33°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ZAGLAVLJENA IZMEĐU DVOJICE GROMADA Filovali su me, kukali što sam uska, ali su me baš razapeli

Jednom Babu jebaše… - stara je izreka. Tako, da sam za sva vremena završila sa beogradskim taksistima, ali su mi se zato beogradski hoteli – osladili. Pogotovo ako su njihovi noćni portiri onako uslužni kao moj Stevo, naprimer.

Uskočih u tramvaj do Kalemegdana, a onda peške nogu pred nogu, dvestotinak metara do hotela. Šetnja mi je dobro došla, da protegnem moje duge noge, a i lepo, oblo dupence mi je bilo utrnelo od duge vožnje autobusom. Ovoga puta sam ja lupala ključevima po staklenim vratima hotela, sva ustreptala, nadajući se da će i ovog puta biti dežuran Stevo. Ushićenje zameni razočaranje kada mi vrata otvori crn, purasti gorostasni rmpalija, koji je za ove sitne sate bio začuđujuće čio i veseo. I ako sam i ovog puta u hotel stigla oko tri ujutro, dočekao me je sa osmehom od uva do uva! I on izgovori ono klasično: 

- Vašu ličnu kartu, molim.

Ali nekako, kao da je unapred znao - ko sam ja! Na pultu je odavno stajao ključ sobe 313, koji mi portir uslužno pruži.

- Kolega Stevo mi je pričao o Vašoj lepoti, ali ja mu nisam verovao - već je bio pokraj mene.

I lagano me uhvativši pod ruku, povede prema udobnim garniturama za sedenje u holu.

- Ali sada sam se uverio, da nimalo nije preterivao - posadi me na dvosed, sede pokraj mene i u već pripremljene čaše na stočiću, stavi po dve-tri kockice leda, i ne pitajući me, nasu viski.

- Da nazdravimo Vašoj lepoti - dobro došli!

- Bolje Vas našla! - zbunjena događanjem, odgovorih.

Bože, šta li mu je Stevo napričao o meni, pomislih.

- Budite ubeđeni, da mi moj kolega nije pričao ništa više o Vama - neuverljivo će.- Već, mi je samo kada je video Vašu rezervaciju, rekao da ću imati čast da upoznam jednu prelepu damu, koja, kao da je sisša sa naslovnih strana modnih časopisa!

Ili, nekog od erotskih časopisa moga muža, pomislih. Stvarno, i sada sam bila, iako u poznoj jeseni, više svučena nego obučena, naravno, kada bih skinula, kao ovog puta, mantil, sa debelom postavom i krznenim okovratnikom na meni, kao i obično kratke čizmice, mrežaste čarape sa prijanjajućim podvezicama, a ovog puta duga crna suknja, ali sa šlicevima do na vrh grudi. Bela svilena bluza se prosto lepila uz moj bujni torzo!

Nisam ni osetila, da mi je već nekoliko puta dolivao piće, i samo me je zveckanje ledenih kockica, o kristalnom staklu čase, upozoravalo na to. Znala sam, da muškarci, i ako tvrde da su džentlmeni, i kunu se u diskreciju, ipak ponašaju kao petlovi koji pošto zaskoče kokošku, kukuriču na sav glas i klepeću krilima! Da li viski, ili situacija: šta je - tu je, nekako me oslobodi, i počeh da proučavam Dragana, kako mi se predstavio, uočavajući razlike između dvojice portira. Uhvatih sebe u mislima, kako bih se izgubila u njegovim ogromnim rukama i čvrstom zagrljaju!

- Kolega dolazi na posao u 6 sati, ali je obećao da će biti tu već u pola pet, da bi se malo družili zajedno - opasno se približavajući, već mi šaptao na uvo.- Preporučio bih Vam, da ga sačekamo u Vašoj sobi, jer je ovaj hotel na lošem glasu, pa bi vas mogli zameniti sa onim damama, kojima Vi sigurno ne pripadate. 

I, konobarski spretno, na poslužavniku je nosio posudu sa ledom, onu flašu koju smo skoro popili i drugu nenačetu, i tri čaše. Samo što smo zatvorili vrata od sobe za sobom, ostavio piće na stolu, okrenuo se prema meni, iz ruku mi uzeo tašnu i mantil, odložio ih u orman, i tako “razoružanu” naglo zgrabio uz reči:

- Tako ste seksipilni. Toliko me Vaše prisustvo uzbuđuje. Ne mogu više da se obuzdam! - i, podiže me kao perce i zagnjuri lice među moje dojke, koje su nekim čudom izletele napolje, kao da su se dugmad na košulji sama otkopčala!

Sva uzdrhtala, ubrzano dišući, shvatila sam da bi trebalo i ja da malo pripomognem, te ga obgrlih oko vrata, dopuštajući njegovim rukama da vršljaju po mom telu! Zadigao mi je krajeve suknje, i vec poslovično, pocepao gaćice, neverovatno brzo i spretno skinuo svoje pantalone, i uhvativši me za guzove podiže me, i njegov debeli kurac se očas nađe u mojoj pički! Obuhvatila sam nogama njegovu telesenu, a on me šakama na polutkama guzova podizao i spuštao uz njegovu bazuku, koja mi je cepala utrobu. Jakom bradom mi je grebao nežnu kožu na sisama a zubima prosto kidao nabrekle bradavice. Iako grubo, nije bilo nasilno.

I ja i on smo grabili ka žestokom orgazmu. On je, kao i svaki muškarac u tim trenutcima - groktao. A, ja, kao i većina žena - podvriskivala. Čvrsto mi pritisnu polutke, i da bi bolje zahvatio, čak oba srednjaka zađoše duboko u moj šupak! To beše najava za ono što će se naravno, desiti. I desilo se, ogroman prasak, eksplozija i toplina prođe moje telo i vrisak proprati snažan orgazam! I Dragan, poče da prazni svoja volujska muda u moje užareno grotlo, i onda me izmoždenu ispustio iz ruku, i ja se nađoh, otvorenih ustiju ispred njegovog debeljka, ko mi u muža, ali za “glavu” većim, koji je i dalje bljuvao spermu! Da mi ne isfleka odeću, spretno ga zaglabah, ne dozvolivši ni jednoj kapljici da se uzalud prospe.

- Kuc… Kuc… Kuc… - Stevo se imitirajući kucanje, pojavi na vratima!

I opet me zateče u situaciji, u kojoj ni najveća drolja ne bi želelela da bude. Cucala sam gole bele guze, jer sam rukama pridržavala krajeve crne suknje, i iz razvaljene pizde, mi se cedila Draganova sperma, stvarajući na podu poveću lokvicu - a ustima sam mu do jaja zaglabala kurčinu, i kroz moje tanano skoro providno grlo, se prosto videlo kako je nadimajući se, bljuvao lavu! Postiđena, ne pozdravivši se, a i kako bih, punih ustiju Draganovih izlučevina, otrčah u kupatilo. Brzo skidoh odeću sa sebe, pocepane gaćice bacih u kantu za smeće i toplom vodom sam spirala sa sebe i iz sebe rezultate vatrenog okršaja! Kao da su čekali da ja završim sa kupanjem, ili su popili još koji viski, tek, samo što sam kročila iz tuš kabine, oni obojica goli uleteše u kupatilo, i smešeći se, ponovo vratili u kabinu.

Ručicu tuša postaviše na zidni nosač, tako da je mlaz tople vode, prskao po našim telima ostavljajući nam ruke slobodne. Paaaa… Onooo… I nisu bile baš slobodne. Jedni druge smo sapunjali, trudeći se najviše, ja oko njihovih kurčina, a oni oko moje pičkice i šupčića. Hajde što je Stevo bio narajcan, tek je došao, ali Dragan me je baš iznenadio - obojica su kidisali na mene svojim nadignutim do pucanja  kurčetinama!

Naravno da nisam želela da uzalud prospu seme, klekla sam i pušila čas jedan čas drugi, a onda nekako uspela da kurčine obojice uglavim među moje, za tu priliku, maksimalno, rastegljive usne, i oni istog trena nafilovaše moje krajnike. Nekako sam uspela da progutam obilatu porciju sperme sa “bukeom” popijenog viskija, tek osetih, iz još narajcanih kurčeva, u kratkim mlazevima su praznili! Nisu mi dozvolili da se povredim, vec me pridržase milujuci me, utrljavali ostatke sperme i mokrace svuda po meni, i tepali…

- Uživaj Lepoticeee…

- Uživaj Tigriceeee…

- Još nismo završiliii… - i opet odvrnuše slavine, nasapunjaše i okupaše kao malu bebu.

Uvili su me u veliki peškir, i zna se, Dragan me u naručje iznese iz kupatila. Stevan je za to vreme, uz zid na krevetu poređao jastuke, i pošto je to bila jednokrevetna soba, na uskom krevetu smo svo troje mogli da stanemo jedino preko drugih. Odmah sam se ugnjezdila između njih i milovala ih obojicu. Naravno, da sam ja uživala više, jer njihove četiti ruke su šarale po mom telu, i obojica su me ljubili, a ja sam za to vreme samo milovala njihova dlakava muda i navlačila kožicu na polunadignutim kurajberima. Nismo žurili, pa smo uzgred, još po koji viskić popili.

Znala sam da će prvo Stevan reagovati, ali me iznenadi i činjenica, da za njime nije mnogo zaostajao Dragan. Kako je krevet bio uzak, i svima su pleli prsti, ja sam im zatim još malo nadrkavala vršnjake, a onda - zna se, klekla i dudlala čas jedan, čas drugi, ali ipak sam veću pažnju poklanjala Stevanovoj dugačkoj i glatkoj alatki! Dragan se ne oseti zapostavljen, već zađe iza mene.

- Još Vas ovde nisam jebao! - poče da mi ga gura u šupak.

Cepao me je! I bolelo je. Voda i sapun su isprali i ono malo masnoće na služokoze rektuma, a bio je i predebeo za nepripremljenu guzu.

- Auuurgh… - nisam ni mogla da vrištim od Stevanovog među krajnicima zaglavljenog stojka!

- Auuu šššto ste tesniiii… - stenjao je Dragan.- Kurac mi ogulisteeee!

Ali i dalje je iz sve snage zapinjao, ne bi li ga ugurao do samih jaja. Stevan me je sažaljevajući milovao nežno po kosi, ali strast mu pomuti pamet, pa i on, kukovima se uzdižući pokušavaše da kroz ždrelo, dospe do samog jednjaka. Samo sam šištala kroz nos, nisam mogla da vrištim, a i što bih, jer sam znala da me ovi razjareni pastuvi neće pustiti, dok ponovo ne isprazne svoje semenike u moju utrobu. Kada me je roknuo jako nekoliko puta, u sada već razvaljeni šupak, Dragan ustupi mesto Stevanu, što on oduševljeno prihvati!

Nisam želela da njegov znatno tanji kurac landara u mom debelom crevu, stezala sam guzove koliko sam mogla, i priroda učini svoje i moj anus se prilagodi njegovom penisu. Migoljenje, mešanje, uvijanje ubrzo toliko nadraži Stevana, te se on isprazni ne vadeći ga. Nisam dozvolila predah, već ga brzo zbacih sa sebe, skoro histerično snažno ga polegoh na krevet, i začudo još ne splasnuli kurac ugurah u svoju uvek kurca gladnu pičkicu!

Svojim dojkama sam šamarala njegovo koštunjavo lice sa jarećom bradicom, svojim mekim oblim stomakom pritiskala grudi, i tako natrćena, otvorila put Drganovom orijašu, da se sada u pripremljen, i spermom njegovog kolege podmazan - šupak! Taj nemusti poziv Dragan prihvati, i odmah mi ga stera do samog balčaka, to jest - do jaja! Malo smo usklađivali ritam, a kada sve dobro naštimovasmo, udarismo u žestok krešendo! Maleni krevetac je cvileo, škripao, skrgutao, zuvijao i najzad se uz veliki prasak - raspao! Ko bi u takvim trenucima, obratio na to pažnju, nego smo svesni činjenice da više od poda nas samo madrac delio, nastavismo još žešću jebačinu!

Svršavala sam u neprestanom nizu, što i njih natera da po treći put te zore svrše u moju guzu i pičkicu, ostavivši i nešto za moja već od silnog dahtanja i dernjave, suva ustašca. Kada su se obukli, Stevo i Dragan, iznesose polomljeni krevet, i donesoše drugi iz susedne sobe, onako sa sve posteljinom. Ja sam se za to vreme istuširala, obrisala, i dozvolila da me kao malo dete ušuškaju u mirišljavu posteljinu. Skroz, kao sekirama razlupan krevet, ostaviše ispred vrata sobe 313, da onima koji budu tuda prolazili budi maštu, i stvara predpostavke koje, iskreno verujem, ni u svojim najsmelijim seksualnim fantazijama ne bi mogli zamisliti.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti