim jezikom otvori usta i stavi glavić konjskog kurca u usta i poče daa ispušta neartikulirane glasove tipa. Markus se pridiže okrene se meni.

- Dođi ovamo, stavi moj kurac u njenu pičku, a posle toga preuzmi njene noge i drži ih raširene dok je jebem - reče mi.

Za to vreme je Maja jednom rukom držala konjski kurac, a drugom rukom po naređenju mesila Konjska jaja, trpajući centimetar po centimetar Konjskoga kurca sve više u grlo. Oblio me znoj, ali ja nisam homić, dirati tuđi kurac, fuj. Tada Konj podigne glas i reče, nemoj da ti mora još jednom reći, neće valjati. Priđem, sagnem se, desnom rukom primim njegov kurac i prinesem Majinoj pički, Markus je trljao kurac o Majinu pičku, dok je ova stenjala, zatim izvadi konjski kurac iz usta i reče:

- Jebi me.

- A ne - reče Markus.- Neka tvoj muž otvori tvoju pičku i neka me on zamoli da te jebem.

Maja me pogleda i reče molim te, ja sagnuh glavu, šta sam mogao, raširim joj levom rukom nabrekle usmine a desnom stavim kurac na ulaz i zamolim Markusa da je jebe. Upita on koga da jebe, ja rekoh pa kako koga, Maju, a ko je Maja tebi upita, pa žena odgovorim, pa lepo me onda zamoli da ti jebem ženu.

SVE O KORONI

SRPSKE KAMIONDŽIJE ŠIKANIRAJU NA MAĐARSKOJ GRANICI Vozači: Mađari nas danima teraju kao kučiće, ne puštaju nas u Srbiju (VIDEO)

SRAMNO: Vandali porušili spomenike na groblju kod Kosovske Mitrovice

HOTI POSLE PODIZANJA OPTUŽNICE PROTIV TAČIJA I VESELIJA: Stranke će odlučivati o tome da li će biti VANREDNIH izbora

MISTERIJA REŠENA: Mladić iz Loznice navodno priznao da je izazvao požar u svom stanu

- Molim te hoćeš li mi izjebati ženu? - upitah.

- Hoću - odgovori on.- Kada tako lepo moliš, napuniću je spermom do vrha, ali to ti je samo priprema za Konja, onda tek on stupa na snagu.

U toj priči u jednom naletu joj sjuri svoj nemali kurac do jaja, ona vrsnu, šta je kurvo upita je Konj držeci je za kosu, ništa odgovori ona, zabolelo me na momenat, jel te još boli upita je dalje, ona odgovori , ne, ne boli me više, dobro je reče Konj i ponovno joj zabi kurčinu u grlo, glasno je disala kroz nos u ritmu nabijanja Markusa u njenu picu. Nedugo zatim okrenu je u pseću pozu pa se Markus nastavi nabijati, dok ju je Konj trpao u grlo i držao za kosu.

- Jaččččeeeee - procedi Maja kroz zube.

- Konju - reče Markus.- Pa ova je prava kurva, vidi razradio sam joj guzu sa tri prsta dok se ti tamo gore zabavljaš.

- Razradio si ti ne samo guzu koliko vidim, samo je napuni da mogu ja uletiti.

Uto se Markus nabije još par puta i napuni Majinu pičku, dok se ova u isti momenat stropošta stomakom na krevet u grču, tresući se u neverovatnom orgazmu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti