35°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

PREKOVREMENI RAD NA KOLEGINICI Ni nas dvojica nismo mogli da je zadovoljimo

Nikad nisam voleo prekovremeni rad imam 27 godina i volim da se izgubim čim se završi radno vreme. Radim u kancelariji, dugo sam za kompjuterom, ali to veče sam morao da ostanem jer sam papire sređivao za sastanak. Devojka koja se skoro zaposlila u firmu radila je papire, vodila knjige…

Izgledala je prelepo. Čuo sam od kolega da je trenirala karate, plavuša, sa mnogo dobrom guzom i prelepim sisama. Nije puno pričala, ali video sam da obožava pažnju. Zezali smo se ali je sve bilo strogo poslovno. Samo je pre jednog sastanka pomenula da voli svog trenera sa karatea jer je u veoma dobroj kondiciji i namignula mi. 

To veče ostali smo sami. Čuo sam kako je kuckala na kompjuteru. Bilo je to više nego uobičajno kao da se dopisivala sa nekim. Prošao sam pored njene kancelarije kao da šetam ka WC-u, i vieh da je naglo trzla ruku iz suknjice, i pitala:

- Zar si ti još tu?

Pravio sam se blesav i rekao:

- Ma ovi papiri, glupi nikad ih završiti.

KORONA U SRBIJI

ČEKA SE ODLUKA ZA CELU SRBIJU: Pogledajte koliko je škola do sada PREŠLO NA ONLAJN NASTAVU

U KIKINDI DRAMATIČNO: Oboleli lekari, medicinske sestre! Premile tri osobe

KLINIKA ZA PLASTIČNU HIRURGIJU POSTAJE KOVID BOLNICA

PREMINUO BUBNJAR AMADEUS BENDA Bojan izgubio bitku sa koronom

I otišao sam u WC. Osetio sam da mi se kurčina polako ukrućuje ali je u nogavici našao mesta. Ali pomislih ne verujem da je to ona primetila. Vratih se nazad za sto, i ne mogu da se skoncetrišem na posao. Ta plavušica, mlada, njena figura je bila vitka, grudi izbačene, guza zategnta, redovno sa tangicama. Počeo sam da ga diram preko nogavice, prijalo mi je. Zapitao sam se kako da joj opet priđem, palilo me je. Prišao sam vratima ona više nije tipkala. Pričala je na telefon, ali veom tiho tek da se čuje. 

- Znaš kako sam vlažna, dođi mi sada, ahhhh jedva čekam da te opet osetim.

Širila je noge sve više, stenjala, i govorila kako obožava kad je trener tuca posle treninga. Njeni uzdisaji su bili duboki, i teški, počela je da mrmlja dok nisam vidio da se je stresla. Izvadila je ruke ispod stola, prsti su joj se sijali, polizala ih je i rekla mu da jedva čeka da ih on poliže drugi put. Taj prizor me je zapalio, pre nego što je spustila slušalicu ušao sam u njenu kancelariju, stavio prst na usta i rekao samo:

- Shhhhhh.

Dala mi je osmeh  i rekla na telefon:

- Jebaču moj moram da idem sada žurim kući! 

Pre nego je mogla išta da kaže, prišao sam joj zakoračio je kako je sedela izvadio moju već nadignutu kurčinu. Uzeo sam je za onu ruku kojom je drkala svoju vrelu macu, i počeo da ližem njene prste. Iste sekunde mi je prišla usnama, i počela da mi ga puši, ahhhhh kao da mi to nikad niko nije radio. Gurala ga je duboko u svoje grlo, prijalo mi je, njene usne su stezale moj glavić, a jezikom je kružila oko moje velike kurčine i gledala me pravo u oči sa blagim osmehom.

Prijalo mi je, gurnu sam joj ruku pod majcu, njene gudi i napaljene bradavice su bile čvrste, gurala mi je glavić duboko u grlo, slivalo joj je sve sa usana, a moja čvrsta kurčina je ispunjavala njeno grlo, oči su joj bile pune suza

Jedva sam dočekao da ga izvadi, digao sam je na radni sto, stavim njene noge preko mojih ramena i vidim tu vrelu pičku. Bila je sveže obrijana, mirisala i željna mog jezika, privukao sam joj guzu ka sebi, stego je čvrsto za guzu, nešto je palo sa stola al… Bila je vlažna, raširio sam njene vrele usnice i jezikom prešao uz njen sada napaljeni klit, uzdahnula je duboko. Njene vlažne usnice su se topile u mojim ustima dok sam ih sisao i vrhom jezika drkao njen klit.

Uzdisala je duboko, stezala je ivice stola dok sam ja pokušavao što dublje da uđem u njenu vrelu rupicu sa mojim jezikom i da je jebem dok se njeni vreli sokovi slivaju niz moje usne. Počela je da steže njen mišiće, osetio sam brze uzdahe, njena vrela i vlažna pička bila je sva potopljena u sokove dok nisam osetio da je uzdahnula duboko...

- Aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

I osetio sam kako se njene noge grče na mojim ramenima, nisam hteo da prekidam nastavio sam i dalje da sisam njene usnice dok jednim prstom ulazim u njenu vrelu pičku, uzdigao sam se uz njeno telo. Lizala je onaj prsta koji sam izvadio iz njene vrele pičke kao da je htela još osetio sam da steže svoje noge i da taj orgazam još traje. Ali nije htels da odustane, kao da je htela je još da joj ližem pičku jer je to obožavala. Opet sam se spustio do njene vrele i vlažne pice ovog puta sam ugurao i drugi prst u njenu pičku rekla mi:

- Lud si! Moraćeš ovo stalno da mi radiš!

Meni nije smetalo, nastavio sam da joj nežno grickam usnice i klit dok joj duboko nabijam dva prsta, ovog puta je bila glasnija, sisao sam njene usne i razvlačio ih mojim usanam, onda vrhom jezika pritiskao čvrsto i kružio oko klita. Nije dugo trebalo, prstima sam osetio kako joj se pička grči, a ona je sve glasnije i glasnije kroz zube ponavljala da hoće još.

Osetio sam tople kapljice kako se slivaju niz moje prste, ona se se oznojila ali joj nije smetalo da poskidamo sve sa sebe

Jedva sam dočekao da ugledam to telo, okrenuo sam je preko stola, i onda čvrstog ugurao duboko i grubo u njenu vrelu pičku, sviđelo joj se, čule se tiho aahhhhhh… Uhvatio sam je čvrsto za guzu, moja dugačka batina je prodirala sve dublje u njenu vrelu utrobu, stegla je što čvršće, moja jaja su lupala po njenim usnicama. Prijalo joj je da je samo govorila:

- Hoću još, jebi me! 

Mislio sam da ću polomiti sto, jebao sam je grubo, navlačio je za kosu, vrištala ja, moj debeli glavić se širio u njenoj vrloj pički i prodirao duboko u nju, stezao je za njene čvrste grudi i nabijao uz moju nadignutu kurčinu sve dok nisam osetio da ću da svršim, povukao sam je za kosu, približio sebi, nastavila je da ga puši i nabija njene usne preko mog glavića dok sam joj usta punio vrelom supermom, po koja kap je i procurila niz njene grudi, i to je vešto pokupila prstima i počela da ih liže. To me je još više napalio.

Okrenuo sam je na leđa, i primetio da je u torbici koja je spala sa stola imala vibrator, uzeo sam ga naslonio na njene usnice, nabijo moju debelu kurčinu koja je još bila čvrsta, taj prizor me je palio mogao bih da je punim satima, njene usnice su bile umazane od njenih sokova, moj kurac je pobeleo od nabijanja, dok sam joj ga nabijao silno i jako da su se moja jaja lepila za njenu guzu, uzdisala je j govorila:

- Jebi me, jako! Jebi me stoko napaljena… 

PROČITAJTE OBAVEZNO

SRBIJO POKAŽI HUMANOST! Još samo 10 dana i 420.000 evra ZA ŽIVOT MALE ANIKE (2)

LEGENDA PROGOVORIO! Vidić: Terzić je poslednja osoba kojoj bi se poverio

OSUĐEN MONSTRUM NA 40 GODINA ROBIJE: Očuha koji je nasmrt pretukao malu Lunu jer je PLAKALA ne priznaje krivicu

RODITELJI U PANICI: Bradati manijak u Žitorađu vreba decu pored škole

Prijalo mi je da me ta jebuljica tako zove, razvaljivao sam je, nabijao najgrublje što sam mogao, vrištala je čulo se kroz celu firmu, sokovi iz njene pičke su se slivali niz njenu guzu na sto, njena pičkica je uživala da oseti moj vreli kurac duboko u njoj, njen umazani vibrator koji nisam mogao više da držim na njenom klitu sam gurnuo u njenu guzu, osetio sam da se odupirala ali nije htela da prestane. Začuo sam glasno:

- Aaaaaa...

Ali je nastavila govoreći:

- Jebi me, jebi  meeeee!

Počela je da steže svoju rupicu kao da će ga odkinuti, osetio sam pritisak iz njene vrele pičke, njen vibrator je vireo iz njene guze primila ga je celog, svršila je jako, glasno, njeno telo je treperilo, njena pička se još uvek skupljala a vreli sokovi su lili iz njene pičkice i slinili niz vibrator koji je bio u njenoj guzi.

Svukao sam je sa stola na stolicu i nabi joj ga onako umazanog od njene pičke u njena usta, gutala ga je, nabijala duboko u svoje grlo, ta slatka jebačia je izgledala sada kao prava kurva koja obožava kurac, i kao da samo o njemu misli, uhvatio sam je za kosu, i nabijao što jače sam mogao u njeno grlo.

Osetio sam da ću da svršim, uhvatio sam ga jednom rukom, i nasloni na njene usne, moja kurčina je špricala spremu po njenom usnama i licu, slivala se po njenom telu, sokovi njene pičke i moje spreme su se pomešali na njenim usnama, oblizivala se jezikom i rekla da obožava novo radno mesto. Kaže da pre toga nije bila ljubitelj da prima u guzu ali joj se ovog puta sviđalo. Izgledalo je kao da ni dvojica ne bi mogli da je zadovoljimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti