34°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MORSKA AVANTURA! Starija drugarica ga je uvela u svet odraslih!

Mislim da svako ima zvezdu svojih seksualnih fantazija od najranije mladosti. Neke od tih zvezda vremenom izblede i zaborave se, a neke se utisnu duboko i ma koliko se trudili da ih potisnemo one se u najdubljim fantazijama ponovo rađaju. Više se i ne sećam kada je ona postala moja zvezda, činim i se oduvek je to bila i kako je vreme prolazilo ona je bila sve prisutnija u mojim fantazijama tako i kada sam bivao u razlicitim seksualnim položajima sa različitim partnerkama uvek sam video nju i zamišljao samo nju. Kada sam imao 14 ona je imala 19 i bila je riba i po ali u tom periodu to je bila velika razlika, pre svega fizička. Sada sa 20 njenih 25 bi mi tako legle, a mislim i njoj, fizičke razlike i nema.

Oboje smo visoki, vitki, crnokosi, moja kratka a njena duga. Svi su nam uvek govorili da smo veoma lepi, tako da nikada nismo imali problema sa suprotnim polovima. Mogli smo da imamo svakog koga smo poželeli, i imali smo. Nasuprot mom atletskom telu ni njeno nije bilo ništa manje atletsko samo sa izraženim ženskim atributima. Prelepe grudi, jaka trica, zategnut stomačić, guza i bokovi kao da su delo nekog vajara, a noge vitke i duge. Sigurno se ne bi postidela da se nađe negde rame uz rame sa najlepšim misicama, glumicama, pevačicama. Oduvek smo se lepo slagali i razumeli, pogotovo sada kada smo oboje bili, moglo bi se reći odrasli ljudi. I bili smo dosta slični kao, kao brat i sestra. Ali, bila je ona najbolja drugarica moje sestre.

Bila je svesna svoje lepote i svojih atributa i nije se libila da ih ističe. Od tesnih farmerki i majičica, preko raskošnih dekoltisanih toaleta do raznoraznih minića, šorcića i biciklističkih pantalonica. Kada je bila bez dečka, a mnogo puta i kada je imala stalnu vezu volela je da izlazi sa mnom. Voleo sam da osetim njen dah kada mi nešto šapuće, voleo sam kada se nasloni grudima na mene, a najviše od svega sam voleo jednu njenu naviku koja joj je ostala do današnjih dana. A to je, da kada je nešto posebno srećna i zadovoljna ima običaj da me poljubi pravo u usta. Sećam se da mi je ranije bilo neprijatno a sada sam uživao u tome i uzvraćao joj poljubac trudeći se da u tom kratkom delicu sekunde što bolje osetim njene sočne usne. Dosta često sam joj priređivao neka prijatna iznenađenja i poklanjao neke sitnice kako bih dobio nagradu. I dobijao sam je i to u zadnje vreme sve češće. Kratko ali jako jako slatko zadovoljstvo.

Voleo sam da je fotografišem i u kompjuteru imam na stotine njenih slika. I ona je to u zadnje vreme sve više volela tako da čim bih uzeo aparat u ruke ona bi počela da mi pozira u stilu pravih modela. Posle par slika na kojima je napućila usne šaljući mi poljubac i na moju žalost samo jednu na kojoj je stavila ruke na svoje grudi imao sam jaku želju da je slikam u takvim nekim pozama ali nisam imao hrabrosti da joj tako nešto predložim. Jedva sam čekao letovanje koje smo planirali još tokom zime gde ću obogatiti svoju kolekciju sa slikama u kostimu i bikiniju, a potajno sam priželjkivao ako budem imao sreće i u donjem vešu. Imao sam sasvim pristojan seksualni život ali posle samo par odnosa sa istom devojkom zasitio bih se i u narednim prilika bih uvek zamišljao nju, samo nju i tako u nedogled. Prilikom svojih najmračnijim fantazija pregledao sam njene fotografije i - masturbirao.

U zadnje vreme mi je sve išlo na ruku što se nje tiče, tako je bilo i u vezi letovanja. Nebitne su okolnosti do kojih je to došlo jer sam u svemu tome dosta sam kumovao ali na letovanje u Grčku smo krenuli nas dvoje sami, kolima. Ona nije imala ništa protiv čak joj je bilo i drago, a što se mene tiče to sam želeo više od svega. Za fotografisanje sam bio naoružan maksimalno. Poneo sam još tri memorijske kartice za digitalni aparat i još tokom puta sam je fotografisao kada bi ona vozila ili kada smo pravili pauze. Primetio sam da joj to baš prija, kao da je uzbuđuje kada je gledam kroz objektiv. U putu je sve bilo OK, lepo smo stigli i lepo se smestili u predivnom apartmanu sa francuskim ležajem sa pogledom na pučinu.

Rekla je da joj ne smeta da spavamo zajedno jer krevet je ionako prevelik. A meni, meni ne samo da mi nije smetalo nego sam bio presrećan ali se ipak trudio da to sakrijem, jer sam razmišljao da će mi se tako možda ukazati veća šansa da je uslikam u donjem vešu. Na moje veliko iznenađenje, odmah posle smeštaja kada smo seli da popijemo kaficu i piće, predložila mi je nešto što mi se u prvi mah učinilo čudnim.

- Znaš, dosadili su mi raznorazni tipovi koji mi se nabacuju tako da bih ovo letovanje želela da provedem opušteno.

Nisam razumeo šta je želela da kaže i samo sam rekao:

- Pa ovde smo u stranoj zemlji, niko nas ne poznaje i nadam se da nema šanse da sretnemo nekog koga znamo tako da bi mogli da glumimo da smo u vezi, da bih izbegla dosadne udvarače. A ni tvojoj sestri neću reći ništa.

Zabezeknuto sam gledao u nju i ona nastavi.

- Naravno ako tebi to odgovara i ako možeš da izdrziš ovih petnaestak dana. Znaš već bez čega.

U tom trenutku mozak je počeo da mi radi trista na sat i posle par trenutaka sam joj rekao:

- Ma nema problema, znaš da je i meni dosta svega - i samog sebe iznenadio šta sam rekao.- A ako ne budem mogao da izdržim rećiću ti.

Nasmejala se, a nasmejao sam se i ja.

- Ako baš dođe do toga možeš i da me prevariš - reče našta se ponovo oboje nasmejasmo.

- A kako misliš da to izvedemo?

- Pa vrlo jednostavno, za sve oko nas smo par, shvataš.

- OK - rekoh.- Samo nemoj da me praviš ljubomornim.

Ponovo smo počeli da se smejemo.

- Znala sam da mogu da računam na tebe, hvala ti - reče i priđe mi sasvim polako i poljubi me u usta.

Da li mi se učinilo ili je stvarno bilo tako da ovaj poljubac za delić sekunde potraja duže i sočnije nego obično.

- Moraćemo ovo češće da radimo ako misliš da ubedimo ljude oko nas u našu malu prevaru, onaj konobar nas non-stop posmatra.

Pogleda me u oči ništa ne govoreći, za trenutak sam pomislio da sam preterao i da će se uvrediti, ali onda mi ona ponovo priđe i zagrli me naslanjajući se grudima na mene, nasmeja se, poljubi me u obraz i osta u tom položaju.

- Ne brini lako ćemo ubediti okolinu samo i ti moraš da se uključiš a ne da sediš tu ukočen.

Od osećaja njenih grudi na meni i od ovih njenih reči kurac poče polako da mi se podiže i da me preplavljuje osećaj neverovatnog uzbuđenja. Sasvim slobodno sam prebacio ruku iza njenih leđa, zagrlio je oko struka i počeo da je mazim. Prošaputao sam joj na uvo:

- Jel ovako bolje?

- Pa nije loše - reče.- Za početak.

Kada smo izlazili iz restorana ona me uhvati za ruku i privi se uz mene. U glavi je počeo da mi nastupa haos. Ovo što je počelo da se dešava nisam ni najmanje očekivao, možda sam nešto slično priželjkivao, priželjkivao sam i te kako ali… Narednih par dana su za mene bili neverovatno lepi i uzbudljivi, a siguran sam i za nju, jer naš odnos je toliko bio nabijen nekim neverovatnim erotskim nabojem da sam se plašio da može da kulminira. Od držanja za ruke, grljenja i poneki put bogami i maženja, do sve češćih poljubaca u usta mada kratkih kao i uvek, do mazanja mleka za sunčanje na plaži i prelepih fotografija koje sam uradio u svim mogućim pozama, ali bikini je ipak bio vrhunac bar za sada.

Uveče za spavanje je oblačila crvenu svilenkastu bodi majicu do iznad pupka i iste takve bokserice pripijene skroz uz njene prekrasne obline. Nije se libila da je vidim tako odevenu jer taj kompletić je bio skroz providan tako da sam joj jasno video izrazene bradavice na grudima. U ovome sam želeo da je slikam, to je bilo sigurno i sa ovim fotkama bi moja galerija bila potpuna. Hteo to ili ne bio sam prinuđen da ga drkam više puta dnevno kad god sam za to imao prilike. Naredne noći sam imao prilike da se uverim da i ona nije ravnodušna. Naglo sam se probudio sa ogromnom erekcijom. Osetio sam njenu ruku kako me mazi po grudima. Skamenio sam se i pravio se da i dalje spavam. Ležao sam na leđima tako da se u polumraku sobe jasno moglo videti da mi je kurac u boksericama ogroman. Pogledao sam u njenom pravcu a ona me je jednom rukom čas mazila po grudima čas stiskala svoje grudi dok joj je druga bila između njenih nogu. Sve dublje je disala a ruku kojom me je mazila po grudima spusti skroz na moj kurac preko bokserica.

Lepo ga obuhvati šakom i u trenu poče da svršava glasno kao da joj je bilo svejedno da li ću se probuditi ili ne. Toliko sam bio napet da sam mislio da ću pući. Kada je sklonila ruku sa mene okrenuo sam se u stranu praveći se da i dalje spavam i svršio puneći bokserice a da ga nijednom nisam dodirnuo. To mi se desilo prvi put u životu. Čuo sam da ustaje i odlazi u kupatilo a ja sam i dalje ostao nepomičan. Kada se vratila i ponovo legla osetio sam da me ljubi u obraz. Nedugo potom je zaspala. Kada sam bio siguran da čvrsto spava ustao sam s namerom da pođem u kupatilo i presvučem se. Kada sam bacio pogled na nju kurac je ponovo počeo da mi se diže. Izdrkao sam ga kao lud sećajući se malopređašnje scene. Nakon svega sam ponovo zaspao ali samo sa jednom idejom u glavi. Sada kada sam se stvarno uverio da sva ova njena igra uopšte nije slučajnost već da i ona od mene želi nešto više od sutra mora sve postati drugačije. Više mi fotografisanje uopšte nije bilo važno, važno je bilo jedino to da našu igru moramo sprovesti do kraja, jer postalo je očigledno da to želimo oboje. O da moja sestra i njeno drugarstvo više nisu važni.

Sledećeg jutra je bila raspoložena više nego obično. Mislio sam kako i ne bi kad je noćas svršila. Napolju je padala kiša tako da smo i posle doručka morali da ostanemo u apartmanu. Dok sam ja čitao novine i pravio se nezainteresovan ona se nervozno vrckala po sobi i začuh vrata iza sebe da je ušla u kupatilo. Posle par minuta izađe. I dalje sam čitao novine kada mi ona priđe i zagrli me od pozadi. Osetih njene grudi na svojim leđima.

- Šta to ima toliko interesantno u tim novinama pa neprimećuješ svoju devojku - reče i poljubi me u obraz.

- Ne trebamo valjda da glumimo i kada smo u kući - rekoh.

- Ja u tim stvarima, mali moj, nikad ne glumim, uvek se predajem potpuno.

Još nisam ni došao sebi posle ovih njenih dvosmislenih reči kad ona nastavi.

- Znaš da me danas uopšte nisi slikao.

- Stvarno nisam - rekoh više za sebe.- Idemo na posao.

Kada sam se okrenuo prema njoj imao sam šta i da vidim. Na sebi je imala belu končanu, rupičastu haljinu, koju je obično nosila na plaži preko bikinija, ali ovog puta gore nije imala ništa tako da su joj se grudi lepo videle čak joj je jedna bradavica virile iz malog otvora, a dole je imala bele tange. Zanemeo sam, knedla mi je zastala u grlu dok sam je gutao pogledom.

- Hej mali, hoćeš li samo da gledaš ili da slikaš - reče.

Brzo sam se sabrao i došao sebi, morao sam nešto da kažem i to odmah. Kliknuo sam par puta aparatom i rekao sve mi se čini da ćemo morati da glumimo par i kada smo u kući. Dok je pućila usne prema meni držeći ruke na bokovima reče:

- Već sam ti rekla da u tim stvarima nema glume moraš se i ti predate potpuno.

- OK - rekoh, kada se ona nagnu napred i uhvati za grudi pozirajući.

Nijedna poza nije smela da mi promakne. Onda se okrenu od pozadi gledajući me preko ramena i stavljajući ruke na guzu. Blic je sevao kao lud.

- Ove slike su samo za nas dvoje da znaš - reče.- Ne smeš nikome da ih pokazuješ.

- Ništa nebrini, ovako nešto sigurno neću deliti sa drugima.

Uprkos mom neverovatnom uzbuđenju primetio sam da se i ona napalila i to baš tako da u jednom trenutku poče dlanovima da prelazi preko pičkice. Još par slika i aparat pokaza da u memoriji nema više mesta. Koliko mi je bilo žao s jedne strane s druge strane sam bio i srećan jer je kurac više hteo da mi eksplodira. Prišao sam joj i glumeći profesionalca rekoh joj:

- Mala bila si odlična.

- Nemoj da zaboraviš da ovo mora ostati naša tajna - reče.

- Ništa ne brini znaš da možeš računati na mene što se svega tiče - rekoh.

- Nikada me nisi razoračarao pa me nećeš razočarati valjda ni na ovom letovanju.

- Budi sigurna u to.

Ona priđe uhvati me rukom za vrat i poljubi u usta. Kratko, uobičajno. Strasan erotski naboj se osećao u vazduhu.

- Izvini, moram u toalet - rekoh.

Imao sam nameru da ga izdrkam još s vrata.

- Samo sam hteo nešto da ti kažem.

Ona podiže obrve očekujući moje reči.

- Gluma nam je nikakva sa ovakvim poljupcima.

Bila je zatecena i ja za to vreme uđoh u toalet zatvarajući vrata za sobom. Samo što sam ga izvadio i uhvatio u šaku začuh kucanje na vratima.

- Mogu li da uđem?

Na brzaka sam ga vratio u gaće i pustio vodu nad lavaboom i isprskao se po licu.

- Otvoreno je - rekoh.

Ušla je na vrata i kada su nam se pogledi sreli znao sam da posle ovoga dana ništa više neće biti isto.

- Izvini a šta fali mojim poljupcima?

Kao da je želela da produži ovu igru. Iako maksimalno napaljen rado sam je prihvatio.

- Moraš me podsetiti jer sam ih već zaboravio.

Prišla mi je stavila ruku na moje rame i ponovo me poljubi. Isto, kratko.

- A kada si ti mene prvi poljubio.

Zaista nisam nikad pomislih, uvek sam samo čekao na nju.

- Smem li sada? - rekoh.

- Ne moraš da me pitaš jer ni ja tebe ne pitam kada želim da te poljubim.

Pređoh rukama od njenih ramena i zadrža ih na mišicama. Poljubio sam je isto tako kratko kao i ona mene. Uzvratila mi je poljubac naravno. Počeli smo toliko teško da dišemo da su nam reči jedva izlazile iz grla.

- Jel osećaš da nešto nedostaje? - rekoh.

Sada sam je već mazio od mišica, preko ramena, do vrata i kose a ona mene zagrli sa obe ruke oko vrata.

- Moraćeš da ponoviš, jer nisam baš najbolje osetila.

Sada su mi obe ruke bile iza njenog struka na leđima, a ona me je mazila po vratu i kosi. Usnu su počele da nam se približavaju i poljubismo se sada za nijansu duže. Pa ponovo, odmah, pa ponovo, pa ponovo. Skroz smo bili prilepljeni jedno uz drugo. Dužina je bila reč, koju izustismo gotovo istovremeno. Onda nam se usne spojiše i ništa više nije moglo da ih razdvoji. Gutali smo jedno drugo dok su nam jezici šarali i istrazivali usne duplje jedno drugom kao da to nikada ranije nisu činili. Ruke su mi prelazile sa njene guze do grudi istražujući i dodirujući sve ono što sam do pre samo par minuta samo pogledom mogao da istražujem.

Grickao sam joj prelepe bradavice dok je ona počela potpuno da mi se predaje. Ljibila me je po vratu i grudima takođe me stiskajući za guzu. Dugo sam se zadržao samo na tome jer nisam znao koliko smem da idem daleko kada osetih njen dlan koji poče da me masira po kurcu. Taj njen dodir mi pokaza dalji put i ja joj zadigoh haljinu i obuhvati je za gole bokove i guzu a već sledeceg trenutka sam počeo da joj skidam te minijaturne gaćice. I ona meni spusti šorc i odmah me uhvati za kurac koji je toliko bio prilepljen za stomak da čini mi se da ga jedva odvoji. Prodrkala mi ga je par puta a onad ga pusti i svuče svoju haljinicu i osta potpuno naga kao i ja. Gola je bila lepša nego što sam to mogao da zamislim i u najdubljim fantazijama. Njen trouglić retkih crnih dlačica je postao moje novo interesovanje. Onda me uhvati za ruku i reče:

- Hajmo na krevet.

Obuhvatio sam je odpozadi stiskajući joj grudi i prislanjajući kurac na njenu guzu. Okrenula je glavu pozadi i preko njenog ramena me rukom uhvati za vrat i nastavismo da se ljubimo u tom položaju. Sigurno nam je trebalo par minuta da stignemo do kreveta. Bacili smo se na krevet i nastavili da se ljubimo. Polako sam spuštao ruku sve niže i prešao preko dlačica na njenom venerinom brežuljku. Išao sam dalje ali dlačica više nije bilo. Bila je obrijana i sva vlažna.

Dok mi je ona drkala kurac i sve više širila svoje noge ja sam prstima počeo da prelazim preko njene vlažnosti i da joj polako uvlačim srednji prst. Sve vreme se ljubimo, kao da ne mogu da prestanem, kao da mi je to važnije od svega ostalog, sisam joj jezik i grickam usne a potom guram svoj jezik duboko u njeno grlo dok mi ceo srednjak nestaje u njenoj pičkici. Tutnji mi u usima i ponovo mi se vrzma dilema, uprkos najvećem uzbuđenju koje sam osetio u životu, dokle smemo da idemo. Za sve ovo dosad može se reći da je bezazleno u odnosu na to da joj stavim kurac u pičkicu. Da je jebem, da jebem drugaricu moje sestre, možda ipak nije u redu da se jebemo. Ne… masa pitanja i odgovora se nameće gotovo istovremeno. Na trenutak kao da zastajem i tražim njen pogled, tražim odgovor. Gledamo se zamagljenim pogledima, teško dišemo. Ljubim je u usta i klimam glavom levo-desno, govorim joj ne, ne, ne smemo dalje. Pušta mi kurac i navaljuje me preko nje. Ležem preko nje dok me ona obuhvata nogama, kurac mi je gotovo na ulazu njene pičke.

- Jebi me - reče gledajući me pravo u oči.

Ja i dalje vrtim glavom ni sam ne znam zašto jer to mi je oduvek bila želja, oduvek sam želeo da je jebem, oduvek sam zamišljao da je jebem.

- Jebi me molim te - ponovo reče.

Spuštam se na nju i ljubim je u usta, ne smemo dalje, moramo da svršimo odmah. Silazim sa nje ljubim joj grudi i bradavice i ponovo uvlačim prst u njenu pičku. Ulazim u nju i trljam joj klitoris dok je uzimam u zagrljaj i opet ljubim. Gledam je u oči i ponovo govorim, ne smemo, a tako bih voleo. Ona ponovo rukom dosegnu do mog kurca i poče da ga drka. Moji prsti i njena šaka su radili sve brže i brže.

- Jel bi voleo, jel bi voleo - ponavljala je.

- Da tako bih voleo da te jebem… da te jebem.

U trenutku kada je ona počela da svršava ja sam izbacio prvi mlaz sperme. Nisam prestajao da pokrećem svoje prste, a ni ona svoju šaku. Dahćemo i svršavamo toliko glasno da su nas sigurno čuli svi koji su se zategli na hodniku i ispod terase. Svršavamo dugo, ruka mi je sva mokra od njenih sokova dok špricam spermu u pravcu koji ona diktira svojom rukom. Ljubimo se i počinjemo polako da se umirujemo. Znam da nikada nisam izbacio više sperme i nikada nisam doživeo duži i jači orgazam nego sada. Mazimo jedno drugo i gledamo se oči.

- Nikada nisam ovako svršila - govori mi.

Klimam glavom i ponovo je ljubim. Još jednom smo ubrzo ponovili ovu slatku igru i na gotovo identičan način svršili. U međuvremenu je i kiša prestala tako da smo otišli na plažu. Više i nismo morali da glumimo par, jednostavno smo to i bili. Grlili smo se i mazili na svakom koraku i dugo i sočno ljubili. Rekla je da mi večeras želi prirediti iznenađenje. U jednom trenutku me je ponovo zagolicala dilema da li radimo pravu stvar, ali i sam pogled na njene usne i obline mi nije davao vremena da više uopšte razmišljam o toj dilemi već samo o tome da li da se jebemo ili ne, jer sam se uverio da ona to želi. Uveče, na moju žalost, rekla mi je da se tuširamo posebno, prvo ja pa potom ona. Sve vreme sam očekivao da uđe i da mi se pridruži ali uzalud. Kada sam izašao nag iz kupatila sa poludignutim kurcem ona okrenu glavu na stranu i reče mi:

- Nemoj da hodaš tako ispred mene, obuci nešto.

Bio sam prilično iznenađen ali sam je poslušao i obukao uske bokserice. Ona uđe u kupatilo a ja ostah i dalje zatečen. Ubrzo sam shvatio da je to možda još jedna njena igra i ja upalivši lampu i zatvarajući venecijanere na prozorima, zavalih se na krevet očekujući dalji ishod. Posle petnaestak minuta izađe iz kupatila. Na sebi je imala svileni bade mantil nezavezan oko struka tako da sam joj jasno video crni seksi čipkani veš. Kurac je odmah počeo da mi reaguje. Polako mi je prilazila mešajući bokovima. Gledao sam u nju širom otvorenih očiju sa blago otvorenim ustima. Stala je pokraj kreveta i polako skinula bademantil i odbaci ga na pod.

Prešla je lagano rukama od grudi preko struka do guze i blago se izvi napred kao da se proteze. Onda leže na krevet do mene. Bili smo podlakteni na stranu i okrenuti jedno prema drugom. Priđe i poljubi me u usta, kratko.

- Kako je danas moj jebač - upita me.

- Bolje nego ikad - rekoh a očekivao sam da se odmah baci na mene i da započnemo našu malu igru.

Prišao sam joj i zavukao joj ruku na vrat i počeo da je mazim po licu i vratu i poljubih je prvo u obraz pa potom u usta.

- Konačno si počeo i ti mene da ljubiš.

Poljubio sam je ponovo u usta i ona poče da me mazi po grudima, a ja nju preko ramena i mišice ruke do struka, boka, butine i guze.

- Da li je u redu da ovako maziš devojku koja je sa tvojom sestrom od malena, koja je u tvojoj kući oduvek...

Klimnuo sam glavom, ponovo je poljubio i stavio joj ruku na grudi mazeći je preko crne čipke. Sviđaju ti se sestrine grudi. Ponovo sam klimnuo glavom i poljubio je u to čarobno mesto dekoltea. Nenormalno me je palila ova njena igra tako da mi je kurac vec bio u punoj erekciji kada ga ona pomazi preko bokserica. Sa grudi sam spustio ruku preko njenog stomačića do te prekrasne čipke između njenih nogu i ona blago raširi noge, tako da sada lepo pređoh rukom preko njene pičkice.

- Jesi li imao želju i ranije da me ovako maziš?

Osećao sam treperenje u njenom glasu i nadimanje grudi, a i ja nimalo nisam bio u boljem stanju. Oduvek rekoh, nastavljajući da je mazim svuda po telu.

- Zašto nisi ranije počeo?

Počeo sam da je ljubim i ližem svuda po telu.

- Zašto? - bila je uporna.

- Mislio sam da ne smemo.

- A šta sada misliš?

Već sam počeo da se gubim i legao sam preko nje ljubeći je u usta, vrat, grudi.

- A šta sada misliš - ponovo me upita.

- Mislim da sada smemo.

- Šta? Šta sada smemo?

- Sve, sve sto budemo hteli.

- A šta je to što ti hoćeš?

- Hoću da te uzmem celu! Svu!

- Ti bi samo da uzmeš.

- I daću ti sve, sve što poželiš!

Sada joj vec kidam grudnjak i stiskam prelepe grudi i ljubim kao sumanut njene tvrde bradavice. Hvata me za glavu i gleda u oči.

- Ljubi me u usta. Ipak te moram kazniti zato što si čekao ovoliko dugo.

Ljubim i ja nju, mozeš mi raditi šta god hoceš. Lize me po vratu, i izvija se ispod mene tako da se okrećemo i ona je sada gore. Sada kao da ona preuzima inicijativu, ljubi me i lize po grudima i spušta se sve niže. Onda podiže glavu i gleda me u oči pa spusti poljubac na moj kurac preko bokserica. Polako poče da ga ljubi i gricka a onda mi naglo povuče bokserice naniže i odmah uhvati rukom za kurac i ponovo pogleda u mene.

- Sada ću te kazniti onako kao što zaslužuješ.

Spusti se i poljubi mi kurac par puta a onda ga stavi u usta. Dok ga je čvrsto držala i nadrkavala istovremeno usisavajući glavić. Mahinalno sam počeo da joj navlačim glavu na kurac dok je bezuspešno pokušavala da ga celog strpa u usta, što joj nije polazilo za rukom. Izgubio sam glavu, kurac mi je u ustima zvezde svih mojih seksualnih fantazija. Kurac mi je u ustima najbolje drugarice moje sestre.

Neverovatan užitak i ovakve misli su me naterale da moram da je prekinem i da joj moram uraditi još mnogo toga pre nego što svršim. Podižem je na sebe, ljubim u usta, vrat, grudi, okrećem je na leđa i ljubim i ližem stomačić. Sada ću da je kaznim. Prelazim jezikom i usnama preko retkih dlačica na njenom venerinom brežuljku i ona sama širi noge pružajući mi predivan pogled na njenu obrijanu ružičastu vlažnost. Hvatam je rukama za guzove i polažem usne na njene mirisne usmine. Ljubim ih i lickam jezikom. Čujem njeno dahtanje dok širi noge sve više i više. Ližem joj klitoris i sisam, ližem joj celu pičkicu od šupčića pa naviše, usisavam i gutam njene sokove. Kada sam joj jezik uterao unutra osetih njene nokte na mojoj glavi. Palacao sam jezikom po njenoj pičkici, vadio ga i stavljao što sam dublje mogao, čini mi se da sam hteo ceo da uđem u nju. Onda sam se podigao na nju.

Ljubimo se kao da je to pitanje života i smrti, opstanka ili propasti i više nema vremena za bilo kakvu dilemu za bilo kakvo razmišljanje. Kurac ulazi sam u pičku i pokreće se, prvo lagano ali uporno i konstantno a potom sve brže dok iz naših grla masa glasova preplavljuje celu prostoriju. Mogu li fantazije da budu stvarnost, mogu, mogu i te kako mogu. Jebemo se krvnički kao da to više nikada nećemo da radimo, osećam kako se trza ispod mene, kako svršava u talasima, kako je moj vrhunac vrlo blizu. Vadim ga i svršavam joj po stomaku, grudima, ulepljeni smo spermom, kao da je ima svuda, ljubimo se i mazimo, ljubimo se i mazimo, postepeno sve laganije i sve nežnije…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti